antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 επειδη τα ξερω τα παιδια καλα,λιγα τα λογια σου...Αν και νομιζω πως ξεφτιλα ειναι αυτο που κανεισ εσυ να υπερασπιζεις τριτους ο ΑRΧΟΝειναι πολυ σωστος χαχαχα....πως γινεται να ξέρεις τον εαυτό σου ρε φίλε? έχεις πολύ πλάκα! Steven , ούτε ο παναθηναικός διαμαρτυρήθηκε για το "αλβανοί" που ακούστηκε από τις κερκίδες εναντίον των αθηναίων. (κ συμφωνώ ότι τα απρόσωπα συνθήματα δεν είναι τόσο...χοντρά να το πω). απλά για να μη λέμε ανακρίβειες. Κ όπως έχω εξηγήσει κ στο πράσινο τόπικ, το βούλγαροι εκείνοι το προκάλεσαν με τις κινήσεις τους ! anyway... ακόμα κ ο βεζυρτζής είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έγιναν τόσο εκτεταμένα επεισόδια,κ ξαφνικά, βγάζουν αυτή την ανακοινώση.... i rest my case!
antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 δεν ήμουν εγώ (κοιμόμουν γμτ!!) τι διάβασα? ο βύντρα έπαιξε πάλι αριστερό μπακ χτες? κρίθηκε επιτυχημένο το πέρασμά του από το αριστερό άκρο του παναθηναϊκού και είπε ο ρεχάγκελ να ακολουθήσει τη συνταγή μουνιόθ? είδες,αν είσαι πολυτάλαντος γίνεσαι παίχτης κλειδί,παίχτης ορχήστρα, ή παίχτης μπουζούκι!
Steven Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 @antreaslam Και τι σχέση λεχει αν διαμαρτυρήθηκε ο ΠΑΟ ή όχι?? Εγώ μιλάω γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο... Και απλά έτυχε να διαβάσω την ανακοίνωση που λέει ότι ο ΠΑΟ έκανε την παραπάνω εισήγηση στην ΕΠΟ... Ε και ντέξει τι πρέπει να λέμε για να είναι σοβαρό, ***mpip*** τη μάνα του κάθε παίχτη? Το Βούλγαροι είναι πολύ σοβαρό κατά την άποψη μου...
giolefpatceid Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως ο Βύντρα δείχνει σημάδια βελτίωσης στους τελευταίους αγώνες του Παναθηναϊκού....Η αλήθεια να λέγεται...
Steven Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 μια που τη γενικόλογη βρισια "βούλγαροι" ή "αλβάνοι" δε τη θεωρώ ΚΑΝ βρισιά!!! Ναι ναι συμφωνούμε...δεν είναι βρισιά από μόνη της.... Τα πράγματα περιπλέκονται όμως όταν όλοι ξέρουμε για ποιό λόγο και σε ποιούς αναφέρεται... Και ακόμα περισσότερο όταν ξέρουμε ότι τους πειράζει πολύ αυτό, ακόμα κι αν εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.. Π.Σ. Κι έμενα ο πατέρας μου από τη Δράμα είναι... Ούτε εγώ ουτε αυτός έχει ασχοληθεί με το θέμα ρίχνοντας παραπάνω από ένα χαμόγελο.. Απλά κάποιους άλλους τους πειράζει και για αυτό το λόγο ακούγονται τα Βούλγαροι και Αλβανοί στα γήπεδα... Άμα μας ήταν αδιάφορο θα είχαν βρει κάτι άλλο τα παλικάρια της εξέδρας..
cmelegos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 αλλο φιλε μου η ντοπα και αλλο η ευνοια απο την διαιτησια. Το ενα αποδεικνυεται απλα κοιτωντας το βιντεο του αγωνα... Ακριβώς για αυτό!
