KaizerSoze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Για Μποβιο,Μπιδη,Δαρλα Αν προσεξατε, ειπα για παικτες που ειτε δεν κανουν ΓΕΝΙΚΑ,ειτε περνουν περισσοτερα απο αυτα που οντως αξιζουν και επομενως αφου υπαρχουν λεφτα γι'αυτους ας τα δωσουν σε καποιους που τα αξιζουν Ο Μποβιο ανηκει στην δευτερη κατηγορια και γιαυτο τον εβαλα.ΟΧΙ δεν μου κανει ΟΥΤΕ για μπακ-απ γιατι τα πολλα λεφτα που περνει μπορει να δωθουν για 11δατο οποτε αντε στο καλο Τον Μπιδη δεν τον εγραψα γιατι δεν πιστευω οτι μετα το καλοκαιρι θα συνεχισει οποτε δεν εχει νοημα να μιλαμε (το ιδιο και για τον Μπιστστσταν) Τον Δαρλα τον αφησα απεξω γιατι δεν περνει πολλα οποτε δεν εχω απαιτησεις απο τον ιδιο(εχω ομως απο αυτους που μου εχουν για αριστερο μπακ παικτη των 100,000 ) Ερωτησις Η γενια της "Ριζουπολης' εφυγε γιατι ηταν λουζερς.Ας πουμε οκ. Οι τωρινοι να υποθεσω δεν ειναι λουζερς...(εμ πως να εισαι λουζερ? Οταν εισαι απο την 21η στο -11 απο ΑΥΤΟΝ τον Ολυμπιακο δεν γινεται να σου πουν "εφτασες στην πηγη και νερο δεν ηπιες", αφου την πηγη την βλεπεις με τα κυαλια...σωστο. )
johnyboy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια οι παιχτες τις ριζουπολης δεν ηταν λουζερς ολοι.καλα εκανε και εδιωξε μερικους απο αυτους αλλα επρεπε να κρατησει καραγκουνη,μπασινα,κυριακο.δεν προκειτε να φτιαξουμε ποτε ομαδα γιατι δεν πληρωνει ο ταριφας.πληρωνει μονο καποιους που τους φερνει απεξω.Τα παιδια που ερχονται απο τις ακαδιμιες περνουνε ψιχουλα.ο καραγκουνης ετρεχε πανω κατω και επερνε 5.000.000 δρχ το χρονο.και ο χψ μεταγραφη επερνε ενα σορο 000.000.000.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ερωτησις Η γενια της "Ριζουπολης' εφυγε γιατι ηταν λουζερς.Ας πουμε οκ. Οι τωρινοι να υποθεσω δεν ειναι λουζερς...(εμ πως να εισαι λουζερ? Οταν εισαι απο την 21η στο -11 απο ΑΥΤΟΝ τον Ολυμπιακο δεν γινεται να σου πουν "εφτασες στην πηγη και νερο δεν ηπιες", αφου την πηγη την βλεπεις με τα κυαλια...σωστο. ) Η "γενιά της Ριζούπολης", αφού πρώτα άδικα και υπερβολικά χαρακτηρίστηκε παρτίδα ανικάνων, τώρα βαδίζει προς την ηρωοποίηση. Απ΄τα ψηλά στα χαμηλά και τούμπαλιν. Η εκδίκηση των losers. Πολλά από τα παλλικάρια αυτής της γενιάς "ξενιτεύτηκαν". Περιέργως πως, μονάχα ο Νικοπολίδης που μεταγράφηκε στο θεομίσητο "αιώνιο" τα πήγε γενικά καλά (ξεχνάμε το κουνελοπνίξιμο με την ΑΕΚ τις προάλλες, το τραγελαφικό πνίξιμο με τη Ρόζεμποργκ πέρυσι κτλ, όπως και το τι θα άκουγε αν αυτές τις πατάτες τις είχε κάνει στον ΠΑΟ όπου τα νεύρα είναι τσίτα και όχι στον Ολυμπιακό όπου τα πρωταθλήματα απειλούν με χρεωκοπία την εταιρία που παράγει τα Depon). Καραγκούνης, Μπασινάς, Φύσσας, λίγα πράγματα πέτυχαν. Είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός