Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και καπάκι αργότερα το "Γαργαλιέται ο ΠΑΟ και η Ελλάδα".

Surrealism.

To ματς δεν το ειδα,ημουν ΣΚ με το κοριτσι,ουτε καν το ακουσα αλλα σορρυ,ακουστηκε τετοιο συνθημα και δεν εγινε τιποτα???

Που ειναι ο γαμημενος ο υπουργος που ξερει μονο να τους χαριζει γηπεδα?Που ειναι οι καφροι δημοσιοκαφροι να πουνε για το κατεστημενο της Αθηνας?

Πουναι η ΕΡΤ να μας πει με ποια δικαιολογια υπαρχει ΕΤ3 και οχι και ΕΤ4 για την Κρητη ξερω γω?

Ζητω συγγνωμη για τα παιδια απο βορεια, μπορει οι ιδιοι να μην εχουν κανενα προβλημα,Αγγλια εκανα πολλους Θεσσαλονικιους φιλους και φιλες αλλα επισης τοσο απο Αγγλια όσο και απο στρατο ειδα οτι υπαρχει μεγαλο κομπλεξ με την Αθηνα. Και ο "κυριος" Ορφανος καθεται και τους χαριζει χρεη ΚΑΙ σε αυτους ΚΑΙ στους Αθηναιους αλλα στην π.χ. ΑΕΚ εγινε νταβαντουρι για τα χρεη,στον καθε Αρη και καθε ΠΑΟΚ το δεχομαστε "γιατι ειναι ιστορικα σωματεια με υπεροχο λαο-ΜΗΝ ΧΕΣΩ" αμασητο

Μάλιστα. Όταν εμείς τους φωνάζουμε Βούλγαρους είναι ωραία;;;;

Κατάπτυστοι όλοι αυτοί οι οπαδοί οποιασδήποτε απόχρωσης που φωνάζουν αυτά τα εμετικά συνθήματα. Και πιο πολύ οι καθοδηγητές τους.

Θυμησε μου την τελευταια φορα που επεσε τοσο αντικειμενο στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ..

Επισης και τους ΑΕΚτζηδες λεμε Τουρκους κτλ...Καφριλα τρελη δεν λεω αλλα για να σου πω...Αφου λοιπον λενε για τον ΠΑΟ και την Ελλαδα αρα δεχονται ναι ή οχι ότι ειναι Βουλγαροι,Σερβοι,Σκοπιανοι δεν ξερω τι παντως όχι Έλληνες? Αρα εγω εχψ δικαιωμα να τους λεω Βουλγαρους και μαλιστα να ΜΗΝ τιμωρουμαι αφου προφανως για τους ιδιους δεν ειναι βρισια αλλα βρισια ειναι το Ελληνας?Αλλα ξεχασα, μην θήξουμε τον υπεροχο λαο.Διακοπτουμε το ματς για τους "Βουλγαρους" αλλα για το γαμιεται η Ελλαδα μην θηξουμε τον μεσο μΠΑΟγΚτζη.

Και κατι αλλο...ΕΝΑ απο τα πολλα που με ενοχλουν σε αυτη την χωρα ειναι το τσουβαλιασμα."Ε,αφου τα κανετε και σεις τι μιλατε"...Αφενος δεν ειναι ολα τα πραγματα ιδια.Π.χ. με την διαιτησια.Αν παρω μια κοκκινη εγω και 5 πεναλτυ σε 5 ματς εσυ και τα 2 ευνοια διαιτησιας ειναι αλλα εχουν το ιδιο βαρος?Αφετερου ειναι μονιμο αλλοθι γιατι γινομαι καφρος."Γιατι εγινε κι ο αλλος".

Στο φιναλε επειδη η υποκρισια δεν μου αρεσει...Ποσες φορες εχουν κανει οι Αθηναικες ομαδες "καφριλες" με τον ΠΑΟΚ που δεν θα καναν με τον ΟΦΗ ή καποια άλλη ομαδα τέτοιου βεληνεκούς ή εμεις ή οι γαυροι με την ΑΕΚ ξερω γω? Εκτος απο μας με τους γαυρους που τραβιεται το σχοινι, εχουμε δειξει ιδιέτερο κομπλεξ με τις Θεσσαλονικιες ομαδες?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kaizer ξέχασες να αναφέρεις κάτι.Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύον στην έννοια του έθνους θεωρώντας αστικό κατασκεύασμα.Στην ιερσυλία του να βρίζεις νεκρούς όμως πιστεύουν όλοι.

