john1987 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 1980 μονο και η σκεψη οτι ηταν ντοπε οι παικτες της εθνικης μας αηδιαζει ολους πιστευω,και για αυτο καλυτερα θα ηταν να υποστηριξεις την αποψη σου με επιχειρηματα και οχι υποννοουμενα..
cmelegos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι. βαριεμαι καν να σας αναλυσω τα αποτελεσματα που ειχε η ντοπα την επομενη χρονια σε ολους τους διεθνης. και αυτο που λεω ειναι μεσα απο απο την ομαδα. Αν έχεις στοιχεία δώστα τώρα. Αλλιώς σταμάτα τις φαμφάρες και τις αερολογίες...Γιατί προσβάλλεις ανθρώπους χωρίς να έχεις ευθύνη των όσων λες. Τσάμπα μάγκας λέγεται...
1980 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Αν έχεις στοιχεία δώστα τώρα. Αλλιώς σταμάτα τις φαμφάρες και τις αερολογίες...Γιατί προσβάλλεις ανθρώπους χωρίς να έχεις ευθύνη των όσων λες.Τσάμπα μάγκας λέγεται... προσβαλω? εχω καποιες πηγες απο μεσα απο το τιμ ετσι. και το ξαναλεω δεν με ενδιαφερει καθολου για το αν το πιστευετε η οχι την εχω γραμενη κανονικα την αποψη σας. εγω απλα λεω την δικια μου εκδοχη. και εσυ επισης προσεχε τα λογια σου βλεπετε οτι μιλαω ευγενικοτατα. ρε ολες οι ομαδες ντοπαρισμενες ειναι ξυπνατε. αυτο που εγινε στο τελικο γαλια ιταλια δεν το πηρατε χαμπαρι? η φυσουνα στην γαλια ειχε πιασει αφαλο και ο δραστης ο κουμανταδορος της λυον. αντε γιατι βαρεθηκα μην με ξαναενοχλησετε. π.ς. σιγα μην σου δωσω και πιστοποητικο γενησεως.αρκετα . τερμα το θεμα. ως εδω ας πιστευετε οτι θελετε. 1980 μονο και η σκεψη οτι ηταν ντοπε οι παικτες της εθνικης μας αηδιαζει ολους πιστευω,και για αυτο καλυτερα θα ηταν να υποστηριξεις την αποψη σου με επιχειρηματα και οχι υποννοουμενα.. τι σε αηδιαζει ρε φιλε ολοι ντοπαρισμενοι ειναι παντου σε στιβο σε μπασκετ σε μπαλα. τι σου προκαλει αηδια? και μαγκια τους που πηραν ντοπα. την κουπα δεν την πηραν με την ντοπα αλλα με το παθος αλλα χωρις ντοπα την τσεχια που ημουν φιλε μεσα δεν την περνουσες στην παραταση να τρεχουν σαν δεμονισμενοι οι ελλληναρες τεμπεληδες παιχτες που δεν εχουν μαθει τι θα πει προπονηση.
antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Αν έχεις στοιχεία δώστα τώρα. Αλλιώς σταμάτα τις φαμφάρες και τις αερολογίες...Γιατί προσβάλλεις ανθρώπους χωρίς να έχεις ευθύνη των όσων λες.Τσάμπα μάγκας λέγεται... με την ίδια λογική, τα πρωταθλήματα του γάβρου είναι καθαρά όλα,γιατι δεν έχουμε στοιχεία να αποδείξουμε ότι τα έστησε! άρα,ο μπριακος έκανε ανθρωπινα λάθη,το ίδιο κ ο τσαγκαράκης,ο ευθυμιάδης κλπ! το πιο εύκολο είναι να κατηγορήσεις τον άλλο για αερολόγο,αλλά κάποια πράγματα,δε μπορεί να τα αποδείξει κάποιος που δεν είναι μέλος της οποιασδήποτε σέκτας. Δεν ξέρω αν ήταν οι έλληνες παίχτες ντοπέ ή όχι! πάντα ήμουν της απόψης ότι ΟΛΟΙ ντοπάρονται,αρα πάλι ο καλύτερος το παίρνει. είναι σα τη μαλακία που εγινε τότε,με τον μπεν τζόνσον ντοπέ να κάνει 9.80 τα 100μ, ενώ ο καρλ λιούις που έκανε ... 9,82 τα 100μ,δεν ήταν ντοπέ? Δεν υπάρχει λογική! απλά ο κάθε ποδοσφαιριστής την παίρνει σε διαφορετικό σημειο! (κ δε νομίζω ότι σε μια χώρα,που όταν διοργάνωσε ολυμπιακούς ,κυνήγησαν ψιλολυσσασμένα 2 υποψήφια χρυσά της μετάλλια (κεντέρη κ θάνου), θα άφηναν να πάρει το euro τόσο ευκολα αν ήταν τόσο πολύ παραπάνω ντοπέ από τους άλλους)_!
