KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ!!!ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ!!!ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΕΜΠΕΝΤΕ!!! Δεν με νοιαζει τι θα κανετε...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΠΩΙ "ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΝΙΝΗΣ", όχι αλλος Λεοντιου ειδικα αφου ειναι και 16αρης Μην καει το παιδι, ρε πουστη μου θα τρελαθω, ψαχνουμε για θεμα και ηρωες μου φαινεται.Ρε γαμω την τυχη μου, το παλικαρι μπορει να ειναι παρθενος ακομα,μην τον κανετε σταρ με ενα ματς. Προστατεψτε τον. Ξερει και μπαλιτσα, ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΜΕ...Εκει στην Παιανια, σε αντισκηνο βαλτε τον δεν με νοιαζει, αρκει 1. Να μην κανει παρεα με τον Ματζιο και τον Τζιωλη 2. Να μην τον ξαναδω για 1 χρονο στο Αλτερ 3. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!
antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 1)κ οι 2 πράσινες φυλλάδες , τον έχουν πρωτοσέλιδο 2)3 "αντικειμενικές" του κω*ου,επίσης πρωτοσελιδο 3)το φως γράφει: "έχει κ ο θρύλος τον δικό του νινή,τον 17χρόνο ταδε" 4)Η ώρα γράφει "ΠΕΝΤΕ σαν τον νινή ετοιμάζει ο φερέρ" 5)ο πρωταθλητής γράφει, "τον 18χρονο μαραντόνα (της αλβανίας)φέρνει ο θρύλος" 6)μεγκα,αντ1,σταρ,νετ,και αλτερ,απο χθες,μεχρι σήμερα το πρωί,ασχολούνται μαζί του,ακόμα κ με τους καθηγήτες του! Αν δεν την έχει ΗΔΗ ψωνίσει ο πιτσιρικάς,είναι ΗΔΗ επιτυχία του!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Bzzzt...enter "ευλόγησε τα γένεια σου" mode... Bzzzt...command accepted... Και, φυσικά, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς πως με το θέμα Νίνη βρήκαν οι μαρκουτσοφόροι και κονδυλοφόροι δουλειά να βγάλουν το ψωμάκι (ή το παντεσπάνι) τους για την τρέχουσα εβδομάδα και έχει ο θεός. Άρα, η υπερβολή είναι στην ημερήσια διάταξη. Απορώ που απορείτε, σύντροφοι. Τη δουλειά τους κάνουν οι "δημοσιογράφοι", ας κάνει και η διοίκηση του Παναθηναϊκού τη δική της να προστατέψει το νεαρό.
antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Snoob , σύμφωνα με τη φωτό σου,δεν έχεις γενια να ευλογήσεις!!!! Η διοίκηση κ ο προπονητής,ΤΩΡΑ,πρέπει να δουλέψουν πολύ πάνω στον νινή! κ φυσικά,όπως ο κάιζρ προείπε, ΜΑΚΡΥΑ από μάντζιο κ τζιόλη! δεν απορώ ,απλά ενίσταμαι για την κωλοφάρα των δημοσιογράφων,που αν ο πιτσιρικάς δεν έδειχνε κάτι το ιδιαίτερο,θα δάγκωναν τον μουνιόθ που δεν έβαλε τη σίγουρη λύση ρομέρο,τον ταρίφα που δεν του πήρε τον σνάιντερ για δεξιά κ τον ρόμπεν για αριστερά κλπ κλπ. Κ ο πιτσιρικάς θα είχε ήδη καεί,όπως κ η κίνηση μουνιόθ. τώρα πάλι,το ίδιο βλέπουμε...από την ανάποδη... Θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα,να ΜΗΝ την ψωνίσει αυτό το παληκάρι,με τόση δημοσιότητα ΞΑΦΝΙΚΗ!
