gvaggis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ο Ομπράντοβιτς φοβάμαι πως θα χτυπήσει εγκεφαλικό έτσι όπως κανει..! Ο κακομοίρης ο Χατζηβρέττας στην λάθος επιλογή που έκανε στη λήξη του ημιχρόνου άκουσε τη χριστοπαναγία του αιώνα!!! Που να χάναμε κιόλας στο σκορ.. Ο Γιαβτόκας τη ψιλο-δουλειά που έκανε χθες αν την κάνει σε κάθε ματς,είμαι ευχαριστημένος.Δε περιμένω πολλά παραπάνω.Άντε κ καμιά τάπα. Τις τάπες του Διαμαντίδη ακόμα τις θυμάμαι κ φτιάχνομαι!!!! Ο Ντελκ πρέπει να ξυπνήσει γιατί κάποιος πρέπει να βουλώσει τον Συρίγο. Μάγκες αυτά τα τα σερι τα φοβάμαι... ΥΓ. στο ποδόσφαιρο έχουμε "μικρύνει" πάρα πολύ. Τα πανηγύρια είναι το μόνο που δε με πείραξε. Το ματς τελείωνε κ οι παίκτες έτρεμαν... Δεν ήξεραν τι θα τους περιμένει στο αεροδρόμιο. Σε ποιο ξενοδοχείο κοιμηθούν το βραδυ στα κρυφά. Τι θα συναντήσουν στη πρώτη προπόνηση. Τι θα συναντήσουν στο πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ε,όταν προκρίθηκαν ξαλάφρωσαν.. Λογικο... Έτσι όπως τα έχουν καταφέρει..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 @ andreaslam Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συζητήσω τις λαμογιές. Απλά, επειδή το αίτημα να πουλήσει η οικογένεια επανέρχεται συχνά, αναρωτιόμουν σε πρώτη φάση πόσο κοστολογείται (άσχετο αν μου φαίνεται ουτοπιστικό να πουλήσει κάποιος τώρα, με το φιλέτο-γήπεδο να ψήνεται ακόμη) και σε δεύτερη φάση αν υπάρχει υποψήφιος (εκτός του Παύλο-Θεέ-Πάρε την ΠΑΕ). Γιατί λέω εκτός του Παύλου; Γιατί η ΚΑΕ, στο επίπεδο που είναι (οι αναλύσεις περιττές) κοστίζει κάποια λεφτά. Θα αντέξει και την ΠΑΕ; Ο Σόκρατες το δοκίμασε και απέτυχε (για πολλούς και διαφόρους λόγους).
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ο Ομπράντοβιτς φοβάμαι πως θα χτυπήσει εγκεφαλικό έτσι όπως κανει..! Καλα κανει. Με την ΜΕΝΤ να παιζουμε πρεπει να ειναι στην τσιτα μην καβαλησουν καλαμι.Ο Μαγκας των Τιτλων την ξερει την δουλεια του. Ο Γιαβτόκας τη ψιλο-δουλειά που έκανε χθες αν την κάνει σε κάθε ματς,είμαι ευχαριστημένος.Δε περιμένω πολλά παραπάνω.Άντε κ καμιά τάπα. Αν μαθει να γλυτωνει τα φαουλ θα βοηθησει πολυ.Παιζει λιγο γιατι κανει πολλα φαουλ.Θα στρωσει. Εγω πριν λιγο καιρο δεν τον πιστευα αλλα αληθεια ειναι πως οταν ειναι καλος,λογω σωματικων προσοντων,ειναι δυναμη. Ο Ντελκ πρέπει να ξυπνήσει γιατί κάποιος πρέπει να βουλώσει τον Συρίγο. Να πα να μην πω τι...ο Συριγος. Πριν κανα μηνα πουχε 2-3 συνεχομενες 20αρες ο Ντελκ ελεγε τιποτα? Βασικα ελεγε και για τον ασο αλλα ουτε ο Μητσος εσκασε,και ο Βουγιανιτς γυρισε,οποτε το γυρισαμε στον Ντελκ.Οταν με το καλο τον Φλεβαρη,οπως ολοι οι ΝΒΑερς παρει κιαυτος τα πανω του θα λεει για τον γυμναστη ή τον χοντρουλη στο ΟΑΚΑ που φωναζει στις βολες.Ποναει Φιλιππακο? Βλεπεις απο το καλοκαιρι "Χωρις Λακοβιτς και Σπανουλη..." Μονο που ο Λακοβιτς την παλευει δεν την παλευει με την Μπαρτσελονα, ο Σπανουλης τριβει εξεδρα και η ομαδα εχει 21 σερι νικες.Α ρε Συριγο ΠΟΣΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΞΕΡΕΙΣ,γατος εισαι ρε φιλε.
