Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε προσωπικα δεν ξερω τι λενε, μπορει να ειναι οι αντικειμενικοτεροι ολων και μεγαλοι χαβαλετζηδες. Εγω ομως δεν ακουω Χριστογλου, ακου ΣπορΦΜ. Θελω να πω, το τι σου εχει πει εσενα δεν εχει σημασια.Σημασια εχει τι βγαινει απο τον αερα του ΣπορΦΜ.

Και αυτο που βγαινει ειναι γαυροπρογανδα συγκαλυμενη.Και αυτο ειναι το χειροτερο!Με τον Τακη γελας, λεει τοσα απιθανα που δεν μπορεις να τα παρεις σοβαρα. Ενω Καρπετοπανουτσοχελακοχριστογλοι μιλανε με χιουμορ και στυλακι και κυριως "ψιλοαντικειμενικα" με αποτελεσμα ο μεσος ακροατης να τα βλεπει ελαφρως πιστευτα κοκκινα. Δηλαδη ας το πω ετσι. Ο Τσουκαλας θα μπει στον κοπο ννα κατσει να ασχοληθει με ενα οφσαιντ.Ο Καρπετοπουλος ή ο Χριστογλου δεν θα το κανουν, θα τονισουν ομως ενα δικο σου οφσαιντ σε αλλο παιχνιδι ξερω γω και θα αφησουν σε σενα να θυμηθεις και το δικο τους. Ακουγωντας τον Τακη να προσπαθει να κανει το μαυρο ασπρο, δεν μπορεις να του δωσεις αξιοπιστια. Ακουγοντας τον Χελακη που λεει το μαυρο μαυρο αλλα για σενα και για τα δικα του μοκο σε φερνει τουμπα.

Και για ξεκαρφωμα εχει τον Γκοντζο, δηλαδη τον παναθηναικο Τακη.Με αποτελεσμα αφενος να λεει "Να σας εχω ολοκληρο Γκοντζο ρε βαζελοι,ειμαι αντικειμενικος", αφετερου ομως την προπαγανδα του Γκοντζου την ακουει μονο ο Γκοντζος και ο Κοντος. Και επιπλεον εκνευριζει και τους υπολοιπους Παναθηναικους

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φιλε προσωπικα δεν ξερω τι λενε, μπορει να ειναι οι αντικειμενικοτεροι ολων και μεγαλοι χαβαλετζηδες. Εγω ομως δεν ακουω Χριστογλου, ακου ΣπορΦΜ. Θελω να πω, το τι σου εχει πει εσενα δεν εχει σημασια.Σημασια εχει τι βγαινει απο τον αερα του ΣπορΦΜ...........

Το δεχομαι.....

αλλα δεν το αποδεχομαι !

Δημοκρατια εχομεν αλλωστε !

:mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδεια δεν μπορώ γιατι ενας προπονητης κανει δοκιμες στο 50 και γιατι οταν η ομάδα παίζει μπάλα στο 60 μετά το δεύτερο goal την αλλάζει για να ξεκουράση έναν 16χρονο και να βάλει έναν που κοιμάτε όρθιο.

Για τον σαλπιγγιδη απλά ελεος μονο να πουλάει την μπάλα ηξερα λες και ήταν σε άλλο γήπεδο και με έναν αυστριακο που μετα το 60 είπε ας κανει βολτες στο γηπεδο, έναν βιντρα που είναι το παιδί επικινδυνο κυριολεκτικά.

Μα κανεις δεν τους λεει κάτι αυτους τι του βαζει μωρε, ουτε μια μπαλα να σπασουν δεν ξερουν.

Δημοσ.

Ετσι παιζετε το τοπι και το παλικαρι το κατεχει.εκει που βρεθηκε εκανε αυτο που επρεπε και εδωσε βουτηρο στο ψωμι του μαντζιου.

Δημοσ.
Ρε παιδεια δεν μπορώ γιατι ενας προπονητης κανει δοκιμες στο 50 και γιατι οταν η ομάδα παίζει μπάλα στο 60 μετά το δεύτερο goal την αλλάζει για να ξεκουράση έναν 16χρονο και να βάλει έναν που κοιμάτε όρθιο.

