KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Εμ, μαθανε πως γαμιομαστε πλακωσανε κι οι γυφτοι Το θεμα ειναι οτι εχουμε στο 7χ7 κανει 11 ηττες σε 11 ματς. ΤΟΣΕΣ ΓΙΟΜΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ!!!Και ο επιθετικος μας ειναι 1,89 οχι 1,70!!! ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. Να μην ξεχασουμε να παρουμε τον Μπαγιεστα γιατι αυτο φταιει,κανουμε 40 ευκαιριες απλα δεν την βαζουμε μεσα ρε παιδι μου. [Την ανυπαρξια της αμυνας δεν την σχολιαζω για τον απλο λογο οτι ΠΟΤΕ δεν τεθηκε θεμα "ποιοτικης αλλα να μωρε, θελει δουλεια αμυνας", δεν εχει νοημα να λεμε συνεχεια το ιδιο πραγμα] Τζιγγερ ελπιζω να ειδες τον γαυρο σημερα και να ειδες ποιους αφηνεις να ειναι απο πανω φτιαχνοντας την χειροτερη ομαδα απο το '99 και δωθε...Αφου δεν μπορεις, παιξε με τις Φεραρι. Δηλαδη οταν καποιος θεωρητικα μπορει απο οικονομικης πλευρας αλλα κανει τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια λαθη, σημαινει οτι δεν μπορει να μαθει την φαμπρικα.Τον πουλο και γρηγορα.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 1. Πως οταν το κεντρο σου παιζει, σωζει την αμυνα. Πλην μιας ελαφριας βελτιωσης στις τοποθετησεις του Μπισκαν, οι ιδιοι μαυροι χαλιοι πισω.Ομως ανεβηκε ο Μποβιο, εφτιαξε η αμυνα.Οταν εισαι ο Μορρις ή ο Βυντρα, οσο λιγοτερες φασεις γινονται μπροστα σου τοσο καλυτερο. 2. Ρομερο,Τζιωλης,Μποβιο δημιουργικα,Ιβανσιτζ ανυπαρκτοι. Και στο 2ο ημιχρονο.Ειδικα ο Μποβιο μου την σπαει που ολες τις κανει με την μια.Αφου δεν μπορεις ρε αγορι μου, πως την ειδες Λαμπαρντ? 3. Ο Βαγγελακης ο Μαντζιος οταν κανει καλες ενεργειες εκθετει τον εαυτο του.Αφου ρε αγορακι μου τοχεις, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ στο ξεροκεφαλο σου και απο ποδοσφαιρικη παιδεια εισαι 0?? 4. ΠΟΛΥ καλος παικτης ο Νινης παιδες. Οκ, η κ@βλα ειναι λογω ηλικιας,οπως και οι ανοητες αποφασεις μεσα στο ματς, αλλα το παλικαρακι τοχει,δηλαδη μπορει.Εγω πρωτη φορα τον ειδα live και μπορω να πω οτι ειναι αυτο που ελεγα.Βαρεθηκα φιλοτιμους, παθιασμενους,εργατες,καλα παιδια.Θελω ενα παικτη που να μπορει.Και αποκει και περα δουλεια.Αλλα αμα εισαι Γκουμας, μια ζωη Γκουμας θα παραμεινεις.
HaPagan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μπράβο ρε παιδιά! Επιτέλους λίγο πάθος στο παιχνίδι μας !!! Ο Αυστριακός δεν πρέπει προς θεού να ξεκινήσει βασικός. Αριστερά Ρομέρο και δεξιά Νίνης ή Βίκτορ! Τέλος!!! Μπράβο στον Βαγγελάκη για την ντρίμπλα του στον Φερνάντεζ! Για πρώτη φορά μετά από πολλλλλύύύ καιρό είμαι ευχαριστήμενος από την απόδοση (στο β ημίχρονο) της ομάδας! Αλλά άντε να δω πότε θα σταματήσουμε να χαρίζουμε έτσι αβίαστα το πρώτο ημίχρονο. ΥΓ. Οι του ΠΑΟΚ έπαιξαν πολύ σκληρά! Ο κόρακας τους χάρισε 2 γκολάκια αλλά ευτυχώς με το 2-1 μπορώ να είμαι αισιόδοξος!