gvaggis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Βασικά χθες καταχάρηκα τον Σισκάουσκας.! Έχει και αυτή τη ψύχρα στο μάτι ρε παιδί μου που τον κάνει φονιά. Σκίζεται κ στην άμυνα,τι άλλο να ζητήσεις..;Να σταθεροποιηθεί κιόλας... Αρχίζω κ απελπίζομαι με το Μπέτσι. Τον Ντικούδη δεν τον πήγαινα ποτέ αλλά πρέπει να του παραδεχθώ πως την παλεύει τη δουλειά μέσα στη ρακέτα.Επιθετικά πάντα.... Ο Χ''βρετας μου ήταν πάντα συμπαθής (από εποχής Ηρακλή). Μου θύμιζε περίπτωση Κοχ. Πρώην πολύ καλός σκόρερ που τον έκαναν πολυ-εργαλείο,πολυ-μηχάνημα.
firewalker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Εγώ αρχίζω να ανησυχώ για το μπάσκετ. Μήπως πρέπει να κάνουμε μία ήττα τώρα; Έστω και επίτηδες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Πολύ καιρό το ακούω αυτό, για μια "εσκεμμένη ήττα", να φύγει το άγχος. Εγώ βλέπω την ομάδα του ΠΑΟ να βελτιώνεται. Κερδίζει και φορές που παίζει μετριότατα, άρα αν οι παίκτες της ρολάρουν ταυτόχρονα... Ούτε καταλαβαίνω πώς θα ξεαγχώσει τους παίκτες μια εσκεμμένη ήττα. "Ωραία, μαγκίτες, το δώσαμε το παιχνίδι, χάσαμε". Τις κατώτερες ομάδες τις κερδίζεις με κεκτημένη ταχύτητα, και τις ισάξιες τις παλεύεις α) για να τους κόψεις το βήχα ενόψει final four και β) μπας και τις αποκλείσεις νωρίς. Δεν ξέρω, εντελώς τρελό μου ακούγεται. Αν είσαι κλάσεις ανώτερος, πώς θα "κάνεις μια ήττα τώρα";
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 gvaggis Ο Σισκα ειναι ΠΟΛΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ αθλητης.Δεν ειναι σκετος σουτερ.Περνει ριμπαουντ, παιζει πολυ καλη αμυνα, ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ πλευημεηκερ στην θεση 3-οριστε,να ο ενας εξτρα πλευμεηκερ που λεγανε οτι λειπει-γενικα ειναι χαρισματικος,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ το παλικαρι ειναι σταρ.Αργησε να παρει μπρος αλλα μακαρι να συνεχισει. Για Ντικουδη διαφωνω,8 τεμαχια κατεβασε και χθες,ριχνει και ξυλο,και αμυντικα ειναι πολυ καλος.Απλα επιθετικα ειναι 5αδατος ενω αμυντικα ισως χανει απο Τσαρτσαρη snoob Δεν θεωρω οτι η ομαδα ειναι αηττητη.Θεωρω οτι ειναι η καλυτερη,οτι ΜΠΟΡΕΙ να το παρει αηττητη, αλλα δεν θεωρω εκπληξη να χασουμε στο Τελ Αβιβ ή την Μοσχα.Αρα ειμαι ετοιμος για το ενδεχομενο της ηττας.Ως εκ τουτου θεωρω οτι ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ να εχεις το αγχος ενος ηλιθιου αηττητου ΕΞΤΡΑ απο το αγχος πουχεις για καθε ματς ξεχωριστα,οτι ειναι βλακεια οταν ερθει η ηττα να πεσεις απο τα συννεφα γιατι νομιζες οτι θα πας αχαστος, ειναι χαζομαρα να δινεις εκεινο το ΠΑΡΑΠΑΝΩ κινητρο στον καθε τυχαιο που εκτος απο το να παιζει με τον κορυφαιο τωρα θελει να ειναι αυτος που