Το φραπέ στο Μαύρο ποιος τον έριξε;Γιατί μη διαγράφουμε τη Λεωφόρο .Α και ποιος προπηλάκισε τον Ευθυμιάδη ;

Ξέρω έχω πει να μην ποστάρω αλλά σαν Ολυμπιακό με παίρνει και μένα η μπάλα μέσα δλδ το θέμα δεν αφορά τον Παναθηναικό

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι θέμα ποσότητας αντικειμένων...

Επισης και τους ΑΕΚτζηδες λεμε Τουρκους κτλ...Καφριλα τρελη δεν λεω αλλα για να σου πω...Αφου λοιπον λενε για τον ΠΑΟ και την Ελλαδα αρα δεχονται ναι ή οχι ότι ειναι Βουλγαροι,Σερβοι,Σκοπιανοι δεν ξερω τι παντως όχι Έλληνες? Αρα εγω εχψ δικαιωμα να τους λεω Βουλγαρους και μαλιστα να ΜΗΝ τιμωρουμαι αφου προφανως για τους ιδιους δεν ειναι βρισια αλλα βρισια ειναι το Ελληνας?Αλλα ξεχασα, μην θήξουμε τον υπεροχο λαο.Διακοπτουμε το ματς για τους "Βουλγαρους" αλλα για το γαμιεται η Ελλαδα μην θηξουμε τον μεσο μΠΑΟγΚτζη.

Υπάρχει μία βασική διαφορά που δεν την αναφέρεις:

Εγώ θυμάμαι από μικρό παιδί ότι τους αποκαλούσαμε Βούλγαρους (μιλάω για δεκαετία 80).

Συμφωνώ ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λένε ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες. Όπως επίσης είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να τους αποκαλούμε Βούλγαρους ή Τούρκους. ΞΕΦΤΙΛΑ...

Δημοσ.
Kaizer ξέχασες να αναφέρεις κάτι.Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύον στην έννοια του έθνους θεωρώντας αστικό κατασκεύασμα.Στην ιερσυλία του να βρίζεις νεκρούς όμως πιστεύουν όλοι.

Οριστε???Νεκροι?Επειδη ΣΙΓΟΥΡΑ μιλας για Θ7 ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ με αυτο που λεω?

Ασε,ξερω,και για την Βεφα να λεγαμε παλι θα επρεπε ο Ολυμπιακος να ειναι το επικεντρο ε?

Το φραπέ στο Μαύρο ποιος τον έριξε;Γιατί μη διαγράφουμε τη Λεωφόρο .Α και ποιος προπηλάκισε τον Ευθυμιάδη ;

Answer

Θυμησε μου την τελευταια φορα που επεσε τοσο αντικειμενο στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Προφανως συνεβησε το 1,το 2 ή πιο πιθανο και τα 2

1. Εγραψες στα @@ σου οτι εγραψα "με τον ΠΑΟΚ"

2. Δεν εχεις καταλαβει ΚΑΝ για ποιο πραγμα μιλαμε.ΟΧΙ δεν μιλαμε για επισοδεια ΓΕΝΙΚΑ

Δημοσ.
Βασικά δεν είναι θέμα ποσότητας αντικειμένων...
Να περιμενω απαντηση στο πραγματικο μου ερωτημα ή θα το περιφερεις κιαλλο γυρω απο παρεμφερη "Δεν ειναι θεμα ποσοτητας/Καποτε πεταξατε και σεις/Βριζατε τον Ζαγορακη" χωρις να απαντας ποτε κινδυνεψε ΠΑΟ-ΠΑΟΚ με διακοπη λογω αντικειμενων???

Υπάρχει μία βασική διαφορά που δεν την αναφέρεις:

Εγώ θυμάμαι από μικρό παιδί ότι τους αποκαλούσαμε Βούλγαρους (μιλάω για δεκαετία 80). Συμφωνώ ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λένε ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες. Όπως επίσης είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να τους αποκαλούμε Βούλγαρους ή Τούρκους. ΞΕΦΤΙΛΑ...

Ναι και γω θυμαμαι να λεμε τους ΑΕΚτζηδες Τουρκους.Εχουν φωναξει οι ΑΕΚτζηδες "Γαμιεται ο ΠΑΟ και η Ελλαδα"???Δηλαδη ειναι παιδια κατωτερου Θεου οι ΑΕΚτζηδες απο τους ΠΑΟΚτζηδες?

