tzinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ναι ρε πουστη μου, η κατασταση με τα μεντια στο ελλαντα ειναι απιστευτη. Καλη εμφανιση το παλικαρακι αλλα ειναι δυνατον να τον εχουν ολη την βδομαδα προτοσελιδα και αφιεροματα επειδη επαιξε 90 λεπτα καλη μπαλιτσα? Μην μυριστουν θεμα να πουλησει, το το ξεζουμιζουν μεχρι αηδιας
Arioch79 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Είδα το εξώφυλλο της SportDay και μου ήρθε να ξεράσω... "Πώς ξεκίνησε, πώς τον εμπιστεύθηκε ο Μουνιόθ, πώς κύλησε το τελευταίο 48χρονο του 17χρονου μαθητή της Β' Λυκείου, γιατί δεν πήγε χθες σχολείο. Μάθετέ τα όλα για το παιδί που ξάφνιασε ευχάριστα την πράσινη οικογένεια". Πείτε μου σε τι διαφέρουν όλες αυτές οι κωλοφυλλάδες από τις Traffic και τις Ciao. Δεν περίμενα βέβαια τίποτα περισσότερο από τους έλληνες "αθλητικογράφους", των οποίων η προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό είναι ίδια με την προσφορά του μικρούτσικου, της στεφανίδου και του ευαγγελάτου στον πολιτισμό και την ενημέρωση. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό που έχω κάνει πολλές φορές, ότι δηλαδή και ο καλύτερός τους δεν αξίζει ούτε τον καφέ να σερβίρει στις μεγάλες ευρωπαϊκές αθλητικές εφημερίδες. Όξω κατίνες!
gvaggis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Τι περιμένετε μωρε; Ασχολούνται με το Νίνη.. Με τι να ασχοληθούν; Με τη μπαλάρα που παίζει η ομάδα μας;;!; Μύρισαν αίμα κ έτρεξαν από μίλια.. Προσπαθούν να βγάλουν θέματα όλη τη χρονιά με πρωταγωνιστές τον Ιβανσιτς,τον μπόβιο και όλους τους ξενερουά.. Στο πιτσιρίκο θα χαριστούν;
Arioch79 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Φυσικά εξ' ίσου καραγκιόζηδες είναι και αυτοί που πάνε και τις αγοράζουν. Εξαιρούνται βεβαίως αυτοί που ξέρουν τι αγοράζουν (μια ταμπλόιντ δηλαδή με ολίγον σπορ για να δικαιολογεί τον τίτλο "αθλητική εφημερίδα"). Ειδικά αυτοί που αγοράζουν "Νταμπλ", "Σκορ" και "Ντέρμπυ" είναι άξιοι της μοίρας τους. Τα 'παιρνε ο Τράγκας από τα δύο κορόιδα, είπε να αρχίσει να τα παίρνει και από τον τρίτο τώρα...
paschalia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Να ρωτησω κατι . Οντως πηρατε ενα 16χρονο Κορωπιωτη για βασικο ?
Members gsarig Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Members Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Να ρωτησω κατι . Οντως πηρατε ενα 16χρονο Κορωπιωτη για βασικο ? Για αυτόν γίνεται η κουβέντα στις τελευταίες 2 σελίδες Δεν τον πήρε τώρα ο ΠΑΟ, τον είχε ήδη (έπαιζε στους ερασιτέχνες), αλλά στον αγώνα της Κυριακής τον έβαλε για πρώτη φορά και μάλιστα βασικό... Α, επίσης η καταγωγή του δενπρέπει να είναι από το Κορωπί (κάτι άκουσα ότι είναι από το χωριό του Πύρρου Δήμα) αλλά δεν αποκλείεται να μένει εκεί.
paschalia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Α ναι ? Σορρυ τοτε , απλα το ακουσα πριν λιγο στις ειδησεις κ μου ηρθε καπως ακουγοντας το ''Κορωπι'' κ το ''16'' .