από τη Μαγιόρκα; Όχι, βέβαια. Αλλά, αν έφερναν στον ΠΑΟ ένα τριαντάχρονο αμυντικό χαφ της Μαγιόρκα, τον Χουαν Αντόνιο Λόπεθ ντε λος Μπασίνος, για παράδειγμα, θα ικανοποιούνταν ο κόσμος; Έκανε ο Μπασινάς τη διαφορά; Άντε και έπαιζε σήμερα στον ΠΑΟ. Δε θα ήταν στο -11, θα ήταν στο -6. Βραδέως τα ωα. Κοντολογίς, ποιες ομάδες σφάχτηκαν στην ποδιά αυτών των παιχτών; Πού έκαναν καριέρα; Στη Χαρτς; Δεν υποτιμώ τη Χαρτς, απλά ρωτάω αν η ομάδα που έγινε παιχνίδι στα χέρια της ΑΕΚ μπορεί να τροφοδοτήσει την αναγέννηση του ΠΑΟ. Και όχι απαραίτητα η Χαρτς. Ομάδες επιπέδου Χαρτς. Γιατί, ο αδικημένος Τάκης αυτής της κλασης είναι. Θα μου πείτε, είναι χειρότεροι από τους αντικαταστάτες τους; Όχι, αλλά οι παίκτες της "γενιάς της Ριζούπολης" ήταν ΗΔΗ καμμένοι όταν πήραν των ομματιών τους (γιατί κουβάλαγαν χρόνια πίεσης να πάρουν κούπα, πήραν και μετά δεν μπόρεσαν να αντέξουν). Ο Κυριάκος καλός είναι, αλλά τα δύο μπακ του ΠΑΣ Γιάννενα που έκαναν πάρτι με τον Ολυμπιακό καλύτερα μου φαίνονται. Η Ριζούπολη άλλα πράγματα έδειξε, και όχι την αξία ή μη κάποιων παικτών. Έδειξε ότι ο Παναθηναϊκός έχει χάσει πρώτα και κύρια το παιχνίδι στον τομέα της ψυχολογίας (όχι ειδικά σε εκείνο το παιχνίδι, διαχρονικά) και αντιμετωπίζεται πλέον σαν μικρή ομάδα από διαιτητές αλλά -το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ- από τους αντιπάλους. Δείτε με τι πορεύεται και κάνει περίπατο προς τον τίτλο ο Ολυμπιακός. Ζεβλάκοφ! Όλε! Σέζαρ! Όλε! Ανατολάκης! Όοοοολε! Μάριτς! Όοοοολε. Λέμανς...ουπς, συγγνώμη, παρασύρθηκα, το παλικάρι δεν έπαιξε ποτέ και τώρα κάνει άλμα καριέρας στο Βέλγιο. Και, τέλος πάντων, τη βλέπουμε τη γενιά της Ριζούπολης όταν τους μαζεύει ο Όθωνας...και προσωπικά, δεν τους νοσταλγώ στο ελάχιστο. Ο Καραγκούνης πρέπει να σημαδεύτηκε όταν ήταν μικρός από το Platoon. Κάθε φορά που τον βλέπω να πέφτει, σαν άλλος Γουίλεμ Νταφό, με τα χέρια ψηλά, στο Θεό, συγκινούμαι.
gvaggis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Και, τέλος πάντων, τη βλέπουμε τη γενιά της Ριζούπολης όταν τους μαζεύει ο Όθωνας...και προσωπικά, δεν τους νοσταλγώ στο ελάχιστο. Συμφωνώ 1000000% Όταν θα φάμε την 3άρα από τη Λανς(λέμε τώρα...) είναι σίγουρο πως θα θιχτεί ο ευρωπαίος παναθηναικός εγωισμός μου. Είναι σίγουρο πως αυτόν τον εγωισμό η φουρνιά των γκουμομπασινάδων τον έχτισε λιθαράκι-λιθαράκι με πολλά καλά αποτελέσματα στο Τσου-Λου. Αλλά ως εκεί.. Δεν ήθελα πια Φύσσα. Δεν ήθελα πια Μάρθα-Βούρτση-Καραγκούνη Δεν ΘΕΛΩ άλλο ΓΚΟΥΜΑ!!!!! θέλω κάτι καλύτερο. Ότι έχω σκατά υλικό,έχω..... Δεν αναπολώ όμως την ομάδα που βοήθησε(μαζί με τα κοράκια..) να μεγαλώσει τόσο πολύ ο γαύρος την απόσταση του από τις άλλες ομάδες..