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 εννουσα οτι καπου μια τα λετε ετσι μια γιουβετσι πχ περισυ ο Λεοντιου ηταν παικταρας και γιατι δεν παιζει φετος ειναι μπαζο κανει μετα μια καλη εμφανιση ο Μποβιο γινεται σουπερ παικτης την επομενη γινεται παλτο Βαζει ο Τζιωλης 2 γκολ γινεται θεος Την επομενη για τα μπαζα το ιδιο και αλλοι 15 ......... Αν τωρα τους εχετε κατηγοριοποιησει σε 30 κατηγοριες δε βγαινει νοημα Το θεμα ειναι να υπαρχουν 2 κατηγοριες: κανει ή δεν κανει για την ομαδα
john1987 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Σε οσους ειδαν τον αγωνα μια ερωτηση. O Βικτορ παιζει καθολου? Και τελικα η θεση του ειναι πισω απο τον Σαλπι?
antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 εννουσα οτι καπου μια τα λετε ετσι μια γιουβετσι πχ περισυ ο Λεοντιου ηταν παικταρας και γιατι δεν παιζει φετος ειναι μπαζο γεγονός 1ο) ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ! γεγονός 2ο) Μας την έδειξε στην αρχή,εξού κ ο ενθουσιασμός μας γεγονός 3ο) Δεν μας την έδειξε στη συνέχεια,εξού κ το ξενέρωμά μας γεγονός 4ο) Ακριβώς τα ίδια έκαναν αρκετοί φίλοι γάβροι με τον καστίγιο γεγονός 5ο) Μπάζο δεν τον λέμε,σε καμία περίπτωση κανει μετα μια καλη εμφανιση ο Μποβιο γινεται σουπερ παικτης την επομενη γινεται παλτο ποτέ δεν τον είπαμε σούπερ παίχτη. Ειδικά εδω μέσα, συνέχεια λέμε ότι χρειαζόμαστε αμυντικό χαφ! Βαζει ο Τζιωλης 2 γκολ γινεται θεος Την επομενη για τα μπαζα θεός έγινε από τις αντικειμενικές φυλλάδες του χρίστογλου κ του ξύδη,του γκόντζου κλπ,όχι από εμάς,που δεν τον έχουμε χειροκροτήσει καν στο γήπεδο! Αν τώρα στα δικά σου μάτια φαίνεται έτσι,δε μπορώ να σου αλλάξω την οπτική σου ,αυτο είναι σίγουρο! το ιδιο και αλλοι 15 ......... κ φυσικά , κ για τους άλλους 15,μπορώ να σου τα αντικρούσω αν θέλεις,εκτός από τον έκι ίσως,που πράγματι την μια τον είχαμε θεό,μετά για τα μπάζα,μετά του λέγαμε μπράβο,μετά τον βρίαμε,κλπ! Αν τωρα τους εχετε κατηγοριοποιησει σε 30 κατηγοριες δε βγαινει νοημα Το θεμα ειναι να υπαρχουν 2 κατηγοριες: κανει ή δεν κανει για την ομαδα ωραία! μέχρι πέρυσι,πριν να κάνει το μπαμ ο καστίγιο,πρέπει να έλεγες ότι δεν κανει για την ομάδα,όπως όλοι οι υγιείς γάβροι! είδες όμως που κάνει? ο ριβάλντο είναι πολύ γέρος (υποστηρίζει κάποιος...)=>δεν κάνει για την ομάδα είναι τέτοια η κλάση του,που δυσκολα θα βρεις καλύτερο στη θέση του,λέει κάποιος άλλος...=>κάνει ο λεμονής έχει προπονήσει μέχρι τα κάτω φάρσαλα,θέλουμε ευρωπαίο προπονητή=>δεν κάνει ο λεμονής έχει κάνει το 1-4 =>μπορεί κ να κάνει ο κυριάκος είναι καλός παίχτης=>κάνει ναι,αλλά είναι βάζελος,κ παίζει σαν τον ανατολάκη=>δεν κάνει ο μάριτς είναι πιο σταθερός από τον τζόρτζεβιτς=>κάνει ο μάριτς δεν ξέρει ούτε το 1/5 από τη μπάλα του τζορτζεβιτς=>δεν κάνει και η λίστα συνεχίζεται.... Σε οσους ειδαν τον αγωνα μια ερωτηση. O Βικτορ παιζει καθολου? Και τελικα η θεση του ειναι πισω απο τον Σαλπι? ο βίκτορ ήταν χάλια. η θέση του είναι δεξιά,πίσω από τον σάλπι έπαιξε ελλείψει άλλου. απλά,δεν αντέχει λόγω κακής φυσικής κατάστασης (ΚΑΙ αυτός) 90 λεπτά στο πλάι,κ λόγω κλάσης,όταν κουράζεται,τον γυρίζει στον άξονα!