Για τον σαλπιγγιδη απλά ελεος μονο να πουλάει την μπάλα ηξερα λες και ήταν σε άλλο γήπεδο και με έναν αυστριακο που μετα το 60 είπε ας κανει βολτες στο γηπεδο, έναν βιντρα που είναι το παιδί επικινδυνο κυριολεκτικά.

Μα κανεις δεν τους λεει κάτι αυτους τι του βαζει μωρε, ουτε μια μπαλα να σπασουν δεν ξερουν.

Συνειδητοποιούμε ότι ο νίνης έκανε προετοιμασία με τους έφηβους,άρα αποκλείεται να αντέχει τετάρτη - κυριακή με τους επαγγελματίες?

Επίσης,ο αυστριακός,επιθετικά ήταν μια χαρά,κίνδυνος θάνατος...αν δεν μας κάνει η χθεσινή του εμφάνιση,ας ψάξουμε για τον ρόμπεν!

Ο σαλπι ήταν χάλια,ναι,αλλά το ότι τον έχουμε σκάσει, ότι παίζει σε κάθε παιχνίδι 90 λεπτά,από ευρώπη,μέχρι θρασύβουλο,δε σου λέει κάτι?Συν την συναισθηματικη φόρτιση, να σκοράρει απέναντι στους αγνώμονες παοκτσήδες?

Ο προπονητής αυτός που «κάνει δοκιμές» , είναι ο ίδιος που πηρε το μπουρδέλο του ταβερνιάρη μπάκε,κ προσπαθεί να το κάνει ομάδα, που έβαλε το νίνη, που προώθησε τον μπουτζίκο,που ζήτησε πίσω στάθη κ σιόντη.

Επίσης, είναι ο ίδιος που δεν κόλωσε να αφήσει έξω τον αυστριακό όταν διαπίστωσε ότι θέλει κάποιον που να μαρκάρει παραπάνω, ο ίδιος που άφησε έξω τον ρομέρο να βάλει τον νίνη,ο ίδιος που άφησε έξω τον ανύπαρκτο όπως λες κ συμφωνώ,νίλσον!

Επίσης, στο χθεσινό παιχνίδι,για άλλο ένα παιχνίδι,αρνητικός ήταν ο Παπ,αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν συγκέντρωσε το θυμό σου το ίδιο!

έναν φιλο 17χρονο που πλένει τον παγκο για να παίζει το νουμερο στην θεση του nilson.

τι εννοεί ο ποιητής?

(παιδιά, μακάρι να βγει ο νέος ρομπέρτο κάρλος,αλλά ψυχραιμία! Δεν είναι πανάκεια το να βάλουμε μέσα ένα πιτσιρικά!)! Μπορεί ο προπονητής να κρίνει ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα,κ να τον παίρνει στην αποστολή γιατί δεν έχει άλλο αριστερό μπακ!

Πάμε τώρα στα σοβαρά?

Ο πιτσιρικάς έχει πολύ γλυκό πόδι,και έχει κατι ΠΟΛΥ σημαντικό.

Βρίσκεται πάντα εκεί που πρέπει! Δηλαδή, όταν ανεβαίνει το μπακ του,τον καλύπτει πίσω του κ λίγο πιο «προς τα μέσΑ», ενώ όταν κάνει κούρσα,τον ανεβαίνει πιο μπροστα κ αριστερά του. Σε όλες τις κινήσεις χωρίς μπάλα,πράττει σωστά!

Από τους πολύ λίγους έλληνες με ΚΑΛΗ σέντρα (κ όχι γιόμα) εν κινήσει!

Ο γκαλίνοβιτς, όπως κ ο έμπεντε,ΔΕΝ είναι σταθεροί τερματοφύλακες,οπότε δεν έχει νοήμα να τους κράζουμε!

Προσωπικά χθες μου άρεσε ΠΑΡΑ πολυ ο αντρέας (*κ ο μόρις)!

Θα ήθελα να παρακαλέσω να μας φέρουν πίσω τον προηγούμενο μπόβιο,γιατί με τέτοιες εμφανίσεις,με κακαμαθαίνει! Ειλικρινά, δεν έχω δει καλύτερη του εμφάνιση από τη χθεσινή, πραγματικά με κατέπληξε! (κ όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, έβριζα που δεν ξεκίνησε τον λεοντιου,που κατά τη γνώμη μου στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει όλο τον παναθηναικό παίζοντας στο χώρο του κέντρου)!

