The_Edge Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Οι αντιδράσεις της κερκίδας απέναντι στον Λουκά πολλές φορές είναι κάπως έτσι:
gvaggis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ρε kaizer ήσουν ικανοποιημένος; Εγώ πάλι που το είδα από την Του-Βου πήγα να πεθάνω από βαρεμάρα.. Μόνο το Α' ημίχρονο με ικανοποίησε. Όταν ο μαλάκας ο Γου-Χου στόπαρε με την αριστερή του ωμοπλάτη κ εκτέλεσε αριστοτεχνική σβερκιά στη μπάλα πήγα να λιποθυμήσω με τη σκέψη πως θα δω κ παράτα.. Αντιλαμβάνομαι τη θέση σου όσο αφορά το δύσκολο σερί,αλλά εγώ ακόμα δεν έχω πειστεί πως αυτή η ομάδα μπορεί..Ο Μουνιόθ θέλει αλλά η ομάδα δε νομίζω πως μπορεί.. Ο Παοκ είναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ.. Ομάδα που συχνά χρησιμοποιεί τον Ζαγορ για δημιουργικό χαφ ρε συ;;; Που ξαναπήρε τον 35χρονο Γ.Χ. ως "ώριμη λύση¨; Που έβαλε τον Χριστοδουλόπουλο να ξαναπαίξει την επομένη ημέρα τις επιστροφής του μετά από τόση απουσία από προπονήσεις κ ματς; Πρέπει να κοιτάς κ τον αντίπαλο αν θες να αξιολογήσεις τη νίκη-ήττα σου. (Κ η πλάκα είναι πως πιστεύω πως διπλο στη Τούμπα δε παίρνουμε με τίποτα..Μακάρι να βγω μλκας..)
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Από μπάλα δεν σκαμπάζω πολλά, μπασκετόβιος είμαι, αλλά έχω μία απορία σχετικά με τον Βύντρα: Όσο καιρό τον έχουμε, έχουν περάσει 4 προπονητές, γιατί κανείς τους δεν τον διώχνει, απαιτώντας κάποιον άλλον για τη θέση του; Δε ρωτάω για να την πω σε κανέναν, αλλά αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που βλέπουν πάνω του και τον κρατάνε...
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Έχουμε δηλαδη πολλούς άλλους που μπορούμε να βάλουμε στη θέση του;
KaizerSoze Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ρε kaizer ήσουν ικανοποιημένος;Εγώ πάλι που το είδα από την Του-Βου πήγα να πεθάνω από βαρεμάρα.. Μόνο το Α' ημίχρονο με ικανοποίησε. Ικανοποιημενος θα ειμαι οταν παιξει η ομαδα την μπαλα που θελω.ΑΡΑ δεν ειμαι.Αυτο δεν σημαινει ομως πως η ομαδα δεν εχει κανει 3-4 καλα παιχνιδια,η να στο πω καλυτερα?Παιχνιδια που δεν ντρεπεσαι να πεις οτι ειναι Παναθηναικος.Απο την στιγμη λοιπον που με το υπαρχον υλικο και με δεδομενη την κατασταση πριν 2 μηνες βλεπω βελτιωση,δεν θα κραζω για αυτο.Να κραξω γιατι ακομα παιζουν μπετατζηδες και οχι ποδοσφαιριστες ναι,να κραξω που δεν υπηρχε Μουνιοθ απο τον Ιουλιο ναι,που δεν επαιζε ο Νινης τοσο καιρο ναι, αλλα γιαυτα,οχι για αλλα. Αντιλαμβάνομαι τη θέση σου όσο αφορά το δύσκολο σερί,αλλά εγώ ακόμα δεν έχω πειστεί πως αυτή η ομάδα μπορεί..Ο Μουνιόθ θέλει αλλά η ομάδα δε νομίζω πως μπορεί.. Εγω παλι εχω πειστει πως αυτη η ομαδα εχει παικτες που μπορουν να παρουν Ελληνικο πρωταθλημα.Γιατι εχουν κανει ματς αρα δυνατοτητα υπαρχει.ΟΧΙ δεν εχω πειστει πως μπορουμε να γινουμε το δεμενο συνολο του 96 αλλα εχω πειστει πως ειμαστε καλυτεροι απο περσυ και προπερσυ σαν υλικο. Ο Παοκ είναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ..Ομάδα που συχνά χρησιμοποιεί τον Ζαγορ για δημιουργικό χαφ ρε συ;;; Που ξαναπήρε τον 35χρονο Γ.