Members gsarig Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Members Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά η ιδέα μου είναι ή το καλύτερο κοντρόλ αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό το έχει ο Νίνης; Και δεν το λέω για το σημερινό παιχνίδι μόνο - και με τον Ιωνικό κάτι τέτοιο συνέβη...
HaPagan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ο πιτσιρικάς αποδεικνύει παιχνίδι με το παιχνίδι ότι αξίζει να παίζει βασικός ! Μπράβο για το πάθος και το θράσος του!
genius_13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Τα γκολ του αγωνα http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=14&st=15&gopid=2875entry2875 Θα περασουμε ευκολα η δυσκολα.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ρε HaPagan ρε φιλαρακι ΕΝΤΕΛΩΣ cp απο gwf???:)
HaPagan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Φίλε Kaizer για την ακρίβεια το ανάποδο έκανα, cp από εδώ στους gwf!
gvaggis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Το ματσάκι το είδα εντελώς βαριεστημένος κ αδιάφορος. Όταν όμως είδα: -την Τούμπα γεμάτη κ "πειραγμένη" -το κοράκι να τους έχει χώσει μέσα στη περιοχή μας με τα συνεχόμενα φάουλ που σφύριζε(άλλο που κ εμείς δε μπορούσαμε να αναπτυχθούμε..) -τη σκατόφατσα του Τόργκελε δε ξέρω κάπως ψιλο-άναψα.. Όπως κ νά χει.. 1.Ο ίβανσιτς δε πρέπει να ξαναδεί ενδεκάδα.Δε βοηθάει αμυντικά.Έίναι πάναργος στη κόντρα.Μόνο για στημένα;; 2.Άμυνα με λεοντίου κ Ιγκόρ;Ακόμα κ εγώ θα έκανα πάρτι.. 3.Ο Σαλπι θα πρέπει να πήρε κανα-δυο πόντους σήμερα μετά από τόσα πηδήματα.. 4.Κάναμε μάγκα τον Μελίσση...Αμυντικάρα....Αυτός είναι ο καινούργιος ΠΑΟ. 5.Κ δεκάρι το Ζαγοράκη... Πάω να δω μπάσκετ..Άλλη ίστορία...
HaPagan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Πρέπει επειγόντως να πάρουμε αμυντικό! Ο κακόμοιρος ο Λεοντίου έχει βαρεθεί να παίζει αριστερό μπακ. Πάντως, όταν βελτιώθηκε το κέντρο μας αμέσως ηρέμησε η άμυνα και ανέβηκε κάπως η απόδοσή της. Να δω πότε θα παίξουμε έναν ολόκληρο αγώνα όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο!
Σκύμνος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Για πρώτη φορά μετά από πολλλλλύύύ καιρό είμαι ευχαριστήμενος από την απόδοση (στο β ημίχρονο) της ομάδας! Αλλά άντε να δω πότε θα σταματήσουμε να χαρίζουμε έτσι αβίαστα το πρώτο ημίχρονο. Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος... Μάλλον έπεσε ο ΠΑΟΚ και φανήκαμε εμείς...
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ρε HaPagan ρε φιλαρακι ΕΝΤΕΛΩΣ cp απο gwf???:) Ενώ εσύ δεν το κάνεις ποτέ λαμόγιο!
LL_NEO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 eiste koureles! georgiou mode: On savva τα @@ μου τράβα
HaPagan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος...Μάλλον έπεσε ο ΠΑΟΚ και φανήκαμε εμείς... Μην αναλωθούμε στη σύνηθη συζήτηση για το ποιος ανέβηκε και ποιος κατέβηκε. Η απόδοση μιας ομάδας εξαρτάται ως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από την αντίπαλη. Πιστεύω ότι στο δεύτερο καταφέραμε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να μην παίζουμε με γιόμες αλλά να βάλουμε την μπάλα κάτω και να παίξουμε από τα άκρα. Παραδόξως, ο Λουκάς έκανε καλές κατεβασιές και συνεργάστηκε καλά με τον Νίνη ο οποίος δυσκόλεψε πολύ τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Ο Ρομέρο ανέβηκε όταν μεταφέρθηκε από τον Μουνιόθ στα αριστερά. Ο Μάντζιος για πολλοστή φορά μπήκε αλλαγή και έδειξε ότι αξίζει μεγαλύτερης προσοχής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.