cmelegos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια ρε παιδια.τα πραγματα ειναι απλα. πως το βλεπω εγω σαν ολυμπιακος. τοτε ειχατε μια ομαδα που κερδιζα ειτε με διαιτησια ειτε με τις ηγετικες ικανοτητες καποιων παιχτων.Μαζι σας, δε σταυρωσαν πρωταθλημα. Στην Ευρωπη ομως?? Να θυμηθω 3-1 με Γιουβε? Τι να πρωτοθυμηθω?? Αυτα με τους λουζερς. Παμε τωρα με τους Γουινερς. Στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι για τα μπαζα. 3 και δε μπορουν να κερδισουν μια ομαδα που κερδιζαν συνεχεια. 3 βαθμους εχει ο Ιωνικος.Απο που τους εχει?? Στην Ευρωπη?? 15 γκολ σε μια σεζον.Φετος??Με τη μονη σοβαρη ομαδα που επαιξαν φαγανε 4. Ειλικρινα ρε μαγκες ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ να βγαλω τον ολυμπιακο καλυτερο. Τα ιδια σκατα ειναι. Προσπαθω απλα να βγαλω ΠΟΛΥ καλυτερους τον Σειταριδη τον Χενρικσεν και τον Λυμπε απο τον Λουκα τον Γκουμα και τον Μποβιο. Έχεις ένα μεγάλο δίκιο και αυτό αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία της Ελλάδος στην Ευρώπη. Και οι τρεις ομάδες έχουν αποδυναμωθεί αρκετά. Ο Ολυμπιακός δεν έχανε αγώνα στο Καραισκακη, ο Παο έπαιζε εκτός έδρας και έλεγες θα μπορεί θα το πάρει και αυτό, και η Αεκ από πίσω προσπαθούσε τουλαχιστον όσο την άφηνε η γάγγραινα βλέπε netmed. Χρειάζεται σύνεση και προγραμματισμός από όλους. Γιατί ξέρετε πως λειτουργούν στην Ελλάδα; Βελτιωνόμαστε μέχρι να είμαστε λίγο καλύτεροι απο τον αντίπαλο.:?
comfuzio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Καλα τα λετε ΑΛΛΑ ο Χενρικσεν ηταν 36++ δεν τον διωξαν.
revil Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 εγω δεν ειπα οτι τον εδιωξαν ειπα πολυ απλα οτι ηταν πολυ καλος παιχτης που εχει αντικατασταθει απο τον τοτε παγκιτη του,τον Γκουμα. Αν αυτο δεν ειναι στασιμοτητα τοτε τι ειναι?
fanpan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Τέσπα ..ξέρει κανείς τί ώρα είναι τα παιχνιδια την Πεμπτη? (Ποδόσφαιρο - Μπάσκετ)? Thx..
Harkon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ωραία, ήρθε η ώρα μου να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Τρέμε ραλάκια... 1. Κρατάς τον προπονητή αφού βλέπεις φως στο τούνελ, 2. Διώχνεις τους ρουφιάνους και τους άσχετους από τον περίγυρό σου ραλάκια 3. Δίνεις λεφτά για να φέρεις καλούς γυμναστές και γενικότερα τεχνικό επειτελείο (ναι θα έχεις χασούρα το ξέρω...) 3. Δίνεις λεφτά για να κρατήσεις τους παίκτες που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ και μπορούν να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ (ναι θα έχεις χασούρα το ξέρω...) 4. Δίνεις λεφτά για να φέρεις παίκτες, κατά προτίμηση έλληνες, κάτω των 28 τουλάχιστον (2-3) (ναι θα έχεις χασούρα το ξέρω...) 5. Δίνεις λεφτά για να φέρεις λίγους αλλά καλούς ξένους παίκτες που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά στο παρελθόν (2-3) (ναι θα έχεις χασούρα το ξέρω...) 6. Αποκαθιστάς τις σχέσεις σου ραλάκια με τους παίκτες. Δεν τους βλέπεις ως υπαλλήλους αλλά ως συνεργάτες. 