Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κοιτάξτε, παιδιά, εγώ την ήττα εντός προγράμματος την καταλαβαίνω. Την ήττα για να φύγει το άγχος του αήττητου, ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να την αντιληφθώ. Η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού σαφώς και βαθμολογικά δεν του στοιχίζει τίποτε, ψυχολογικά όμως μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Όχι για ήρθε η ήττα, αλλά με τον τρόπο που ήρθε.

Υποτίθεται, τώρα που η πρωτιά μπήκε στο τσεπάκι και όλα καλά και ωραία, να γίνει (έγινε) και η ήττα, να μην κουβαλάνε και αυτό το έξτρα άγχος.

Το παιχνίδι που είδα, ήταν βασανιστικό και αγχωτικό. Ο Διαμαντίδης πάλι το έβγαλε όλο το ματς (άρα ούτε σαν ξεκούραση δεν τσούλησε η ήττα), οι τρεις στους πέντε βασικούς χτύπησαν 30λεπτά, ο Αλβέρτης έφτιαχνε πλεξούδες τα μακριά μαλλιά του και ο Σάκοτα μου έδωσε την αίσθηση φοβισμένου παιδιού.

Πάλι οι βολές πήγαιναν σίδερο (τελικά σταμάτησαν στο επικό 40% -ήμαρτον δηλαδή) και ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να ελπίζει κανείς ότι αυτό το αίσχος με τις βολές δε θα το πληρώσει ακριβά ο Παναθηναϊκός.

Η απώλεια του Μπατίστ είναι σημαντική, σύμφωνοι, όμως δε μου φαίνεται επαρκής δικαιολογία για τη χθεσινή εικόνα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά ντεφορμάρισμα. Και ήταν λογικό, τόσο καιρό έχουμε κάνει 5-6 καλά ημίχρονα μόνο, κάποια στιγμή θα χάναμε. Άλλο που δε μου άρεσε.

Αλλά στην φάση των 16, που θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε, έχουμε να ρίξουμε πολλές και ηχηρές σφαλιάρες.

Πιστεύω ότι σε καλή βραδιά αυτή ομάδα δε χάνει από πολλές ομάδες στον κόσμο, και αυτές είναι όλες πέρα από τον Ατλαντικό. το θέμα είναι να σταθεροποιηθούμε στο 70%+ σε κάθε παιχνίδι.

Δημοσ.

Ε,δε θα αγχωθούμε τώρα που χάσαμε μετά από 22 αγώνες!!

Ήμαρτον!!!!

Κ εγώ κατά τον Φλεβάρη και μετά θέλω την ομάδα δυνατή κ στρωμένη.

Ως τότε δε χρειαζόταν να εμφανιστούμε ολοκληρωμένοι(κ δε θα ήταν κ λογικό άλλωστε..)

Δημοσ.

Περνει τελειωμενος τυπος στον Σπορ-ΦΜ

Κοιτα, Μιχαλη (Λεανη) τα πραγματα στην Τουμπα ηταν φανερα, σφυριζε 99-1 υπερ του Παναθηναικου και κατα του ΠΑΟΚ, μετα το 2ο γκολ που ο Τοργκελε ηταν 2 εκατοστα οφσαιντ ο ΠΑΟΚ δεν ξαναπηρε σφυριγμα (εκει τσαντιστηκα), στο μπασκετ στοχα πει πως με 50-50 διαιτησια ο Παναθηναικος θα χανει, αρχισε ο εκτροχιασμος και η αναγεννηση του Ολυμπιακου, χθες αρχισε η επανοδος του Θρυλου στην κορυφη του μπασκετ (καπου εδω λεω ρε μπας και με δουλευει? Αυτοι δεν τρωγανε σε καποια φαση 35 στην εδρα τους? ) και επειδη εμαθα οτι παιζουμε βολλευ την Κυριακη εγω στο λεω, τοχουμε το ματσακι 4-0 σετ!!!(καπου εκει να γελαει ο Λεανης, να γελαει ο ηχοληπτης, να μουχει φυγει το τιμονι και να γελαω σαν γιωτομπαλο μονος μου και τετοια ομορφα)

Δημοσ.

Αδερφια,

τριφυλλαδερφα, ο Μιχαλης (Λεανης) φιλος και καρντασης,

αλλα το παλληκαρι μ'αυτα που ακουει καθε μερα.....

ενας Θεος ξερει πως κρατιεται....

να γελασει-να κραξει-να ξεφωνιξει-να σιχτιρισει ???

τι να πρωτοκαμει ο ανθρωπος ?

παλι καλα να λεμε !