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 για το καστιγιο ειναι η μονη περιπτωση που υπηρχαν αντικρουομενες αποψεις (για μενα οχι παντως) για αλλους παικτες δε νομιζω (για ριβο και τζολε ειναι απλα θεμα ηλικιας και οχι αξιας)
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 εννουσα οτι καπου μια τα λετε ετσι μια γιουβετσι πχ περισυ ο Λεοντιου ηταν παικταρας και γιατι δεν παιζει φετος ειναι μπαζο Πως να τον πουμε παικταρα αφου δεν τον βλεπαμε??? Λεγαμε οτι εχει δειξει ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και αρα πρεπει να τον δουμε.Δεν μπορω να καταλαβω που μπερδευτηκες. Ε,τον ειδαμε και λιγα πραγματα. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ στην αρχη ειχε δειξει κατι-κατι που πχ δεν εχει κανει ο Σεριτς ή ο Βυντρα- δεν τον λεμε μπαζοπαικτη, λεμε οτι μπορει να ειναι τεμπελης, ψωνιο,γκομενακιας αλλα αν τον στρωσουν κατι γινεται.Εγω δεν θελω να φυγει ο Λεοντιου.Στα 21 του ομως καλο θα ηταν να παιξει ΤΩΡΑ,πλεον ΔΕΝ ειναι ταλεντο,ή παιζει εντος ενος ετους ή φευγει γιατι τα σκατα στο κεφαλι του δεν πηζουν κανει μετα μια καλη εμφανιση ο Μποβιο γινεται σουπερ παικτης την επομενη γινεται παλτο Εγω προσωπικα απο καποιο σημειο και μετα εχασα καθε εμπιστοσυνη στον Μποβιο.Ποτε δεν τον ειπα παικταρα.Απλα στις αρχες ελεγα "Δωστου λιγο χρονο γιατι δεν τον ξερω" Βαζει ο Τζιωλης 2 γκολ γινεται θεος Την επομενη για τα μπαζα Ε, το περιεργο που ειναι?? Εχει παιξει σαν παικταρας Εχει παιξει σαν μαλακας Τι να πω δηλαδη? Οτι με σας ηταν για το πεος?Αφου εκανε φοβερο παιχνιδι.Οτι με την Κερκυρα ηταν καλος?Αφου σερνοταν. Δηλαδη για να μην μας πεις κωλοτουμπες θα πρεπει να λεμε οτι καποιος παιζει ΜΟΝΟ καλα ή ΜΟΝΟ κακά? Και στο φιναλε η γνωμη σας για τον Ζεβλακωφ ειναι η ίδια? Για τον Ριβαλντο? Για τον Κωνσταντινου? Για τον Καστιγιο? Δηλαδη τι σου φαινεται περιεργο? Αν τωρα τους εχετε κατηγοριοποιησει σε 30 κατηγοριες δε βγαινει νοημα Το θεμα ειναι να υπαρχουν 2 κατηγοριες: κανει ή δεν κανει για την ομαδα Ωραιος προπονητης θα γινοσουν ρε... Με σενα ο Καστιγιο θαχε φυγει χρονια, ο Ζιοβανι θαταν στην ομαδα ακομα, ο Τζολε θα επαιζε μεχρι τα 40, ο Σεζαρ δεν θα ερχοταν κτλΑμα ηταν φιλε τοσο απλα τα πραγματα εγω καθε Σαββατοβραδυ θα σφαζομουνα στο ΙTV με τον Μουρινιο Δηλαδη παικτης που ΜΠΟΡΕΙ να κανει αλλα θελει δουλεια δεν υπάρχει? Παικτης που μεχρι να βρω καλυτερο τον κραταω δεν υπαρχει? για αλλους παικτες δε νομιζω (για ριβο και τζολε ειναι απλα θεμα ηλικιας και οχι αξιας) Α ναι? Το θεμα ομως ειναι "κανει ή δεν κανει" οπως λες και συ...Τι θεμα ηλικιας και τετοια?Εσυ δεν λες πως υπαρχουν μονο δυο κατηγοριες? Λοιπον, ο Ριβαλντο πρεπει να συνεχισει και του χρονου?(ανεξαρτητος κοστους, ποιος μπορει να ειναι ο αντικαταστατης κτλ) Α,και κατι αλλο ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ACCOUNT με nick andreaslam
antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Α,και κατι αλλο ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ACCOUNT με nick andreaslam σόρρυ,γιατί έπαιξε τέτοια "κατηγορία"??? Με προσεβάλε κανείς έτσι σφόδρα?