θα σπασει το αηττητο κτλ. Γενικα μια ηττα μεσα στην Ισπανια ή το Τελ Αβιβ πχ. με δεδομενο πως δεν εχουμε δυσκολα ή κρισιμα ματς μετα (οπου αν κανεις 2-3 ηττες αρχιζεις και λες "Ρε μπας..") και στην ουσια θα κανεις 1-2 ηττες και μετα νεο σερι, εμενα δεν θα με χαλαγε καθολου Αν ειχαμε τον Βουισιτς ας πουμε και τον Σπανουλη, εγω δεν θαχα προβλημα να υποστηριξω πως θα πηγαιναμε σερι μεχρι του χρονου τον Σεπτεμβρη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Kaizer, Εγώ, πάντως, κανένα άγχος δεν τους είδα να έχουν χθες. Τους ταράξανε τους Ιταλούς (άκου 5 τάπες ο "άσσος") χαλαρά και είχε και Έλληνες στην εξέδρα. Το σπάσανε το ρεκόρ μια χαρά, 10 ποντάκια. Δε νομίζω, κοντολογίς, ότι είτε ο Ομπράντοβιτς είτε οι παίκτες δεν είναι έτοιμοι για μια ήττα. Η δουλειά είναι να μην την κάνουν σε νοκ άουτ παιχνίδι. Όμως, αν φτάσουν με σερί νίκες σε νοκ άουτ παιχνίδι και χάσουν, πόσο σοβαρά μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι θα τους φταίει που "κινδύνευαν" να σηκώσουν την κούπα αήττητοι;
antreaslam Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Γιατί λέω εκτός του Παύλου; Γιατί η ΚΑΕ, στο επίπεδο που είναι (οι αναλύσεις περιττές) κοστίζει κάποια λεφτά. Θα αντέξει και την ΠΑΕ; Ο Σόκρατες το δοκίμασε και απέτυχε (για πολλούς και διαφόρους λόγους). Η παε,έχει απίστευτα έσοδα όμως,σε αντίθεση με την καε. Επίσης,ο παύλος έχει σταματήσει να είναι ο κουβάς που ήταν (δήλωνε ο γεωργικόπουλος ότι είναι Παναθηναικός, 100 εκατ/χρόνο συμβόλαιο ο Παύλος! έβαζε 20 πόντους ο χούπμαν στο γάβρο,200 εκατ/χρόνο ο παύλος)! Τα βλέπει τόσο τεχνοκρατικά ώστε να μη μπαίνει πολύ μέσα,και τόσο οπαδικά ώστε να φτιάχνει ομαδάρα... (μην ξεχνάμε ότι τη χρονιά ντομινίκ-στόγιαν,το τακ παρουσίασε ΚΕΡΔΗ,τα οποία δόθηκαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς βέβαια)! Επισης, ο σόκρατες κατά τη γνώμη μου δεν είναι το ίδιο διατεθημένος να πληρώσει την "κάβλα" του...Είναι πολύ περισσότερο επιχειρηματίας! (κατά δήλωση παύλου, "άλλοι έχουν γκόμενες,άλλοι παίζουν χαρτιά,αλλοι ζάρια, εμείς έχουμε τον ΠΑΟ")!!!! Κ στο κάτω κάτω,υπάρχει από πίσω άλλος ένας βλαμμένος επιχειρηματίας έτοιμος για "αναβάθμιση",ο βλάσσης του βόλλευ! έτσι όπως είναι όλη η ομάδα, με δεδομένο (για μένα),ότι ο ντελκ θα ανέβει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40%, κ άλλο ένα 20% ντικούδης,γιαφτόκας,μπετσίροβιτς, βούγιανιτς (όχι βέβαια την ίδια χρονική στιγμή), αν υπήρχε η δυνατότητα αλλαγής του Χ"βρεττα(ή του μπέτσι) με τον μπίλυ, κ του παπανικολάου με ....μια καρέκλα, θα ήταν μια ομάδα ΟΝΕΙΡΩΞΗ! (πριν να εκσπερματώσω, θα ήθελα και κοινή βράβευση σε ένα παίχνιδι για στόγιαν-ντέγιαν-φράγκι-ζέλικο)!