revil Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 το οτι ομως ρε μαγκες ο ολυμπιακος τοτε ειχε καλυτερους παιχτες(και διαιτητες) δε σημαινει οτι οι συγκεκριμενοι παιχτες του παναθηναικου δεν ηταν κλασεις ανωτεροι απο τους τωρινους. σκεφτητε το λιγο χενρικσεν Γιουρκα Καραγκουνη Λυμπεροπουλο Νικοπολιδη,Κωσταντινου Μπασινα Ενταξει μη τα ισοπεδωνουμε και ολα
fanpan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Η Γενιά της Ριζούπολης ήταν loosers και καλά έκανε και τους έδιωξε.Από την στιγμή που παίρνεις την απόφαση να τους διώξεις τους στέλνεις όλους.Γιατι όπως και να το κάνεις ήταν απο τις πιο μαύρες στιγμές στην ίστορία σου.....
Harkon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 πιο μαύρες από τα τελευταία 5 χρόνια;;;; μια χαρά φουρνιά ήταν τα παιδιά αλλά το θέμα ήταν τότε και είναι και τώρα ψυχολογικό.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Mα δεν νομιζω οτι τεθηκε θεμα "Καραγκουνη και παλι εσυ ηγετη". Απλα οταν χαρακτηριζεις μια ΟΜΑΔΑ (δηλαδη ενα συνολο χωρις να κοιτας τι μπορει να κανει ο καθε παικτης) "λουζερς" τοτε το καλο που σου θελω να φερεις καλυτερους. Δηλαδη ο Λυμπε μας χαλαγε? Δηλαδη το ντυμενο ξυλο, ο Κυριακος, που ΕΙΝΑΙ ντυμενο ξυλο,εχει αντικαταστατη τον...Γκουμα(που δεν επαιζε βασικος στα 25 του, παιζει στα 35 του) Ο Μπασινας ψωνιο,μαζι σας, μετα τον Μπασινα ποιος εχει ερθει που τουλαχιστον να τρεχει και να κοβει?Τρεχει ο Μποβιο και ο Τζιωλης και δεν τοχω δει?? Και στο φιναλε, τουλαχιστον αυτοι το εχαναν στο νημα,οι καινουριοι?Αρα οι καινουριοι τι υπαρχουν ακομα?Αυτοι δεν ειναι λουζερς? Δεν ειναι νοσταλγια,ειναι μομφη κατα της διοικησης.Οταν θες να διωξεις 15 παικτες και για να το φαει ο κοσμος τους λες "λουζερς" δεν φερνεις τους τωρινους "γουινερς" νομιζω? Και στο φιναλε εκεινη η ομαδα,με προστασια απο την διαιτησια δηλαδη ειχε χειροτερο υλικο απο την τωρινη? Η ομαδα του Κυραστα που ολοι λιβανιζουν-καιγω μαζι γιατι παιξαμε ωραια μπαλα-ποιους παικτες ειχε δηλαδη?? Δεν ειπαμε οτι ο Μπασινας εγινε Ζεεντορφ-δεν εχει και το μαλλι αλλωστε-αλλα για να κονταροχτυπηθει με τον Στολιτιδη και τον Ζηκο ε,εμενα προσωπικα μου κανει περισσοτερο απο τον Τζιωλη και τον Μποβιο.Ο Τακαρος αμπαλος αμπαλος αλλα φαε στην μαπα τον Σεριτς και τον Δαρλα.Ναι ξεχασα,ο Δαρλας κανει τριπλες που ο Τακης δεν εκανε αλλα στο φιναλεπλεον απο αριστερα και γω περναω τον Σεριτς και τον Φιλλιπα. Ο Κυριακος κρυαρι ηταν και θα ειναι μια ζωη αλλα επερνε και καμια κεφαλια που παιζουμε με σεντερ μπακ τον Μπιστσταν.Και τοσες γκελες οσες εχουν κανει ο Γκουμας με τον Μορρις δεν εχει κανει ο Κυριακος 5 χρονια τωρα. ΝΑΙ ηθελα και γω κατι καλυτερο απο τον Γκουνη ΑΛΛΑ αν ειναι να διωχνω τον Σειταριδη για να πω "Τιραμ αλλα αυτος δεν ερχεται,οποτε μεινε με τον Λουκας Βυντρας", ε 1000 φορες να εμενε Γιουρκας...