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ειναι 16 και 9 μηνες Ειναι απο την Χιμμαρα, ΔΕΝ μενει στο Κορωπι, εκει απλα παει σχολειο οπως τα περισσοτερα παιδια των Ακαδημιων του Παναθηναικου(πακετακι τους στελνουν...) Δεν ειναι ερασιτεχνης απο τις 22/12 οταν μαζι με τον Κατρανα(νομιζω ειναι σεντερ μπακ) υπεγραψαν επαγγελματικα συμβολαια.Ο Κατρανας ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ειναι ο επομενος που θα παιξει, ειδικα εκει πισω με Μπισκαν-Γκουμα-Αντονσον ανετα παιζει βασικος ο πιτσιρικας. ΝΑΙ ειναι τσιφουτια-του Νινη οχι τοσο, Βικτωρ και Ρομερο, αμφοτεροι δεξιοι χαφ ηταν διαθεσιμοι, απλα ΕΠΕΛΕΞΕ ο Μουνιοθ να αφησει τον Ρομ( πα )ερο παγκο και να βαλει τον μικρο-αλλα αφου τον Βιντιτς δεν παιζει να τον φερει, απο το να φερει τον Παλτοσον ξερω γω, Κατρανας και παλι Κατρανας. Αντε και Σταθης για δεξια και κυριως ΓΚΑΝΤΣΕΦ....
LL_NEO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Περιμένω ποστ του Οmniflash σχετικά με το γεγονός ότι ο μικρός είναι Αλβανός. btw αηδία αυτό με το μικρό. Μάλλον πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον Γκόντζο και να του τεζάρω δυο Παναγίτσες. Διότι ΠΑΝΤΑ όταν κάποιος παίχτης ζητάει αύξηση βγαίνει ο καλός αυτός άνθρωπος και λέει "Σας τα έλεγα εγώ, μην κολλάτε στους παίχτες". Όταν όμως βολεύει νααααααα σου τα αφιερώματα. Καρκίνος στην οικογένεια και στους παρατρεχάμενους
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Η σερβιετα ο Σερετης τι αριστουργημα εγραψε παλι? Α ρε ξυλο που θελουν μερικοι...ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ!!!Τα μεγαλητερα λειτουργηματα εχουν γινει φθηνα επαγγελματα. Ο καθε Π Ο Υ Θ Ε Ν Α Σ γλυφει εκει που εφτυνε
geovard Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Πιστεύω ότι έχουμε τούς πλέον καραγκιόζηδες αθλητικούς δημοσιογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο.Επειδή ούτως ή άλλως το άθλιο ποδοσφαιρικό θέαμα πού παρουσιάζουν οί ομάδες είναι χωρίς σχόλια,οι αθλητικοί συντάκτες γιά να μη χάσουν τη δουλειά τους κοντεύουν να μεταλαχτούν σε Λαμπίρηδες καί Τατιάνες τρέχοντας με τις κάμερες πίσω από ένα παιδί μήπως βγάλουν καμμιά είδηση περισσότερο κουτσομπολίστικη παρά επί της ουσίας.Σωστά το είπε κάποιος ότι τώρα γλύφουν εκεί πού έφτυναν.Αυτέ οι γρήγορες μεταστροφές όμως είναι γνώρισμα της Ελληνικής φυλής γενικότερα. Ακούω καί τον Γκόντζο από τη μιά να καταφέρεται εναντίον τού Τζίγκερ καί από την άλλη μόλις κάποιος ακροατής κατηγορήσει τον Τζίγκερ τότε αυτός να αρχίσει να τον υπερασπίζεται.Διχασμένες καταστάσεις σας λέω.
LL_NEO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 o μόνος πραγματικός δημοσιογράφος που έχει μείνει είναι ο lalakis...
Members gsarig Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Members Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Πάντως ο Νίνης ήταν η δικαίωση του πατέρα μου, που πριν κανα δυο βδομάδες μου έλεγε πόσο καλός παίχτης είναι (δεν ξέρω που στο καλό τον είχε δει να παίζει) Αυτό που μου είπε μετά το παιχνίδι με το Αιγάλεω ήταν πάνω κάτω αυτό που λεει κι ο Kaizer: σειρά τώρα έχει ο Κατράνας, που με τους αμυντικούς του ΠΑΟ (και ειδικά στην κατάσταση που βρίσκονται) μπορεί άνετα να διεκδικήσει θέση. Α, επίσης έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να λεει ότι πρέπει να έρθει πίσω ο Γκάντσεφ και να πάρει ευκαιρίες...
genius_13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 τον Νινη τον εχω γνωριση προσοπικα σε φιλικο με τις ακαδημιες του Παναθηναικου.Εκανε μπαμ οτι ειναι παιχταρας. Μπραβο του!
geovard Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Χαλάει λέει τού Μπαγέστα? Έτσι έγινε Μπα-χέστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.