Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Σαλπιγγίδης και οι σφαίρες αυτές είναι να παίζουν στην Β εθνική ,που να παίξεις με αυτούς στην ευρώπη ,πάει πεθάνανε οι 1.50

Πέρα από την πλάκα παίξαμε σχετικά καλά (αναφορικά με τον αντίπαλο και με την κατάσταση που βρισκόμαστε)

Ο ρομέρο δεν θυμάμαι ούτε μια καλή ενέργεια να έκανε , μόνιμα παίζαμε από αριστερά με Ίβανσιτς που έχει βελτιωθεί αρκετά τελευταία (ή να μας φαίνεται επειδή ο Ρομέρο είναι τραγικός) αλλά κάπου το κουράζει και αυτό μερικές ενέργειες είναι τραβηγμένες και προβλέψιμες όσο δεν πάει σαν το Σέζαρ της ΑΕΚ

Επιτέλους έκανε ένα σχετικά καλό παιχνίδι ο Παπ όχι τόσο με τρομερές ενέργειες αλλά είχε φρεσκάδα και μαζί με τον Σάλπι πίεζαν πολύ μπροστά και σου έδιναν την αίσθηση οτι με μια - δυο καλές μπαλιές μπορούν να κάνουν ευκαιρία

Ο Μπόβιο είναι κόφτης όνομα και πράγμα - ή η μπάλα ή ο παίχτης ,ποτέ και οι 2 :-ρ ,αλλά είναι πάναργος ο μπάσταρδος , πως την έβγαλε καθαρή με τόσα βρώμικα φάουλ δεν μπορώ να καταλάβω

Για μπάσκετ τι να λέμε τώρα...Αυτός ο Σισκάουσκας είναί πολύ ολοκληρωμένος παίχτης πάντως .Με τέτοια άμυνα και με την πίεση του κόσμου ο ΟΣΦΠ πρέπει να έχει πολλούς παίχτες σε πολύ καλή βραδιά για να μπορέσει να κοντράρει ...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες του Παναθηναϊκού...Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα και αν δε γίνονταν και αυτά τα χαζά λάθη στην άμυνα θα ήταν σίγουρα διαφορετικό...Ο Γκαλίνοβιτς για άλλη μια φορά απογοητευτικός, απ' την άλλη το Βύντρα τον βλέπω ματς με ματς να βελτιώνεται,πάντως στη μέχρι τώρα θητεία του στην ομάδα δεν έχει προσφέρει ούτε το 1% από αυτό που θα έπρεπε...Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται...Ελπίζω στον επαναληπτικό η ομάδα να βρεθεί σε καλή μέρα και να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση,αν και είναι κάπως δύσκολο...

Δημοσ.

Ρε παιδια στο πεναλτυ του Βυντρα.Πριν βρει ποδι δεν βρηκε μπαλα ??? Εγω μονο το ειδα ετσι ???? Οσο για τον Γκαλινοβιτς ανεπητρεπτα λαθη....Και δεν ειναι η πρωτη φορα.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

δηλαδη για να μην δημουργηθεί ψυχολογικό πρόβλημα στον γκαλίνοβιτς πρέπει να δημιουργηθεί ψυχολογικό πρόβλημα σε όλους εμάς?

Δημοσ.

Τσάμπα ήττα χτες στο ποδόσφαιρο! Για πολλοστή φορά φέτος χαρήσαμε γκολ στον αντίπαλο. Κρίμα γιατί αξίζαμε την ισοπαλία χθες. Είχαμε όμως κακές επιλογές στην επίθεση και η άμυνα στις κρίσιμες στιγμές έδωσε 3-4 δωράκια στους Γάλλους. Κρίμα...

Από την άλλη στο μπάσκετ, η παντοδυναμία μας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής! Η ομάδα όποτε ήθελε ανέβαζε τη διαφορά και όποτε ήθελε πάγωνε τον ρυθμό για να δοκιμάσει και ο μαέστρος Ζέλικο διάφορα σχήματα. Περιμένω τη στιγμή στις 6/5 που θα ξεκινήσει ο τελικός ! !! :)

Δημοσ.
δηλαδη για να μην δημουργηθεί ψυχολογικό πρόβλημα στον γκαλίνοβιτς πρέπει να δημιουργηθεί ψυχολογικό πρόβλημα σε όλους εμάς?

