Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικής ποιότητας παιχνίδι με γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ.

Πιο ομάδα ο γαύρος με ισορροπία ψηλών-κοντών, σε αντίθεση με την ομάδα μας στην οποία φάνηκε η "γύμνια" στους ψηλούς. Ελπίζω να μην το πληρώσουμε όπως πέρσι. Οι μόνοι που διασώθηκαν Σισκάουσκας και Διαμαντίδης...

Ο εβραίος έδωσε ρεσιτάλ προπονητικής και κέρδισε κατά κράτος τον Ζοτς. Μεγάλη μαγκιά του τελευταίου τα λόγια του για την ζούγκλα των γηπέδων πριν τον αγώνα, αλλά ακόμα μεγαλύτερη η στάση του κατά την διάρκεια του αγώνα. Αυτά να τα βλέπει ο "κύριος" Ελληνιάδης και οι ηλίθιοι οπαδοί μας+τους...

Πιστεύω να ταρακουνηθούμε λίγο τώρα και να ρίξουμε τους τόνους γιατί κανένας δε θα μας χαρίσει τις κούπες...

Η διαιτησία ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλή.

Αυτά και περαστικά μας!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πραγματι τσοντα

Συγχαρητήρια στην ομάδα σου, έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε. Να τη θυμάσαι όμως αυτήν την ημέρα για χρόνια, δε θα ξανασυμβεί. Μέχρι έναν αγώνα θα μας πέρνατε φέτος, τον πήρατε, τελείωσε. Βλέπουμε για του χρόνου.

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!

Ναι μεν χερομαι που νικησαμε, αλλα δεν θελω να προκαλεσω κανεναν. Ειναι γνωστη η αξια του παο στο μπασκετ και αυτο κανει ακομα μεγαλυτερη την νικη μας. Αλλοστε λιγο πριν το τελος ολο σκεφτομουν ποσο αδικια θα ειναι να χασουμε(παλι) στο τελευταιο λεπτο του αγωνα (το φοβομουν μεχρι το τελευταιο φαουλ που εγινε). Αλλα επισης σκεφτομουν οτι δεν θα με πειραζε διοτι ο ολυμπιακος εκανε ματσαρα.

Μπραβο και στους δυο για το θεαμα, πραγματικο ντερμπι (ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ, που ειναι η 30ρα οεεεεοοο?!)

Υπάρχει καιρός για 30άρα, δεν τελείωσε το πρωτάθλημα ακόμα, υπάρχουν και τα play-offs.

Πάντως, είπαμε, κάναμε το ΣΕΦ έδρα τόσες φορές που έχουμε νικήσει εκεί, όχι να παίζουν και έδρα τον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α...

Πέρα από αυτά, παίξαμε πολύ χάλια. Αρκετά λάθη, χωρίς αυτοσυγκέντρωση σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και το πληρώσαμε. Το ότι ακόμα και έτσι, χρειάστηκε σπρωξιματάκι ο Ολυμπιακός για να νικήσει, με κάνει να πιστεύω ότι το Μάϊο που θα είμαστε σε φουλ φόρμα, κάποιοι θα υποφέρουν.

ΥΓ: Πόσο μαλάκες είναι κάποια άτομα ρε πούστη μου.

Δημοσ.

εντάξει ρε παιδιά, πήρατε το ματς, ο παναθηναϊκος ήταν πολύ κακός σήμερα και ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί στην κρίσιμη περίοδο που έρχεται.

έχει ενδιαφέρον να δούμε τώρα πως θα αντιδράσει ο ομπράντοβιτς μετά το κέρμα(!) που έφαγε.