KWSN_Men Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ναι ναι συμφωνούμε...δεν είναι βρισιά από μόνη της.... Τα πράγματα περιπλέκονται όμως όταν όλοι ξέρουμε για ποιό λόγο και σε ποιούς αναφέρεται... Και ακόμα περισσότερο όταν ξέρουμε ότι τους πειράζει πολύ αυτό, ακόμα κι αν εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.. Π.Σ. Κι έμενα ο πατέρας μου από τη Δράμα είναι... Ούτε εγώ ουτε αυτός έχει ασχοληθεί με το θέμα ρίχνοντας παραπάνω από ένα χαμόγελο.. Απλά κάποιους άλλους τους πειράζει και για αυτό το λόγο ακούγονται τα Βούλγαροι και Αλβανοί στα γήπεδα... Άμα μας ήταν αδιάφορο θα είχαν βρει κάτι άλλο τα παλικάρια της εξέδρας.. Το 'Μαμιέται ο ΠΑΟ και η Ελλάδα' είναι σοβαρό;
Steven Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Το 'Μαμιέται ο ΠΑΟ και η Ελλάδα' είναι σοβαρό; Όπως και το γαμιέται ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη... Όπως και το γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς... Δεν καταλαβαίνω γιατί το φέρνεις σαν παράδειγμα... Μιλάω γενικά, δεν μιλάω μόνο για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ... Η κουβέντα άρχισε από το γεγονός που διάβασα μέσα στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ....Φυσικά δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο έχει κάνει μόνο ο ΠΑΟ.. Όσο αλήθεια δεν είναι τα της παράγκας και πληρώνουμε διαιτητές κλπ, τόσο αλήθεια είναι αυτές οι έμμεσες πουστιές που κάνουν ΟΛΟΙ στο.......ανανεωμένο πρωτάθλημα τις τις Σούπερ Λίγκας...μόνο σούπερ δεν είναι τελικά....
Alsos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού δυστυχώς δεν ευαισθητοποιήθηκε ούτε εξέδωσε ανακοινώσεις όταν μια μερίδα οπαδών της στον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ/31.01.2007/3-1, έβριζε εν χορό παίκτες της ομάδας μας με το κατάπτυστο σύνθημα "ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ" ούτε "ίδρωσε το αυτί της" όταν στον ίδιο αγώνα ένα γήπεδο έβριζε τον αρχηγό μας Θοδωρή Ζαγοράκη και τη μητέρα του. Το ότι δεν αναγράφηκε τίποτε στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή κύριο Γιώργο Κασναφέρη δεν τους πείραξε γιατί κέρδισαν τον αγώνα και προκρίθηκαν στο Κύπελλο Ελλάδος. Άλλωστε για το συγκεκριμένο σύνθημα "ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ" οι ίδιοι προνόησαν και έχουν εισηγηθεί στη Λίγκα και την Ε.Π.Ο. να μην αναφέρονται στο φύλλο αγώνα συνθήματα όταν είναι απρόσωπα. Τι σημαίνει αυτό. Πολύ απλά ότι το εμετικό σύνθημα "ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ" που προσβάλει την εθνική συνείδηση εκατομμυρίων Βορειοελλαδιτών δεν είναι επιλήψιμο και κολάσιμο. Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξέρει να χάνει και όχι να προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα για να δικαιολογήσει την ήττα της (Τσαχειλίδης-Γάσπαρης). Επειδή δημιουργήσατε αδικαιολόγητα μεγάλο θόρυβο μετά την ήττα σας, σας ζητούμε "ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ".