κι εγω φαν (κι οχι μονο) του SuperSport-FM κι ειδικα του 'Μπαμ και Κατω'

:roll:

Δημοσ.
Περνει τελειωμενος τυπος στον Σπορ-ΦΜ

Κοιτα, Μιχαλη (Λεανη) τα πραγματα στην Τουμπα ηταν φανερα, σφυριζε 99-1 υπερ του Παναθηναικου και κατα του ΠΑΟΚ, μετα το 2ο γκολ που ο Τοργκελε ηταν 2 εκατοστα οφσαιντ ο ΠΑΟΚ δεν ξαναπηρε σφυριγμα (εκει τσαντιστηκα), στο μπασκετ στοχα πει πως με 50-50 διαιτησια ο Παναθηναικος θα χανει, αρχισε ο εκτροχιασμος και η αναγεννηση του Ολυμπιακου, χθες αρχισε η επανοδος του Θρυλου στην κορυφη του μπασκετ (καπου εδω λεω ρε μπας και με δουλευει? Αυτοι δεν τρωγανε σε καποια φαση 35 στην εδρα τους? ) και επειδη εμαθα οτι παιζουμε βολλευ την Κυριακη εγω στο λεω, τοχουμε το ματσακι 4-0 σετ!!!(καπου εκει να γελαει ο Λεανης, να γελαει ο ηχοληπτης, να μουχει φυγει το τιμονι και να γελαω σαν γιωτομπαλο μονος μου και τετοια ομορφα)

zizi rulezzzzzzzzzzzz

ο τυπος πρεπει να τα παιρνει απο τον χελακη μαζι με τον αλεξη για να ανεβαινουν τα τηλεφωνα.

το ιδιο ακριβως το ακουσα και το πρωι στον νικολαιδη.

Δημοσ.
Ρε σεις ισχύει αυτό που άκουσα ότι τον ψήνουν να γυρίσει;

....για τον ψημενο λες ???

που θα παει το παλληκαρι γυριζοντας ?

μηπως στο 'καμαρι' του Περαιος ???

αλλωστε ιντα που να καμει στο Χιεστον ?

σε λιγο θα τον δουμε πισω απ'το καλαθι

με χνουδωτη σκουπιτσα ....

Ημαρτον !!!

:confused:

zizi rulezzzzzzzzzzzz

ο τυπος πρεπει να τα παιρνει απο τον χελακη μαζι με τον αλεξη για να ανεβαινουν τα τηλεφωνα.

Οχι Τριφυλλαδερφε μου.

ο τυπος ειναι νουμερο (Ζιζι)

οσο για τον Αλεξη .... το παλληκαρι ειναι κεφαλι

και τους δουλευει ολους !!!

;)

Δημοσ.
zizi rulezzzzzzzzzzzz

εδω δεν τα παιρνουν αλλοι κι αλλοι που δουλευουν κιολας για τον Χελακη.....

(ας μην ανοιξω το στομα μου)

:?:

Δημοσ.

ρε αυτους ειναι να τους ακους με τις ωρες και να απορεις.Παλι καλα που υπαρχουν και αυτοι οι μ@λ@κες (με το συμπαθειο δηλαδη) και μας κανουν και γελαμε λιγο...!!Καλα ειπες.Του χελακη τσιρακι θα ειναι :):)

Δημοσ.
κι εγω φαν (κι οχι μονο) του SuperSport-FM κι ειδικα του 'Μπαμ και Κατω'

:roll:

Φαν σταματησα να ειμαι οταν καταλαβα ποσο κανει το μαυρο ασπρο.Κριμα γιατι ειχανε ξεκινησει πολυ καλα σαν σταθμος. Πλεον θα μπορουσε να λεγεται Τσουκαλας-ΦΜ

Απλα το πρωι εχει πλακα ο Τσαμοπουλος (τον Θαναηλακη δεν τον παω,εκτος απο κρυφογαυρος-το χειροτερο ειδος,τουλαχιστον Μπαμπης κ Χελακης εχουν το θαρρος να πουν τι ειναι-εχει κακο χιουμορ) και την ωρα που φευγω απο την δουλεια εχει τους 4 ρεπορτερ των μεγαλων ομαδων και ακουω ενημερωτικα.Και βεβαια βραδυ ΦαιτΚλαμπ γιατι εχουν ΤΟ γελιο της αρκουδας

Δημοσ.
Φαν σταματησα να ειμαι οταν καταλαβα ποσο κανει το μαυρο ασπρο.Κριμα γιατι ειχανε ξεκινησει πολυ καλα σαν σταθμος. Πλεον θα μπορουσε να λεγεται Τσουκαλας-ΦΜ

Απλα το πρωι εχει πλακα ο Τσαμοπουλος (τον Θαναηλακη δεν τον παω,εκτος απο κρυφογαυρος-το χειροτερο ειδος,τουλαχιστον Μπαμπης κ Χελακης εχουν το θαρρος να πουν τι ειναι-εχει κακο χιουμορ) και την ωρα που φευγω απο την δουλεια εχει τους 4 ρεπορτερ των μεγαλων ομαδων και ακουω ενημερωτικα.Και βεβαια βραδυ ΦαιτΚλαμπ γιατι εχουν ΤΟ γελιο της αρκουδας

τσαμόπουλος ειναι τρελό όργιο, γενικα το πρωινό τους ειναι αρκετά καλό αλλα προτιμούσα το διδυμο παπαγεωργίου με ζαραλίκο.

