antreaslam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 η παε παναθηναικος, αφου πρωτα αφουγκραστηκε τη γνωμη των οπαδων της, και δεχομενη διαμαρτυριες για τις μεταγραφες τσιγκα κ αντονσον, αποφασισε να φτιαξει την ομαδα που οι οπαδοι της ονειρευονται και απαιτουν.... ετσι,βρισκεται στην πολυ ευχαριστη θεση να ανακοινωσει, συναψη 3ετους συμφωνιας,με τους ποδοσφαιριστες, σαβιολα, γκρονκιερ, παντιανι, τομασσον, ρομενταλ, μικολι, και επιφυλασσεται και για αλλες ευχαριστες εκπληξεις,μεχρι να δει την ομαδα εκει που της αρμοζει....ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! . . . . . . . . . . . . . . . . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ.............................
The_Edge Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ νομίζω (ή καλύτερα, θέλω να πιστεύω) πως αντί του Σαβιόλα, όλο και κάποιο άλλο "όνομα" θα έρθει. Και όταν λέω "όνομα", φυσικά και εννοώ κάτι μεγαλύτερο από τον Μέντεζ. Επίσης, την κίνηση "Λάκοβιτς" πώς την είδατε? Να πω την αλήθεια, φέτος δεν μου άρεσε καθόλου αυτός ο παίκτης και δεν με χαλάει που φεύγει.
greekboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 σας την εκανε κανονικοτατα ο Λακοβιτς εκει που σας ειχε πει οτι θα μεινει υπογραφει 3ετες συμβολαιο με Μπαρτσελονα
The_Edge Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 σας την εκανε κανονικοτατα ο Λακοβιτς εκει που σας ειχε πει οτι θα μεινει υπογραφει 3ετες συμβολαιο με Μπαρτσελονα Να 'σαι καλά για το ενδιαφέρον που δείχνεις στον Μπασκετικό Παναθηναϊκό! Και να είσαι σίγουρος ότι ο αντικαστάτης του Λάκοβιτς θα είναι ακόμα καλύτερος! Ο πήχης φέτος θα είναι τόσο ψηλά που όχι μόνο δεν θα μπορείτε να τον φτάσετε, αλλά πιθανότατα να μην μπορείτε καν να τον δείτε!!
greekboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Θα δειξει...κατσε να δουμε ποιους θα παρει ο Ολυμπιακος και τις δυνατοτητες του Γκερσον...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Αφενος ο Ολυμπιακος εχει παρει μεχρι στιγμης Στακ και Μπουρουση,δεν λεω,καλοι,αλλα ως εκει.Σαν να πηραμε εμεις τον Μαυροκεφαλιδη.Δηλαδη δεν νομιζω οτι με Μπουρουση-Στακ ανεβηκατε επιπεδο,απλα αποκτησατε περισσοτερες λυσεις του ηδη υπαρχοντος επιπεδου.Και απο την αλλη χασατε ισως τον μονο πραγματικα επιπεδου Ευρωλιγκα παικτη σας,τον Εντνι.Και σε 2η μοιρα τελος και ο Χατζης. Επισης δινετε δανεικους Πριντεζη-Σειμπουτης. Κατ εμε μεχρι στιγμης ειστε στα ιδια ποιοτικα επιπεδα με περσυ απλα με περισσοτερες λυσεις στους ψηλους και σε χειροτερα και με λιγοτερες λυσεις στους κοντους! Βεβαια εχετε ακομα πολλες κινησεις να κανετε,απλα προς το παρον ειστε στα κατω Στο θεμα Λακοβιτς Ειμαι ο μονος που χαιρεται που εφυγε?? 2αρι σε κορμι ασσου.Αψυχολογητος και απροβλεπτος.Για ασσος δεν κανει.Για 2 δεν κανει.Η μονη περιπτωση που εκανε ηταν σε σχημα με 3 κοντους οταν ηταν στην μερα του.Φετος σε καλη κατασταση βρεθηκε μονο στους τελικους με τον γαβρο. Αποκει και περα.Σουτ και διεισδυση τα μονα του οπλα αλλα ηδη πηραμε Σισκαουσκας πουχει καλυτερο σουτ και με τον αναμενομενα αναβαθμισμενο ρολο του Σπανουλη εχουμε και το ντραιβ.Και μας μενουν και 800,000 να δωσουμε πάραπανω στον αντικαταστατη.Μια χαρα ΕΦΟΣΟΝ βρεθει καλο 2αρι!!! επιπεδου Μασιγιαουσκας. υγ. Δεν μιλαω απο στεναχωρια,αν δει καποιος τα ποστ μου εδω,ολη την χρονια ή τα ποστ μου στους greenwebfans.com ,τα ιδια ελεγα ολη την χρονια
zaxoys Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εντάξει αρκετά καλός ο Λάκοβιτς αλά δεν είναι και μεγάλη απώλεια η φυγή του.Όσο για τον Ολυμπιακό με τις μεταγραφές που κάνει μέχρι τώρα είναι ποιοτικά κατώτερος , οι παίκτες αυτοί δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά σε μεγάλα ματς - τουλάχιστον θα νικάει το μαρούσι πιο εύκολα του χρόνου :-p .Είναι δύσκολο να βρει 3 παίκτες στο επίπεδο τουλάχιστον του ΠΑΟ για να γίνει ανταγωνιστικός ,χωρίς να υπολογίζουμε την μεγάλη μεταγραφή που λένε οτι ετοιμάζει ο ΠΑΟ Για το ποδόδφαιρο βλέπω και εγώ να φέρνει παιχτη-κράχτη ...Εντάξει μεταξύ μας αν ερχόταν ο Σαβιόλα στα 25 του Ελλάδα θα μιλάγαμε για τεράστια μεταγραφή ...
crach13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Παντως αλλα λεγανε για Λακοβιτσ και αλλα γινανε.Τελος παντων.Ο Σαβιολα ηταν τελικα ενα ονειρο.Παει οπως λενε στην Αρσεναλ.