KWSN_Men Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Όπως και το γαμιέται ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη...Όπως και το γαμιέται ο Θρύλος και ο Πειραιάς... Δεν καταλαβαίνω γιατί το φέρνεις σαν παράδειγμα... Μιλάω γενικά, δεν μιλάω μόνο για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ... Η κουβέντα άρχισε από το γεγονός που διάβασα μέσα στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ....Φυσικά δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο έχει κάνει μόνο ο ΠΑΟ.. Όσο αλήθεια δεν είναι τα της παράγκας και πληρώνουμε διαιτητές κλπ, τόσο αλήθεια είναι αυτές οι έμμεσες πουστιές που κάνουν ΟΛΟΙ στο.......ανανεωμένο πρωτάθλημα τις τις Σούπερ Λίγκας...μόνο σούπερ δεν είναι τελικά.... Νομίζω ότι το 'ΠΑΟ και Ελλάδα' είναι πολύ πιο σοβαρό από 'ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη', 'ΠΑΟ και Λεωφόρος', 'Θρύλος και Πειραιάς', 'ΠΑΟ/Θρύλος και Αθήνα'. Νομίζω καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου. Edit by The_Edge: Μεταφέρεται η συζήτηση στο topic του Παναθηναϊκού
Steven Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ναι καταλαβαίνω πως το εννοείς... Πράγματι μάλλον έχεις δίκιο (οι Βορειοελλαδίτες την έχουν μάλλον μεγαλύτερη από μας....πιάνουν μεγαλύτερες περιοχές) Απλά μου φαίνεται χάνουμε το νόημα που είναι οι αθλιότητες που λέγονται στα γήπεδα...και όχι μόνο... Μια από τις λίγες φορές που έχω πάει στον Ολυμπιακό, (περισσότερες έχω πάει στην Bayern) και ήμουνα φυσικά στο πέταλο πέρα από τις μάνες, αδερφές, οικογένειες,πόλεις κλπ που βρίζαμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα, κάποια στιγμή όμως μου ήταν enough αυτές οι βρισιές...και σταμάτησα να τις φωνάζω εγώ) ήταν ένα παιδί λίγο πιο δίπλα μου που δεν φώναζε κανένα σύνθημα, απλά κοίταζε τον αγώνα.. Και ένας κάφρος λίγο ποιο πίσω κόντεψε να τον πλακώσει στο ξύλο επειδή δεν φώναζε συνθήματα... Και τους έλεγε '' εδώ είναι πέταλο, άμα δεν φωνάζεις θα σε πετάξω έξω + κοσμητικά επίθετα'' Τι να πει κανείς...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι όσο θα λυμαίνονται το ποδόσφαιρο άνθρωποι που άλλα πράγματα ψάχνουν σε αυτό και όχι την υγιή ανάπτυξη μίας επιχείρησης (μην ξεχνάμε, οι "αιώνιες αγάπες" μας είναι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες, όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα) τόσο θα διαιωνίζονται αυτές οι καταστάσεις. Οι οπαδοί, και όχι εμείς οι ελάχιστοι που καθόμαστε εδώ να κάνουμε μια φιλική κουβέντα, είναι στρατιές στην υπηρεσία του εκάστοτε "Πρόεδρα", αρκεί αυτός να δικαιώνει την ύπαρξή τους μ@μώντας με κάθε μέσο τον "αιώνιο", το "γάβρο", το "βάζελο", το "βούλγαρο", το "χανούμι", τον "τούρκο", και τα λοιπά και τα λοιπά. Ας μαζέψει πέντε κούπες απανωτές ο Τζίγγερ και θα δούμε για πότε η καβουροοικογένεια θα ξεπεράσει σε λάμψη το Θεό Παύλο. Ας χάσει πέντε σερί πρωταθλήματα (διότι ποιος αδειάζει να χ#σ3! Ευρώπη και κύπελλο Ελλάδας) ο Σωκράτης, και να δούμε για πότε η 7 θα αρχίσει τους τιμημένους κορνέδες. Δεν υπάρχει χώρος για φιλάθλους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πολύ απλά γιατί αυτοί που κάνουν κουμάντο δε θέλουν φιλάθλους. Ο πατέρας με το παιδί δεν ταιριάζει στο μοντέλο του "αυτούς έχουμε, αυτούς θέλουμε". Όπως αγανακτώ με τους κάφρους που πετάγανε άρβυλα και δεν ξέρω εγώ τι, έτσι αγανακτώ και με εκείνους που λένε τη μισή μου οικογένεια Βούλγαρους και μετά βρίζουν τα Σκόπια που καβαντζώσανε τον όρο Μακεδονία.
