Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζεις.απλα ειχε μεγαλυτερη πειρα σαν ομαδα απο τον ολυμπιακο.παραλιγο να τους παρουμε στην εδρα τους.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε μου οπου υπαρχουν λεφτα υπαρχουν και παιχτες. Και 5ετες συμβολαιο να εχει καποιος αν τα σκασεις θα τον παρεις.

Επισης παιχτες δεν ειναι μονο αυτοι που υπαρχουν και τους ξερεις αλλα αυτοι που υπαρχουν και θα τους μαθεις αυριο που θα τους ανακαλυψουν. Οι φουρνιες πχ των λιθουανων βγαινουν καθε τοσο και δεν χρειαζονται ουτε στρωσιμο. Ειναι απευθειας παιχταραδες.

Λεφγτα και σκαουτινγκ λοιπον και ολα γινονται.;)

Δημοσ.

Όπως το είδα εγώ απλά έπαιξε μαζί μας..Πήγε εκεί που θα πάρει το μέγιστο ποσό...Μόνο που η πανάθα του χρόνου θα είναι τρομερά δυνατή και σαφώς καλύτερη απο μπάρτα...αυτό όμως δεν πρέπει να το πρόσεξε...μόνο τα μηδενικά...Κρίμα που τον περιμέναμε...Αλλά μπράβο στους Γιαννακόπουλούς που δεν του έστρωσαν κόκκινο χαλί...τοσα δίνω και ανθες...Διαφορετικά αλλού...Α ρε αν τον πετύχουμε φέτος...Οπότε γερά για Ντικούδη,σούπερ 5αρι και πολι καλό άσο...ακούγεται ρελάνς για μισιγιαουσκασ...Πολύ παιχταρας.Το σίγουρο ειναι πως θα έρθουν 3 πολύ καλοί παίχτες και η ομάδα θα είναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ..Όσο για γάυρο,πήρε καλο κόουτς και θα δώσει φράγκα...Δέλεαρ το φάιναλ 4..Θα κάνει καλή ομάδα και θα έχει ξανά ενδιαφέρον το πρωτάθλημα..

Δημοσ.

Να τον πετυχουμε τον Λακοβιτσ σε παιχνιδι,να παρει το μπουλο και μετα να το μετανιωσει.Και η απολυτη ξενερα θα ειναι οταν θα κραταμε την Κουπα στο χερι!!!

Δημοσ.

αυτος φταιει που τον ειχατε τοσο καιρο στο περιμενε,μεχρι να δειτε αν θα κλεισετε μεγαλο πλει μεικερ?ντροπη,για εναν παιχτη που σαςπροσφερε τοσα πολλα.

Δημοσ.

Bougas στον πρωταθλητή μάλλον διαβάζεις τα νέα του ΠΑΟ ε?τον είχαμε στο περίμενε ενώ του είχαμε καταθέσει πρόταση?Εγώ νόμζα οτι περίμενε είναι αυτό που έκανε ο Τουρέ στον Ολυμπιακό και ο Νε επίσης...

Δημοσ.
αυτος φταιει που τον ειχατε τοσο καιρο στο περιμενε,μεχρι να δειτε αν θα κλεισετε μεγαλο πλει μεικερ?ντροπη,για εναν παιχτη που σαςπροσφερε τοσα πολλα.

απαλλαψιές δικέ μου ε;

Δημοσ.

ε τότε ρε Bougas απο που ενημερώνεσαι;

Διότι το αριστούργημα (sic) το οποίο πόσταρες είναι σε αντίθεση με ότι έχει γραφτεί σε goal, sportday, sportime. Εκτός και αν είσαι ο Συρίγος και ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε...

Δημοσ.

Βασικα ΑΥΤΟΣ μας ειχε στο περιμενε λέει γιατι περιμενε το ΝΒΑ.Που αμα δειτε τους πλευ-μεηκερ στο ΝΒΑ ολοι μια κοψια σαν του Λακοβιτς εχουν μην χεσω.

Με Δημο Ντικουδη μπορουμε πλεον να παιξουμε ολων των ειδων τα σχηματα στους ψηλους,ακομα και με 3 ψηλους,ΕΚΤΟΣ απο παιχνιδια με ψηλους(οχι απαραιτητα δυνατους,στην δυναμη ο Δημος μια χαρα ειναι) που να ξερουν και μπασκετ(σαν τον Βουισιτς ενα πραγμα ή τον Κροατη τον Κασουν που πηρε η Μπαρτσελονα).Γιαυτο θελουμε ενα ΓΕΡΟ 5αρι,τυπου Μαυροκεφαλιδη και ας μην σκοραρει

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι ρε παιδια αλλα Ντικουδης και Κακιουζης για καποιο λογο δεν μου γεμιζαν ποτε ματι. Κανανε μερικα παιχνιδια σουπερ αλλα γενικα δεν μου λεγανε ποτε πολλα. Δεν το λεω επειδη τον πηρε ο ΠΑΟ, αλλωστε το ιδιο λεω και για τον Κακιουζη. Ηταν μια αποψη που ειχα παντα.

Με τον ψηλο ή αλλιως πανυψηλο να δουμε τι θα κανετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...