antreaslam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Κατρανας και παλι Κατρανας. Αντε και Σταθης για δεξια και κυριως ΓΚΑΝΤΣΕΦ.... ΣΥΜΦΩΝΩ....ΣΥΜΦΩΝΩ....ΚΑΙ ...ΣΥΜΦΩΝΩ!!! Περιμένω ποστ του Οmniflash σχετικά με το γεγονός ότι ο μικρός είναι Αλβανός. Μα για αυτό απέχει...δε μπορεί να παραδεχθεί ότι ο μικρός Αλβανός δεν κλέβει,κ είναι στη δημοσιότητα για καλό λόγο! Μάλλον πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον Γκόντζο και να του τεζάρω δυο Παναγίτσες. Δε θα διαφωνήσω μαζί σου...κάποτε όταν πήγα να τον πάρω στο μαλακό, δεν έπιασε...ίσως οι παναγίτσες να πιάσουν! Διότι ΠΑΝΤΑ όταν κάποιος παίχτης ζητάει αύξηση βγαίνει ο καλός αυτός άνθρωπος και λέει "Σας τα έλεγα εγώ, μην κολλάτε στους παίχτες". Με άλλο τρόπο σκέψης βέβαια,αυτό το έχουν κ οι σύνδεσμοί σας,κ θεωρώ ότι είναι η τεράστια διαφορά μας με τους γάβρους,οι οποίοι ακόμα κ την περιόδο της ξηρασίας τους, ακόμα κ με τους κορνέδες,τους παίχτες τους τους αποθέωναν,μέχρι την 7η-8η στραβή,ενώ εμείς πάμε πια μόνο για την ομάδα (Ακόμα κ στο μπάσκετ,μόνο διαμαντίδης-φράγκι-ζέλικο ακούνε συνθήματα προσωπικά,κ στο βόλλευ κανένας μετα τη φυγή του Ακη)! Η σερβιετα ο Σερετης τι αριστουργημα εγραψε παλι? Τι έγραψε? Ακούω καί τον Γκόντζο από τη μιά να καταφέρεται εναντίον τού Τζίγκερ καί από την άλλη μόλις κάποιος ακροατής κατηγορήσει τον Τζίγκερ τότε αυτός να αρχίσει να τον υπερασπίζεται.Διχασμένες καταστάσεις σας λέω. 1ον)τακτική κωλοτούμπας 2ον)μιλάς για τον άρχοντα της κωλοτούμπας (έλεγε τα χειρότερα για τον γαβροσταθμό,και πήγε να δουλέψει εκεί) 3ον)όλοι οι δημοσιο"γράφοι" που κάνουν εκπομπές λόγου κ διαλόγου, το κάνουν αυτό.Πρόσεξέ τους. Μπορεί να λένε , ο οσφπ ελέγχει το παρασκήνιο,κ μόλις πάρει κάποιος κατεστραμμένος κ αρχίσει να μιλάει για διαιτήσια,να του λέει: κ εσλυ ευνοήθηκες εκεί,κ δίκαια το παίρνει ο σωκράτης,κλπ κλπ Χαλάει λέει τού Μπαγέστα? Έτσι έγινε Μπα-χέστα! Όπως είπα κ στην περίπτωση Αντριάνο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κακή επικοινωνιακήη πολιτική της παε...καταφέρνει να καίει τις μεταγραφικές της προσπάθειες,καθώς κ τον παίχτη που τελικά θα φέρει...
geovard Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ακόμη δεν τον είδαμε λέτε να τον χάσουμε? http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8256&subid=2&pubid=426014
HaPagan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ε τι να πω έτσι και τον πουλήσουν θα είναι απίστευτοι... Δεν το νομίζω όμως. Ακόμα δεν τον είδαμε εμείς στην Ελλάδα. Δύσκολο μια ομάδα του βεληνεκούς της Τσέλσι να τον αγοράσει τόσο γρήγορα. Θα περιμένουν κανά χρόνο ακόμα.
antreaslam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 έλα να σοβαρευόμαστε λίγο... σίγα μην βγει να κάνει δηλώσεις ο ροναλντίνιο ότι τρέμει για τη θέση του,επειδή ο πιτσιρικάς έπαιξε 90 λεπτά επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Ο συγκεκριμένος σκάουτερ της τσέλσι, έχει επιφορτιστεί να παρακολουθεί (και)το ελληνικό πρωταθλημα,αυτό είναι όλο...