Σκύμνος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Αλλα να σου πω και το αλλο?Φευγει ο Τζιγγερ, ερχεται ο Παυλος.Αλλα δεν περνει παικτες,κραταει τους ιδιους-σεναριο λεω-θα μαθει μπαλα ο Νιλσον και ο Σεριτς επειδη αλλαξε ο προεδρος? Θα παίζουν με καλύτερη ψυχολογία και θα ξέρουν ότι ο κρίκος (Διοίκηση) είναι άρρηκτα δεμένος με τους άλλους κρίκους που κάνουν "δυνατή" την αλυσίδα (Ομάδα)... Όλα αυτά θα έχουν λογικά ως αποτέλεσμα να φαίνεται η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ στο γήπεδο από τους ίδιους παίκτες... Μπορείς εσύ να μου εξηγήσεις γιατί δεν μπορούν να αλλάξουν τρεις μπαλιές μεταξύ τους; (Ενώ η Καλαμαριά και η κάθε Καλαμαριά αλλάζει τέσσερις και πάνω; )
Σκύμνος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Σκύμνος...Από το καλοκαίρι γράφω εναντίον του ταρίφα. Πιο πριν δεν έγραφες δηλαδή; Πίστευες ότι με αυτήν την διοίκηση μπορούσαμε κάτι καλό; Εκπλήσσομαι αρνητικά... Όμως θεωρώ ότι εσύ είσαι άδικος!ΔΕ γίνεται να μην του αναγνωρίσεις τα λεφτά που έχει σπαταλήσει λάθος τα τελευταία χρόνια για την ομάδα! Δε γίνεται να μην του αναγνωρίσεις ότι ξεκίνησε λίγο δονκιχωτικά στο θέμα της διαιτησίας. Δε γίνεται να μην του αναγνωρίσεις ότι με αυτόν θα φτιαχτεί το γήπεδο... Δε γίνεται να μην του αναγνωρίσεις ότι μετά τα συνέχομενα λάθη του με τον κόσμο του ΠΑΟ,προσπάθησε κ έκανε πίσω σε κάποια πράγματα! Ποια λεφτά; Μη μου πεις ότι έχει μπει μέσα από την επιχείρηση Παναθηναϊκός; Ναι, αναγνωρίζω ότι με αυτόν πρόεδρο θα γίνει το γήπεδο... Δεν είμαι σίγουρος όμως ποιος θα το πληρώσει και επίσης είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ο ραλάκιας από αυτή την ιστορία (γιατί θεωρώ ότι ως επιχειρηματίας είναι έξυπνος)... κ αν ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ να του τα αναγνωρίσεις όλα αυτά,σκέψου έναν άλλο πρόεδρο,ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ,που τα πρώτα χρόνια προεδρίας του πήγε επίσης δονκιχωτικά στο θέμα της διαιτησίας,με αποτέλεσμα να τον πηδάνε οι τσανίδηδες κ οι συμεωνιδηδες αυτού του κόσμου, που όποιον παίχτη του έλεγαν ότι είναι παναθηναικός τον έπαιρνε ,όποιον τον έβλεπε ο ίδιος στην τβ σε ΕΝΑ παιχνίδιι κ του άρεσε,επίσης τον έπαιρνε, και όποιον έβαζε 20 πόντους στον οσφπ,επίσης τον έπαιρνε...Αυτός έμαθε μετά από 5-6 χρόνια προεδρίας... Συμφωνώ απολύτως για τον φαρμακέμπορα... Με την λογική σου όμως θα πρέπει να ξανασχοληθούμε με τον ραλάκια σε 3-4 χρόνια... (όταν θα έχει αποκτήσει εμπειρία μετά τα 5-6 χρόνια προεδρίας... ) Όχι φίλε μου αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει για τους πάντες... Άλλωστε ο ραλάκιας είχε συγγενείς για να ρωτήσει. Έτσι δεν είναι; Επίσης,ακόμα κ τώρα που μιλάμε,θεωρώ ότι αυστηρά ως αξία υλικού (αν μπορούσε αυτό να αξιολογηθεί ξεχωριστά), έχουμε το καλύτερο υλικό των τελευταίων 17 ετών. Αν εσύ βλέπεις ομολογουμένως χαμηλό επίπεδο στους παίχτες ΩΣ ΚΛΑΣΗ,τότε θα ηθελα να ηξερα τη γνώμη σου για τις παλαιότερες ομάδες του ΠΑΟ... Είσαι υπερβολικός...