Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρομαι πού καί οι τελευταίοι δύσπιστοι αρχίζουν σιγά σιγά να καταλαβαίνιυν ότι το υλικό τού ΠΑΟ συνολικά είναι περίπου γιά τα μπάζα.Δεν πας μπροστά μα τέτοιους παίχτες.Να δούμε τι πάρτυ θα κάνει καί η ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.

Τώρα πού το βλέπω μέχρι προχθές ο Ιωνικός είχε μόνο τρείς βαθμούς.Καί από πού τούς πήρε?Από την έδρα σου!Σε έπιασε δηλαδή κορόιδο.Μόνο εσένα.Καί τελικά θα πέσει.Έτσι κερδίζουν τα πρωταθλήματα?

Εσύ ξευτιλίζεσαι από τον ΠΑΟΚ καί η Καλαμαριά τού πήρε καί τα ..σώβρακα!

Καί μιά συμβουλή-παρότρυνση.Κόψτε το γήπεδο αφού σας χαλάει τη διάθεση.Μπας καί προβληματιστεί ο Τζίγκερ από τις άδειες εξέδρες.Αλλά μπα! Μήπως έχουν τσίπα ντροπής πάνω τους οι Βαρδινογιανναίοι?Δέκα χρόνια στήνουν κ......

Μα καλά τι μάτι έχει αυτός ο Λιβαθηνός!Σκάουτερ να σού πετύχει!Γουρούνι στο σακί λέει στον Τζίγκερ να πάει να αγοράσει?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

----------ότι πληρώσεις παίρνεις--------

έβλεπα κάτι επεισόδια από top gear και ένας από τους παρουσιαστές είχε αγοράσει μιά

παλιά bentley ,με σχετικά λίγα χρήματα . καλή ιδέα αλλά

είναι παλτό και καίει τα άντερά της.

Δημοσ.
Επεισόδιο προκλήθηκε με την λήξη μεταξύ του Σηφάκη με τους Μπόβιο και Γκούμα, αφού ο γκλκίπερ των Κρητικών έδειχνε το όνομά του στην φανέλα με την λήξη του ματς, γεγονός που ξεσήκωσε τους λιγοστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. χαχαχα :D

"Επεισόδιο δημιουργήθηκε στο ΟΑΚΑ με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Αργυρόπουλου! Ο Μιχάλης Σηφάκης πάνω στην ένταση της στιγμής, κατευθύνθηκε προς τους οργανωμένους φιλάθλους του «τριφυλλιού», γύρισε την πλάτη του και τους έδειξε τον αριθμό της φανέλας του και τον αριθμό του.

Αμέσως, όλη η «Θύρα 13» έφτασε στα κατώτερα διαζώματα του ΟΑΚΑ και ήταν έτοιμοι να πηδήξουν στον αγωνιστικό χώρο για να κυνηγήσουν τον Έλληνα τερματοφύλακα, ενώ την ίδια ώρα Μπόβιο (χαλαρά) και Γκούμας (ιδιαίτερα έντονα, τον τράβηξε από τη φανέλα) του ζήτησαν το λόγο για τις προκλητικές κινήσεις του."

εσυ τι χαιρεσε ρε?

• Super Moderators
Δημοσ.
εσυ τι χαιρεσε ρε?

...είπε ο άνθρωπος που έχει για avatar την ξεφτίλα του αντιπάλου του στην Ευρώπη.

Έφερες ισοπαλία με το πάλαι ποτέ παράρτημα, στη λέει. Μαζεύει πανευρωπαϊκά μπαλόνια, του τη λες. Έτσι πάει αυτό το πράγμα.

Δημοσ.
...είπε ο άνθρωπος που έχει για avatar την ξεφτίλα του αντιπάλου του στην Ευρώπη.

Έφερες ισοπαλία με το πάλαι ποτέ παράρτημα, στη λέει. Μαζεύει πανευρωπαϊκά μπαλόνια, του τη λες. Έτσι πάει αυτό το πράγμα.

η πιο σωστη κουβεντα που ακουσα εδω μεσα ρε Snoob...ωραιος

Δημοσ.
Χαίρομαι πού καί οι τελευταίοι δύσπιστοι αρχίζουν σιγά σιγά να καταλαβαίνιυν ότι το υλικό τού ΠΑΟ συνολικά είναι περίπου γιά τα μπάζα.Δεν πας μπροστά μα τέτοιους παίχτες.Να δούμε τι πάρτυ θα κάνει καί η ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.

Τώρα πού το βλέπω μέχρι προχθές ο Ιωνικός είχε μόνο τρείς βαθμούς.Καί από πού τούς πήρε?Από την έδρα σου!Σε έπιασε δηλαδή κορόιδο.Μόνο εσένα.Καί τελικά θα πέσει.Έτσι κερδίζουν τα πρωταθλήματα?