Bougas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Θα δειξει...κατσε να δουμε ποιους θα παρει ο Ολυμπιακος και τις δυνατοτητες του Γκερσον... τις δυνατοτητες του γκερσον τωρα θα τις δεις?
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Βασικα τον Γκερσον και γω θαθελα να τον δω εκτος Μακαμπι με οτι χρηματα/επηροες/παντοδυναμια εντος συνορων εχει αυτη η ομαδα. Οπως καποτε ηθελα να δω ο Ιωαννιδης στο εξωτερικο τι ψαρια πιανει
Critter Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ελα μωρε τωρα μιλατε και σεις με τον ασχετο τον Ομπραντοβιτς....Τον ξερει η μανα του? Το ξερετε οτι ειχε μυστικη συναντηση με τον Αγγελοπουλο προσφεροντας μαλιστα και 500.000 ευρω απο την τσεπη του στον ολυμπιακο για να τον παρει? Φυσικα ο ολυμπιακος προτιμησε το Σφαιροπουλο αλλα λιγο πριν τις υπογραφες ειπανε να τεσταρουνε τον Γκερσον γιατι ηταν περιεργοι να δουν αν θα τραβηξει εκτος Μακαμπι. Αλλωστε λεφτα για να παιξουμε εχουμε...Τι θα τα κανουμε?Μασουρια να τα βαλουμε στον μπιπ μας? btw : Γιατι ο Ελληνας εχει παντα το συνηθειο να μιλαει τοσο νωρις? Ο Ολυμπιακος δεν εχει ολοκληρωσει συμφωνα με τα λεγομενα ουτε το 50% των μεταγραφων και ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη το βαφτισαμε. Παντως για να ειμαι ειλικρινης, οποιους και να παρει ο ολυμπιακος (πχ μασιγιαουσκας,γιασαιτις,πεν κτλ), μαλλον θα χρειαστει εναν ακομη χρονο ωστε να τους κανει να δεσουν και να χτυπησει στα ολοισια τον ΠΑΟ. Φετος αν παει οπως λενε, απλα θα τον δυσκολεψει ισως σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο. Αλλα μαλλον ως εκει... Μακαρι βεβαια να βγω ψευτης αλλα ο ΠΑΟ εχει δεμενη ομαδα - κορμο. Περιμενω βεβαια να δω τι θα γινει και με τους ψηλους του για να κανω ισως μια πιο βελτιωμενη προβλεψη. Αχαχαχαχαχαχα, η Ρεαλ πηρε τον Ντιβατς λεει....καλα που δεν πηραν και καναν Πατ Γιουιν. Η μλκια ειναι οτι εχει πεθανει και ο Καριμ αμπντουλ Τζαπαρ
Kandinsky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 O Λάκοβιτς δεν είναι σημαντική απώλεια για τον ΠΑΟ. Άδειασε θέση και σωθηκαν χρήματα. Το μόνο μεμπτό που βρίσκω είναι (αν αληθεύει) ότι τον κατηγόρησαν επειδή πηγε αλλού με περισσότερα. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες γι' αυτό δεν μπορω να ειμαι κατηγορηματικός.
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 νομίζω ότι τον κατηγόρησαν ότι ενώ είχε συμφωνήσει δια λόγου και τελικά χρησιμοποίησε αυτό το γεγονός ως μοχλό πίεσης για τη Μπάρτσα. Ναι δε λέω επαγγελματίας αλλά ειδικά σε μια ομάδα όπου οι ιθύνοντες της το τελευταίο πράγμα βάσει του οποίου σκέφτονται είναι ο επαγγελματισμός (να πω απλά ότι ο Θανάσης παρακαλάει το Ζοτς να φέρει μεγάλο παίχτη και ο άλλος δεν τον αφήνει μπας και χαλάσει η χημεία της ομάδας; ) ε αυτό δεν είναι και τόσο ωραίο. Καλύτερα έτσι διότι μουρλαίνονται οι κοντοί και ποιος ξέρει τι θα κατεβάσουν. Αυτό είναι το θέμα ρε πούστη μου με το μπάσκετ. Έχουν οι γίγαντες την εμπιστοσύνη μας. Ξέρουμε ότι της μιας στραβής θα της κάνουν ρελάνς με 10πλάσια οφέλη. ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ. Παλιο, αγαπημένο, επίκαιρο.
zaxoys Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 btw : Γιατι ο Ελληνας εχει παντα το συνηθειο να μιλαει τοσο νωρις?Ο Ολυμπιακος δεν εχει ολοκληρωσει συμφωνα με τα λεγομενα ουτε το 50% των μεταγραφων και ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη το βαφτισαμε. Μόνο που για να πάρει τόσο καλούς παίκτες που χρειάζεται για να κοντράρει στα ίσια τον ΠΑΟ πρέπει αυτοί οι παίκτες να ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ρίξε μια ματιά στους παίκτες που ακούγονται και θα δεις πόσοι λίγοι είναι αυτοί που θα κάνουν την διαφορά και πόσες ομάδες σφάζονται για αυτούς μάζι με σένα και θα καταλάβεις ..., το ίδιο πρόβλημα΄έχει και ο ΠΑΟ στην θέση 5 εδώ και καιρό...
greekboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 τις δυνατοτητες του γκερσον τωρα θα τις δεις? οχι...μονο που στην μακαμπι και στον Ολυμπιακο δεν εχει τους ιδιους παιχτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.