κατι τετοιο θα γινει με αυτους που μπλεξαμε.θα μας πανε στο δαφνη.

πιστευω πως ο coach ειναι αναγκασμενος να εχει 11αδα καποιους παιχτες.

Δημοσ.

Παραδόξως η ομάδα χθες είχε στηθεί αρκετά καλά κλείνοντας χώρους και διαδρόμους. Βέβαια κλεισμένοι πίσω ήμασταν, ταμπούρι που λέμε.

Τα λάθη γίνονται πιστεύω περισσότερο από την έλλειψη ψυχολογίας από κάποιους παίκτες. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οφείλονται αλλού. Π.χ. ο Γκαλίνοβιτς να βγάζει στη γωνία το πονηρό σουτάκι του γάλλου (αρκετά δύσκολο λαμβανομένου υπόψη και του ύψους του) και να μην μπορεί να πιάσει την μπάλα στο δεύτερο γκολ.

Εγώ θα συνταχθώ με τον προπονητή. Καλά έκανε και τον έβαλε τον Γκαλ. Του έδωσε άλλη μια ευκαιρία, δεν τον πέταξε σαν στιμμένη λεμονόκουπα. Άλλο αν αυτός τα σκάτωσε.

Κρίμα πάντως για τον Βύντρα που έκανε καλό παιχνίδι μέχρι το πέναλτι. Πάντως νωρίτερα του τα χε ψάλει ο Παπ. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό. Μήπως κάποιοι παίκτες νομίζουν ότι είναι οι μαμάο;;;

Τα πράγματα είναι δύσκολα στη ρεβάνς. Άποψή μου είναι ότι μέχρι εδώ ήταν (και πάλι καλά). Παρεπιπτόντως ο Παπ ήθελε και τελικό. Τι να πεις...

Δημοσ.

Κρίμα πάντως για τον Βύντρα που έκανε καλό παιχνίδι μέχρι το πέναλτι. Πάντως νωρίτερα του τα χε ψάλει ο Παπ. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό. Μήπως κάποιοι παίκτες νομίζουν ότι είναι οι μαμάο;;;

Είναι κρίμα όντως..

Αλλά κ μεγάλη μαλακία εκ μέρους του..

Ο Βύντρα αν πρόσεξες σε κάποιες φάσεις του αγώνα,δεν τα άκουσε μόνο από τον Παπ..

Τα άκουγε συνεχώς κ από τον Γκούμα.

Σε τουλάχιστον τρεις φάσεις ο Γκούμας με τον Βύντρα βριζόντουσαν.

Αφού δεν τον διώξανε οι οπαδοί τον Λούκι, να δείτε που στο τέλος θα τον διώξουν οι συμπαίκτες του!!

Πόσα ακόμα να αντέξει;!;!

Κ η πλάκα ειναι πως καλά θα κάνει κ θα φύγει(κ για αυτόν κ γι την ομάδα!!) αλλά ρε πστη μου μήπως οι άλλοι είναι ποιοτικότεροι;;;;

ΥΓ..Δε θέλω άλλο Λεοντίου

Δε θέλω άλλο Τζιόλη

Όχι άλλο καρβουνο!!!!

Δημοσ.

Για τον Λεοντίου τί έχετε να πείτε? Άλλο ταλέντο από εκεί.Ο χειρότερος ήταν.Πέταγε την μπάλα όπου να ναι και όλες οι πάσες του στους αντιπάλους.Ευτυχώς που μπήκε ο Μπόβιο και του έβαλε τα γυαλιά.Καλό να παίζουν οι Έλληνες αλλά αν δεν το κατέχουν το τόπι στον πάγκο.Ας ελπίσουμε με την ΑΕΚ να μη βάλει τον Γκαλίνοβιτς γιατί την γα*^σαμε.

Δημοσ.

για τον Λεωντιου το μονο που εχω να πω ειναι πως 50 κιλα αμυντικο χαφ μονο ο παο εχει.οταν φυσαει του βαζουν πετρες στο παντελονι.

Δημοσ.

Εννοείς να τονώσουν το ήδη υπάρχον ψυχολογικό πρόβλημα που μας έχουν δημιουργήσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...