punky Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Bzzzt...enter "ευλόγησε τα γένεια σου" mode... Bzzzt...command accepted... Απορώ που απορείτε, σύντροφοι. Τη δουλειά τους κάνουν οι "δημοσιογράφοι", ας κάνει και η διοίκηση του Παναθηναϊκού τη δική της να προστατέψει το νεαρό. Δεν θα είχες ευλογήσει τα γένεια σου, αν δεν είχα λατρέψει εγώ τα δικιά μου
antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Η στιγμή που περνάς μέσα από τον τοίχο (Sportday / Χρήστος Σωτηρακόπουλος) Υπάρχει μία στιγμή στη ζωή που περνάς από έναν αόρατο τοίχο. Και ξαφνικά όλα αλλάζουν. Ο κόσμος μαθαίνει το όνομά σου, άνθρωποι που μπορεί να μη σου μίλησαν ποτέ συνωστίζονται δίπλα σου, βλέπεις τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σου. Εκείνη την ώρα η ζωή σου αλλάζει. Λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία. Αλλάζει πάντως. Και αρχίζει το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της εμπειρίας. Πώς διαχειρίζεσαι αυτό που συμβαίνει. Και αν θα κρατήσει αυτό που ζεις ή θα γίνεις ένα ακόμα στατιστικό δείγμα των διαβόητων 15 λεπτών διασημότητας που αντιστοιχούν στον καθένα, όπως εύστοχα είπε κάποτε ο Αντι Γουόρχολ. Ο Σωτήρης Νίνης τον τοίχο τον πέρασε προχθές. Για την ακρίβεια, τη στιγμή που ο Βίκτορ Μουνιόθ τού ανακοίνωσε την απόφασή του να τον ξεκινήσει είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Με το που πάτησε το χορτάρι του ΟΑΚΑ ο τοίχος ήταν πια παρελθόν. Είχε περάσει από μέσα του και ήταν πλέον από την άλλη πλευρά. Οι Doors με τη μαγική φωνή και το σαλεμένο μυαλό του Jim Morrison τραγουδούσαν πριν από τρεισήμισι δεκαετίες στο «Βreak on through to the other side» πως «εβδομάδα με την εβδομάδα, μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, η πύλη είναι ευθεία στο βάθος και ορθάνοιχτη». Για να περάσεις μοιάζει εύκολο, αλλά και το να χάσεις τα λογικά σου, ακόμα περισσότερο. Ενα μικρό παιδί, που ακόμα δεν έχει φτάσει σε ηλικία ψήφου, που δεν μπορεί να βγάλει άδεια οδήγησης, που πάει σχολείο, παίρνει εντολή από τον προπονητή του να φορέσει τη φανέλα, να βάλει τα παπούτσια του και να μπει να παίξει. Είναι το φυσιολογικό σενάριο στον... ύπνο κάθε πιτσιρικά! Μόνο που η ζωή συνήθως τέτοια πράγματα έχει τον κυνικό ρεαλισμό να τα αφήνει απραγματοποίητα όνειρα. Ο Νίνης το δικό του ξαφνικά το βίωσε. Τώρα πρέπει να τον προστατέψουν από τις υπερβολές. Σε αυτή την καριέρα έχω δει πολλά ταλέντα να ξεπετάγονται. Κάποια διαχειρίστηκαν απόλυτα και τέλεια αυτή τη στιγμή. Ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι το κορυφαίο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Η ανάγκη των ΜΜΕ είναι να βρίσκουν γρήγορα νέους ήρωες. Ίσως για να έχουν κάτι για να γκρεμίσουν αργότερα! Ο Σαραβάκος έφτιαχνε ωραίο στόρι διότι ακολουθούσε τα χνάρια του πατέρα του. Ηταν ένα τόσο ώριμο παιδί που μπόρεσε και έμεινε προσγειωμένος σε όλη την καριέρα του. Ο Στέλιος Μανωλάς το ίδιο. Αμούστακο παιδί στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ δίπλα στον Μαύρο, τον Μπάγεβιτς και τον Αρδίζογλου. Έσκυψε το κεφάλι, απομονώθηκε, δούλεψε και τα κατάφερε. Ανέφερα τον Μαύρο και θυμήθηκα πως ήμουν στο γήπεδο, μπόμπιρας, μία Κυριακή του Φλεβάρη 1971, όταν πέτυχε το μοναδικό γκολ στη νίκη του Πανιωνίου με τον Πιερικό. Άκουγα πως ήταν 16 χρόνων και τον φώναζαν όλοι στην εξέδρα «μπέμπη» και μου κακοφαινόταν! «Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο μεγαλύτερος από εμένα και να λένε πως είναι μικρός;» σκεφτόμουν. Το γεγονός ότι ο Πανιώνιος είχε Αγγλο προπονητή, τον Τζο Μάλετ, ήταν θεόσταλτο δώρο για τον Θωμά. Είδε ένα αληθινό ταλέντο και το έριξε στα βαθιά! Το ρεκόρ του Μαύρου παραμένει ακατάρριπτο και με την ελληνική λογική πως ένας παίκτης πρέπει να είναι 20 χρονών τουλάχιστον για να του δώσουμε ευκαιρία, μάλλον δεν απειλείται εύκολα. Φυσικά για κάθε ένα ταλέντο που... επέζησε πέφτοντας στα βαθιά, υπάρχουν δέκα που πνίγηκαν. Ίδια εποχή με τον Μαύρο στον Πανιώνιο ξεπετάχτηκε και ο Πάρις Σαγγορίδης. Αν και είχε εξίσου μεγάλες δυνατότητες, το αστέρι του έσβησε γρήγορα. Ο Κώστας Αντωνίου φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού πριν γίνει 16 ετών. Πήγε δανεικός στον Απόλλωνα, συνέχισε τις σπουδές του και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να επιστρέψει σε κατάλληλη στιγμή στους «πράσινους», κάνοντας τεράστια καριέρα. Ο Ερμής Κουρόπουλος, με τον οποίο ξεπετάχτηκαν μαζί την ίδια περίοδο, παρά το εκπληκτικό ταλέντο του χάθηκε στην πορεία! Αν αναλύσουμε τους λόγους, θα βρούμε δεκάδες αίτια και ακόμα περισσότερες δικαιολογίες. Όποιος εκτίθεται σε τέτοια ηλικία στη δημοσιότητα καταλαβαίνει σύντομα πως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Όμως είναι και ο μόνος δρόμος προς την καθιέρωση. Ο Σωτήρης Νίνης ζει από προχτές τα δικά του λεπτά δημοσιότητας. Το πόσο θα κρατήσουν εξαρτάται κυρίως από τον ίδιο. Αλλά και από τη συναστρία. Στο βάθος, αν ήμασταν σε σίριαλ, θα μπορούσε να σιγακούγεται η φωνή της Χαρούλας Αλεξίου: «Αν δεν γεννηθείς αστέρι, η ζωή πώς περιμένεις να σε ξέρει». Την ίδια στιγμή πάντως που ο 16χρονος από τις ακαδημίες ζει το δικό του όνειρο, έδωσε το δικαίωμα σε πολλά άλλα παιδιά στην ηλικία του να συνεχίσουν να κλείνουν τα μάτια και να ελπίζουν. Να ονειρεύονται. Να προσπαθούν! κ η γνώμη του ΜΗΤΣΑΡΑ! Ετσι θα μεγαλώσει ( Δημήτρης Σαραβάκος) Σκέφτομαι πόσα χρόνια έχουμε να δούμε στην Ελλάδα ποδοσφαιριστή να ξεκινά βασικός και να μην είναι καν 17 χρόνων. Στον Παναθηναϊκό πρέπει να γυρίσουμε σχεδόν τριάντα χρόνια πίσω, στην περίπτωση