Σκέψου την ομάδα του Κυράστα και σκέψου την τωρινή...Καμμία μα καμμία σχέση δεν έχουν και ως ομάδες συνολικά και ως αξίες παιχτών ξεχωριστά... Ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο ταρίφας(είστε όλοι υπάλληλοί μου),πραγματι διαφέρει από του παύλου (είστε ολοι παιδιά μου). Ούτε του 2ου έπιασε ο τρόπος όμως για πολλά χρόνια...Επίσης,ο τρόπος αυτός συμπεριφοράς,βοήθησε να "ξεσκεπάσει" τα 2 καθικάκια-μέλη στον πολύ κόσμο! Κ τέλος Σκύμνος, απλά να σου πω,ότι επειδή θεωρώ ότι αν δεν γίνουν πορείες κ καταλήψεις μεγαλύτερες από την εποχή αρσένη κ κοντογιαννόπουλου, η οικογενεια δε φεύγει τώρα πια, η συζήτηση μπορεί να περιστραφεί σε αγωνιστικά ζητήματα,γιατί ο ΠΑΟ είναι η αρρώστια μας... Ε, κάτσε λοιπόν και ασχολήσου με τα αγωνιστικά, μην ξεχάσεις να πας στο γήπεδο και χειροκρότα μαζί με τους υπολοίπους εμφανίσεις και επιτυχίες σαν της Καλαμαριάς και άσε εμένα και την μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων μας να σιχτιρίζει τον επιτυχημένο επιχειρηματία και αποτυχημένο προέδρο ομάδας... Φιλικά πάντα
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Όμως, αν φτάσουν με σερί νίκες σε νοκ άουτ παιχνίδι και χάσουν, πόσο σοβαρά μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι θα τους φταίει που "κινδύνευαν" να σηκώσουν την κούπα αήττητοι; Θα φταιει ΚΑΙ αυτο.Αν η πρωτη φαπα ερθει στα πλευοφς λες "Ωπα ρε φιλε, τι εγινε? " και καπου εκει παιζει να χασεις και το 2ο παιχνιδι
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Θα παίζουν με καλύτερη ψυχολογία και θα ξέρουν ότι ο κρίκος (Διοίκηση) είναι άρρηκτα δεμένος με τους άλλους κρίκους που κάνουν "δυνατή" την αλυσίδα (Ομάδα)...Όλα αυτά θα έχουν λογικά ως αποτέλεσμα να φαίνεται η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ στο γήπεδο από τους ίδιους παίκτες... Εγω ξερεις με τι ορεξη μπορω να παιξω?Ξερεις με τι καβλα θα μπω στο χορταρι?Λες να παρουν εμενα?Psychology will get this far και μονο, δηλαδη ας πουμε θεμα ψυχολογιας ειναι το περιεργο ταμπουρωμα με το Αγρινο στο 85'.Αλλα μεχρι εκει.Δεν προκειται να κανει τριπλα ο Μποβιο επειδη θα εχει την ομαδα ο Παυλος. Μπορείς εσύ να μου εξηγήσεις γιατί δεν μπορούν να αλλάξουν τρεις μπαλιές μεταξύ τους; (Ενώ η Καλαμαριά και η κάθε Καλαμαριά αλλάζει τέσσερις και πάνω; ) Πλην του ματς με την Καλαμαρια αντε βαρια και του Αρη και ειλικρινα δεν θυμαμαι αλλο ματς που να χασαμε και να ηταν τοσο καλυτεροι οι αλλοι.Δηλαδη η Κερκυρα επαιξε καλυτερα?