7. Παύεις να είσαι το καλό παιδί (λόγω γηπέδου;; και απλώνεις τα πλοκάμια σου μπας και αποκτήσεις κονέ (όχι τον παίκτη ε) με τους αφέντες του ποδοσφαίρου (διαιτητές, γκαγκάτσηδες) 8. Κόβεις τις φανφάρες π.χ. περί δύο ριβάλντο ή περί στελέχωσης της μελλοντικής εθνικής. 9. Διώχνεις τα αλητρόνια και βάζεις ειδικές τιμές γαι οικογένειες στο Ολυμπιακό Στάδιο (όχι Λεωφόρο) (ναι θα έχεις χασούρα το ξέρω...) 10. Στόχος σου πρέπει να είναι η δημιουργία ΟΜΑΔΑΣ που θα αποδίδει στην αρχή καλό ποδόσφαιρο και μετά όλα τα άλλα.(δεν θα έχεις χασούρα πίστεψέ με...) αν μου επιτρέψεις λίγα σχόλια 1.Συμφωνώ. Πιστεύω μετά από καιρό η πλειοψηφία των οπαδών συμφωνεί με αυτό που είπες "φως στο τούνελ" με τον Ισπανό. Μένει μόνο να τον δούμε να φεύγει για να έρθει κανάς.. Χατζάρας (τον οποίο πάω τρελά αλλά όχι για ΠΑΟ) 2. Δεν πρόκειται να διώξει τους ρουφιάνους που αυτός έβαλε για να κάνουν αυτή ακριβώς τη δουλειά και δεν πρόκειται να διώξει τους άσχετους μιας και ο ίδιος ως άσχετος δε μπορεί να ξεχωρίσει. (απλά δεν το κατέχει το άθλημα δεν είναι κακό - κακό είναι να μην το καταλαβαίνει,κάνει κάτι γι αυτό) 3. Ποιος είναι "καλός" γυμναστής+επιτελείο? όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται. Τον Σπράι ΑΝ θυμάμαι σωστά, δεν τον έδιωξαν επειδή "έκαψε" τους παίκτες στην προετοιμασία από την πολύ γυμναστική; δεν τον είχαν για καλό αυτόν; οι φετινοί όπως φάνηκε δεν έκαναν τίποτα. νομίζω σε θέμα γυμναστών είναι ζόρικα κ αρκετά επικίνδυνα. σίγουρα και εδώ το scouting παίζει ρόλο. 4.Δεν έχουμε ήδη τέτοιους; γεμάτοι είμαστε. κ με τον Ισπανό θα παίξουν και πιτσιρικάδες (γουστάρω). απλά αυτοί που έχουμε δεν κάνουν (ακόμα ? ) ή δεν έχουμε - βρίσκουμε καλύτερους στην εγχώρια αγορά. εσύ ποιον θα έφερνες στον ΠΑΟ (ή στην ομάδα σου αν δεν είσαι ΠΑΟ) από Ελλάδα <28? 5. Λίγοι και καλοί. Σαν να λέμε Φλάβιο και Βίσκαν! σαν ονόματα είναι πολύ καλά και με λίγους σχετικά τραυματισμούς. τα αποτελέσματα πρόλαβαν τη σιωπή μου... Νομίζω Ελλάδα καλός (με την έννοια γνωστός και καταξιωμένος) ξένος δύσκολα θα έρθει για να παίξει πορωμένα μπάλα και όχι για να κολλήσει ένσημα. (ευχάριστες εξαιρέσεις για μένα Καρεμπέ και Ρίμπο που μπορεί να μην έπαιξαν όπως κάποτε αλλά σιγουρα δε τα .. ξύνουν! 