KWSN_Men Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ποιος Μπορχα? Με αδειο τερμα η μπαλα βρεθηκε στο μπαλκονι μου.Καλα ειμαστε σοβαροι?Οταν το ουτε η εθνικη του ομαδα δεν τον εχει βασικο ο Θρυνος τον εχει για να παρει Champions league. Δεν το άκουσες; Ένα μέρος του γηπέδου σφύριζε και το υπόλοιπο φώναζε 'Φέλιξ Μπόρχα οε οε οε'. Όπως βλέπεις το αρνητικό IQ είναι παντού.
johnyboy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 IQ ραδικιου.Τα ατομα δεν παιζοντε παραλιγο να τους βαλει γκολ ο τελειωμενος Πανιονιος.Ελεος ρε.
revil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 kwsn men τι γνωσεις ειναι αυτες??? Εγω δεν ηξερα καν οτι επαιξε ο μπορχα. Ρε μπας και εισαι γαυρακι τελικα??
johnyboy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 και που επαιξε τι εκανε.Σιμαδεψε μια μπεκατσα και τωρα τον ψαχνουν οι φιλοζωικες.
zaxoys Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Τώρα που τα είπες και χάρηκες κάνε και ένα edit γιατί απαγορεύονται τα greeklish
KWSN_Men Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 kwsn men τι γνωσεις ειναι αυτες???Εγω δεν ηξερα καν οτι επαιξε ο μπορχα. Ρε μπας και εισαι γαυρακι τελικα?? Όχι, είναι ο πατέρας μου.
antreaslam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Για να δούμε σήμερα με τον Ιωνικό, τι θα γίνει...Θα πανηγυρίζουνε οι παίκτες σαν μικρά παιδιά ή μήπως θα αναστήσουμε και την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος; οι παίχτες του Παναθηναικού απαγορεύεται να πανηγυρίζουν όταν κερδίζουν μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους? Άρα, ΝΤΡΟΠΗ ,ΑΙΣΧΟΣ στον παλιο-άγιαξ,που πανηγύρισαν ΕΞΑΛΛΑ οι παίχτες του την πρόκριση επί του -πολύ μικρότερου σε μεγέθους-Παναθηναικού, σωστά? Άρα, ΝΤΡΟΠΗ ,ΑΙΣΧΟΣ στην παλιο-μπάρτσα,που πανηγύρισαν ΕΞΑΛΛΑ οι παίχτες του την πρόκριση επί του -πολύ μικρότερου σε μεγέθους-Παναθηναικού,κ μάλιστα κάνοντας καθυστερήσεις, σωστά? Επίσης,άλλο αίσχος...η μπάρτσα,έχασε 2 συνεχομένες εβδομάδες από μαγιόρκα κ εσπανιόλ,κ η ρεαλ,δίνοντας τα τελευταία 3 χρόνια καμιά 100εκατ ευρώ, δεν έχει πάρει καμία κούπα! Για να σοβαρευόμαστε λίγο...
Critter Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Οντως ντροπη αν σκεφτεις οτι υπαρχουν και αλλοι παιχτες που πανηγυριζουν εξαλα και μονο με την ηττα του αντιπαλου τους. Πχ λεμε ρε παδι μου μπανταλονα - ολυμπιακος!
andrip Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ή κατεβαίναν σε πορείες στα πασαλιμάνια επειδή ο αντίπαλος δεν πήγε τελικό ΤΣΛ!
antreaslam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Οντως ντροπη αν σκεφτεις οτι υπαρχουν και αλλοι παιχτες που πανηγυριζουν εξαλα και μονο με την ηττα του αντιπαλου τους. Πχ λεμε ρε παδι μου μπανταλονα - ολυμπιακος! εδώ υπάρχουν οπαδοί που γεμίζουν το λιμάνι για ήττα αντιπάλου,σε 3 παίχτες θα κολλήσουμε,όταν ο ένας έπαιξε κ με τη φανέλα του οσφπ,κ ακουσε ρυθμικά το ονομα του από την κερκίδα,ο 2ος σταμάτησε το μπασκετ, κ ο 3ος τον έχει πιασει τον καλύτερο πελάτη εδω κ πολλά χρόνια,κ σκεφτεται να σταματήσει γιατί τον πονάει η μέση του από το "αρση κουπών"????
