KWSN_Men Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ένα άλλο πού θα ήθελα να πω είναι το εξής.Αν αύριο μεθαύριο ο Νίνης πάει στην Εθνική καί προσφέρει,τότε τι θα λένε αυτά τα καλόπαιδα πού τού πέταξαν στο κεφάλι το κουτί με το αναψυκτικό. Μπορώ να σου απαντήσω ως εξής. Ξέρω άτομο το οποίο στο Euro δεν παρακολουθούσε καθόλου, δεν τον ένοιαζε. Ερωτηθής γιατί όχι, απάντησε το ανυπέρβλητο: 'Δε μπορώ να τους βλέπω να αγκαλιάζονται' (με τους παίκτες των άλλων ομάδων).
geovard Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μπορώ να σου απαντήσω ως εξής. Ξέρω άτομο το οποίο στο Euro δεν παρακολουθούσε καθόλου, δεν τον ένοιαζε. Ερωτηθής γιατί όχι, απάντησε το ανυπέρβλητο: 'Δε μπορώ να τους βλέπω να αγκαλιάζονται' (με τους παίκτες των άλλων ομάδων). Να σού πω κι εγώ ένα απίστευτο.Ξέρω κάποιον φανατικό φίλαθλο τού Ολυμπιακού πού όταν άκουσα ότι ο Καστίγιο προτίμησε να παίξει με το Μεξικό εγώ αρχισα να τού τον κατηγορώ λέγοντας ότι κοίτα πόσο πολύ αγαπάνε την χώρα πού τούς φιλοξενεί οί παίχτες σας.Καί άκουσα το απίστευτο.Ε καλά, τώρα κι εγώ θα υποστηρίζω Εθνική Μεξικού.Τού λέω δηλαδή αν παίζει Ελλάδα Μεξικό εσύ θα είσαι με το Μεξικό επειδή είναι ο Καστίγιο?Μού απαντά ναί καί μάλιστα φανατικά!!!!!!!!!!
KaizerSoze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Τι γινεται με τον Μαικ γαμω την πουτανα μου???Τι καταρα ειναι αυτη?
anthony_88 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ασε δυσκολα τα πραγματα για τον Μπατιστ... Τουλαχιστον να προλαβει Final 8 Kαι Final 4!
KaizerSoze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Λενε οτι δεν παιζει με ΑΕΚ(στα @@ μας) και με Εφες(ΟΧΙ στα @@ μας) για να προλαβει τα επομενα. Αντε ρε Ρομπυ παρε λιγο τα πανω σου ρε πουστη μου, 2,5 μετρα μαντραχαλος βαλτους στα καλαθια(παντως και η Εφες ΠΙΘΑΝΩΣ να ερθει χωρις Γκρεηντζερ)
antreaslam Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 στην αρχή υπήρξε η υποψία ότι τον ντοπάρουν για να πετάει μετά... (σύνηθης τακτική στον αθλητισμό=μένω έξω τραυματίας,δηλώνω φάρμακα που περιέχουν οούτως ή αλλως απαγορευμένες ουσίες,κ ολα ΟΚ) στη συνέχεια,ειπώθηκε ότι ...ήπιε λίγο παραπάνω χασισάκι, το οποίο ανιχνεύεται για 40 ημέρες... τώρα,τι στο διάολο έχει γινει τελικά? ΥΓ:γιατί εγώ πιστεύω ότι θα επιστρέψει μόνο σε όποιο παιχνίδι τον χρειαστεί ο ζέλικο,μόλις αρχίσει κ βλέπει ότι κουράζονται οι υπόλοιποι ψηλοί του? ( αν κ εδώ η μαγκιά είναι οτι έχει ξεκούραστο κ υγιή κ τον τομάσεβιτς)
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Κάτι πήρε το μάτι μου για Miechel του Π.Α.Ο.Κ. Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο.
The_Edge Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 εγώ τον θεωρώ καλό παίκτη τον μίετσελ, μια χαρά μεταγραφή θα ήταν.
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 εγώ τον θεωρώ καλό παίκτη τον μίετσελ, μια χαρά μεταγραφή θα ήταν. Μια χαρά παίκτης είναι το παιδί στον Π.Α.Ο.Κ. Απλώς είναι λίγο μεγαλούτσικος (30+ αν δεν κάνω λάθος) και... Θα μου πεις ο Ριβάλντο, ο Βαζέχα και μεγάλοι καλά παίζανε και παίζουν. Επίσης ουκ ολίγες φορές έχουμε "καεί" από παίκτες που σε άλλες Ελληνικές ομάδες βγάζουν μάτια και μόλις έρχονται...