6. Αυτό για μένα είναι η ουσία. δεν πιστεύω ΠΟΤΕ πως πρόκυται να γίνει στον ΠΑΟ και το βλέπω από τότε που τον θυμάμαι με παίκτες σημαίες του. βλέπε: Σαραβάκο, Καλλιτζάκη, Καλατζή, Αντωνίου, Μαυρίδη, Γεωργακόπουλο, Λυμπερόπουλο, Μπασινά, Μπορέλλι, Κυριάκο, Γκέκκα και ένα σωρό άλλους που μου διαφεύγουν τώρα. Όλοι αυτοί με παράπονο, πίκρα και εν νυκτί έφυγαν. Ακόμα και αν ήθελαν να φύγουν χωρίς να το προκαλέσει η διοίκηση, αυτό δεν φάνηκε και η τελευταία δεν έκανε τίποτα για να τους τιμήσει. Κάτι που ζηλεύω στο γάβρο που τους παίκτες τους έχουν σαν σημαία και τους σέβονται (οκ υπάρχουν και εξαιρέσεις, μιλάω για την πλειοψηφία) 7. Μπάααα.. ακόμα και αν είναι όπως λές το καλό παιδί, που δεν το πιστεύω, προτιμώ να έχω την ιδέα πως είμαστε ( πιο ) καθαροί παρά να ξέρω πως παίζουν λαμογιές. Τίμια πράγματα ή τίποτα. 8. Αυτά είναι ΜΑΛ...ς τους! κατ' αρχάς μπερδεύομαι... ο Γιατρός είναι πρόεδρος ή ο Ράλλυς; και ποιος μιλάει για την ομάδα και ποιος ο ρόλος του και ποιος παίρνει αποφάσεις; τα λόγια που λένε (κυρίως ο Γιατρός) είναι χαζομάρες κι ελπίζω να μην ξεγελούν κανένα παρά τον εαυτό τους. λές και μιλάνε σε μικρά παιδιά.. έλεος. ή μήπως έτσι είναι τελικά.. χεχ... 9. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. αυτοί τους συντηρούν τους θέλουν τους χρειάζονται. χωρίς αυτούς δεν είναι τίποτα γιατί απλά πιστεύω πως δεν υπάρχει αθλητική παιδεία στη χώρα μας για να "χωρέσει" κάτι πιο υγειηνό με οικογένειες στα γήπεδα. εδώ Ιταλία και Γερμανία που λες είναι πιο "πολιτισμένοι" και σφάζονται. 10. Κανείς δε το κάνει αυτό. ΙΣΩΣ το είχε στο μυαλό του ο Ντέμης και μακάρι να το πετύχει το παλικάρι αλλά δύσκολο. ο κόσμος απαιτεί και όταν απαιτεί άσχημα δεν έχεις χρόνο για ... καλό ποδόσφαιρο. και ο Παο όταν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν έπαιρνε πρωτάθλημα υπήρχε γκρίνια. και όταν το πήρε με Σούμ πάλι γκρίνια γιατί δεν βλεπόταν η ομάδα. άστα φίλε, πάλι στα περί παιδείας θα καταλήξω. αυτά, συγνώμη για την -γραπτή- λογοδιάρροια.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Με Μπατιστ τι γινεται?Καλα τα νεα φιλε!!! Εβγαλε προπονηση και μπορει να μπει 12αδα αυριο!!!
genius_13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μακαρι να παιξει..διαφορετικα θα ειναι σημαντικη απωλεια..
Σκύμνος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δεν τον βλέπω να μένει στο πάγκο... http://www.contra.gr/news_large.aspx?date=today&paper=athlitiki
johnyboy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Εχει καιρό να παίξει και τον βλέπω να σπάει ταμπλό πάλι.
genius_13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ωχ αμα αρχισει να σπαει τα ταμπλο παλι παει το Σαββατο..
1980 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 ελπιζω να το γεμισουμε με εφες να γινει κολαση παλι, καθε αγωνας ευρωλιγκα φετος ειναι απολαυστικος.
LL_NEO Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ρε σεις με τον Μήτσου σαν πολλές συμπτώσεις δε μαζεύονται; Σανμαρτεάν, Ολιζαντέμπε, Άντερσον, Γκονζάλες...
zaxoys Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ο Παπ πιστεύεις οτι τυχαία είχε πάει στο εξωτερικό για τον τραυματισμό του?Μάλλον φοβόταν :-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.