Δημοσ.
Θα σου πω προς τι. Νίκησε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ μετά από πάααααρα πολλα χρόνια. Δεν είναι ο ΠΑΟ η αήττητη ομάδα πια. Αφου νίκησε μια μπορεί να ξανανικήσει. Και πολλά άλλα που σίγουρα μπορείς να τα σκεφτείς μόνος σου.... ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη. Eιδικά στον ψυχολογικό τομέα, μιας και νομίζω πως δεν θα χάσετε την πρώτη θέση... Οπότε θα τα πούμε στον τελικό πάλι... Το χρώσταγαν αυτό... Και σας παρακαλώ μην κάνετε σαν να μην έγινε τίποτα... Άλλο να νικήσει ο ΠΑΟ στο ΣΕΦ και άλλο ο Ολυμπιακός (θεωρητικά λίγο υποδεεστερη ομάδα) στο ΟΑΚΑ...

Αυτα..:)

Όχι πως δεν έγινε καί τίποτα δηλαδή αλλά η στενοχώρια ενός Παναθηναικού είναι σαφώς πιό μικρή από την αντιστοιχη χαρά ενός Ολυμπιακού.Πάντως είστε αυτό τον καιρό σε ανοδική φάση αλλά συνήθως το δύσκολο είναι να κρατηθείς εκεί.Ένας υγιής πράσινος φίλαθλος θα σκεφτεί ότι καλά έπαθε η ομάδα γιά να κόψει την υπεροψία πού είχε δημιουργηθεί επί τίσα χρόνια.

Δημοσ.

Ο γορίλας έκανε αρκετή ζημιά σήμερα. Ασταμάτητος ήταν. Ωραίο παιχνίδι όμως. Δεν πειράζει. Αυτά έχει ο αθλητισμός. Αληθεύει ότι ο Γκέρσον έστειλε άτομα της Μοσαντ στους διαιτητές πριν τον αγώνα; :) :) :)

Δημοσ.
Φυσικά δεν γίνεται να λείπει κάτι τέτοιο... Είπαμε νίκησε ο Ολυμπιακος...==>φταίνε οι διαιτητές...(ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλει, πόλο, χαντμπολ, πινγκ πονγκ, στίβος (εκεί θα φταίνε οι βατήρες μάλλον) κλπ...)

Κανονικά θα έπρεπε να είναι τσόντα το match... 4 φορές νομίζω πήραμε διψήφια διαφορά και την ξαναχάσαμε... Κάτι πρέπει να γίνει με αυτά τα σκαμπανεβάσματα πάντως...

Είναι η μεγαλύτερη νίκη του Ολυμπιακού για φέτος. Έστω και αν σπρώχτηκε. Αμφιβάλλω πολύ αν θα φτάσει στο Final Four και για το αν θα πάρει παιχνίδι στα play-offs.

Οπότε μπορείτε να χαίρεστε. Σε πόσα ακόμα παιχνίδια θα έχει 2/2 από τη σέντρα ο Πένν;

Δημοσ.

και σαν κακος βαζελος που ειμαι θα θυμησω στου φιλους μας πως οσες κουπες εχει σικωσει ο φρανκι δεν εχει σικωσει ο θρηνος.αν βαλουμε και τις φετινες κουπες.

Αλβερτης - οσφπ = 18-15

Δημοσ.
Πάντως είστε αυτό τον καιρό σε ανοδική φάση αλλά συνήθως το δύσκολο είναι να κρατηθείς εκεί.

Πράγματι είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο αυτό.. Όπως ανέφερα και πριν κάτι πρέπει να γίνει με τα σκαμπανεβάσματα... Πραγματικά είναι άθλος να πάρεις 4 φορές (διορθώστε με αν κάνω λάθος) διψήφια διαφορά και να την χάσεις μετά... Για μένα η καλυτερότερη επιβεβαίωση θα ήταν μια νίκη - πρόκριση την άλλη βδομάδα στην Ευρωλίγκα.. Εκεί θα είναι μεγάλη χαρά, αν καθαρίσει ο Ολυμπιακός του 2 σημαντικότερους αντιπάλους του για την δεύτερη θέση από τόσο νωρίς...