firewalker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Να δούμε τι θα δούνε τα ματάκια μας απόψε. Αν και έχω μία διαίσθηση ότι το σκορ θα είναι μεγάλο και υπέρ του Παναθηναϊκού. Μακάρι να δικαιωθώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Απλά τα πράγματα. Η Τσέλσι έχει έναν scout στην Ελλάδα, ο οποίος παρακολουθεί τους πάντες. Προφανώς μόνο όσους έχουν κατάλληλη ηλικία ώστε να μπορούν να εξελιχθούν (τι να κοιτάει δηλαδή; Τον Ριβάλντο; ). Ο ίδιος κοιτούσε και τον Φερνάντες του ΠΑΟΚ, και τον Καστίγιο, και τον Γκαλίτσιο της Λάρισας (ο ίδιος δήλωσε πως είχε γίνει κάποια επαφή, όχι βέβαια για να αποκτηθεί, αλλά για να εκδηλωθεί ενδιαφέρον). Δε σημαίνει τίποτα προφανώς. Είμαι σίγουρος ότι η Τσέλσι θα έχει στο στόχαστρο αυτή τη στιγμή, όχι 10, αλλά 100+ πιτσιρίκια από διάφορες χώρες. Από αυτά βέβαια, θα κινηθεί για την απόκτηση ελάχιστων. Εκτός αν η νέα Τσέλσι σκοπεύει να φτιάξει 11άδα με τον Γκαλίτσιο δεξί μπακ, τον Νίνη Δεξί εξτρέμ (εκεί δεν παίζει αν έχω καταλάβει καλά; ), τον Φερνάντες τέρματοφύλακα, τον Καστίγιο αριστερό εξτρέμ και τον Παπασταθόπουλο κεντρικό αμυντικό (μαζί με τον Τέρι που θα παίζει καιρό ακόμα)
revil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ερωτηση. πανυγηριζαν οι παιχτες του παναθηναικου που περασαν την καλαμαρια και περασαν στους 8 του κυπελου η δεν ειδαν καλα τα μπιρμπιλωτα ματακια μου?
HaPagan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Α ρε κατάντια... Μακράν ο χειρότερος Παναθηναικός που έχω δει ποτέ στη ζωή μου... Και το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν ξέρουμε τι σκατά φταίει...
Σκύμνος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πανηγυρίζουν. Τα κατάφεραν...Πέρασαν την Μίλαν εεεε την Καλαμαριά ήθελα να πω... Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την ομάδα για ακόμα μία μεγαλειώδη εμφάνιση!!! Βρε ουστ!!!
revil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 απλα αναρωτιεμαι ρε μαγκες,και δεν εχω καμια διαθεση για να σας δουλεψω. μηπως οι παιχτες δε ξερουν τι φανελα φορανε,και μηπως τελικα αυτο ειναι το προβλημα σας?
cmelegos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πάντως η Καλαμαριά άξιζε να περάσει και μπορώ να πω ότι έπαιξε και ωραίο ποδόσφαιρο!Της αξίζει ένα μπράβο!
Mika Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ευτυχως η Καλαμαρια εχει προβλημα στην τελικη προσπαθεια αλλιως δεν την γλιτωναν τα καμαρια μας... ντροπη
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πανηγύριζαν γιατί δε θα φάνε κορνέδες...
blueviper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ομολογώ πως οι πανηγυρισμοί μου έκαναν κι εμένα αλγεινέστατη εντύπωση. Μετά από τέτοια κραυγαλέα κάκιστη εμφάνιση, θα έπρεπε να κατεβάσεις το κεφάλι και να πας όπως όπως στα αποδυτήρια για περισυλλογή κι αυτοκριτική (για να μην πω αυτομαστίγωμα). Αντιθέτως είδα τον Έμπεντε (που μου είναι γενικά συμπαθέστατος) να πετάει τη φανέλα (την τιμημένη, μην το ξεχνάμε) σε οπαδούς παραληρούντες, λες κι εκείνη τη στιγμή περνούσαμε στους 8 του CL απέναντι στη Milan. Την ψιλολυπήθηκα την Απολλωνάρα...το πάλεψε όσο μπορούσε, απέναντι σε έναν ξέψυχο Παναθηναϊκό που μοιάζει αγνώριστος ακόμα κι επί εποχής Μουνιόθ και μάλιστα μετά από διακοπές πολυήμερες για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα.
geovard Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Να δούμε τι θα δούνε τα ματάκια μας απόψε. Αν και έχω μία διαίσθηση ότι το σκορ θα είναι μεγάλο και υπέρ του Παναθηναϊκού. Μακάρι να δικαιωθώ. Over?Στον κουβά' date=' στον κουβά! Πανηγυρίζουν. Τα κατάφεραν...Πέρασαν την Μίλαν εεεε την Καλαμαριά ήθελα να πω... Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την ομάδα για ακόμα μία μεγαλειώδη εμφάνιση!!! Βρε ουστ!!! Είδες κατάντια?Γιά να δούμε καί τη λογική της οικογένειας.Διέλυσαν την ομάδα της Ριζούπολης σαν λούζερς καί έφτειαξαν τη σημερινή...υπερομάδα! Φαίνεται κουράστηκαν πολύ με πενταετείς σχεδιασμούς με σκάουτερς σε όλο τον κόσμο με επικεφαλής τον υπαλληλάκο Λιβαθηνό κ.λ.π Η τότε ομάδα αν υποθέσουμε ότι έπαιζε σήμερα στην Καλαμαριά θα έριχνε πέντε γκόλ στο ρελαντί.Άρα η οπισθοδρόμηση μετά τα χρόνια της Ριζούπολης καλά κρατεί. Να σημειώσω ότι ο Βύντρα δεν με εκνευρίζει πιά.Απλά τον λυπάμαι γιατί το παιδί φαίνεται ότι πέρα από την αμπαλία του έχει καί ψυχολογικό πρόβλημα.Με προβλημάτισε το ύφος του.Κοιτάζει αφηρημένα στο πουθενά! Το 95% των ενεργειών του ήταν λάθος. Τέλος πάντων το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Βύντρα.Όλη η ομάδα πάσχει.Μού άρεσε η ...σιγουριά τού Βίκτορ Σάντσεθ να κτυπήσει πρώτος πέναλτυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.