Απογοήτευση με τη σειρά, παπ-σάλπι-τζιόλης....

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλός,ο μάντζιος,αλλά πάλι έκανε κατάχρηση της τρίπλας κάποιες στιγμές! Το 3ο γκολ του είναι πολύ όμορφη προσωπική προσπάθεια! Ο μπαρκα-τέτοιος πέρασε εφιαλτικά!

ΥΓ: Τώρα που ο μουνιόθ μιλάει παντού με τα καλύτερα για τον ΠΑΟ, που δείχνει να έχει ενα ψιλο-όραμα για αυτήν την ομάδα ( για ποιον άλλο λόγο να μπει στον κόπο να ζητήσει επιστροφή πιτσιρικάδων δανεικών), νομίζω ότι πρέπει να τον δέσουμε!

ΥΓ2: Επειδή καλώς ή κακώς, δεν πιστεύω ότι μπορεί το πρωτάθλημα να το χτυπήσουμε, κ επειδή η χρονιά για να σωθεί θέλει 2η θέση, να περάσουμε 1-2 γύρους ακόμα στο ουεφα,κύπελλο κ νίκη στο τηγάνι, θα ήθελα να περάσει ο οσφπ μπας κ έδινε μεγαλύτερη αξία στην κούπα του κυπελλου (αν κ ομολογώ ότι γέλασα χθες )!

ΥΓ3: 1-2 εφημερίδες μόνο σήμερα γράφουν για το φάουλ του «είσαι τρέλλα»... Ααααχχχχ...

ΥΓ4:στρατηγέ,τι εννοείς «παιδεία δε μπορώ» στην 1η σου γραμμή?παιδιά δε μπορώ?

ΥΓ5: Αξίζει να διαβάσετε στο site του γαβροσπορ-φμ, την ανάλυση του αγώνα!

Άλλο παιχνίδι είδε ο δημιογράφος!

Χαρακτηριστικά αναφέρω,ότι είδε τον νίλσον να παίζει αριστερό μπακ,κ όχι οτν βύντρα(μεχρι το 60), ότι είδε τον νίνη,να εκτελεί το κόρνερ που το χάνει ο μόρις σε κένο τέρμα,κ όχι τον ιβανσιτς, κλπ κλπ...

Δημοσ.
Αγχωτικά μεν, περάσαμε δε...

Ε, οχι κι αγχωτικα !!!

οτι ωρα θελαμε βαζαμε γκολ.

και μεθαυριο κατι αναλογο θα γενει.

κι αυτη τη φορα ο ..."κοντος"...

wil show ... NO MERCY !!!

:twisted:

Δημοσ.

τι εννοεί ο ποιητής?

(παιδιά, μακάρι να βγει ο νέος ρομπέρτο κάρλος,αλλά ψυχραιμία! Δεν είναι πανάκεια το να βάλουμε μέσα ένα πιτσιρικά!)! Μπορεί ο προπονητής να κρίνει ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα,κ να τον παίρνει στην αποστολή γιατί δεν έχει άλλο αριστερό μπακ!

Τι λες ρε γιωτα?Στο Μανατζερ ο Μπουτζικος ειναι γαμω τα αριστερα μπα,εγω βασικο τον εχω(παρεπιπτοντως ο Νιλσον παιζει δεξια,αριστερα εχουμε στειλει τον αλλο τον γιωτα,τον Λουκα,που εκανε μια σεντρα και πηγε να βαλει το γκολ της χρονιας,ασχετα που αρχικα πηγαινε απλα να αλλαξει παιχνιδι.Ορισμενα πραγματα οπως την σεντρα τα εχεις ειτε απο τα 16 ειτε ποτε)

Πάμε τώρα στα σοβαρά?

Ο πιτσιρικάς έχει πολύ γλυκό πόδι,και έχει κατι ΠΟΛΥ σημαντικό.

Βρίσκεται πάντα εκεί που πρέπει! Δηλαδή, όταν ανεβαίνει το μπακ του,τον καλύπτει πίσω του κ λίγο πιο «προς τα μέσΑ», ενώ όταν κάνει κούρσα,τον ανεβαίνει πιο μπροστα κ αριστερά του. Σε όλες τις κινήσεις χωρίς μπάλα,πράττει σωστά! Από τους πολύ λίγους έλληνες με ΚΑΛΗ σέντρα (κ όχι γιόμα) εν κινήσει!