geovard Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Όταν πάνε (αν ποτέ πάνε) στο θέατρο να δούν μιά παράσταση τα καλόπαιδα,γιατί δεν πετάνε στούς ηθοποιού (στούς εργαζόμενους δηλσδή όπως καί οι ποδοσφαιριστές) καμμιά κόκα-κόλα κανένα άρβυλο κ.λ.π? Γιατί αμέσως θα παρέμβει κάποιος να τούς συλλάβει.Αντίθετα αυτή η ασυδοσία η μιζέρια η θλιψη πού υπάρχει στα γήπεδα επιτρέπει σε πραγματικά άρρωστους ανθρώπους να βγάζουν όλη την τρέλα τους εναντίον εργαζομένων ανθρώπων όπως οι ποδοσφαιριστές.Δείχνει την ανυποληψία στην οποία βρίσκεται το ανύπαρκτο Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς καί την υποκρισία των παραγόντων.Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε στην Τούμπα καί αλλού, αλλά οι διαιτητές δεν γούσταραν να αναφέρουν τίποτα.Κάποιος μίλαγε στον sportfm ακροατής καί έλεγε ότι το πρωτάθλημά μας ανήκει στα προηγμένα πρωταθλήματα καί ο δημοσιογράφος τού έλεγε ότι ούτε στις τροτοκοσμικές χώρες δεν γίνεται κάθε Κυριακή αυτό πού γίνεται εδώ.Ο ακροατής βέβαια δήλωσε μετά φανατικός οπαδός τού Ολυμπιακού καί έτσι εξηγήθηκε γιατί πήγε να ωραιοποιήσει αυτή την άθλια κατάσταση πού επικρατεί στο ποδόσφαιρό μας.Σού λέει λέγε λέγε μπορεί να πάρει αξία η κατάκτηση τού τίτλου από την ομάδα μου. Ένα άλλο πού θα ήθελα να πω είναι το εξής.Αν αύριο μεθαύριο ο Νίνης πάει στην Εθνική καί προσφέρει,τότε τι θα λένε αυτά τα καλόπαιδα πού τού πέταξαν στο κεφάλι το κουτί με το αναψυκτικό.(Έχω την απορία ,δεν ζαλίστηκε ο μικρός να φάει αυτό στο κεφάλι πού τού ήρθε από μακριά καί είχε καί περιεχόμενο μέσα?) Κρίμα πάντως γιατί πάντα είχα μιά συμπάθεια στον λαό τού ΠΑΟΚ (Τούς θεωρούσα παλληκάρια με ψυχή), με τις ενέργειες ορισμένων τούς παίρνει η μπάλλα όλους καί πέφτουν πολύ χαμηλά.Ας φροντίσουν να απομονώσουν την αρρώστεια από τις τάξεις τους. Εμ αυτή η ανακοίνωση της ομάδας?Συγγνώμη λέει πού σας νικήσαμε.Τελείως χουλιγκάνικη αντίδραση.Γιά την ταμπακιέρα ούτε λόγος.
Socratis_g Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 οφφτοπικ : LL_NEO εχεις νέο μαιλ στο hotmail λογ/σμό σου!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εμ αυτή η ανακοίνωση της ομάδας?Συγγνώμη λέει πού σας νικήσαμε.Τελείως χουλιγκάνικη αντίδραση.Γιά την ταμπακιέρα ούτε λόγος. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, με εξαίρεση το αχρείαστο, οπαδικής λογικής, πικάρισμα, λέει κάποια σοβαρά πράγματα. Δεν ξέρω, και το τονίζω, αν αληθεύει ότι οι "απρόσωπες" βρισιές έχουν εξαιρεθεί, αν ισχύει όμως, πρόκειται για αισχρή περίπτωση στρουθοκαμηλισμού. Δηλαδή, μας πειράζει (και δικαίως) το άρβυλο και δε μας πειράζει η αμφισβήτηση της εθνικής συνείδησης κάποιων ανθρώπων; Επίσης σημαντική είναι η καταγγελία ότι τα περί Βούλγαρων και τα μπινελίκια στο Ζαγοράκη δε γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στο κύπελλο. Αν ισχύει αυτό, τότε κάποιος θα έπρεπε να πει στους διοικούντες του ΠΑΟ ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Θα μου πείτε, οι πρώτοι είναι που βλέπουν τα πράγματα μέσα από χρωματιστά γυαλιά, ή οι τελευταίοι; Βασικά, να βλέπω την κα. Ζέτα να μου ανοίγει το δελτίο αθλητικών ειδήσεων του MEGA με τα "όσα φοβερά και τρομερά" είδε όλη η Ελλάδα και δυο μέρες μετά να μην λένε τίποτε για την απάντηση του ΠΑΟΚ, πολύ απλά δείχνει αυτό που είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου: ότι τα μεγάλα κεφάλια του ποδοσφαίρου δεν ασχολούνται με το άθλημα για να συμβάλουν στην ανάπτυξή του αλλά γιατί ελπίζουν ότι μέσω των οπαδών αποκτούν άλλου είδους πλεονεκτήματα στο χώρο των κοινών. Εντωμεταξύ, για να ελαφρύνει και το κλίμα, ρίχνω πρόταση να ποντάρουμε πόσο καιρό θα αντέξει η Ζούμπερ Λίγκα. Εγώ λέω ότι είναι μεγάλη η διαφορά τώρα και βαριούνται να τσακώνονται. Έτσι και παιζόταν -ρεαλιστικά, όχι στη βάση κάνει τρεις σερί ήττες ο Ολυμπιακός και είμαστε μέσα- το πρωτάθλημα, θα είχε αρχίσει να παίζει μπουνιές ο Πετράκης με τον Σμιχτοφρύδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.