1980 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 με την ίδια λογική, τα πρωταθλήματα του γάβρου είναι καθαρά όλα,γιατι δεν έχουμε στοιχεία να αποδείξουμε ότι τα έστησε!άρα,ο μπριακος έκανε ανθρωπινα λάθη,το ίδιο κ ο τσαγκαράκης,ο ευθυμιάδης κλπ! το πιο εύκολο είναι να κατηγορήσεις τον άλλο για αερολόγο,αλλά κάποια πράγματα,δε μπορεί να τα αποδείξει κάποιος που δεν είναι μέλος της οποιασδήποτε σέκτας. Δεν ξέρω αν ήταν οι έλληνες παίχτες ντοπέ ή όχι! πάντα ήμουν της απόψης ότι ΟΛΟΙ ντοπάρονται,αρα πάλι ο καλύτερος το παίρνει. είναι σα τη μαλακία που εγινε τότε,με τον μπεν τζόνσον ντοπέ να κάνει 9.80 τα 100μ, ενώ ο καρλ λιούις που έκανε ... 9,82 τα 100μ,δεν ήταν ντοπέ? Δεν υπάρχει λογική! απλά ο κάθε ποδοσφαιριστής την παίρνει σε διαφορετικό σημειο! (κ δε νομίζω ότι σε μια χώρα,που όταν διοργάνωσε ολυμπιακούς ,κυνήγησαν ψιλολυσσασμένα 2 υποψήφια χρυσά της μετάλλια (κεντέρη κ θάνου), θα άφηναν να πάρει το euro τόσο ευκολα αν ήταν τόσο πολύ παραπάνω ντοπέ από τους άλλους)_! πες τα ρε ανθρωπε γιατι αυτοι απο τις εφημεριδες που διαβαζουν εχουν παθει κριση και δεν καταλαβαινουν τιποτα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 με την ίδια λογική, τα πρωταθλήματα του γάβρου είναι καθαρά όλα,γιατι δεν έχουμε στοιχεία να αποδείξουμε ότι τα έστησε!άρα,ο μπριακος έκανε ανθρωπινα λάθη,το ίδιο κ ο τσαγκαράκης,ο ευθυμιάδης κλπ! αλλο φιλε μου η ντοπα και αλλο η ευνοια απο την διαιτησια. Το ενα αποδεικνυεται απλα κοιτωντας το βιντεο του αγωνα... ΥΓ. ηθελα να ηξερα ποιος mod εσβησε τα χθεσινα μυνηματα δικα μου και του 1980, ελεγε θα παρει τηλεφωνα και αλλες τετοιες παλiκαριες.
The_Edge Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 δεν ήμουν εγώ (κοιμόμουν γμτ!!) τι διάβασα? ο βύντρα έπαιξε πάλι αριστερό μπακ χτες? κρίθηκε επιτυχημένο το πέρασμά του από το αριστερό άκρο του παναθηναϊκού και είπε ο ρεχάγκελ να ακολουθήσει τη συνταγή μουνιόθ?
john1987 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Καθιστε ρε παιδια. Αλλο το να λεμε,οτι ολοι ειναι ντοπε,αρα και η εθνικη Ελλαδος.Γιατι τοτε ολοι αγωνιζονται επι ισοις οροις και ειναι ολα οκ.(εννοειται με ουσιες που δεν ανιχνευονται) Και αλλο να λεμε,οτι ειδικα η εθνικη Ελλαδος ηταν ντοπε με απαγορευμενες ουσιες.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 δεν ήμουν εγώ (κοιμόμουν γμτ!!) τι διάβασα? ο βύντρα έπαιξε πάλι αριστερό μπακ χτες? κρίθηκε επιτυχημένο το πέρασμά του από το αριστερό άκρο του παναθηναϊκού και είπε ο ρεχάγκελ να ακολουθήσει τη συνταγή μουνιόθ? Ναι, μόνο που ήταν μετριότατος.
Members gsarig Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 πάντα ήμουν της απόψης ότι ΟΛΟΙ ντοπάρονται,αρα πάλι ο καλύτερος το παίρνει. Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, ειδικά όταν βλέπω ότι όλο και αυξάνονται οι παίκτες - κομήτες, που κάνουν μία - δύο φοβερές χρονιές και μετά χάνονται τελείως. Ως ένα σημείο βέβαια τους δικαιολογώ, γιατί πολλοί έχουν να παίξουν καμιά 70αριά παιχνίδια κάθε χρόνο (συμπεριλαμβανομένων των φιλικών, εθνικές, κλπ) και δεν γίνεται να διατηρηθείς τόσο εύκολα σε υψηλό επίπεδο για τόσο μεγάλο διάστημα. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος βέβαια είναι αν επικρατεί τελικά όντως ο καλύτερος... Το θλιβερό είναι ότι κανα δυο φορές έτυχε να δω άτομα να χαπακώνονται για να παίξουν καλά σε αγώνες ερασιτεχνικού (!!!) πρωταθλήματος, όπου το οικονομικό κίνητρο είναι σχεδόν μηδενικό.
Steven Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει πέσει πολύυυυυ χαμηλά... Απόσπασμα από -την γελοία κατα τα άλλα- ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΑΟ...(η οποία θα ήταν και αυτή γελοία, δεν την έχω διαβάσει αλλά είμαι 90% σίγουρος..) "Το ότι δεν αναγράφηκε τίποτε στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή κύριο Γιώργο Κασναφέρη δεν τους πείραξε γιατί κέρδισαν τον αγώνα και προκρίθηκαν στο Κύπελλο Ελλάδος. Άλλωστε για το συγκεκριμένο σύνθημα «ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ» οι ίδιοι προνόησαν και έχουν εισηγηθεί στη Λίγκα και την Ε.Π.Ο. να μην αναφέρονται στο φύλλο αγώνα συνθήματα όταν είναι απρόσωπα. Τι σημαίνει αυτό. Πολύ απλά ότι το εμετικό σύνθημα «ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ» που προσβάλει την εθνική συνείδηση εκατομμυρίων Βορειοελλαδιτών δεν είναι επιλήψιμο και κολάσιμο." Δεν βλέπω το λόγο να πουν ψέμματα οι ΠΑΟΚτζήδες στο συγκεκριμένο θέμα οπότε μιλάμε για δραματική κατάσταση.... http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/141839.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.