fabiawrc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 ελα ντε...πολυ αλμα ρε.το εχουν στο αιμα τους αυτοι ετσι ειναι. ωπα ωπα θα βαλει τον νινι! :mrgreen:
revil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 μπασκετακι μαγκες. φανταζεστε στο ποδοσφαιρο να ειχαν περασει 3 ομαδες στους 16 και οι 2 να κερδιζαν τι ειχε να γινει???και μαλιστα η μια εκτος εδρας και η αλλη να κανει πλακα στον αντιπαλο της? καιζερ εγω το εχω ξαναπει αν ημουν αντιπαλος του Διαμαντιδη παιζει να του εριχνα κανα χαστουκι. Πολυ εκνευριστικος αντιπαλος ρε, και το πιο εκνευριστικο ειναι οτι εχει φτιαξει και ολα τα αλλα.
geovard Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Mα καλά ρε γμτ τόσο μεγάλο κεφάλαιο γιά τον Παναθηναικό είναι αυτός ο άμυαλος ο Βίντρα.Όχι ρε πούστη γκαντεμιά.Γιατί δεν τον πετάνε σε κανένα απορριματοφόρο!Εμ αυτός ο Γκαλίνοβιτς αργόστροφο άτομο. Κρίμα την προσπάθεια των υπόλοιπων παιχτών. Καί ο Λεοντιου ήταν άχρηστος στο ματς.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 αλλα για μενα η ουσια ειναι μια Α Μ Υ Ν Α Kαποια πραγματα ισχυουν ανεξαρτητως αθληματος Παρεπιπτοντως, το 2ο και το 3ο γκολ δεν εχουν κανενος ειδους σχεση με ποδοσφαιρκες ικανοτητες. Ειναι καθαρα θεμα ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ στην 1η φαση και ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ στην 2η ΚΑΙ τα 2 ειναι γνωρισματα και οχι δεξιοτητες σε ενα ανθρωπο και επομενως δεν διορθωνονται.Τουλαχιστον ΟΧΙ μετα την παιδικη ηλικια.Το καλοκαιρι λοιπον,τα κουβαδακια σας και σ'αλλη παραλια
Rising1980 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Απ' ότι άκουσα στο ραδιόφωνο, το σκορ είναι άδικο. Πιστεύω ότι περνάμε πάντως.
Steven Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Πιστεύω ότι περνάμε πάντως. Από που κι ως που?? Γιατί εγω το μόνο που βλέπω είναι ένα χάλι... Ο Ολυμπιακός ντάξει δεν το συζητάμε, η ΑΕΚ έκανε συντήρηση δυνάμεων (αν είναι δυνατόν να κάνεις συντήρηση δυνάμεων στην Ευρώπη, ποιός είσαι? Η Barcelona?) και ο ΠΑΟ απότι φαίνεται τα βάζει μόνος του... Εγώ νομίζω πως και εδώ θα χάσετε ή άντε καμιά ισοπαλία... Θα είναι κάπου στο 1-0 εε και μετ΄θα βρούνε μπροστά θα το φάνε και thats all folks... Είμαστε για κλάμματα όλοι...
Rising1980 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ενώ ουσιαστικώς δε διαφωνώ, πιστεύω ότι περνάμε αν παίξουμε σοβαρά και αποφύγουμε τα τραγικά λάθη στην άμυνα. Βέβαια αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήταν παππούς μου. Όμως από κει που περίμενα να φάμε 4, είδα ότι χτυπήσαμε το ματς στα ίσια και αυτό με κάνει να αισιοδοξώ.
nfs11 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά, ΕΛΕΕΟΣ δηλαδή με τη "συντήρηση" δυνάμεων της ΑΕΚ στο πρόσφατο ευρωπαικό ματς. Μην γίνεστε έρμαια των εφημερίδων που αποφάσισαν να δικαιολογήσουν με αυτό το γελοίο τρόπο το συνεχή κατήφορο της ομάδας το τελευταίο μήνα όταν τελειώσαν από άλλα "επιχειρήματα"
genius_13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 To γκολ του Σαλπι http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=14
cmelegos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 μπράβο στον Πάο. Έπαιξε αρκετά καλά είχε ατυχία και έκανε λάθη χαζά. Βέβαια μπράβο και μόνο που το προσπάθησε σε αντίθεση με μας.
