Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[...]

Επειδή είμαι στα μαχαίρια με τον Lucie (και άρα δε θα μου κάνει πλάκες) καταλάβατε. Για κάθε τελίτσα και μια μερίδα καντήλια...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαλια μαυρα μαγκες..

Το σκορ μπορουσε ανετα να γινοταν 4-1...

Ενταξει,ο Ρομερο το εχουμε καταλαβει,δεν μπορει το παλικαρι.

Οκ,ο Λεοντιου δεν ειναι για αριστερο μπακ το καταλαβαμε.

Τον μλκ τον Μαντζιο τον ξερουμε,τον Τσιγκα πρωτη φορα τον ειδαμε.

Αλλα αυτος ο φουστης ο Βικτωρ,γιατι δεν παιζει γμτ?????

Οι ηχηρες μεταγραφες του Παο γιατι να ειναι παντα φολες??

Δημοσ.

παιδια ηρεμια,σημασια αυτη την χρονικη στιγμη εχει οτι περασατε στον επομενο γυρο. Δεν την παλευατε με αποκλεισμο. Την επομενη εβδομαδα με ποιον παιζετε?Γιατι αν και εκει παιξετε το ιδιο...τοτε θα αρχισουνε να γινονται επικυνδινα τα πραγματα...

Δημοσ.

Μήπως το πρόβλημα δεν είναι ότι έπεσε η ποιότητα του ΠΑΟ αλλά ότι ανέβηκε η ποιότητα κάποιων άλλων ομάδων; Έχουν τέλος πάντων και οι άλλοι λόγο ύπαρξης σ' αυτό το μάταιο πλανήτη;

Βέβαια (αν κατάλαβα καλά δε δόθηκε πέναλτι στην Καλαμαριά, αλλά δεν έχω δει φάσεις, οπότε δε μιλάω), όσο οι διαιτητές εξυπηρετούν το όνομα και όχι τη... χάρη, δε θα έχετε προβλήματα (άντε να τα ακούσετε και εσείς λίγο. Όλο στους Ολυμπιακούς τα χώνω, όχι τυχαίως βέβαια)

Δημοσ.
Περιμένω ποστ του Οmniflash σχετικά με το γεγονός ότι ο μικρός είναι Αλβανός.

Βορειοηπειρώτης είναι ,όχι Αλβανός.Πάντως αν ήταν αλβανός και το δεχόταν η ΝΟΠΟ τι να πω;

άντε να τα ακούσετε και εσείς λίγο. Όλο στους Ολυμπιακούς τα χώνω, όχι τυχαίως βέβαια

Ναι γιατί έχεις ξεχάσει πως είναι η κούπα του πρωταθλητή.Τουλάχιστον οι άλλοι κάνουν λαμπάδα στο δούρο.

Επειδή ποτέ δε βλέπω αγώνες του βάζελου τι μου ψιθύρισαν οτι πανηγυρίσατε και ο καταχνιάς πέταξε τη φανέλα στους οπαδούς σας;Ρε σεις αεκάκια καταντήσατε έλεος.

Δημοσ.
Over?Στον κουβά, στον κουβά!

Η τότε ομάδα αν υποθέσουμε ότι έπαιζε σήμερα στην Καλαμαριά θα έριχνε πέντε γκόλ στο ρελαντί.Άρα η οπισθοδρόμηση μετά τα χρόνια της Ριζούπολης καλά κρατεί.

μη λέμε και ό,τι θέλουμε. Το πρόβλημα εκεινης της ομάδας ήταν η αδυναμία να πάρουμε εύκολα θεωρητικά παιχνίδια. Την χρονιά του Κυράστα πήραμε όλα σχεδόν τα derby και χάσαμε από Προοδευτική και Παναχαική. Τη χρονιά του Μαρκαριάν που αποκλειστήκαμε από την Πόρτο χάσαμ το πρωτάθλημα γιατί φέραμε χ εκτός με τα Γιάννενα.

Δημοσ.

1)Τελικά αυτή η ομάδα, δε μπορεί να κρατήσει χαμογελαστό τον κόσμο της για πάνω από 3 ημέρες, πρέπει να τον ξενερώνει ακόμα κ στα πιο απλά πράγματα!

2)Πολύ χαίρομαι που δεν το είδα το παιχνίδι κ πήγα θέατρο χθες

3)Την ίδια ώρα, ο παύλος συζητάει για το αν θα καταφέρει να φέρει πίσω κ τον σπανούλη...

4)ο σάλβα,έρχεται κ δεν έρχεται,λες κ είναι ο νιστελρόυ....

