Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, δεν είμαι σίγουρος αν κάνω σωστά που το ποστάρω εδώ, όμως είναι είδηση: ο Αλμπέρτο, ξαναπιάνει δουλειά.

Πολύ τον πήγαινα τον τύπο, δε βαριόσουν ποτέ στις συνεντεύξεις...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια καντε κανα προγνωστικο για το ματς με τον Παοκ. Το στοιχημα δινει προβαδισμα στον Παοκ με 2.40 ενω τον Παο με 2.60 για νικη. Εγω παντως για την ομαδα μου θα παιξω ενα χιναρι απο εδω μεχρι τα Γιαννενα.

Δημοσ.

0-0 απο τα μπετα

Για τον πεουλα αυτοι μπροστα, για τον πεουλα εμεις πισω, το ιδιο και στο αλλο μισο. Εμεις με 0-0 λεμε "Φεραμε 0-0 στην Τουμπα, θα το παρουμε εδω", αυτοι λενε "Δεν χασαμε απο τον Παναθηναικο", δεν γινεται και ντορος με Σαλπιγγιδη και ειναι ολοι πολυ καλα

Δημοσ.

αυτες τις φανελες τις φωσφοριζε ποιος τις εμπνευστηκε?

μου θυμιζουν αστυφυλακες και υπαλληλους του δημου

Δημοσ.

Τι να πει κανείς... Δεν παίζουμε και μπάλα για να διαμαρτυρηθώ... Αλλά ρε γμτ το πρώτο γκολ προήλθε από καταφανέστατο χέρι ενώ το δεύτερο ήταν καραμπινάτο offside!!! Ήμαρτον πια!!!

ΥΓ. Παίξτε μπάλα ρεεεεεε!!!!

Δημοσ.

Το πρώτο γκολ χέρι και το δεύτερο οφσάιντ.

Ανεξαρτήτως αυτού όμως, αρχίζω να πιστεύω ότι οι αμυντικοί του παναθηναϊκού δεν είναι απλά άμπαλοι. Είναι και ηλίθιοι. Ο Λεοντίου έχει πάρει τη μπάλα 5 φορές, όλες αμαρκάριστος, και όλες τις φορές έχει κάνει γιώμα απελπισίας. Τα ίδια και Μπόβιο, Βύντρα. Ο Μπίστσαν υπάρχει για να συμπληρώνει εντεκάδα. Για τους μέσους και τους επιθετικούς, δεν μπορώ να κάνω σχόλιο αφού δεν έχουν πάρει μπάλα ακόμα. Πάρε αμυντικούς ρε τσιφούτη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...