αυτος που ειναι ολα τα λεφτα στον σπορ φμ ειναι ο χαραλαμπόπουλος. περα απο τα ποδοσφαιρικά εχει άποχη και λέει πολλα πραγματα έτσι οπως δεν τα λέει κανένας.

οι δε ρεπόρτερ ειναι εντελλως υπαλληλάκια. ειδικα ο δικος μας και του gayρου πρεπει να παιρνουν τρελό μισθό

Δημοσ.

Δεν συμφωνω !

Μαλλον δεν εχει τυχει ν'ακουσεις ΣαββατοΚυριακο 6-8πμ. τους 'Αμπαλοι Ο.Ε.'

Ξυπνα λιγο πρωϊ αυριο και θ'αλλαξεις γνωμη για τα περι Τσουκαλας FM κλπ.

Για να σου δωσω να καταλαβεις, καποτε μ'εξενευριζε και μονο ο ηχος της φωνης του Μπαμπη(Χριστογλου), ομως τωρα μπορω να σου πω οτι περα απο την πλακα που κανει πολλες φορες ενθεν κι ενθεν, ειναι απο τους πλεον αντικειμενικους Γαυρους. Και ειναι και το πρωτο παληκαρι (τον εχω γνωρισει προσωπικα)

8)

Δημοσ.

SportFM ακούω από την χρονιά που άνοιξε. Μάλιστα, τότε είχα πάει και στο σταθμό και είχα παρακολουθήσει μέσα στο στούντιο μια εκπομπή 3-5 Μπαμ και κάτω με τους Χριστόγλου και Χαραλαμπόπουλο!! Ο Χαραλαμπόπουλος τότε έκανε τον Σουλπίκιο Σουρουγλεμέ και άλλους. Είχαμε πεθάνει στα γέλια. Αφού ο ηχολήπτης δεν άντεχε και είχε διπλώσει από τα γέλια! Πολύ καλές εποχές!

Αλλά μετά από μερικά χρόνια τον Μπάμπη τον σιχάθηκα. Γαυροφροσύνη του κεράτα! Μιλάει στα τηλ σε όποιους θέλει και συμφωνούν μαζί του ενώ τους άλλους τους γειώνει! Πλέον ακούω μόνο την πρωινή ζώνη, fight club και όποιον κάνει 12-3 το βράδυ!

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά δεν ακούτε και Αντώνηδες!Οι τύποι έιναι πολύ καλοί! Θα συμφωνήσω ότι ο μπαμ και κάτω δεν είναι όπως ήταν στην αρχή. Αλλά και πάλι από άλλους (βλέπε νικολακόπουλο) ποιο αντικειμενικός είναι!Ο Νικολακόπουλος είναι ο μόνος δημοσιογράφος που βλέπει ότι σε κάθε παιχνίδι τον σφάζει η διατησία αλλά όταν είναι για την ομάδα του κάνει κοκο....

Δημοσ.

Εγω απλως ν'αναφερω οτι το ραδιο στη δουλεια, ειναι μονιμα κολλημενο στον SuperSpor FM (ε, καμια φορα οταν ερχεται η καλη μου, παει και λιγο στον ...'Ρυθμο')

τους ακουω ολους δηλαδη !

αλλα επειδη εχω γνωρισει αρκετους προσωπικα

πρεπει να σας πω οτι ειναι χαβαλοι

και το ολο θεμα το βλεπουν απο την πλευρα του χαβαλε.

κι ενας που δεν βαζει το μυαλο σας ποσο μεγαλος χαβαλος ειναι.....

ειναι ο Σωτηρακοπουλος !!!

Συγκεκριμενα το 2003 στον παλιο σταθμο, εκανε τις Παρασκευες ο Χαραλαμποπουλος ενα παιχνιδι ερωτησεων κι αν του απαντουσες σε πολυ δυσκολη ερωτηση σου 'δινε δωρο ενα 3μερο ταξιδι.

και παιρνει ενας τυπος και του λεει:

'θελω μια παρα πολυ δυσκολη για να κερδισω το ταξιδι' (σημειωτεον οτι βρισκομουν μεσα στο στουντιο εκεινη τη στιγμη)

και του λεει ο Χαραλαμποπουλος:

'πες 5 παικτες της Χρυσης Ομαδας της Ουγγαριας του '56 εκτος του Πουσκας' !

και του απαντα στο καπακι ο αλλος:

'Τσιμπορ, Κοτσις, Χιντεγκουτι, Μποτζικ κια Γκροσιτς' !!!

και μενει καγκελο ο 'Προεδρος' !

του δινει το ταξιδι και τα ευσημα για τις γνωσεις του.

δεν περνα ενα λεπτο και μπαινει μεσ'το στουντιο ο Σωτηρακοπουλος του βγαζει τ'ακουστικα του Προεδρου και του λεει:

'θες να σου πω και την υπολοιπη ομαδα, να μου δωσεις κι ενα ταξιδι για ενα φιλαρακι ;' !!!

οπως καταλαβατε, τον ειχε παρει τηλεφωνο απο τον κατω οροφο και του 'καμε πλακα !!!

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...