Επισης, ας μας φωναζαν "Αλβανους" ως συνηθως.Δηλαδη ενα "περιπεκτικο"-χωρις να θεωρω οτι το Αλβανος ειναι βρισια,οπως δεν ειναι το Τουρκος ή το Βουλγαρος.Ομως με το "Γαμιεται ο ΠΑΟ/Ολυμπιακος/ΑΕΚ/Ατρομητος και η Ελλαδα" δεδομενου πως θεωρει το Ελληνας "βρισια" μπορω να τον λεω λοιπον Βουλγαρο ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ να μου λεει και ευχαριστω αφου δεν τον αποκαλω Ελληνα και το χαιρεται?

Ελα ρε φιλε, δεν ειμαστε παιδακια, ξερουμε απο γηπεδο και γηπεδικη ορολογια. Και ξερουμε ποτε κατι ειναι βαρυ και ποτε οχι. Ε, αυτο ειναι βαρυ.Και στο λεει καποιος στα ορια του ΑΝΤΙεθνικιστη. Απλα θελω οπως ο Ορφανος τα χωνει για το "Βουλγαροι" να τα χωσει 15 φορες γιατι θεωρουν το Ελληνες βρισια.Δηλαδη αν το φωναζαν πραγματικοι Τουρκοι στο Τουρκια-Ελλαδα δεν θα καναμε εστω μια μομφη για τυπικους εστω λογους?

Δημοσ.

KaizerSoze, όπως πάντα άρες μάρες σαγιονάρες...

Επειδή την κουβέντα κάθε φορά προσπαθείς να την φέρεις στα μέτρα σου, να σου υπενθυμίσω ποιο είναι το θέμα μας:

Οι παοκτσήδες φώναξαν ένα εμετικό αντεθνικό σύνθημα χθες. Το τέως ΠΟΚ φωνάζει εδώ και κάποια χρόνια τις ίδιες π@π@ριές. Και ρωτώ: ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Δεν με ενδιαφέρει πόσα αντικείμενα πέσανε, αν ήταν σιφώνια ή καρέκλες ή μασέλες, ούτε με ενδιαφέρει ποιος έχει πει τα περισσότερα αντεθνικά συνθήματα και ποιος τα λιγότερα...

Με ενδιαφέρει να ΜΗΝ ακούγονται από κανένα και να μην γίνονται από κανένα.

Και τέλος με ενδιαφέρει να κοιτάζομαι πρώτα στο καθρέφτη και μετά να μιλώ για άλλους. Το κατάλαβες τώρα;;;;;

Δημοσ.
Δεν το είπα για να σε μειώσω ή τίποτα τέτοιο.

Αλλά πολλοί Παναθηναϊκοί κάθονται και ασχολούνται με κάτι για κάτι που βραχυπρόθεσμα-μεσοπρόθεσμα δεν πρόκειται να συμβεί.

Το κατάλαβα ότι δεν το είπες για να με μειώσεις κ.τ.λ. Τα πάντα έχουν αλλάξει όμως. Παίκτες, προπονητές, τεχν. διευθυντές, γυμναστές, πρόεδροι, έδρες κ.τ.λ. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι ο Τζιγκερ. Να αλλάξει και αυτός να δούμε βρε παιδί μου. Βέβαια δεν εννοώ μόνο να φύγει ο Τζίγκερ, αλλά και όλοι που έχει γύρω του σε επίπεδο διοίκησης και συμβούλων.

Δημοσ.

Προσωπική θέση: δε με ενοχλούν τ' αντεθνικά συνθήματα. Δε τους δίνω βαρύνουσα εθνική σημασία. Αμφιβάλλω πραγματικά αν ο μεν που θα φωνάξει τον δε "Βούλγαρο" κι ο δε τον μεν "Τούρκο" κοκ πιστεύει ακράδαντα πως υφίσταται κάποιος εθνικός διαχωρισμός. Τους αρκεί να ξέρουν πως αυτό "θίγει" και "πονάει" τον άλλο. Αν πχ τους ΠΑΟΚτσήδες τους ενοχλούσε να τους αποκαλούν Candy Candy, έτσι θα τους φώναζαν για να τους μπουν στο μάτι.

Όχι πως είμαι υπέρ των συγκεκριμένων συνθημάτων, αλλά δε με προσβάλλουν περισσότερο από ένα οποιοδήποτε υβριστικό περί μανάδων, κορών, αρουραίων, απογόνων, λαγών κοκ.

Περισσότερο ήθελα να τονίσω την αντιφατικότητα στα δύο συνθήματα...από τη μια αναγνωρίζουν την υπεροχή της Ελλάδος, αποκλείοντας τον κακόμοιρο Αλβανό από αυτό το μεγαλείο, κι από την άλλη το απαρνούνται αναγνωρίζοντας πως κι οι ίδιοι βρίσκονται εκτός αυτού. Άβυσσος η ρημάδα η ψυχή!