Και μαλιστα χωρις στοπαρισμα ετσι?Οπως τουρθε μπαμ,παρτο-βαλτο.Οπως ειπα πριν καποια πραγματα ειτε τα εχεις ειτε οχι. Και το παιδι ξερει να στελνει την μπαλα εκει που θελει και οχι γενικα σε ενα τετραγωνικο εκταριο ε και ολο και καποιος θα βρεθει.

Α,και πολυ σημαντικο.Ψηλα το κεφαλι.Εχω βαρεθει να βλεπω παικτακια να κοιτανε την μπαλα και να προχωρανε,λες και φοβουνται μηπως την πατησουν και πεσουν.Τι σκατα, σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια εχουν παθει και δεν μπορουν να κρατησουν ορθιο το σκατοκεφαλο τους?(Ο Τζιωλης με τον Μαντζιο δικαιολογουνται,τους βαρενει το πολυ ζελε)

Δημοσ.
Τι λες ρε γιωτα?Στο Μανατζερ ο Μπουτζικος ειναι γαμω τα αριστερα μπα,εγω βασικο τον εχω(παρεπιπτοντως ο Νιλσον παιζει δεξια,αριστερα εχουμε στειλει τον αλλο τον γιωτα,τον Λουκα,που εκανε μια σεντρα και πηγε να βαλει το γκολ της χρονιας,ασχετα που αρχικα πηγαινε απλα να αλλαξει παιχνιδι.Ορισμενα πραγματα οπως την σεντρα τα εχεις ειτε απο τα 16 ειτε ποτε)

ναι ρε,το σχόλιο μου ήταν για τον δημοσιογράφο του γαβροσπορ φμ,που έβλεπε αριστερά τον νίλσον!!!

Στο μάνατζερ το δικό μου, παίζω χωρίς μπακ,οπότε ο μπουτζικος ...επωλήθη!

(αν ήθελε να το κάνει αυτό που έκανε,θα τον έλεγαν καφού,όχι λουκά)!

Και μαλιστα χωρις στοπαρισμα ετσι?Οπως τουρθε μπαμ,παρτο-βαλτο.Οπως ειπα πριν καποια πραγματα ειτε τα εχεις ειτε οχι. Και το παιδι ξερει να στελνει την μπαλα εκει που θελει και οχι γενικα σε ενα τετραγωνικο εκταριο ε και ολο και καποιος θα βρεθει.

Στην ελλάδα,αυτό είναι σπάνιο χάρισμα. Χθες,δεν σκόραρε ο μάντζιος το 2ο γκολ . απλά έγινε ...καραμπόλα στο κούτελό του από το νίνη!

(εν κινήσει,με ψηλά το κεφάλι,κ τέτοια ακρίβεια,σε κρίσιμο ματς,από ένα 16χρόνο, είναι κάτι που δίνει ΠΟΛΛΕΣ ελπίδες)!

Α,και πολυ σημαντικο.Ψηλα το κεφαλι.Εχω βαρεθει να βλεπω παικτακια να κοιτανε την μπαλα και να προχωρανε,λες και φοβουνται μηπως την πατησουν και πεσουν.Τι σκατα, σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια εχουν παθει και δεν μπορουν να κρατησουν ορθιο το σκατοκεφαλο τους?(Ο Τζιωλης με τον Μαντζιο δικαιολογουνται,τους βαρενει το πολυ ζελε)

RESPECT! φάση από χθες, που κόβει ο τζιόλης με κεφαλιά σε κόρνερ,κ επειδή ήταν ...δυνατή, βγάζει την κορδέλα, φτιάχνει το μαλλί,κ μετά ξαναβάζει την κορδέλα κ άνετος πάει να μαρκάρει.... Μωρή λούλα,δεν είσαι ο ρεντόντο! όταν τελειώνει το παιχνίδι πρέπει να πίνεις 2 lucozade k 3 red bull για να μπορείς να σταθείς στα πόδια σου!

Δημοσ.

Καλα τα λετε παιδες...

Παντως,το καναμε derby στο τελος.

Αυτος ο Παπ,ποοοοσο παλτο μπορει να ειναι φετος?Τι εχασε παλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...