Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες καλά κάνει και ξεψαρώνει πιτσιρικάδες που το κατέχουν το άθλημα, ο κάθε προπονητής. Και καλά έκανε ο δικός σας και τον έβαλε χθες.

Αυτό που κατακρίνω είναι την υπερβολή (όχι δική σας, των φυλλάδων πρωτίστως) που σε λίγο θα μας πείσουν ότι άμα γεμίσει μια ενδεκάδα ανήλικα ο βάζελος, θα γίνει Ρεάλ κοψοχρονιά και θα βγάζει μάτια του χρόνου.

Kaizer, εύχομαι να βγω λάθος στο τέλος με τον Ίβανσιτς, όχι για κανένα άλλο λόγο, παρά μόνο γιατι γουστάρω τη μπάλα και χαίρομαι να βλέπω παίχτες που προσφέρουν κάτι. Αλλά ρε φίλε, κάποιος που απλά αφήνει υποσχέσεις μπαλαδόρου μέσα από συνεχείς άχρωμες και μέτριες εμφανίσεις, κάποια στιγμή πρέπει να το αποδείξει με συνέχεια και συνέπεια.

Και δεν ήμουν εγώ αυτός που δήλωσα ότι θα γίνω ο ηγέτης της ομάδας που θα την πάρω στους ώμους μου. Αυτός το δήλωσε. Και έκτοτε μόνο στο blog του παπαρολογεί.

Anyway, μακάρι να βγει ο πιτσιρικάς, για να τον πουλήσει του χρόνου στην Πόρτο ο Σωφέρ, και του χρόνου πάλι δω θα μαστε να τον βρίζετε.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, και ο Σωκράτης ξυνόταν να πουλήσει τον (μέχρι πέρυσι "πρύτανη των τσόγλανων" Καστίγιο) δε βρήκε προσφορά συμφέρουσα, τον κράτησε και του έκατσε τρελά.

Δεν είναι ίδιον του Βαρδινογιάννη να κοιτάζει να βγάζει κέρδος. Ο Σωκράτης μια χαρά τα τσέπωσε από τον Τουρέ και δεν πήρε τίποτε. Ο Βαρδινογιάννης έκανε και μια ακριβή μεταγραφή με το Σαλπιγγίδη.

Και αν βρει να τον μοσχοπουλήσει το Νίνη, ας το κάνει, αρκεί να έχει δυο τρεις από πίσω.

Και, στην τελική, καλύτερα μια εντεκάδα με Νίνηδες, παρά μια εντεκάδα με γέροντες που στο πρώτο μαρκάρισμα σωριάζονται σαν σακί με πατάτες και περιμένουν να σεβαστεί το (κάποτε) όνομά τους ο διαιτητής και να τους δώσει κανένα φάουλ.

Δημοσ.

punky,ένα πράγμα που δεν έχει παρατηρήσει ο πολύς κόσμος,είναι οτι λόγω βλακείας,η οικογένεια,δεν έχει πουλήσει ούτε 10 παίχτες την 20ετία+ που διοικεί.

1)σειταρίδης 2)μπορέλι-ότι κ να λένε,το ξέρω ότι πουλήθηκε στην οβιέδο-

3)δυσκολεύομαι να θυμηθώ άλλον...

Ποτέ δεν πουλούσε , κ αυτό ήταν πάντα το παράπονό μου...Αφού θα σου φύγει,πούλα τον λίγο πιο νωρίς (περιπτώσεις μίκλαντ,λύμπε, μπασινά,καραγκούνη,κυριάκου,κλπ κλπ)

ΥΓ:επίσης φίλτατε punky,έχεις την ατυχία να έχεις για ζώδιο,τη φωτό του μπίσκαν!!!!

ΥΓ2: σε μια ομάδα που οι παίχτες που ξέρουν το μαμημένο το τόπι είναι λίγοι,δεν ξέρω πόσο πολυτέλεια θεωρείται να διώχνεις τον καρατσογλανο σανμαρτεάν,να κράζεις κ να αφήνεις εκτός τον έκι,κ να αφήνεις κ στον πάγκο ίβαντσιτς κ λεοντίου! Δε μπορεί να φταίνε όλοι αυτοί,κάτι άλλο φταίει!

ΥΓ3: Πρωτίστως στον πάγκο πρέπει να κάτσουν τα 4(!)αμυντικά μας χαφ! μπίσκαν,μπόβιο,τζιόλης,άντριτς.

ΥΓ4:Όπως σας έλεγα,όταν όλοι εκσπερμάτωναν με τον έμπεντε,μην ξεγράφετε τον γκαλίνοβιτς,γιατί δυστυχώς οι μαύροι(- αφρικανοί) έχουν πάρει διαζύγιο με τη σοβαρότητα στο χώρο του ποδοσφαίορυ κ μόνο!