fanpan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 πιο μαύρες από τα τελευταία 5 χρόνια;;;;μια χαρά φουρνιά ήταν τα παιδιά αλλά το θέμα ήταν τότε και είναι και τώρα ψυχολογικό. Mακράν πιο μαύρη και από τα τελευταία 5 χρόνια γιατί τα χρόνια αυτά και με αυτές τις ομάδες που είχαμε 3 από τον γαύρο με ανοιχτά τα πόδια δεν τρώγαμε. Μια χαρά φουρνιά θα ήταν αν δεν είχαν ψυχολογικό..
Harkon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Mακράν πιο μαύρη και από τα τελευταία 5 χρόνια γιατί τα χρόνια αυτά και με αυτές τις ομάδες που είχαμε 3 από τον γαύρο με ανοιχτά τα πόδια δεν τρώγαμε.Μια χαρά φουρνιά θα ήταν αν δεν είχαν ψυχολογικό.. σόρρυ για την έκφραση αλλά να το -έσω αν χάνω απ το γάβρο πλέον. και φέτος που τον κέρδισα τί κατάφερα; χάνω από τον Ιωνικό και δε μπορώ να νικήσω τον ΟΦΗ στο σπίτι μου (βρε το παράρτημα τι κάνει - ακούτε φίλοι γάβροι ή σιγήσαμε για αυτό; ή μήπως είναι στο κόλπο να μη βγει ο ΠΑΟ τσου-λου; ) με τους .. λούζερς, τουλάχιστον έβλεπα μια ομάδα στην Ευρώπη και την χαιρόμουν. πάθος τρέξιμο και ουσία. τσουκου τσουκου πολλές φορές αλλά καλύτερα έτσι από την σύγχρονη 5άρα. Γκούμας, Φύσσας, Λύμπε, Καραγκ, Κυριάκος, Γιούρκας,Μπασινάς μερικοί από την φουρνιά.. δεν με νοιάζει πόσα κιλά μπάλα ξέρουν/ήξεραν/θα μάθουν. γούσταρα που τους έβλεπα να σκυλιάζουν στο γήπεδο και ειδικά στην άμυνα να μην περνάει μύγα. τώρα τσαμπουκάς μηδέν. παίκτες κυρίες που φοβούνται να μπουν στην φάση. ειλικρινά μόνο τον Γκούμα βλέπω να βάζει το κεφάλι του στη φωτιά στις φάσεις. κι ας μην ξέρει μπάλα. ποιος από τους καινούργιους τρέχουν όσο ο Μπασινάς ο Καραγκούνης και ο Γιούρκας; ποιος κρατάει σα βράχος τα βαρυά φορ όπως ο Κυριάκος και ο Γκούμας παλιότερα; όπως και να έχει κάποιοι όσο συνεχίζουμε έτσι *(και πιστεύω πως δύσκολα θα βγούμε από αυτό το χάος) θα αναπολούμε σωστά ή λάθος τη φουρνιά εκείνη και κυρίως θα κατηγορεί τον τρόπο με τον οποίο εκδιώκθηκαν. γιατί πρωτάθλημα δεν πήραν αλλά οι συγκινήσεις που μας πρόσφεραν 5 χρόνια δεν ήταν ούτε λίγες ούτε μικρές.. προσωπικά τότε άκουγα ύμνο τσου-λου έβλεπα στιγμιότυπα με γκολς στο Αμβούργο , στην Μπάρτσα και ανατρίχιαζα. τώρα ακούω και λέω ευτυχώς που δεν παίζω.
