johnyboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ωραια ας πουμε οτι δεχομαι αυτα που λες.Γιατι απο 96 που πηραμε το νταμπλ δεν ξανακαναμε τιποτα απολυτος.Και το 04 που πηραμε πρωταθλημα ηταν δωρο του αλεφα.Ρε συ παναθα ειμαι αλλα δεν μαρεσει να βλεπω να σικωνει κουπες ο γ@μω γαυρος.Κατι φτεει στην ομαδα που δεν διορθωνετε.και για τους παιχτες που σου ειπα βλεπεις πως οταν δεν παιζουν η ομαδα τραβα.
antreaslam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ωραια ας πουμε οτι δεχομαι αυτα που λες.Γιατι απο 96 που πηραμε το νταμπλ δεν ξανακαναμε τιποτα απολυτος.Και το 04 που πηραμε πρωταθλημα ηταν δωρο του αλεφα.Ρε συ παναθα ειμαι αλλα δεν μαρεσει να βλεπω να σικωνει κουπες ο γ@μω γαυρος.Κατι φτεει στην ομαδα που δεν διορθωνετε.και για τους παιχτες που σου ειπα βλεπεις πως οταν δεν παιζουν η ομαδα τραβα. δυστυχώς δε μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα. Φυσικά κ κάτι φταίει,αλλά αυτό δεν κάνει την ομάδα εργ/σιο παλτών. Ουτε τον παπ από τον σουπερμαν που θα μας οδηγήσει στη γη της επαγγελίας,στο παλτό που δεν ξέρουμε πως να ξεφορτωθούμε. Ούτε τον βίκτορ λίγο για την ελλάδα! κλπ κλπ. κ σου επαναλαμβάνω.Από το 96,ως το 04, πέρασαν οι χρονιές κυράστα,ευθυμιάδη κ ριζούπολης. είναι αρκετές νομίζω ώστε να άλλαζαν το ρου της ιστορίας.....
johnyboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ειναι γεγονος οτι δεν συνενοουμαστε γιατι δεν προκειτε καποιος να μου αλλαξει γνωμη για καποιους παιχτες.Και για τις χρονιες ευθημιαδη και τα σχετικα δεν εχεις αδικο.Και αν δεν επαιζε ο Ματντζιος προχτες τωρα θα βρισκομασταν στην μοιρα του γαυρου και τις αεκ.
antreaslam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ειναι γεγονος οτι δεν συνενοουμαστε γιατι δεν προκειτε καποιος να μου αλλαξει γνωμη για καποιους παιχτες.Και για τις χρονιες ευθημιαδη και τα σχετικα δεν εχεις αδικο.Και αν δεν επαιζε ο Ματντζιος προχτες τωρα θα βρισκομασταν στην μοιρα του γαυρου και τις αεκ. Μα, αφού δέχεσαι τις αλλοιώσεις 3 τουλάχιστον πρωταθλημάτων, άρα ΜΟΝΟΣ σου καταρρίπτεις το επιχείρημά σου, γιατί δεν παιρναμε τίτλο από το 96 ως το 04. Όσο για κάποιους παίχτες που λες... κάτσε κ κάνε σύγκριση,ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ,τους 25 παίχτες των 3 μεγάλων ομάδων, κ έλα να μου πεις τα αποτελέσματα για το υλικό της κάθε ομάδας! (Επίσης, αν είναι ο Μάντζιος να ξαναγυρίσει στον φορ που για να δώσει την μπάλα,χρειάζεται χαρτόσημο,να την χέσω την εμφανισάρα του προχθες,απέναντι στον ανυπαρκτο αμυντικό μπαρκαουάν)!
johnyboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 οτι εχουμε τους καλητερους το ξερω.Απλα δεν με ικανοποιουν αυτες οι εμφανησεις και ουτε με παρηγορει το γεγονος οτι οι αλλοι παιζουν χειροτερα απο εμας.Μαντζιος οποτε θυμαται να παιξει ομαδικα ειναι καλλος οταν ομος κανει καταχρηση τριπλας ειναι για παγκο.Καποι παιχτες δεν θελουν να παιξουν.Δεν ειναι δυνατον ο βυντρα να μην ξερει να κανει σεντρα.Αυτον τον παιχτη οταν τον βλεπω μου γυριζουν τα εντερα νευριαζω με το που ακουω το ονομα του στην συνθεση.Για τους αλλους που σχολιασα οτι ειναι παλτα, ενταξει υπερβαλα λιγο, αλλα για τον βυντρα παρακαλαω να σικωθει και να φυγει.Τετοια μπαλα ξερω και εγω να παιζω.
antreaslam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ειναι δυνατον ο βυντρα να μην ξερει να κανει σεντρα. κ όμως, κ εδώ είσαι λάθος! ΕΙΝΑΙ δυνατόν να μην ξέρει να κάνει σέντρα! όπως δεν ξέρει να κάνει σέντρα ο πάντος,όπως δνε ήξερε να κάνει σέντρα ο φύσσας (κ έμεινε τόσα χρόνια στον Παναθηναικό), όπως ήξερε 10% καλύτερα ο γιούρκας (απλά είχε καλύτερο κατέβασμα). τέλος πάντων,φυσικά κ ο βύντρα είναι λίγος,αλλά δε λέει κάτι αυτό. Δε χρειάζεται εντός γηπέδου κράξιμο ο βύντρα. Αν θέλεις να κράξεις,κράξε τον ταρίφα,ή τον προπονητή που τον βάζει. Κ όπως βλέπεις,οι υπερβολές στην κριτική σου,την αποδυνάμωσαν φανερά...
johnyboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 ρε συ δεν ειναι μονο η σεντρα.εχουμε φαει γκολ απο λαθος πασες που κανει στην αμυνα.αντι να δωσει την μπαλα σε ανοιχτο παιχτη την δινει οπου αυτος θελει.Δεν ειναι ετσι ομος και δεν μπωρει να τον κραζει ενα γηπεδο ολοκληρο γιατι ειναι παιχταρας.Ναι ο προπονητης αναγκαζεται να τον βαλει γιατι προφανος εχει βισμα.Αλιως δεν εξηγητε αυτο το φαινομενο βυντρα.
antreaslam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 johnyboy , συγγνώμη,αλλά δεν αντέχω ,δε μπορώ άλλο. Αν σου είναι ευκολο, γράφε λίιιιιιγο πιο ορθογραφημένα....
KaizerSoze Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Απλα δεν με ικανοποιουν αυτες οι εμφανησεις καιΗμουν γηπεδο,απο γηπεδο συνηθως ασχολεισαι με πολλα,χανεις το ιδιο το παιχνιδι παρολα αυτα αεγω να σου πω εμεινα ικανοποιημενος.ΑΣΧΕΤΑ με το πως παιζουν οι αλλοι.Μεχρι το 70' ημασταν καλοι,μην λεμε μαλακιες,οχι φοβεροι αλλα για ενα τετοιο σερι δυσκολων ματς οπως αυτο που περναμε καλοι ημασταν.Δηλαδη ενα 3-0 τοχαμε ανετα.Και μην σε ξεγελαει η παραταση, κανονικα το ματς ηταν για 3 και 4.Δεν τα βαλαμε και ΔΙΚΑΙΑ πηγαμε στην παραταση αλλα αν ειναι να κρινουμε μεφανιση καλοι ημασταν,εγω να σου πω πιστευα οτι στο 1-0 θαμαστε ολοι πισω. .Δεν ειναι δυνατον ο βυντρα να μην ξερει να κανει σεντρα. Ειναι. Καποια πραγματα τα ξερεις ή δεν τα ξερεις.Ο αλλος ειναι 16 και ειναι διαβητης.Την σεντρα ή την εχεις ή οχι.Το ιδιο και την τριπλα.Το ιδιο και την καθετη.Το να τρεχεις σαν παλαυος και να τα φτυνεις μαθαινετε.Το να παιζεις με το σκατοκεφαλο σου ορθιο οχι.Το να μην περνεις τσαμπα κιτρινες μαθαινετε,το να βλεπεις γηπεδο οχι.
johnyboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Εμ αυτο λεω και εγω.Δεν θα μαθει ποτε να κανει σετνρα οποτε να μην τον κραταμε αδικα.Και δεν ειναι μονο η σεντρα.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό που είναι όμως μέγιστη μαλακία, είναι να τον κράζει το γήπεδο, όταν βλέπεις ότι αυτό μπορεί, αυτό παίζει. Δεν κάνει, ας πάρουμε άλλον. Αλλά αυτό δεν το αξίζει, ειδικά από τη στιγμή που εξωαγωνιστικά δεν έχει δώσει το παραμικρό πάτημα για αρνητικά σχόλια.
LL_NEO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό που είναι όμως μέγιστη μαλακία, είναι να τον κράζει το γήπεδο, όταν βλέπεις ότι αυτό μπορεί, αυτό παίζει. Δεν κάνει, ας πάρουμε άλλον. Αλλά αυτό δεν το αξίζει, ειδικά από τη στιγμή που εξωαγωνιστικά δεν έχει δώσει το παραμικρό πάτημα για αρνητικά σχόλια. Πράγμα το οποίο έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω... Βρίστε τον ταρίφα που τον έχει, τον Μουνιόθ που δεν ουρλιάζει στο σκατόψυχο ότι ο Λουκάς δε μας καλύπτει, αλλά όχι τον ίδιο το Λουκά. Αμαρτία.
antreaslam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 KWSN_Men και LL_NEO , αυτό ακριβώς λέω κ εγώ. Δε χρειάζεται κράξιμο στο γήπεδο σε παίχτη που αναμφίβολα δίνει το 110% των δυνατοτήτων του σε κάθε παιχνίδι ( άσχετα αν δε φτάνει ούτε το 110% σε καμία περίπτωση)!
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Πράγμα το οποίο έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω...Βρίστε τον ταρίφα που τον έχει, τον Μουνιόθ που δεν ουρλιάζει στο σκατόψυχο ότι ο Λουκάς δε μας καλύπτει, αλλά όχι τον ίδιο το Λουκά. Αμαρτία. Ίσα ίσα που μου είναι και πολύ συμπαθής φυσιογνωμία ο κακομοίρης. Ψυχούλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.