Εσύ ξευτιλίζεσαι από τον ΠΑΟΚ καί η Καλαμαριά τού πήρε καί τα ..σώβρακα!

Καί μιά συμβουλή-παρότρυνση.Κόψτε το γήπεδο αφού σας χαλάει τη διάθεση.Μπας καί προβληματιστεί ο Τζίγκερ από τις άδειες εξέδρες.Αλλά μπα! Μήπως έχουν τσίπα ντροπής πάνω τους οι Βαρδινογιανναίοι?Δέκα χρόνια στήνουν κ......

Μα καλά τι μάτι έχει αυτός ο Λιβαθηνός!Σκάουτερ να σού πετύχει!Γουρούνι στο σακί λέει στον Τζίγκερ να πάει να αγοράσει?

Απλά μια διόρθωση, ο Ιωνικός έχει και τιμωρίες.

Και στην αρχή της χρονιάς έδειχνε ότι θα πήγαινε καλά. Από τον πρώτο αγώνα εννοώ.

Δημοσ.

Δεν είμαι Παναθηναικός...αλλά αυτός ο Galinovic ρε παιδιά είναι τραγικός, τι γκολ τρώει ο άνθρωπος!

... και ο Σηφάκης τι βγαίνει και μιλάει, αφού κάθε φορά που παίζει με τον Ολυμπιακό βάζει 2 τουλάχιστον αυτογκόλ!

Δημοσ.

Μάλλον επειδή ήταν φιλικό το ματς νομίζαμε οτι δεν μετράνε οι 3 πόντοι :-p

για τον Σηφάκη, μας έδειξε το όνομα στην φανέλα του και με τον ΟΣΦΠ στην Κρήτη (με άλλο τρόπο όμως)

Δημοσ.

Καλα εδω εχουμε να δουμε τον Παο να παιζει μπαλα απο την εποχη του Κυραστα.Απο εκει και περα τρεις λαλουν και δυο χορευουν.Αφηστε για τα καραγκιοζιλικια του καραισκακη.Στο πεναλτη ο επιθετικος επεσε πριν καν τον ακουμπησουν και στο δευτερο γκολ ηταν καθαρα χερι.Στην κλοτσια που εφαγε ο Μαντιος μεσα στην περιοχη δεν εδωσε τιποτα ο κορακας γιατι ο Μαντζιος φοραει πρασινα και οχι κοκκινα.Για τα αλλα 2 πεναλτη του Παο δεν εχω γνωμη γιατι δεν τα ειδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λατρεύω τα σχόλια που ρίχνουν και καλά "μπηχτές" για την ορθογραφία του άλλου. Μπαμπινιώτηδες γίναμε εδώ μέσα.

Διαφωνείς; Εξήγησέ του γιατί. Βαριέσαι, απαξιείς; Γράψ' τον, ή μάλλον μη γράφεις καθόλου. Spam me to the end of love...που θα έλεγε και ο Κοέν.

Και όποιος ξαναπεί λέξη για την Αρσακειάδα το Νέρι θα πάθει κακό χουνέρι.

Υ.Γ. Γνώμη δεν έχω για το αν ήταν πέναλτι (πέναλτυ...) γιατί δεν το είδα το ματς. Είδα, όμως, το Άρσεναλ-Γουίγκαν. Είναι μια παρηγοριά, βρε παιδί μου, να βλέπεις ότι ανίκανους (ή ό,τι άλλο επίθετο θέλετε) διαιτητές δεν έχουμε μονάχα εδώ...

Δημοσ.
ακριβως πεναλτΗ ηταν αυτο?

και σιγουρα χερη του αλητη νερη

Kοιτα αν καναμε μαθημα ορθογραφιας θα κοιτουσα τι εγραφα αλλα εδω σχολιαζουμε για παο και γραφω οτι θελω εγω.Και για το penalty ειναι καθαρα Αγγλικη λεξη οποτε οι Ελληνες δεν μπορουν ναι εχουν γνωμη.

Δημοσ.

εγω πλεον εχω αηδιασει πληρως και με την ομαδα μου και με τον κροκους που τα εστησε ολα στην εντελεια ωστε να κρατησει τον αβανταδορο λεμονη. τα 3 πεναλτι που εφαγε απο την αεκ ηταν απλα μερος του σχεδιου για να μεινει αυτο το ρεμαλι που ειναι ανδρεικειλο. κατασκοπος ειναι ο ανθρωπος ολα σχεδιασμενα.

μπασκετ και παλι μπασκετ. χαωδης η διαφορα. ο ολυμπος με τον αδη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...