Σκύμνος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 οι παίχτες του Παναθηναικού απαγορεύεται να πανηγυρίζουν όταν κερδίζουν μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους?Άρα, ΝΤΡΟΠΗ ,ΑΙΣΧΟΣ στον παλιο-άγιαξ,που πανηγύρισαν ΕΞΑΛΛΑ οι παίχτες του την πρόκριση επί του -πολύ μικρότερου σε μεγέθους-Παναθηναικού, σωστά? Άρα, ΝΤΡΟΠΗ ,ΑΙΣΧΟΣ στην παλιο-μπάρτσα,που πανηγύρισαν ΕΞΑΛΛΑ οι παίχτες του την πρόκριση επί του -πολύ μικρότερου σε μεγέθους-Παναθηναικού,κ μάλιστα κάνοντας καθυστερήσεις, σωστά? Επίσης,άλλο αίσχος...η μπάρτσα,έχασε 2 συνεχομένες εβδομάδες από μαγιόρκα κ εσπανιόλ,κ η ρεαλ,δίνοντας τα τελευταία 3 χρόνια καμιά 100εκατ ευρώ, δεν έχει πάρει καμία κούπα! Για να σοβαρευόμαστε λίγο... Τα ίδια, κατά σύμπτωση φαντάζομαι, είπε και ο ραλάκιας στην συνέντευξη τύπου...
antreaslam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Τα ίδια, κατά σύμπτωση φαντάζομαι, είπε και ο ραλάκιας στην συνέντευξη τύπου... Δεν ξέρω τι είπε,κ αν έχεις προσέξει ότι λέω εδώ μέσα,θα δεις ότι την οικογένεια την σιχαίνομαι. Αλλά επίσης,μου γυρίζουν τα άντερα με τους φιλάθλους της θυρας 3,εκεί στη λεωφόρο μας ,που επειδή έδιναν το 2πλάσιο εισητήριο,κ είχαν δει τον παο επί δομάζου,θεωρούσαν ότι αφού ο μπασινάς κ ο λύμπε δεν ήταν δομάζος, έπρεπε να τον βρίζουν από το 1ο λεπτό. επίσης,αν δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά "δεν έχω υλικό",με το "έχω υλικό,δεν έχω ομάδα", ή "σέρνομαι,κερδίζω,πανηγυρίζω" με "σέρνομαι,κερδίζω,ντροπή μου" κ προτιμάς να εθελοτυφλείς,είναι δικαίωμά σου...αλλά απάντηση τελικά δε διάβασα!
Σκύμνος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Και για να σοβαρευτούμε, όπως λες και εσύ, στα παραδείγματα που αναφέρεις μιλάς για διαφορετικές διοργανώσεις διαφορετικού επιπέδου και σε διαφορετική φάση (ημιτελικά-προημητελικά). Αλλά αν εσύ θεωρείς ότι πρέπει να πανηγυρίζουν οι παίκτες μας επειδή κέρδισαν στα πέναλτι την Καλαμαριά μετά από τρισάθλια εμφάνιση και αφού στον πρώτο αγώνα δεν κατάφεραν να την κερδίσουν (όλα αυτά στη φάση των 16), τότε μάλλον παραδέχεσαι ότι το επίπεδό μας έχει πέσει αρκετά... Εμένα πάντως με ξενίζουν και με εξοργίζουν... Δεν ξέρω τι είπε,κ αν έχεις προσέξει ότι λέω εδώ μέσα,θα δεις ότι την οικογένεια την σιχαίνομαι.Αλλά επίσης,μου γυρίζουν τα άντερα με τους φιλάθλους της θυρας 3,εκεί στη λεωφόρο μας ,που επειδή έδιναν το 2πλάσιο εισητήριο,κ είχαν δει τον παο επί δομάζου,θεωρούσαν ότι αφού ο μπασινάς κ ο λύμπε δεν ήταν δομάζος, έπρεπε να τον βρίζουν από το 1ο λεπτό. επίσης,αν δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά "δεν έχω υλικό",με το "έχω υλικό,δεν έχω ομάδα", ή "σέρνομαι,κερδίζω,πανηγυρίζω" με "σέρνομαι,κερδίζω,ντροπή μου" κ προτιμάς να εθελοτυφλείς,είναι δικαίωμά σου...αλλά απάντηση τελικά δε διάβασα! Εσύ υποστηρίζεις ότι "έχουμε υλικό αλλά δεν έχουμε ομάδα", αν δεν κάνω λάθος... Και ερωτώ: Γιατί κατά την άποψή σου δεν έχουμε ομάδα, ενώ έχουμε υλικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.