Δημοσ.
KaizerSoze, όπως πάντα άρες μάρες σαγιονάρες...

Επειδή την κουβέντα κάθε φορά προσπαθείς να την φέρεις στα μέτρα σου, να σου υπενθυμίσω ποιο είναι το θέμα μας:

Οι παοκτσήδες φώναξαν ένα εμετικό αντεθνικό σύνθημα χθες. Το τέως ΠΟΚ φωνάζει εδώ και κάποια χρόνια τις ίδιες π@π@ριές. Και ρωτώ: ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Δεν με ενδιαφέρει πόσα αντικείμενα πέσανε, αν ήταν σιφώνια ή καρέκλες ή μασέλες, ούτε με ενδιαφέρει ποιος έχει πει τα περισσότερα αντεθνικά συνθήματα και ποιος τα λιγότερα...

Με ενδιαφέρει να ΜΗΝ ακούγονται από κανένα και να μην γίνονται από κανένα.

Και τέλος με ενδιαφέρει να κοιτάζομαι πρώτα στο καθρέφτη και μετά να μιλώ για άλλους. Το κατάλαβες τώρα;;;;;

Α καλα,αστο τι κουβεντα να κανω με καποιον που δυσκολευεται να αναπνεει και να περπαταει ταυτοχρονα....Οκ,εχεις δικιο, ειπα μαλακια, μου την εφερες,μπραβο αντε τα λεμε...

Δημοσ.
Κάποτε έτσι έλεγαν πολλοί πάντως και για Καραγκουνογκουμομπασινάδες και τώρα αναπολούν την ομάδα που είχαμε 1-2 χρόνια μετά.

Προσωπικά δεν απαξίωσα ποτέ τη "φοβερή" αυτή τριάδα.

Ούτε όμως κ την αναπολώ.

Thanks for the memories και αυτό μόνο..

Δεν είδες όμως πως με εξαίρεση τον Μπασινά που βελτιώθηκε στη πορεία,ο Γκούμας κ ο Καραγκούνης έμειναν στάσιμοι;

Όσο το μπετόν!

Κ δε μπορώ να καταλάβω πως όταν κάποιος δυσπιστεί ή δεν είναι αισιόδοξος για τον Λεοντίου,τον Τζιώλη ή τον Μάντζιο πρέπει κάποιος να θυμηθεί τους Γκουμομπασινάδες..

Δημοσ.

[Off-Topic]

Ασε,ξερω,και για την Βεφα να λεγαμε παλι θα επρεπε ο Ολυμπιακος να ειναι το επικεντρο ε?

Ουτε MEGA ουτε UEFA μονο ANT1 για να βλεπετε την Βεφα δεν λεγαμε?:oops:

[/off-topic]

Δημοσ.
Α καλα,αστο τι κουβεντα να κανω με καποιον που δυσκολευεται να αναπνεει και να περπαταει ταυτοχρονα....Οκ,εχεις δικιο, ειπα μαλακια, μου την εφερες,μπραβο αντε τα λεμε...

Είσαι εντός θέματος!!!

Δημοσ.

καλά μπορεί να είναι Off-topic αλλά βαρέθηκα τις @@ που πετάνε μπουκάλια, παπουτσια κτλ. Και θα μου πουν ότι γίνονται και αλλού, και εγώθα τους πω γιατί πρέπει να φέρνουμε τα κακά. Γιατί σταμάτησε το κεκλεισμένων των θυρών. Τι έφταιγε ένα 16χρονο να φάει μία κοκα κόλα στα μούτρα;Γιατί ο διαιτητής δεν έκανε προσωρινή τουλάχιστον διακοπή. Αλλά αν του έριχναν μία τσίχλα ή του έβριζαν τη μάνα θα το διέκοπε!Όχι άδικα προφανώς, αλλά λειτουργώντας εντελώς υποκειμενικά!

Και δεν μου αρέσει η λέξη τη συνηθίσαμε τη ζούγκλα!Συνήθεια σημαίνει αποδοχή!

Δημοσ.

Λοιπόν. . .

Μετά κ το παιχνίδι της τουμπάς, ελπίζω να καταλάβατε ξανά όλοι, ότι ο μάντζιος ΔΕΝ κάνει για βασικός στον Παναθηναικό. (Είχε 3 κλασσικότατες φάσεις,δεν αξιοποίησε καμία). (άσε που στο 2ο γκολ έχει την ευθύνη του μπαλάφα κ τον ξεχνάει).