Η ΑΕΚ ειχε παιξει καλυτερα(απο 1 ημιχρονο ειχαμε) ? Απλα σε εμας φαινεται. Αν χασουμε 2-0 απο το Αιγαλεω με 2 φαουλ "Τον πατησε το Αιγαλεω",αν κερδισουμε με 2 φαουλ "Ασθματικος ο Παναθηναικος, με 2 στημενα δυσκολα το Αιγαλεω".Και αυτο ειναι λογικο και δεκτο,δεν ειμαστε ολοι ισα και ομοια. Περα λοιπον απο αυτα, το κομματι ψυχολογιας ειναι μονο θεμα της διοικησης και του προπονητη?Δηλαδη αν ο Βυντρα την εχει δει δημοσιος υπαλληλος και ο Τζιωλης κοιταει το μαλλι,εκτος απο την διοικηση που τον αφηνει να τα κανει αντι να τον στειλει σπιτι και να φερει αλλον, δεν φταιει και ο ιδιος ο Βυντρα? Αν το αφεντικο σου ειναι λασκα, ολοι οι υπαλληλοι θα το εκμεταλλευτουν το ιδιο?Οχι,καποιοι θα συνεχισουν να εργαζονται. Ε, αυτο το κομματι της ψυχολογιας δεν ανηκει στο πακετο "Ποδοσφαιριστης Λουκας Βυντρα" ???Αρα αν ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΕΙΤΕ δεν φερεται επαγγελματικα, εμενα δεν μου κανει. Η ΑΕΚ εχει ιδιους μην πω χειροτερους παικτες. Εχει διοικηση και κοσμο που τους στηριζει. Ε,στο φιναλε, καλες εμφανισεις αυτοι,κακες εμεις, και οι 2 ΟΥΕΦΑ,και οι 2 δευτεροι και εμεις Κυπελλο,αυτοι οχι. Αν ηταν μονο ψυχολογια και σωστη διοικηση και αντε και λιγο ταλεντο, τωρα η ΑΕΚ θα ηταν στο +5 απο τον γαυρο και στο +10 απο μας.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Θα φταιει ΚΑΙ αυτο.Αν η πρωτη φαπα ερθει στα πλευοφς λες "Ωπα ρε φιλε, τι εγινε? " και καπου εκει παιζει να χασεις και το 2ο παιχνιδι Εντάξει, μπορεί να φταίει και αυτό. Όπως και το να τσακώθηκε ο Διαμαντίδης με τη γκόμενά του την προηγούμενη μέρα. Αν, όμως, χάσει από την ΤΣΣΚΑ, έστω έχοντας φτάσει αήττητος ως τότε, χωρίς να έχει παίξει απέναντί της, το άγχος του αήττητου θα του φταίει; Να προτείνω μια άλλη θεωρία; Υπέρ του ΠΑΟ είναι το αήττητο. Τους κάνει να φαντάζουν άτρωτοι στα μάτια των αντιπάλων. Δεν το πιστεύει ο άλλος ότι μπορεί να νικήσει την ομάδα που ο "κοντός" ρίχνει 5 τάπες και κερδίζει χωρίς το βασικό της παίκτη ρακέτας. Οπότε, και στη μέτρια βραδιά του, ο ΠΑΟ δεν κινδυνεύει να πέσει ο αντίπαλος να τον πνίξει στο πρώτο σημάδι αδυναμίας. Σε τέλεια αντίθεση με την ομάδα ποδοσφαίρου που, όπως είπε και ο Μουνιόθ, ΟΛΟΙ το πιστεύουν ότι μπορούν να τους κερδίσουν.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Διαβάζω δηλώσεις αντιπάλων στο Preview στο euroleague.net και βλέπω ότι όλοι είναι από λίγο εώς πολύ χεσμένοι, ειδικά όταν έρχονται στην Αθήνα. Ακόμαι και η CSKA, τον φοβάται τον Παναθηναϊκό. Γιατί όποιος ξέρει μπάσκετ, βλέπει ότι ΑΚΟΜΑ δεν έχει παίξει καλά. Και πέρνει τους αγώνες άνετα. Όταν φτάσει ο Μάρτης και φορμαριστεί όμως; Εγώ εγώ ας πούμε πιστεύω, αν παίξει ο ΠΑΟ με την CSKA και παίξουν και οι δύο το 95% από αυτό που μπορούν, της έχει ρίξει 20άρα στο κεφάλι, μέσα στη Μόσχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.