Σκύμνος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Τα ίδια και τα ίδια εδώ και τόσα χρόνια... Ξεκινάμε το καλοκαίρι με όνειρα και φιλοδοξίες (οι φίλαθλοι), με παίκτες-ονόματα (σακάτηδες ή αδιάφοροι) ή/και με παίκτες εξωτερικού (που είναι παγκοσμίως άσημοι) ή/και με προπονητές ολκής, Συνεχίζουμε το φθινόπωρο αναλύοντας (οι φίλαθλοι) τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η ομάδα ενώ έχουν αρχίσει ήδη τα παρατράγουδα και τα στραβοπατήματα (κοινώς δυσκολεύονται να αλλάξουν δύο πάσες μεταξύ τους οι "παικταράδες", για τρεις μόνο κατά τύχη), Προχωράμε στο χειμώνα διαπιστώνοντας (οι φίλαθλοι) ότι το πράγμα δεν τσουλάει (φταίνε οι παίκτες, εμείς, εσείς κι ο χατζηπετρής) έχοντας βγει εκτός του βασικότερου στόχου (του πρωταθλήματος) και συνεχίζοντας η ομάδα ;;;; να στραβοπατά και να προβληματίζει και Ολοκληρώνουμε με την άνοιξη όπου διαπιστώνεται η αποτυχία (από τους φιλάθλους) και απαιτείται η ριζική (LOL) αντιμετώπιση των προβλημάτων. Η διοίκηση θα φέρει νέους παίκτες-παλτά (όχι πάλι μία ενδεκάδα, δεν το αντέχω) νέους προπονητές (κράτα τον Μουνιόθ, είναι καλός σου λέω), νέα όνειρα και νέες ελπίδες... Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά το πολύ λιβάνι το βαριέται και ο παπάς. Την είχαμε την ομάδα τότε (ναι, αυτή της Ριζούπολης) και τους σουτάραμε κακήν κακώς. Μέχρι και τον νταμπλούχο Σουμ διώξαμε μετά (είδες το καθήκι, μας χάλασε το σερί...)
Harkon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 δεν είναι η λογική πορεία όμως αυτή; τι άλλο μπορεί να γίνει σε μια τέτοια συνεχιζόμενη κατάσταση. τι θα έκανες εσύ πχ;
Members gsarig Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Πολύ καθοριστικό ήταν εκείνο το καλοκαίρι του 96, όταν μετά το πρωτάθλημα και την τρομακτική πορεία στην Ευρώπη όλοι οι παίχτες θα ήθελαν να παίξουν στον ΠΑΟ και με τα έσοδα που είχαν έρθει από το Champions League ο καπετάνιος μπορούσε να πάρει όποιον ήθελε από την Ελληνική αγορά (όχι ότι έτσι κι αλλιώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα). Αντί γι' αυτό όμως πήρε μόνο τον Λυμπερόπουλο και άφησε τον Γιαννακόπουλο, ενώ τον είχε σχεδόν κλεισμένο, γιατί ο Πανηλειακός τον έδινε πακέτο με τον Τζόρτζεβιτς και όχι μόνο του. Για την φετινή κατάσταση δε νομίζω πως φταίει τόσο η αδυναμία του έμψυχου υλικού (ίσα ίσα που πιστεύω πως υπάρχει αρκετό ταλέντο) όσο τα εγκλήματα που έγιναν το καλοκαίρι στην προετοιμασία. Θυμάμαι πως όταν πήγαν οι Χαραλαμπίδης, Τόργκελε, Τσίγγας στον ΠΑΟΚ ως αντάλλαγμα για τον Σαλπιγγίδη, ο Ντουμιτρίου (αυτός δεν ήταν τότε; ) τους έβαλε να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα γιατί ήταν λέει αγύμναστοι (!!!). Χωρίς να είμαι ειδήμονας, πιστεύω πως αν δεν κάνεις σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι, ότι και να κάνεις στα μισά της χρονιάς για να τα μπαλώσεις, η κατάσταση δεν σώζεται - το πολύ πολύ να καταφέρεις μια μικρή βελτίωση και τίποτα παραπάνω.
