Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αυτό που ξέρω να πω είναι, ότι είτε ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει, είτε ο Ολυμπιακός, είτε η ΑΕΚ, τα ίδια κάνουν. Και μετά μιλάνε για τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ, και ποτέ δεν τους κάνουν τίποτα.

Μη στεναχωρήσουμε τα παιδιά, που είναι αιωνίως αδικειμένα, μη μας πουν ότι τα κάνει όλα το κράτος των Αθηνών.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε μαγκες ειλικρινα χτες στεναχωρηθηκα.

καθε φορα που ελληνικη ομαδα χανει απο ξενη στεναχωριεμαι.

Μα και αυτοι να βρισουν τη χωρα μας??

Εμεις εχουμε βρισει ποτε αλλη χωρα?

Δημοσ.
Εγώ αυτό που ξέρω να πω είναι, ότι είτε ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει, είτε ο Ολυμπιακός, είτε η ΑΕΚ, τα ίδια κάνουν. Και μετά μιλάνε για τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ, και ποτέ δεν τους κάνουν τίποτα.

Μη στεναχωρήσουμε τα παιδιά, που είναι αιωνίως αδικειμένα, μη μας πουν ότι τα κάνει όλα το κράτος των Αθηνών.

Μάλιστα. Όταν εμείς τους φωνάζουμε Βούλγαρους είναι ωραία;;;;

Κατάπτυστοι όλοι αυτοί οι οπαδοί οποιασδήποτε απόχρωσης που φωνάζουν αυτά τα εμετικά συνθήματα. Και πιο πολύ οι καθοδηγητές τους.

Δημοσ.

Κατάπτυστοι όλοι αυτοί οι οπαδοί οποιασδήποτε απόχρωσης που φωνάζουν αυτά τα εμετικά συνθήματα. Και πιο πολύ οι καθοδηγητές τους.

1) Και αυτοί που τα ανέχονται.. Δεν εννοώ αστυνομία(!) αλλά τις κυβερνήσεις...

Είδατε στην Ιταλία, αναβλήθηκαν όλα. Εδώ ούτε ενα ματς δεν διακόπτουν.

2) Γιατί δεν έδωσε το πέναλντι χέρι στον Παπαδόπουλο στο 51... Ακριβώς ίδια περίπτωση με το πεναλντι του ΠΑΟ. Καραγκιόζηδες διαιτητές. Ούτε ΠΑΟ είμαι ούτε ΠΑΟΚ, απλά ΒΛΕΠΩ.

Και λέει ο ΓΕΛOΙΟΣ παρουσιαστής του SuperSport "μάλλον το θεώρησε ακούσιο δεν το ήθελε"... γιατί το άλλο ο παοκτσής το ήθελε; Αποδείχτηκε ΞΑΝΑ πόσο εύκολα παίρνουν πέναλτνι οι μεγάλες ομάδες...

Δημοσ.

Τετοιο επιπεδο εχουμε στην Ελλαδα.Δειτε λιγο Ιταλια που κινδινευουν να διακοπουν ολα τα πρωταθληματα επ αοριστου γιατι σκοτοθηκε ενας ατυνομικος.Εδω εχουν χασει την ζωη τους ενα σορο κοσμος και ειμαστε υπερηφανοι.

Δημοσ.
Τετοιο επιπεδο εχουμε στην Ελλαδα.Δειτε λιγο Ιταλια που κινδινευουν να διακοπουν ολα τα πρωταθληματα επ αοριστου γιατι σκοτοθηκε ενας ατυνομικος.Εδω εχουν χασει την ζωη τους ενα σορο κοσμος και ειμαστε υπερηφανοι.

Πάντα έτσι θα είμαστε. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στο χώρο αυτό. Γίνονται επεισόδια και υπάρχει ατιμωρησία (βλέπε αποφάσεις σουπερλιγκ που είναι 'μεταξύ μας μεταξά").

Εδώ κάναμε ΤΗΝ υπέρβαση με το euro και τι έγινε; Τα ίδια και τα ίδια...

ΥΓ. Πολύ καλή φωτο μεν (αυτή στην υπογραφή σου) βίαιη δε...Εγώ θα τράβαγα άλλη από το ναό (αυτή που δείχνει τον "νευρικό" φίλαθλό μας, με τα χέρια στη μέση...)Γούστα είναι αυτά!

Δημοσ.
Ρε μαγκες ειλικρινα χτες στεναχωρηθηκα.

καθε φορα που ελληνικη ομαδα χανει απο ξενη στεναχωριεμαι.

Μα και αυτοι να βρισουν τη χωρα μας??

Εμεις εχουμε βρισει ποτε αλλη χωρα?

hohoho, respect

Δημοσ.

Πρώτοι οι ίδιοι λέγανε μαμιέται ο ΠΑΟ και η Ελλάδα.

Όταν το λέω εγώ, είμαι βλάκας, όταν το λες ο ίδιος (και με αυτόν τον τρόπο) ε είσαι 10x.

Δημοσ.
Πρώτοι οι ίδιοι λέγανε μαμιέται ο ΠΑΟ και η Ελλάδα.

Όταν το λέω εγώ, είμαι βλάκας, όταν το λες ο ίδιος (και με αυτόν τον τρόπο) ε είσαι 10x.

Κι εσυ σαν ανωτερος,

δειχνεις αμεσα το επιπεδο σου κανοντας ακριβως αυτο που στηλιτευεις.

Σωστα?

Δημοσ.

Δεν το είπα για να σε μειώσω ή τίποτα τέτοιο.

Αλλά πολλοί Παναθηναϊκοί κάθονται και ασχολούνται με κάτι για κάτι που βραχυπρόθεσμα-μεσοπρόθεσμα δεν πρόκειται να συμβεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...