5)πρόταση ανανέωσης στον μουνιόθ δεν έχει γίνει ακόμα...

6)Αυξάνεται ο κόσμος που αναπολεί τη γενιά που ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ σε κανένα παιχνίδι τον οσφπ, κ που η πλειάδα των παιχτών της,έκανε καριέρα ισάξια με του αμανατίδη (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)

7)Τη χρονιά που παίξαμε μπαλάρα όμως με αυτήν την ομάδα,είχαμε εκατοντάδες "κρούσματα" για τη γκρίνια στην ομάδα,κ που πάμε -το έλεγαν ακόμα κάποιοι - με τους γκουμομπασινάδες (είναι η χρονιά,που ο μπασινάς,μετά από το ματς με τον οσφπ,μιλούσε με οπαδούς έξω από το γήπεδο,και κλαίγοντας έλεγε: ¨"τα δικά μας είναι φάουλ κ κίτρινη,τα δικά τους δεν είναι ούτε φάουλ?αλλά δε φταίνε αυτοί...άλλος φταίει που τους αφήνει να τα κάνουν "!

8)Σε καθε μήνυμα (σκέφτομαι να το βάλω μέχρι κ υπογραφη!!!), θα το λέω:

Απομάκρυνση ΟΛΩΝ των αμυντικών χαφ από την ομάδα , πέρασμα του τζιόλη έξω αριστερά στον πάγκο...Η πιο κρίσιμη θέση είναι αυτή,κ πάσχουμε τρελά!!!

9)Πανηγύρισαν ε?Πραγματικά πέφτουν πολύ χαμηλά ρε γαμωτο...

10)Για το ότι οι ηχηρές μεταγραφές μας είναι πάντα φόλες,ενω στο γάβρο λίγο-πολύ βγαίνουν,ίσως θα έπρεπε να κοιτάξουμε όλοι στον καθρέφτη κ να αναλογιστούμε ΠΟΣΟ φταίμε!Γιατί φταίμε πολύ!

11)Χάσαμε κ στο βόλλευ...τραυματιστηκε κ ο γκόμεζ....

12)καιρός να σπάσει κ το αηττητο στο μπάσκετ σήμερα ! (η μοναδική ήττα που δε θα με πειράξει)!

Δημοσ.
Ναι γιατί έχεις ξεχάσει πως είναι η κούπα του πρωταθλητή.Τουλάχιστον οι άλλοι κάνουν λαμπάδα στο δούρο.

LOL! Όχι και έχω ξεχάσει. Το '88 το πήραμε. Ούτε 20 χρόνια δεν περάσαν ακόμα. Σοβαρά τώρα, λες να είμαι με την ΑΕΛ γιατί έχω κανένα κόλλημα με το να παίρνει η ομάδα μου πρωταθλήματα; Δηλαδή τι φαντάζεσαι; Ότι κάθε που τελειώνει η χρονιά σκέφτομαι "Όχι ρε να πάρει! Πάλι δε πήραμε πρωτάθλημα φέτος!" Η κάθε ομάδα έχει τους στόχους της. Αν βγούμε Ευρώπη, θα πανηγυρίζω στην κεντρική πλατεία της πόλης όπως θα πανηγυρίζουν και οι πρωταθλητές της χώρας. Ευτυχώς για μένα, δεν ισχύει το ο πρώτος πρωταθλητής και όλοι οι άλλοι τίποτα.

Ποιος ή τι είναι ο δούρος;

Δημοσ.
Βορειοηπειρώτης είναι ,όχι Αλβανός.Πάντως αν ήταν αλβανός και το δεχόταν η ΝΟΠΟ τι να πω;

εδώ κ πολλάααααααααα ΧΡΟΝΙΑ, δεν υπάρχει η ΝΟΠΟ,την οποία την πετάξαμε έξω από τις κερκίδες,με πολύ ζόρι (έχω υπάρξιε μπροστά σε πολλά τέτοια σκηνικά)...

παπουτσέλης,παπαδάκος,ευθυμιάδης,κουκούλας,νίκου, τζαγκαράκης, κ η λίστα δεν τελειώνει...

ΥΓ:έχεις ένα μοναδικό τρόπο να μένεις εκτεθειμένος στο να σου την "λένε" οι άλλοι! ένας οπαδός της λάρισας,λες να απογοητεύεται που δεν πήρε το πρωταθλημα? ένας οπαδός του ηλυσιακού, που δεν έχει πάρει ποτέ πρωτάθλημα,πρέπει να αλλάξει ομάδα,ή να νιώσει ντροπ΄για αυτό?Η ένας της ξάνθης,του όφη,του άρη,κλπ κλπ???