Edit: KWSN_Men Το match ΔΕΝ το είδα.. Σίγουρα έχετε βαρεθεί να ακούτε ότι είμαι στη Γερμανία και σπάνια βλέπω αγώνα... Το άκουσα... Απλά γελάω πια κάθε φορά όταν σε οποιαδήποτε νίκη μιλάτε για διαιτητές... Άμα το βρίσκεις βάσιμη δικαιολογία δεν μπορώ να σου πω κάτι... απλά νομίζω σε τέτοιους αγώνες 1-2 λάθος σφυρίγματα (αν υπήρχαν όπως λες) δεν είναι ούτε καν άξια αναφοράς... Προσωπική άποψη πάντα αλλα whatever.. μια παρέα είμαστε όλοι εδώ..:D

Κομβικό σημείο για τα play-off είναι κατά πόσο θα ενσωματωθεί ο Μάτσε.. Αν παίζει καλά τότε νομίζω πως θα έχουμε τρελό θρίλλερ στο τέλος... Αλλιώς με λίγη τύχη νομίζω πως έχουμε ελπίδες να σας ξανακερδίσουμε ακόμα και στο ΟΑΚΑ... Στο ΣΕΦ έτσι κι αλλιώς σκέψου ότι 1 πόντο νικησε ο ΠΑΟ.. Δεν ήταν και πανωλεθρία...

Δημοσ.
και σαν κακος βαζελος που ειμαι θα θυμησω στου φιλους μας πως οσες κουπες εχει σικωσει ο φρανκι δεν εχει σικωσει ο θρηνος.αν βαλουμε και τις φετινες κουπες.

Αλβερτης - οσφπ = 18-15

για θυμησε μου μας εχετε κερδισει ποτε σε ευρωπαικα final four? ετσι ενημερωτικα...

για θυμησε μου.. εσεις δεν κουνιοσασταν ολη την εβδομαδα για το παρτυ που θα κανατε?

τα παλικαρια σας καλο θα κανουν να πανε σε κανα σκοπευτηριο... τοσο χαλια σημαδι πια με τα κερματα... δε λεει ειστε και "πρωταθλητες"

να μην ξεχναμε κιολας ε...

"Ο Σέρβος στη συνέντευξη τύπου πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος είχε πει ότι αν διαπίστωνε ξανά ότι πέφτουν αντικείμενα στο ΟΑΚΑ, θα έπαιρνε την ομάδα του και θα πήγαινε στα αποδυτήρια. Δεν το έκανε όμως το Σάββατο και έπεσε θύμα και ο ίδιος." χαχα

Δημοσ.

scider εσύ τουμπεκί γιατί απο βδομάδα κομμένο το γάλα...

Απο κει και πέρα συγχαρητήρια στο γαύρο για τη νίκη ορόσημο...

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να γίνει ενα print screen πριν σβηστεί από τον Luci ως άκρως υβριστικό σχόλιο, απολύτως απαράδεκτο και που έγινε υπο την επήρεια πολλών λίτρων ζεστής μπύρας..;);)

Δημοσ.

Oσο καλή αμυνα και να έπαιξε ο γαυρος, το να τα βάζει από παντού και ο βάζελος να τα χάνει από παντού......

Αυτο δεν οφείλεται σε καλή ΑΜΥΝΑ!!

Αυτό είναι πάτος (=κώλος) μεγάλος!!!

Δημοσ.
scider εσύ τουμπεκί γιατί απο βδομάδα κομμένο το γάλα...

εμ καλα δε σε λεω πελατη μου...?

ετσι respect στους νικητες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
ΣΟυ θυμιζω λοιπων πως εχω σικωσει 3 φορες ευρωπη και εσυ μια.

Στο γαυρο αρκει που μας αποκλείει, και ας μην το πέρνει.

Δεν το ξέρεις? Μέχρι εκεί φτάνουν τα καναπεδόπαιδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...