Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O μικρος το μονο που εχει να κανει-τωρα που εφαγε την κρυαδα-ειναι να το παρει αποφαση και να σκυλιασει...Αν θελει να παιζει για τα επομενα 15 χρονια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε επιπεδο Παναθηναικου πρεπει να προετοιμαστει να τρωει σιφονια στο κεφαλι.Την κρυαδα την εφαγε στην Τουμπα και κολωσε.Λογικοτατο.Διοτι στα 17 σου αν δεν κολωσεις,θα τα παρεις και θα νομιζεις οτι θα παρεις μονος σου το ματσακι-βλεπε Καστιγιο-που 99/100 θα καταληξει να γαμησεις την ομαδα σου...Το θεμα ειναι ποσο γρηγορα μαθαινεις ουτε να κολωνεις,ουτε να καβλωνεις και να κανεις μαλακιες,αλλα να παιζεις οπως θα επαιζες με αδειες κερκιδες

Άσχετο.

Πρόκειται λέει να αποσυρθεί από την Εθνική η φανέλα με το 7.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη κίνηση των υπευθύνων.Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά μόνο στην Εθνική Ολλανδίας με το νούμερο 14 τού Κρόιφ.Εκτός καί αν ο Ζαγοράκης είναι Κρόιφ:roll:

Συμφωνω...με μια τριπλα μου εγινε παικτης ο Ζαγορακης.Δεν εχει αποσυρθει του Δεληκαρη και του Δομαζου,θα αποσυρθει του Λιλη,ελεος. ΕΚΤΟΣ αν θελουν να μας χτυπησουν τοσο πολυ στην μαπα το ΕΥΡΩ2004 οποτε,αν θελουν να ειναι δικαιοι να αποσυρθουν αν οχι 18 τουλαχιστον 15 φανελες.Δηλαδη του Χαριστεα ή του Βρυζα γιατι να μην αποσυρθουν? (κατ'εμε ΚΑΙ οι 3 ειναι εξισου παλτα,προεξεχοντως του Αχριστεα)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Το νούμερο του Σαραβάκου θα αποσυρθεί για τον Ζαγοράκη :-?

Αν κάνουμε μια λίστα με τους καλύτερους Έλληνες παίχτες όλων των εποχών, ο Ζαγοράκης κατά τη γνώμη μου δεν θα ήταν ούτε καν στην 20άδα

edit: Συμφωνώ απόλυτα με τον Kaizer για τον Χαριστέα

Δημοσ.
Το νούμερο του Σαραβάκου θα αποσυρθεί για τον Ζαγοράκη :-?

Αν κάνουμε μια λίστα με τους καλύτερους Έλληνες παίχτες όλων των εποχών, ο Ζαγοράκης κατά τη γνώμη μου δεν θα ήταν ούτε καν στην 20άδα

edit: Συμφωνώ απόλυτα με τον Kaizer για τον Χαριστέα

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! Σιγά μην ήταν στην 20άδα ο λίλης.

ΕΛΕΟΣ με την αβάντα γκαγκάτση στον λίλη!

(καλά, άμα απέσυραν τη φανέλα του βρύζα, εγώ θα κατέληγα να ασχολούμαι με το μπάντμιντον)!

Αααα.... συγγνώμη κιόλας,αλλά πειράζει που τον θεωρώ χειρότερο από όλα τα σύγχρονα αμυντικά χαφ(μπασινά,στολτίδη,ζήκο,κατσουράνη)???

ΥΓ: αντε βρε,κ στου τάκη φύσσα!

Δημοσ.

και τι σας πειραζει ρε αν αποσυρθει η φανελα?

εχετε μετοχες στη εταιρια που τις ραβει?

η απλα θελετε ΜΙΑ ΖΩΗ να γκρινιαζετε? χαχα

Δημοσ.

Αν και το θέμα είναι για τον Παναθηναϊκό, αφού μιλάμε γενικά τελευταία να σχολιάσω την πρόβλεψη του antreaslam για τον Άρη στην ευρωλίγκα, ότι θα βγει 4ος. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Άρης έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να είναι 2ο, 3ος ή 4ος.

Δεν έχει άγχος, οι αντίπαλοι του είναι στα μέτρα του (και έχουν και απώλειες λόγω τραυματισμών) και γενικά μπαίνει στους νέους ομίλους σε εξαιρετική κατάσταση.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ, αν και πιστεύω πως η 1η, 2η, θέση στο δικό μας όμιλο, εξαρτάται από τις διαφορές στα τελικά σκορ και πιστεύω πως ο ΠΑΟ θα είναι πρώτος για αυτό το λόγο.

Δημοσ.
αλλη μια αποστομοτικη απαντηση συνδιασμου αερολογιας και ψευτομαγκιας

thanks!

καλά,άλλο ένα λεξικό μπαμπινιώτη,με αίσθηση του χιούμορ (το 2ο είναι αλήθεια... μου θυμίζεις κάτι κωμικούς τελειωμένους που έπαιζαν στις ταινίες του τσακωνα)!

Δημοσ.

Εσύ θεωρείς φαίνεται το Ζαγοράκη τόσο μεγάλο παίχτη πού τού αξίζουν τέτοιες τιμές ε?

Δεν απορείς καθόλου με την κίνηση της ΕΠΟ.

Να σού πω εγώ τι είναι ο Ζαγοράκης.Ένας μέτριος αλλά πολύ τυχερός παίχτης.Όπως τυχερή ήταν καί όλη η Εθνική μας στην Πορτογαλία.Οι άλλοι έκαναν το λάθος να μας υποτιμήσουν.Κάτι σαν τον Βατσινά εδώ στο Ηράκλειο πού ειρωνευόμενος τον Εργοτέλη πριν τον αγώνα έλεγε: Μα καλά με τον Αγρανίτα θα παίξουμε?Ο Αγρανίτας ήταν μιά ομάδα Γ τοπικού σε ένα χωριό πού η ιστορία του κράτησε μόλις τρία χρόνια καί μετά διαλύθηκε.Τελικά πλήρωσε ο ΟΦΗ τις μλκς Βατσινά.

Πάντως το επιχείρημά σου γιά τις μετοχές καί τέτοια, είναι άλλα λόγια....

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι χωλοσκάσαμε με τον Ολυμπιακό και ξεσπάμε εκεί.

Δημοσ.
Μιας και πιο πάνω έγινε κουβέντα για τον ΠΑΟΚ, ιδού ένα forward που έλαβα πριν λίγο: :-D :-D :-D

ekthesiwh7.th.jpg

Κάτι μου λέει ότι το Σάββατο, ο συγγραφέας του κειμένου το βράδυ κυκλοφορούσε μονοσάνδαλος..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...