ΥΓ2: τώρα κατάλβα γιατί μου είσαι τόσο συμπαθής....Μου θυμίζεις τον αλέφαντο!

ΥΓ3: τελικά πήρε τηλέφωνο ο δούρος?

Δημοσ.

5)πρόταση ανανέωσης στον μουνιόθ δεν έχει γίνει ακόμα...

Που το ξερεις οτι δεν κανανε και δεν μας εστειλε αυτος?Γιατι δηλαδη αυτος να θελει να κατσει?
10)Για το ότι οι ηχηρές μεταγραφές μας είναι πάντα φόλες,ενω στο γάβρο λίγο-πολύ βγαίνουν,ίσως θα έπρεπε να κοιτάξουμε όλοι στον καθρέφτη κ να αναλογιστούμε ΠΟΣΟ φταίμε!Γιατί φταίμε πολύ!

Ριβαλντο, Καρεμπε, Νικοποιληδης.Αλλος?

11)Χάσαμε κ στο βόλλευ...τραυματιστηκε κ ο γκόμεζ....

Αστο, κατεβηκαμε εκτος στην ουσια με το 1/3 της ομαδας σε μια δυσκολη εδρα μιας καλης ομαδας.

Και εξαλλου σιγα την ηττα,6/7 εχουμε πλεον...το πραγματικο πληγμα ειναι ο Γκομεζ αλλα δεν εχει κατι πολυ σοβαρο.Η ομαδα του βολλευ ειναι ομαδαρα,δεν εχει κανενα κινδυνο απο μια "εντος προγραμματος" ηττα

12)καιρός να σπάσει κ το αηττητο στο μπάσκετ σήμερα ! (η μοναδική ήττα που δε θα με πειράξει)!
Tι να πειραξει ρε?Εγω θα την γουσταρα κιολας. 1οι θα τερματισουμε, με τον Ντεγιαν παιζουμε,ξεκουραση μας λειπει, γιατι να σκιστουμε?Για να εχουμε το αγχος του αηττητου?(χαλαρα το πιο ΑΧΡΗΣΑΣΤΟ αγχος εβερ)

Λειπει ο Μαικ, εγω θα αφηνα και Τσαρτσαρη,Διαμαντιδη,Χ''βρεττας να ξεκουραστουν, θα εβαζα 40' τον Βουγιανιτς και 30' τον Σακοτα .Αγγαρεια πραγματικη το σημερινο ματς, κανονικα επρεπε να θεωρειται φιλικο

Δημοσ.
Που το ξερεις οτι δεν κανανε και δεν μας εστειλε αυτος?Γιατι δηλαδη αυτος να θελει να κατσει?

Προσωπικά θεωρώ δεδομένο ότι ΔΕ ΘΕΛΕΙ να μείνει με ότι βλέπει.

Αλλά θα ήμουν υπέρ να δημοσιοποιήσει η παε την πρότασή της,ώστε να πιέσει κ ο κόσμος να μείνει!

Ριβαλντο, Καρεμπε, Νικοποιληδης.Αλλος?

θα στο πω αντίθετα... Σε εμάς,δεν έπιασε κανένας (σόουζα, κονσεισάο, μπίσκαν,ασάνοβιτς,βλάοβιτς,ο 52χρόνος(!) σέζαρ,ο γιάριτς -το αριστερό μπακ της κροατίας,κλπ)!

στο γάβρο,άλλος λίγο,άλλος πολύ,έχουν παίξει κ ο τζιοβανι,κ ο ζε εελιας (ακόμα κ παλαιότερα προτασοφ κ λιφτοτσενκο,σε χρόνια ξηρασίας).

Πως να το κάνουμε? Είμαστε λαθος ρε φίλε σαν οπαδοί. Οι γάβροι τους κάνουν να νιώθουν θεοί (εξου κ το δέσιμο των παλαιμάχων τους με την ομάδα,κ η προστασια που παρέχουν οι διάφοροι γλύφτες -μίχος,μητρόπουλος,αμανατίδης,κ 1002 ακόμα),κ από εμάς,δε δέχονται ούτε δηλώσεις να κάνουν (φταίει κ η φουστοοικογένεια βέβαια,αλλά φέρει ΜΕΓΑΛΟ μερίδιο ευθύνης ο κόσμος)!