Χ. ως "ώριμη λύση¨; Που έβαλε τον Χριστοδουλόπουλο να ξαναπαίξει την επομένη ημέρα τις επιστροφής του μετά από τόση απουσία από προπονήσεις κ ματς; Πρέπει να κοιτάς κ τον αντίπαλο αν θες να αξιολογήσεις τη νίκη-ήττα σου. . Ο ιδιος ΠΑΟΚ ομως εχει φετος ενα αξιολογο συνολο,εχει ενα καλο παικτη μπροστα τον Μιετσελ,εχει ενα καλο χαφ τον Ηλιαδη,εχει ενα αρκετα καλο τερματοφυλακα τον Φερναντεζ και γενικα πριν 2 μηνες δεν τον κερδιζες ευκολα τον ΠΑΟΚ(παροτι πηγαμε παρατα, αμα δεν ηταν κυπελλο εσυ δεν θα το εκρινες ως "ευκολη νικη με σκορ που θα μπορουσε να ηταν μεγαλυτερο"? )
gvaggis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ικανοποιημενος θα ειμαι οταν παιξει η ομαδα την μπαλα που θελω.ΑΡΑ δεν ειμαι.Αυτο δεν σημαινει ομως πως η ομαδα δεν εχει κανει 3-4 καλα παιχνιδια,η να στο πω καλυτερα?Παιχνιδια που δεν ντρεπεσαι να πεις οτι ειναι Παναθηναικος.Απο την στιγμη λοιπον που με το υπαρχον υλικο και με δεδομενη την κατασταση πριν 2 μηνες βλεπω βελτιωση,δεν θα κραζω για αυτο.Να κραξω γιατι ακομα παιζουν μπετατζηδες και οχι ποδοσφαιριστες ναι,να κραξω που δεν υπηρχε Μουνιοθ απο τον Ιουλιο ναι,που δεν επαιζε ο Νινης τοσο καιρο ναι, αλλα γιαυτα,οχι για αλλα. Ναι ρε συ,δεν τα ισοπεδώνω όλα. Υπάρχει εμφανής βελτίωση (το εκτός της Ξάνθης,τα πανθηράκια εντός) Απλά θεωρώ πως κάποια στιγμή η ομάδα θα πρέπει να παίξει 90 λεπτά γαμημένης μπάλας..!! Φτάσαμε τον Φλεβάρη διάολε!! Ότι ζημιά κ καλά και αν έκανε ο Μπάκε το καλοκαίρι δεν δικαιολογεί τα 60 μόνολεπτά φυσιολογικής μπαλίτσας που φτάσαμε να παίζουμε.. Εγω παλι εχω πειστει πως αυτη η ομαδα εχει παικτες που μπορουν να παρουν Ελληνικο πρωταθλημα.Γιατι εχουν κανει ματς αρα δυνατοτητα υπαρχει. Λοιπόν ξες κάτι; Μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα. ΑΝ ο Ολυμπιακός του χρόνου ρίξει λίγο ακόμα τα στάνταρτ του και ΑΝ η ΑΕΚ για άλλη μια χρονιά δεν κάνει καλές μεταγραφές. Γιατί εγώ βελτίωση από τζιώλη-λεοντίου-μάνζιο κτλ δε περιμένω. Άρα περιμένω να μικρύνει ο αντίπαλος.. Ο ιδιος ΠΑΟΚ ομως εχει φετος ενα αξιολογο συνολο,εχει ενα καλο παικτη μπροστα τον Μιετσελ,εχει ενα καλο χαφ τον Ηλιαδη,εχει ενα αρκετα καλο τερματοφυλακα τον Φερναντεζ και γενικα πριν 2 μηνες δεν τον κερδιζες ευκολα τον ΠΑΟΚ(παροτι πηγαμε παρατα, αμα δεν ηταν κυπελλο εσυ δεν θα το εκρινες ως "ευκολη νικη με σκορ που θα μπορουσε να ηταν μεγαλυτερο"? ) Ναι έτσι θα το έκρινα το ματς.Έχεις δίκιο. Η διαφορά θα ήταν όμως ο θεσμός. Το 2-0 στο πρωτάθλημα εντός έδρας είναι σκόρ που σου επιτρέπει από το 60 κ μετά να χαλαρώσεις. Στο κύπελλο όμως όταν το 2-1 σε στέλνει στα 120' το αντιμετωπίζεις αλλιώς ρε συ. Κρατάς μπάλα-τους κράτας λίγο πίσω. Δε τους περιμένεις.Δεν ξενερώνεις τον οπαδό που σε βλέπει να δέχεσαι κεφαλιά στο οριζόντιο κ να μην αντιδράς καθόλου.. ο Παοκ έχει φέρει ισοπαλία με Εργοτέλη,Πανιώνιο,έχει χάσει από Ηρακλή,Ατρόμητο... Αν είναι αξιόμαχη ή όχι η πέμπτη(βαθμολογικά) ομάδα του τρισάθλιου ελληνικού πρωταθλήματος είναι μεγάλη συζήτηση..