ΥΓ5: Μετά τον νίνη φυσικά κ το μπαμ που έγινε,στα μάτια μου εκτός του ρομερο,ο μουνιόθ άδειασε κ τον λεοντίου!

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρένθεση, επειδή το είδα το ματς, ο Τζιόλης ήταν απελπιστικά κακός.

Μια περίεργη περίπτωση αυτός ο άνθρωπος...

Δημοσ.
punky,ένα πράγμα που δεν έχει παρατηρήσει ο πολύς κόσμος,είναι οτι λόγω βλακείας,η οικογένεια,δεν έχει πουλήσει ούτε 10 παίχτες την 20ετία+ που διοικεί.

Οοοps, πράγματι δεν έχω γνωση πάνω σε αυτό. Δεν το είχα παρατηρήσει.

ΥΓ:επίσης φίλτατε punky,έχεις την ατυχία να έχεις για ζώδιο,τη φωτό του μπίσκαν!!!!

καραLOL

Το παιχνίδι δεν το είδα παιδιά, οπότε δεν κάνω κρίση για τον πιτσιρικά.

Την υπερβολή ήθελα να τονίσω του πράγματος.

Όπως η χώρα γέμισε βιντεο κλαμπ το 80 και ιντερνετ καφέ το 00.

Του σκίζουμε τα ράμματα δηλαδή άμα δούμε κάτι και το εφαρμόζουμε παντού. Δεν λέω. Κι εγώ το κάνω. Από τότε που ανακάλυψα το ταμπάσκο, μέχρι και στον καφέ το βάζω.

Snoob mate, όχι δεν προτιμώ μια ομάδα ανήλικων.

Γιατί αυτή πχ θα είναι καμιά Ξάνθη και όχι η ομάδα που μπορεί να πάρει το διπλό απέναντι σε έναν Άγιαξ στα καλά του

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο Άγιαξ "στα καλά του" δεν είχε μέσο όρο ηλικίας 30+...όπως καλή ώρα ο Ολυμπιακός...Και, βέβαια, ο Άξιαξ είναι το κατεξοχήν κέντρο ανάδειξης ταλέντων (εκεί, στα 23 είσαι ή φτιαγμένος ή τελειωμένος, όχι "στην αρχή της καριέρας" όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα).

Σίγουρα ομάδα με προοπτικές δεν μπορεί να χτιστεί αποκλειστικά με 17χρονους. Εφόσον, όμως, υπάρχει κάποιος με γνήσιο ταλέντο, καλύτερα να προωθηθεί αυτός, παρά να έρθει ένας 30χρονος "σωτήρας" από το εξωτερικό, να τσεπώσει ένα ωραίο εφάπαξ και μετά να πάει σπιτάκι του.

Και είναι χίλιες φορές καλύτερα να βλέπει ο κόσμος 11 νεαρούς να ψήνονται στα "δύσκολα" της σουπερ λίγκας (άκου σούπερ λίγκα...) παρά να βλέπει ανθρώπους που θα έπρεπε να σκέφτονται τη ζωή μετά την ποδοσφαιρική τους καριέρα να εξετάζουν "μεταγραφές στο εξωτερικό" (βλ. Οκκάς) ή να διασύρρονται κάνοντας τζόγκινγκ στο γήπεδο (βλ. Ριβάλντο).

Και, φυσικά, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς πως με το θέμα Νίνη βρήκαν οι μαρκουτσοφόροι και κονδυλοφόροι δουλειά να βγάλουν το ψωμάκι (ή το παντεσπάνι) τους για την τρέχουσα εβδομάδα και έχει ο θεός. Άρα, η υπερβολή είναι στην ημερήσια διάταξη.

Δημοσ.

Kaizer, εύχομαι να βγω λάθος στο τέλος με τον Ίβανσιτς, όχι για κανένα άλλο λόγο, παρά μόνο γιατι γουστάρω τη μπάλα και χαίρομαι να βλέπω παίχτες που προσφέρουν κάτι. Αλλά ρε φίλε, κάποιος που απλά αφήνει υποσχέσεις μπαλαδόρου μέσα από συνεχείς άχρωμες και μέτριες εμφανίσεις, κάποια στιγμή πρέπει να το αποδείξει με συνέχεια και συνέπεια

Eχει δειξει εστω σε συγκεκριμενα ματς οτι το ξερει το τοπι? Ναι

Παιζει το πουλακι του στο 70% των παιχνιδιων? Ναι

Υπαρχουν παικτες που ΚΑΙ τον παιζουν ΚΑΙ δεν εχουν δειξει μυρωδια απο μπαλα?Ναι

Αρα θελουμε να φυγει ο Ιβανσιτζ?Οχι, γιατι μεταξυ του Λουκα που το παλευει αλλα δεν... και του ΑΝτρεας που αυνανιζεται αλλα τοχει προτιμω τον ΑΝτρεα με την ελπιδα να του σπασω τα παϊδια και να παιζει σε ολα τα ματς.