Members gsarig Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ο Μίετσελ πιστεύω πως είναι παίκτης που του άξιζε κάτι καλύτερο στην καριέρα του. Ήταν άτυχος όμως γιατί πριν από καμια 10αριά χρόνια που τον είχε σχεδόν κλείσει ο ΠΑΟ τραυματίστηκε σοβαρά και χάλασε η μεταγραφή. Τώρα πια δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, κυρίως λόγω ηλικίας, είναι όμως από τους παίκτες που εκτιμώ. (θα μου πεις βέβαια και ο Γκόγκιτς στα 35 ήρθε στην Ελλάδα και έβγαλε μάτια, αλλά αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα).
The_Edge Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μια χαρά παίκτης είναι το παιδί στον Π.Α.Ο.Κ. Απλώς είναι λίγο μεγαλούτσικος (30+ αν δεν κάνω λάθος) και [...] Σωστά, είναι γεννημένος 22-12-1975 .
1980 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 αλλο φιλε μου η ντοπα και αλλο η ευνοια απο την διαιτησια. Το ενα αποδεικνυεται απλα κοιτωντας το βιντεο του αγωνα... ΥΓ. ηθελα να ηξερα ποιος mod εσβησε τα χθεσινα μυνηματα δικα μου και του 1980, ελεγε θα παρει τηλεφωνα και αλλες τετοιες παλiκαριες. πλακα σου εκανα ελεος.
Σκύμνος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Κι εγώ εκτιμώ τον Μίετσελ σαν παίκτη, αλλά μήπως είναι άσκοπο να ζητάμε επιθετικό τη στιγμή που οι μεγαλύτερες ανάγκες μας είναι σε άμυνα και ανασταλτικό κέντρο; ή μήπως τελειώνει το συμβόλαιό του και τον πάρει κι αυτόν κοψοχρονιά ο καβούριας;
KaiZeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 "Στον Παναθηναικό προπαθούν να κερδίσουν χρόνο, ώστε να δούν πως θα εξελιχθούν τα αποτελέσματα της ομάδας και στις τρεις διοργανώσεις και να πράξουν ανάλογα" Το παραπάνω δημοσίευμα αναφέρεται στο λόγο που η διοίκηση του ΠΑΟ δεν καταθέτει ακόμα πρόταση ανανέωσης στον Μουνιόθ ενώ "υπάρχει πολύ στενό πρέσινγκ από ισπανικής μεριάς(ΘΕΛΤΑ)" Κ ρωτάω τώρα εγω... Ποιά αποτελέσματα;;; Ποιές τρεις διοργανώσεις;;; Μήπως είμαστε εντός διεκδίκησης πρωταθλήματος κ δεν το έχω καταλάβει; Μήπως θα περάσουμε τη Λανς;Ακόμα κ αν τη περάσουμε,υπάρχει άνθρωπος που ελπίζει σε πορεία στην Ευρώπη;; Ο μόνος στόχος είναι το κύπελλο και σε αυτό θα πρέπει να φτύσουμε αίμα για να περάσουμε στο τελικό. Ας ανανεώσουν το συμβόλαιο του ανθρώπου. Ας τον αφήσουν να κάνει την προετοιμασία και τις επιλογές στις μεταγραφές. Ας του δώσουν λίγο χρόνο να δούμε αν μπορεί να μας οδηγήσει κάπου.. Υπάρχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο..Ενεργοποίησε τη τη ρημάδα... Δεν θεωρώ τον Μουνιόθ, Φάμπιο Καπέλο, αλλά βρε αδερφέ την ευκαιρία του τη δικαιούται κ με το παραπάνω σε αυτό το μπουρδέλο. Αν περιμένουν τα αποτελέσματα στις παραπάνω διοργανώσειςμόνο κ μόνο επειδή ξέρουν πως δεν θα προχωρήσουμε ΟΥΕΦΑ κ χάσαμε το πρωτάθλημα κ θέλουν τα χρησιμοποιήσουν ως όπλα για να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ισπανού,πάω πάσο...Μια ζωή φραγκοφονιάδες.. Αλλά αν υποψιαστώ πως έχουν σκοπό να καθυστερήσουν το θέμα για να επιλέξει εν τέλει ο Μουνιόθ να πάει Ισπανία ώστε να φέρουν τον Μπάγεβιτς...
vastravoud Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Την ίδια ώρα που ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός πελαγοδρομεί, ο μπασκετικός ανανεώνει με συνοπτικές διαδικασίες το συμβόλαιο του καλύτερου και σταθερότερου του παίκτη. Η διαφορά μεταξύ των δύο τμημάτων είναι ΧΑΩΔΗΣ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.