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν ξες κάτι;Μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα. ΑΝ ο Ολυμπιακός του χρόνου ρίξει λίγο ακόμα τα στάνταρτ του και ΑΝ η ΑΕΚ για άλλη μια χρονιά δεν κάνει καλές μεταγραφές. Γιατί εγώ βελτίωση από τζιώλη-λεοντίου-μάνζιο κτλ δε περιμένω. Άρα περιμένω να μικρύνει ο αντίπαλος... Κάποτε έτσι έλεγαν πολλοί πάντως και για Καραγκουνογκουμομπασινάδες και τώρα αναπολούν την ομάδα που είχαμε 1-2 χρόνια μετά.
Strategos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ωραία μπάλα είδαμε πάλι να πετάνε ότι θελουν οι άλλοι μεσα να κόβουν 3 φορές το παιχνίδι και να δίνει μόνο 5 λεπτά καθυστερισης ενώ καναν 5 λεπτα να κάνουν και 1 αραουτ ούτε καρτα δεν τους έδινε. Μου φαίνεται όλα ειναι κανονισμένα στο ελληνικό πρωτάθλημα και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα νούμερα. Στο θέμα του ΠΑΟ αυτός ο γκαλινοβιτς πολυ νουμερό μας έκαψε στο κύπελο μας έκαψε και εδώ, ο δε ο Νινης απο τότε που έφαγε το μπουκάλι τελιωσε, ο χαραλαμπιδης που να τον αφησουν να παιξει, ο βυντρα σαν να μην υπηρχε φαγαμε 1 goal επειδη κοιμότανε, 1 φαβα του γκούμα-γκαλινοβιτς το αλλο γκουλ και 1 του μορρις που το γλιτώσαμε στο τσακ. Και ρε παιδεια σε αυτον τον ΠΑΟ σε οποιον κανουν μεγάλο συμβολαιο σταματάει να παίζει μπαλα και τώρα αντι να βάλει τον εμπεντε βαζει τον αλλον τον φαβα και καθόμαστε και έχουμε αλλαξει 5 τερματοφύλακες επειδι είχαν κολίση με τα 100κ και διόξαμε τον Νικοπο... Έχω μεγάλη περιέργια ποτε θα ξυπνησουν αυτοι στην Παιανια.
Mika Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Εδω φωναζε ολο το γηπεδο "γαμ...ται ο Παο και η Ελλαδα" ρε stratego περιμενες να τους πειραξουν τα ζωα που πεταγαν τα παπουτσια τους??
blueviper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Το φαινόμενο "νικάω και εκσφενδονίζω παπούτσια" μονάχα στην ηρωϊκή Τούμπα πρέπει να παίζει σε αυτόν τον βαθμό. Δεν μπορώ να συλλάβω καν πως κάποιος που έχει ξεπεράσει το εξελικτικό στάδιο της αμοιβάδας θα λειτουργήσει κατά αυτόν τον εξαιρετικά αυτο-υπονομευτικό τρόπο. Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει άμεση διακοπή του αγώνα, αποδυτήρια, ντουζάκι και ταξιδάκι σπίτι με το ροζ φύλλο. Όσα λάθη κι αν μπορέσω να βρω στον σημερινό Παναθηναϊκό, όσες ευθύνες κι αν θελήσω να καταλογίσω ατομικά σε παίχτες, η καφρίλα πλέον πρέπει να αποτελεί πρώτη είδηση. Μα καλά ρε...το 16χρονο παιδάκι βάλανε στόχο οι ανύπαρκτοι; Βρώμα και δυσωδία!
genius_13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Φασεις απο τον αγωνα σημερα.. http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=14&pid=4159&st=30entry4159
KWSN_Men Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Όσα λάθη κι αν μπορέσω να βρω στον σημερινό Παναθηναϊκό, όσες ευθύνες κι αν θελήσω να καταλογίσω ατομικά σε παίχτες, η καφρίλα πλέον πρέπει να αποτελεί πρώτη είδηση. Μα καλά ρε...το 16χρονο παιδάκι βάλανε στόχο οι ανύπαρκτοι; Και φυσικά συνθηματάκι 'δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ...'
blueviper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Και καπάκι αργότερα το "Γαργαλιέται ο ΠΑΟ και η Ελλάδα". Surrealism.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.