του Κώστα Αντωνίου. Γι' αυτό, αν πρέπει να δώσουμε κάπου συγχαρητήρια, αυτά αξίζει να τα πάρει ο Βίκτορ Μουνιόθ. Οταν η ομάδα σου είναι οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρώτο, καίγεσαι για νίκη και έχεις όλους τους χαφ, πλην του Γκονζάλες, διαθέσιμους, θέλει τόλμη να ρίξεις στον αγώνα έναν νεαρό που έχει κάνει μόλις λίγες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Ο,τι είδε όλος ο κόσμος για τον Σωτήρη Νίνη, είδα πάνω κάτω κι εγώ. Ετσι έχει μικρή σημασία να γίνει συζήτηση για τα προσόντα του Σωτήρη και πολύ μεγαλύτερη για το πώς δεν θα γίνει ένα αστεράκι που θα λάμψει λίγο και μετά θα χαθεί. Σκεφτείτε την καταστροφή, να φτάσει 20-22 ετών και να μιλάμε ακόμα για ταλέντο... Μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να τον αφήσουν στάσιμο. ΧωρΙΣ να διεκδικώ το αλάθητο, νομίζω ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσεχθούν. • Να αντιμετωπιστεί ως ολοκληρωμένος παίκτης με επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. • Να πάρει μέσα στο γήπεδο όλες τις ευθύνες και τις πρωτοβουλίες που του αναλογούν με βάση τα αγωνιστικά προσόντα του. • Να καταλάβει ότι δεν είναι πια απλώς ένας ταλαντούχος παίκτης, αλλά φορτώνεται ίδιες αγωνιστικές ευθύνες με τους υπολοίπους. • Να προστατευτεί από την υπερβολική δημοσιότητα και τη δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας. • Να συνεχίσει και να εντείνει τη δουλειά πάνω στις αδυναμίες που έχουν εντοπίσει οι προπονητές του. • Να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται απλώς στην αρχή ενός πολύ μεγάλου δρόμου. Ο Σωτήρης Νίνης είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι σφάλμα να πιστεύουμε ότι όλα εξαρτώνται από αυτόν. Το περιβάλλον που θα δημιουργηθεί γύρω του και θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί είναι ευθύνη του προπονητή, των συμπαικτών του και των παραγόντων του Παναθηναϊκού. Πρώτος ο Σωτήρης και στη συνέχεια όλοι οι άλλοι έχουν πλέον αυξημένες υποχρεώσεις. Όλοι θα κριθούν.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 σόρρυ,γιατί έπαιξε τέτοια "κατηγορία"???Με προσεβάλε κανείς έτσι σφόδρα? Κοιτα το ποστ μου, κοιτα το δικο σου, πεισε τους οτι δεν ειμαστε το ιδιο προσωπο
antreaslam Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Κοιτα το ποστ μου, κοιτα το δικο σου, πεισε τους οτι δεν ειμαστε το ιδιο προσωπο καταρχήν,είμαι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ από τον KaizerSoze... Δεύτερον, δεν είναι ζήτημα 2πλου λογ/σμου... Απλά ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ....
firewalker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Αν συνεχίσουν έτσι τα κανάλια και ο έντυπος τύπος δεν το βλέπω καλά το παιδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.