Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Ρομέρο ανέβηκε όταν μεταφέρθηκε από τον Μουνιόθ στα αριστερά.

Ανεβαίνει πάντα όταν παίζει αριστερά όπου ήταν πάντα η θέση του.

Αλλά κ πάλι την άλλη φορά θα ξαναπαίξει από τα δεξιά!

Ο Μάντζιος για πολλοστή φορά μπήκε αλλαγή και έδειξε ότι αξίζει μεγαλύτερης προσοχής.

κ μετά τον βάζεις βασικό κ αρχίζει ξανά-μανά τα στοπ με το στήθος...

Τις κοφτές ντρίπλες...

Κ τα λάθη.....!

Μου φαίνεται πιο καλός ως αλλαγή.

Κ ενώ στη μπάλα προσπαθούμε να νικήσουμε κ τα καταφέρνουμε σπάνια....

Στο μπάσκετ προσπαθούμε να χάσουμε..

Τελικά τα καταφέραμε!!!

Καινούργιο σερί μου μυρίζει..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το είδα το παιχνίδι και ήταν απελπιστικά κακό. Ήταν στιγμές που θύμιζε σχολικό πρωτάθλημα.

Θέλω πολύ να δω αν αυτή η περίφημη ήττα που θα έσπαγε το άγχος του αήττητου θα λειτουργήσει θετικά. Εγώ είδα τον Ομπράντοβιτς να τους τα χώνει πάλι.

Εντωμεταξύ, άλλο ήττα και άλλο ήττα (όπως μπορεί να σας βεβαιώσει κάθε νηφάλιος Ολυμπιακός μετά τα σημερινά χάλια που έδειξε η ομάδα). Είδα έναν Παναθηναϊκό νωθρό.

Έχω την αίσθηση ότι ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ταού και η Εφές δεν παίζονται με "άμυνα γρανίτη". Είδα αυτόν τον Χάισλιπ σήμερα και έπαθα σοκ. Από τον "αντιπρόεδρο" Αγγελόπουλο που σηκώθηκε και έφυγε τι να ζητήσω; Μήπως ο Γιαννακόπουλος, αντί να δώσει πέντε μύρια για Σπανούλη, να πάρει πακέτο τη μισή περιφέρεια και τον Χάισλιπ από την Εφές;

Μια ιδέα ρίχνω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Σπανούλη; Διάβασα για πρόταση απόλυτης κάλυψης του συμβολαίου του στους Ρόκετς (ήτοι πέντε εκατομύρια). Διαβάστε εδώ Οι Ρόκετς απέρριψαν την πρόταση σε πρώτη φάση.

Δημοσ.
Ελα ρε παιδια που καναμε μια ηττα και αρχισαμε...ελεος...

Εμ, εσείς τη θέλατε. Εγώ ήθελα να πάρουμε την ευρωλίγκα με μηδέν παθητικό.

Δημοσ.

Μιά χαρά ήταν αυτή η ήττα.Άλλη μία θέλω να κάνει σε αυτή τη φάση.Οί ήττες αυτές λειτουργούν θετικά.Αν κάνει άλλη μία τότε θα σιγουρευτώ ότι θα κατακτήσει την Ευρολίγκα.Πλέον θα παίζει πιό ελεύθερα χωρίς το άγχος τού αήττητου.

Δημοσ.
Και χρειάζεται άλλη μία για να το πετύχει αυτό; Στη μία θεωρείσαι ακόμα αήττητος;

Όχι αλλά θα σφίξουν περισσότερο οί κώλοι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιο σφιγμένοι από το χθεσινό; Θα πάθουν δυσκοίλια.

Σοβαρά, επειδή κάθισα και το είδα το παιχνίδι, θυμήθηκα την εποχή Μάλκοβιτς-Ορτέζ. Άμυνα και των γονέων.

Ξεκάθαρα πράγματα, καλή η άμυνα (Πίνι, πες μας τι πίνεις) αλλά όταν συνδιάζεται με επιθετικό "πνίξιμο" είναι ανησυχητικό.

Επίσης, ακριβή νούμερα δε θυμάμαι τώρα, αλλά σε ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ που το στεφάνι μοιάζει δαχτυλίθρα, αν έχεις και κάτω από 50% στις βολές...

Δημοσ.

Hρθε η ώρα της κοιλιας και καλα κανει ο Μαγκας των τιτλων.ΜΟΝΟ το ματσακι με τον Αρη εχει σημασια. Κανεις τωρα μια ηττα ακομα στην Μακαμπι, αντε σου λεω βαρια χανεις και απο τον Αρη, και μετα απο γαυρο και δωθε αρχιζεις...Μονο μην κανουμε γκελα εντος στους ομιλους της Ευρωλιγκας (εκτος δεν πειραζει, μια γκελιτσα συγχωρειται και καλυπτεται)

Φετος η ομαδα εχει πιο σωστο προγραμματισμο.Ανησυχια θα υπαρξει αν δεν ανεβασουμε στροφες απο 15 Φλεβαρη και περα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...