Αξιζει ο Ιβανσιτζ τωρα τα 4εκ που τον κοστολογουν οι Αυστριακοι?Οχι αλλα δεν θα ηθελα να τον δωσουμε και πισω φετος ενω εχει αλλο ενα χρονο στο δανειο του-σε αντιθεση με τον Μποβιο που και τσαμπα να μας τον δινανε τι να τον κανω?

ΥΓ5: Μετά τον νίνη φυσικά κ το μπαμ που έγινε,στα μάτια μου εκτός του ρομερο,ο μουνιόθ άδειασε κ τον λεοντίου!

Και καπου εδω δικαιωνεται ο Παρμεζανι και ο Μπακε!!! που τον ειχαν στο φτυσιμο. Διοτι επι Παρμεζανι πες κατι στραβωσε, επι Μπακε δεν τον πηγαινε, επι Μουνιοθ ομως πηρε ΠΟΛΛΕΣ ευκαιριες.Η τουλαχιστον αρκετες για να δειξει.Και αυτος κοιταζε τις ανταυγειες του με τον Τζιωλη.

Δημοσ.

απο οτι εχω καταλαβει εσεις εχετε διαφορετικο προβλημα απο εμας τους Ολυμπιακους

Δεν εχετε καταληξει ποιοι παικτες σας ξεορυν μπαλλα ποιους θελετε......

Δημοσ.

ακριβώς έτσι...

δικαίωση παρμεζάνι κ μπάκε,ναι....

δυστυχώς ο λεοντίου,είναι πολύ φρου φρου για μπάλα...

Σταματησε κ αυτός κ ο τζιόλης από τα 21 τους,να ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ τον αντίπαλο...

στα 25 τους,μπορεί να μπαίνουν στο γήπεδο με τη φούστα του ρουβά!

ΥΓ:ξέρουμε ποιοι παίχτες μας ξέρουν μπάλα! Στο ποιους θέλουμε,ελάχιστα διαφέρουμε! Απλά, είναι η αδυναμίας σε ντελικάτους ποδοσφαιριστές που τους δίνει ένα παραπάνω περιθώριο...

ΥΓ2: ο μπόβιο,αν είναι δυνατόν,να επιστραφεί μαζί με τον μπίσκαν !

ΥΓ3: Αν ο ταρίφας είναι μάγκας,τώρα που όλα πάνε στραβά στην ομάδα, πρέπει να κάνει ΔΥΝΑΤΗ πρόταση ανανέωσης στον μουνιόθ,μαζί με μπάτζετ!

ΥΓ4:Πολύ καλό το πανό της Θ.13 για τον κωστάκη...

Δημοσ.

υεπρβολες μπορει να ακουγονται, αλλα και τα ματακια μας ξερουν τι ειδανε. Και εγω προσοπικα ειδα μια ταλενταρα που στα 17 παρα κατι του επαιξε μπαλα που δεν την εχουν παιξει τα 3,5/4 του παναθηναικου ολη την σεζον. Ειχε ταχυτητα, σουτ, τριπλα, @@ρια, φαντασια, τεχνικη. Αλλοι εχουν κανα δυο απο αυτα, αυτος τα εδειξε ολα για αυτο τον θεωρο ταλενταρα. Τωρα βεβαια σημαντικο ειναι να παρει ευκαιριες και να εχει μια σταθερη εικονα και βελτιοση. Διοτι το παλικαρακι επεσε στα βαθεια και μπορει να υπερεβαλε εαυτο για να δειξει τι αξιζει. Δεν σημενει οτι οποτε παιζει θα παιζει τοσο καλα. Για αυτο πρεπει να τον στηριξουν και να τον καλλιεργησουν σωστα και να εχουν υπομονη. Τον χαρηκα και ας ειμαι και γαβρος.

Δημοσ.
απο οτι εχω καταλαβει εσεις εχετε διαφορετικο προβλημα απο εμας τους Ολυμπιακους

Δεν εχετε καταληξει ποιοι παικτες σας ξεορυν μπαλλα ποιους θελετε......