Σκύμνος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 δεν είναι η λογική πορεία όμως αυτή;τι άλλο μπορεί να γίνει σε μια τέτοια συνεχιζόμενη κατάσταση. τι θα έκανες εσύ πχ; Ωραία, ήρθε η ώρα μου να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Τρέμε ραλάκια... 1. Κρατάς τον προπονητή αφού βλέπεις φως στο τούνελ, 2. Διώχνεις τους ρουφιάνους και τους άσχετους από τον περίγυρό σου ραλάκια 3. Δίνεις λεφτά για να φέρεις καλούς γυμναστές και γενικότερα τεχνικό επειτελείο (ναι θα έχεις χασούρα το ξέρω...) 3. Δίνεις λεφτά για να κρατήσεις τους παίκτες που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ και μπορούν να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ (ναι θα έχεις χασούρα το ξέρω...) 4. Δίνεις λεφτά για να φέρεις παίκτες, κατά προτίμηση έλληνες, κάτω των 28 τουλάχιστον (2-3) (ναι θα έχεις χασούρα το ξέρω...) 5. Δίνεις λεφτά για να φέρεις λίγους αλλά καλούς ξένους παίκτες που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά στο παρελθόν (2-3) (ναι θα έχεις χασούρα το ξέρω...) 6. Αποκαθιστάς τις σχέσεις σου ραλάκια με τους παίκτες. Δεν τους βλέπεις ως υπαλλήλους αλλά ως συνεργάτες. 7. Παύεις να είσαι το καλό παιδί (λόγω γηπέδου;; και απλώνεις τα πλοκάμια σου μπας και αποκτήσεις κονέ (όχι τον παίκτη ε) με τους αφέντες του ποδοσφαίρου (διαιτητές, γκαγκάτσηδες) 8. Κόβεις τις φανφάρες π.χ. περί δύο ριβάλντο ή περί στελέχωσης της μελλοντικής εθνικής. 9. Διώχνεις τα αλητρόνια και βάζεις ειδικές τιμές γαι οικογένειες στο Ολυμπιακό Στάδιο (όχι Λεωφόρο) (ναι θα έχεις χασούρα το ξέρω...) 10. Στόχος σου πρέπει να είναι η δημιουργία ΟΜΑΔΑΣ που θα αποδίδει στην αρχή καλό ποδόσφαιρο και μετά όλα τα άλλα.(δεν θα έχεις χασούρα πίστεψέ με...)
revil Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια ρε παιδια. τα πραγματα ειναι απλα. πως το βλεπω εγω σαν ολυμπιακος. τοτε ειχατε μια ομαδα που κερδιζα ειτε με διαιτησια ειτε με τις ηγετικες ικανοτητες καποιων παιχτων.Μαζι σας, δε σταυρωσαν πρωταθλημα. Στην Ευρωπη ομως?? Να θυμηθω 3-1 με Γιουβε? Τι να πρωτοθυμηθω?? Αυτα με τους λουζερς. Παμε τωρα με τους Γουινερς. Στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι για τα μπαζα. 3 και δε μπορουν να κερδισουν μια ομαδα που κερδιζαν συνεχεια. 3 βαθμους εχει ο Ιωνικος.Απο που τους εχει?? Στην Ευρωπη?? 15 γκολ σε μια σεζον.Φετος??Με τη μονη σοβαρη ομαδα που επαιξαν φαγανε 4. Ειλικρινα ρε μαγκες ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ να βγαλω τον ολυμπιακο καλυτερο. Τα ιδια σκατα ειναι. Προσπαθω απλα να βγαλω ΠΟΛΥ καλυτερους τον Σειταριδη τον Χενρικσεν και τον Λυμπε απο τον Λουκα τον Γκουμα και τον Μποβιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.