green_beret Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Για αλλη μια φορα θα πω οτι αυτος ο Βυντρα δεν κανει για τον Παναθηναικο... Και την επιμονη στον Γκαλινοβιτς μετα απο τοσα ασχημα παιχνιδια δεν την καταλαβαινω. Ενα λαθος σε καθε παιχνιδι κανει τουλαχιστον. Δειχνει να μην μπορει να συνελθει.
fanpan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Έλεος με αυτόν τον Γκαλίνοβιτς!!! Εξελίσεται στον χειρότερο τερματοφύλακα που έχει περάσει ποτέ από τον ΠΑΟ.Ο άλλος δεν τον βγάζει για να μην του δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα.Ωραία, ας θυσιάσουμε όλους τους στόχους για να είναι ψυχικά υγιεές το παιδί..... Μπράβο στην Πανάθα στο Μπάσκετ !!
Strategos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Για αλλη μια φορα θα πω οτι αυτος ο Βυντρα δεν κανει για τον Παναθηναικο... Και την επιμονη στον Γκαλινοβιτς μετα απο τοσα ασχημα παιχνιδια δεν την καταλαβαινω. Ενα λαθος σε καθε παιχνιδι κανει τουλαχιστον. Δειχνει να μην μπορει να συνελθει. Συμφωνω απολύτος μονο που θα προστέσω τον λεωντιου στην λιστα που πεταγε την μπαλα στο κενο και δεν σηκωνε το κεφαλη ποτε, επισης και ο Σαλπιγγιδης ηταν χαμένος αλλα αφου έβαλε το γκοολ πάλι καλά(Ο romero καπου χαμενος στον ορίζοντα, ισως για 5χ5 να είναι καλος). Honors: Στον Παπαδόπουλο, Ιβανσιτς , Νίλσον.
green_beret Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Παντως στο δευτερο γκολ πιστευω οτι υπαρχει καθαρο φαουλ αν και κανει τελικα λαθος εξοδο ο Γκαλινοβιτς αλλα εστω λιγο περισσοτερο να την εβρισκε αν δεν του επιανε τα χερια ο αλλος δεν θα στρωνοταν η μπαλα λουκουμι στον επιθετικο της Λανς και ετσι ισως να υπηρχε περιπτωση να διωξουν οι αμυντικοι.
vastravoud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Οχι,απλα τωρα γυρισαμε απο το γηπεδο... Δηλαδη τι να λεμε,θα διαβασετε για Ντικουδη(οταν εχεις παγκο τον Ντικουδη που μπαινει και ριχνει 20 και για 20' εξω τον Ντελκ που σε 18 λεπτα εβαλε 12 ποντους, ενταξει,καπου κατανταει αστειο), για τον Τσαρτσαρη(5 μηνες σε φορμα ο Κωστας,μπραβο του), για τον Διαμαντιδη(υπαρχουν στιγμες που αμυνεται που καπου σπαζομαι,δηλαδη θελω να του το βαλει ο αλλος,ωρες ωρες γινεται εκνευριστικο αυτο το παλικαρι), για τον Ζοτς(και να θυμισω τι ελεγα για τον προγραμματισμο της φετινης σεζον απο τον Ζοτς) αλλα για μενα η ουσια ειναι μια Α Μ Υ Ν Α Ο μεσος θεατης γουσταρει 45 καρφωματα και 35 τριποντα. Αλλα στο 40-22 ολοι λεγανε "πωπω +18 φωτιες πεταμε" εγω ελεγα στους διπλα "40 ποντοι ειναι μια μεση επιθεση, το θεμα ειναι τοι τρωμε 1 ποντο το λεπτο,δηλαδη ενταξει,του πουστη...". Η αμυνα μας ειναι τρομακτικη,πρεπει να μετρησα 5 διαφορετικους παικτες μας να κοβουν,μην μετρησω ποσοι κλεβαν...Ενταξει,με τετοια αμυνα, εμενα να βαζει στην επιθεση,τοχουμε το Ευρωπαικο Συμφωνώ απολύτως! Εγώ θέλω να σταθώ και στις δηλώσεις του Ζοτς περί βίας και Ολυμπιακού: ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ του! Ας καταλάβουν οι παίκτες και οι προπονητές που λατρεύονται από τον κόσμο ότι μπορούν να πετάξουν τη βία έξω από τα γήπεδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.