Επίσης,αν το περιβραχιόνιο είναι πολύ βαρύ για τον Παπ, ας του το πάρει κάποιος! Δε γίνεται να σέρνεται ένα ολόκληρο χρόνο,μεταφέροντας κ νεύρα στην ομάδα !

Τι στο διάολο έπαθε φέτος ο γκαλίνοβιτς, κ δεν ευχαριστιέται παιχνίδι αν δεν πνίξει τουλάχιστον ένα? (στην τούμπα έχει ευθύνη κ για τα 2).

Πόσο ακόμα πρέπει να σέρνεται ο ρομέρο για να βγει απο την 11άδα?

Τέλος. . . Ο μόρις, έκανε 2-3 συνεχομενα καλά παιχνίδια,και προχθες αποφάσισε να κάνει τις γκέλες των προηγουμένων 3 παιχνιδιών μαζί!!!!!έλεος!

Στα εξωαγωνιστικά τώρα. . .

Το να φωνάζουν οτι μαμιέτε ο παο κ η αθήνα,δε με ενοχλεί.

Το να τους αποκαλούν βούλγαρους,δε με ενοχλεί.

Το πανό τους : Ελληνες είστε κ φαίνεστε, δε με ενοχλεί.

Η βουλγάρικη σημαία που κρεμούσαν σε κάθε παιχνίδι για πολλά χρόνια (κ απο εκεί άρχισαν οι αθηναιοι οπαδοί να τους αποκαλούν βούλγαρους),δε με ενοχλεί. (Όποιος το αμφισβητεί, μπορεί να ανατρέξει σε εφημερίδες παλαιότερες, ή ακόμα κ σε οπαδικά έντυπα των ομάδων,συμπεριλαμβανομένου ΚΑΙ του παοκ).

Με ενοχλεί όμως το «δε θα γίνεις έλληνας ποτέ ,αλβανέ»,που φώναζαν σε ένα 16χρόνο! Είναι ένα παιδί που διάλεξε να πάρει την υπηκοότητα,και που θα παίξει για την εθνική,είναι μια περίπτωση πύρρου δήμα,και σίγουρα είναι περισσότερο έλληνας από τον καχιασβίλι.

Προσωπικά, είτε είναι έλληνας,είτε αλβανός , είτε από τα νησιά μπαρμπέιντος,ΤΟ ΙΔΙΟ μου είναι. Αλλά επειδή κάποιοι βγάζουν μένος κ κακία απέναντι σε ένα παιδάκι , ας αναλογιστούν πρώτα, έκαναν το ίδιο για τον πύρρο?

Δεν με ενόχλησε το ίδιο η ελαφρώς αήθης επίθεση στον σαλπιγγίδη,γιατί πολύ απλά είναι 25 χρονών μαντράχαλος, και θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να ζει με τα λάθη του (δε φεύγω γιατί είμαι παοκ,δε μένω ελεύθερος για να πάρει λεφτά η ομάδα κλπ. . . εεεε, τώρα,κάτσε στο τρίτο το μακρύτερο).

Αντικείμενα βροχή(μέχρι κ παπούτσι έπεσε),κλπ,ήταν συνηθισμένη εικόνα.

Κ έρχομαι κ εγώ να ρωτήσω. . . Εκτός του κόμπλεξ που πιθανότατα βγαίνει (το γνωστό κόμπλεξ της ΣΥΝ-πρωτευουσας,που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία),πότε άλλοτε έχουν ζήσει παρόμοια σκηνικά σε έδρα του παο?

((για να βοηθήσω , μετά από ντου παοκτσήδων σε παιχνίδι ηρακλής-παο κ πολύ ξύλο στα τρένα, υπήρξε ανταπόδοση στη λεωφόρο,όπου κ . . . εκδιώχθηκαν από το γήπεδο-sic!-,πριν περίπου 22-23 χρόνια).

Τέλος πάντων, την ώρα που εμείς συζητάμε για όλα αυτά τα τραγελαφικά, ο γάβρος, σήκωσε την κούπα του.Τι σημασία έχει που για άλλη μια φορά αντίπαλός του σφαγιάστηκε? Σε 2 μήνες,με τη διαφορά στους 14-15 πόντους, θα σου λενε: Τι μας λες τώρα για διαιτησία ρε γραφικέ,είσαι 20 πόντους πίσω,κλπ κλπ. . .

ΥΓ: Εγώ επιμένω,κ δίνω συγχαρητήρια στο γκούμα για την φάση με τον τσαμπουκά κ το fair play.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...