στο γάβρο,με κωλοπαιδαρισμούς ο καστίγιο,αλλά ο κόσμος τον επέβαλε.

σε εμάς, τον σανμαρτεάν,τον διώξαμε με ΠΟΛΥ λιγότερες ευκαιρίες.

Στο γάβρο,ο στολτίδης χειροκροτείται,σε εμάς ο μπασινάς άκουγε 10 χρόνια τα μύρια όσα!

μπορώ να συνεχίσω με δεκάδες παραδείγματα!

Αστο, κατεβηκαμε εκτος στην ουσια με το 1/3 της ομαδας σε μια δυσκολη εδρα μιας καλης ομαδας.

Και εξαλλου σιγα την ηττα,6/7 εχουμε πλεον...το πραγματικο πληγμα ειναι ο Γκομεζ αλλα δεν εχει κατι πολυ σοβαρο.Η ομαδα του βολλευ ειναι ομαδαρα,δεν εχει κανενα κινδυνο απο μια "εντος προγραμματος" ηττα

ναι ρε,αλλά είναι κρίμα,γιατί με ήττα από τους ιταλούς χάνουμε την 1η θέση!

(είναι γεγονός ότι έχουμε ομαδάρα,μόνο ο προπονητής με ξενίζει λίγο)...

Θα έχει πλάκα αν πάρουμε κ εκεί τη διοργάνωση πάντως!

(άσχετο: ουφ...στο πόλο σωθηκαμε μετά το χθεσινό)!

Tι να πειραξει ρε?Εγω θα την γουσταρα κιολας. 1οι θα τερματισουμε, με τον Ντεγιαν παιζουμε,ξεκουραση μας λειπει, γιατι να σκιστουμε?Για να εχουμε το αγχος του αηττητου?(χαλαρα το πιο ΑΧΡΗΣΑΣΤΟ αγχος εβερ)

Λειπει ο Μαικ, εγω θα αφηνα και Τσαρτσαρη,Διαμαντιδη,Χ''βρεττας να ξεκουραστουν, θα εβαζα 40' τον Βουγιανιτς και 30' τον Σακοτα .Αγγαρεια πραγματικη το σημερινο ματς, κανονικα επρεπε να θεωρειται φιλικο

Μα κ εγώ αυτό λέω...Μια χαρά ήττα θα είναι η σημερινή!

(είδες δήλωση ο ντέγιαν? ο παναθηναικός θα προκρινόταν ακομα κ αν επαίζε με τη 2η ομάδα του)!!!!

Εγώ τον Χ''βρεττα δε θα τον άφηνα να ξεκουραστεί πάντως!!!!

(δεν τον πάω καθόλου,τον θεωρώ μεγάλη λουλου)!

Δημοσ.
ένας οπαδός της λάρισας,λες να απογοητεύεται που δεν πήρε το πρωταθλημα?

Εγώ πάντως το περσινό, που χάσαμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Κάθε βράδυ έχω αϋπνίες. Μα να μην το σηκώσουμε; Αχ βρε καημένε Καλαντζή... :mrgreen:

Δημοσ.

ρε γαμωτο μου...

Διαβάζω τόσες μέρες τόσα posts (ειδικά από antreaslam & kaizersoze) και δεν μπορώ να το χωνέψω...

Να φύγουν λέει τα αμυντικά χαφ, το δεξί μπακ ή αναρωτιούνται γιατί δεν παίζει ο Βίκτωρ κλπ.

Δηλαδή ρε μάγκες το πρόβλημα είναι οι παίκτες ή το σύστημα;

Γιατί δεν εστιάζουμε στο πραγματικό πρόβλημα αυτής της ομάδας που είναι η διοίκηση;

Ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους εκάστοτε παίκτες της ομάδας, αυτά που λέγονται στα αποδυτήρια από τον ραλάκια, το γεγονός ότι ΠΟΤΕ δεν έδειξε εμπιστοσύνη στο ομολογουμένως ΧΑΜΗΛΟ επίπεδο των παικτών (βέβαια όχι τόσο χαμηλό που να φαντάζει η Καλαμαριά σαν υπερομάδα).

Επιτέλους, ας σταματήσουμε να βαυκαλιζόμαστε.

ΥΓ1. Εκτός από τους παίκτες, χθες πανηγύριζαν και οι απαδοί μας στο γήπεδο;;; Αυτό κι αν είναι κατάντια...

ΥΓ2 @ Manuel

Δυστυχώς δεν ανέβηκε το επίπεδο των άλλων ομάδων...

Μακάρι να συνέβαινε αυτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...