Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρωτη ερωτηση εισητηρια παιζουν για αυριο μπασκετ ετσι?

δευτερη ποσους ποντους λετε να ριξουμε στους πελατες? εγω γυρω στους 15 λεω.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εισητηρια 10αρια ΓΙΟΚ!!!

Τρεξε για 20αρια μην τελειωσουν κιαυτα.Εχουν βγει και της Πουτα Μπαρτσα και πολλοι θα τα παρουν πακετα.Λενε οτι αυριο εχουμε το 1ο sold out της χρονιας

Δημοσ.
για τον Λεωντιου το μονο που εχω να πω ειναι πως 50 κιλα αμυντικο χαφ μονο ο παο εχει.οταν φυσαει του βαζουν πετρες στο παντελονι.

Και ο φαμπρέκας τόσο είναι περίπου. Μπάλα παίζει, δεν είναι πόρτα στη παιανία.

Ο μικρός έχει καλά στοιχεία και δείχνει οτι έχει και την πάσα (πράγμα πολύ σπάνιο για αμυντικό χαφ στην ελλάδα).

Ρε συ fanpan... εντάξει δεν ήταν στα καλά του ο Λεωντίου προχτες, αλλά όχι και οτι ο Μπόβιο του έβαλε τα γυαλιά! Άλλο ματσ έβλεπες? Ο μπόβιο μπήκε τσατισμένος που δε ξεκίνησε, έκανε 3 φάουλ για κάρτα, έπρεπε να αποβληθεί και τίποτε άλλο...απαράδεκτος.

Δημοσ.

ρε συ cromb, σορυ κι ολας...

ειναι αμυντικο χαφ ο φαμπρεγκας???

κεντρο παιζει και πισω του εχει τον φλαμινι η τον τζιλμπερτο...

Δημοσ.

ναι ρε σι ο Λεωντιου καλος ειναι και πιτσιρικας και εχει και μελον.αλλα το αμυντικο χαφ ειναι για βρομικη δουλεια να ριχνει και καμια κλοτσια στα κρυφα.ο Λεωντιου εχει ποδι σαν καλαμακι τι κλοτσια να ριξει.Σαν πλαγιος χαφ ειναι πολυ καλος.Ο Φαμπρεγκας δεν ειναι αμ. χαφ αλλα χαφ γενικοτερα.

Δημοσ.
Εισητηρια 10αρια ΓΙΟΚ!!!

Τρεξε για 20αρια μην τελειωσουν κιαυτα.Εχουν βγει και της Πουτα Μπαρτσα και πολλοι θα τα παρουν πακετα.Λενε οτι αυριο εχουμε το 1ο sold out της χρονιας

kaizer ειχε και με δεκα αλλα ειχε πολυ κοσμο απο το πρωι οποτε το βλεπω για

sold out.

Δημοσ.

Επειδή ξεφύγαμε λίγο με τον φάμπρεκας (είναι και λίγο άτοπο να συγκρίνεται με το λεωντίου :-) ), μια χαρά ανασταλτικός μέσος είναι. Και στην άρσεναλ και στην εθνική ισπανίας έχει παίξει πολλές φορές και για μένα είναι στα 2-3 κορυφαία χαφ που μπορούν να παίξουν αυτό το ρόλο.

Εγώ πάντως τον πιστεύω το λεωντίου, όρεξη (και υγεία) να χει το παιδί και θα παίξει καλή μπάλα.

Δημοσ.

Ποπο γουσταρω σημερα να δω το γηπεδο γεματο.Γιατι ρε πο*** μου να μην ειναι ετσι καθε φορα :cry: :cry: :cry:

Παμε γερα για 30αρα!

Πολυ θελω να δω τι θα γινει στον Αγωνα με την μπαρτσελονα στην Αθηνα..πως θα υποδεχτουμε τον Λακοβιτς..:?

Δημοσ.
Ποπο γουσταρω σημερα να δω το γηπεδο γεματο.Γιατι ρε πο*** μου να μην ειναι ετσι καθε φορα :cry: :cry: :cry:

Παμε γερα για 30αρα!

Πολυ θελω να δω τι θα γινει στον Αγωνα με την μπαρτσελονα στην Αθηνα..πως θα υποδεχτουμε τον Λακοβιτς..:?

ο λακοβιτς απο το κραξιμο δεν θα σταυρωσει καλαθι. φοβαμαι και για τιμωρια οτι

θα πεσει κανα μπουκαλι. ασε που τον εχουν ολοι στην μπουκα διοικηση

ομπραντοβιτς κτλ. θα προσπαθησουν να τον ξεφτιλισουν γιατι του αξιζει. και το

παιχνιδι αυτο το εχουμε για πλακα μονο και μονο επειδη παιζει αυτος για

ψυχολογικους λογους. ηρθε η ωρα του.

Δημοσ.
Και ο φαμπρέκας τόσο είναι περίπου. Μπάλα παίζει, δεν είναι πόρτα στη παιανία.

Ο μικρός έχει καλά στοιχεία και δείχνει οτι έχει και την πάσα (πράγμα πολύ σπάνιο για αμυντικό χαφ στην ελλάδα).

Ρε συ fanpan... εντάξει δεν ήταν στα καλά του ο Λεωντίου προχτες, αλλά όχι και οτι ο Μπόβιο του έβαλε τα γυαλιά! Άλλο ματσ έβλεπες? Ο μπόβιο μπήκε τσατισμένος που δε ξεκίνησε, έκανε 3 φάουλ για κάρτα, έπρεπε να αποβληθεί και τίποτε άλλο...απαράδεκτος.

Φίλε ο Λεωντίου στο παιχνίδι όλο δεν έκανε ούτε μια πάσα σωστή και δεν μιλάμε για μακρινές, τις περισσότερες φορές ήταν δίπλα του ο συμπαίχτης.Δεν έχω τίποτα με το παιδί, μακάρι να παίζει, αλλά δείχνει πολύ λίγος για τον ΠΑΟ.Ο Μπόβιο εκτός και από τη βρώμικη δουλειά που κάποιος πρέπει να την κάνει, δεν θυμάμαι να έχασε ποτε την μπάλα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως τον πιστεύω το λεωντίου, όρεξη (και υγεία) να χει το παιδί και θα παίξει καλή μπάλα.

Καλά κάνεις κ τον πιστεύεις τον Λεοντίου, αλλά όρεξη επιβάλεται να έχει,χαίρει άκρας υγείας φέτος,είναι σχεδόν ενδεκαδάτος,τί άλλο πρέπει να γίνει για να παίξει μπάλα;;

Γιατί φέτος μπάλα δεν έχει αξιωθεί να παίξει κ φτάσαμε κ φλεβάρη μήνα!

Έχει πλάκα πάντως να βλέπεις τα τρία χαφ μας: Μπόβιο,Λεοντίου,Τζιώλη να ανταγονίζονται σε άσχημες εμφανίσεις!!

ΥΓ. Και κάτι άλλο από το γήπεδο προχθές:

Τι κάρφωμα έσκασε ο μαυρούκος της Εφές;;;;

Δε θυμάμαι το όνομα του, αλλά χάρηκα που τον χειροκρότησε όλο το γήπεδο.Fair Play..Άξιζε..

Δημοσ.

Ο Χισλοπ πρεπει να το εσκασε...ΠΟλυ αλτικος αλλα λιγος γενικα.Νικολας και Γκρεηντζερ ειναι καλυτερο γιαυτο και τους πηρανε Σισκα και Διαμαντιδης οποτε παιζανε.Καπου η αξια του αμυνομενου δεινει δοξα στον επιτηθεμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...