Γιατι πρεπει να τα μπερδευουμε αυτα τα 2 και βασικα τι εννοεις οτι εχουμε προβλημα?Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ολοι οι Ολυμπιακοι συμφωνουν αν πρεπει πχ να μεινει και του χρονου ο Ριβαλντο??

Για μενα υπαρχουν κατηγοριες

1. Παικτες που αυνανιζονται αλλα και χωρις να αυνανιζονταν δεν ειναι για πολλα.Πχ Σεριτς, Μποβιο

2. Παικτες που αυνανιζονται, εχουν ομως αρετες απλα ειναι πλεον αργα για να επενδυσεις πανω τους λογω ηλικιας κτλ πχ Μπισκαν,Γκουμας,Νιλσον

3. Παικτες που αυνανιζονται αλλα εχουν αρετες και δεν ειναι καμενα χαρτια πχ Ιβανσιτζ,Παπ,Εκι, Μορρις, Τζιωλης, Μαντζιος, λεοντιου (η λιστα ειναι ατελειωτη στον φετινο Παναθηναικο)

4. Παικτες που ΔΕΝ αυνανιζονται αλλα τσαμπα καιει η λαμπα πχ Βυντρα,Αντριτς,Ρομερο,Κωτσιος

5. Παικτες που ουτε αυνανιζονται και το ξερουν το αθλημα πχ ο Σαλπι...α και ο Σαλπι...επισης ο Σαλπι...ο Σαλπι και τελος ο Σαλπιγγιδης

Δημοσ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ 16ΧΡΟΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!

Μπραβο στον Μουνιοθ!!!Αυτο ειναι υγεια. Βλεπεις ενα ταλεντο?Τι θα πει οτι ειναι 15 και 16??? Βαλτον μεσα. Και μετα ξυλο και προπονηση.Και πλυση εγκεφαλου. Και στα 22 του δεν θαναι ταλεντο αλλα ετοιμος παικτης, να τον ξαμολησεις στο γηπεδο να παιξει 10 χρονια μπαλα.

ο Μουνιόθ το είπε ξεκάθαρα..

Ο Παναθηναικός ΔΕ μπορεί να στηρίζεται σε 16χρονους(πολύ ειλικρινής δήλωση-κ προφανής)..Αλλά όταν ένας πιτσιρικάς από τα τσικό μέσα από τις΄προπονήσεις θα δείχνει την αξία του θα παίρνει ευκαιρίες.

Α, και ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ επιτελους ενας ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ.

QUOTE]

Υπήρχε κ άλλος πριν από δύο χρόνια.

Μίλάγε όλη η εθνική ελπίδων για αυτόν.

οταν έπαιξες με τον Παοκ στη Τούμπα σε έκανε χαζό μόνος του..

Τον πήρες μεταγραφή κ τον έφτυσες.

Θεοδωρίδης..

Δημοσ.
δλδ μονο ο καημενος ο σαλπιγγιδης δεν τον παιζει???

NAI!! 16 αγωνες μετα, ο μονος που παλευει καθε ματς και ειναι χρησιμος ακομα και οταν δεν σκοραρει και παραλληλα ΜΠΟΡΕΙ ειναι ο Σαλπι (διοτι και ο Γκουμας το παλευει αλλα...)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ 16ΧΡΟΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!

Μπραβο στον Μουνιοθ!!!Αυτο ειναι υγεια. Βλεπεις ενα ταλεντο?Τι θα πει οτι ειναι 15 και 16??? Βαλτον μεσα. Και μετα ξυλο και προπονηση.Και πλυση εγκεφαλου. Και στα 22 του δεν θαναι ταλεντο αλλα ετοιμος παικτης' date=' να τον ξαμολησεις στο γηπεδο να παιξει 10 χρονια μπαλα.

ο Μουνιόθ το είπε ξεκάθαρα..

Ο Παναθηναικός [b']ΔΕ[/b] μπορεί να στηρίζεται σε 16χρονους(πολύ ειλικρινής δήλωση-κ προφανής)..Αλλά όταν ένας πιτσιρικάς από τα τσικό μέσα από τις΄προπονήσεις θα δείχνει την αξία του θα παίρνει ευκαιρίες.

Α, και ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ επιτελους ενας ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ.

QUOTE]

Υπήρχε κ άλλος πριν από δύο χρόνια.

Μίλάγε όλη η εθνική ελπίδων για αυτόν.

οταν έπαιξες με τον Παοκ στη Τούμπα σε έκανε χαζό μόνος του..

Τον πήρες μεταγραφή κ τον έφτυσες.

Θεοδωρίδης..

Στα 24 του??? (τωρα 26 στα 27)

Ε οχι και στα 24 ταλεντο...Εδω μιλαμε για βασικος κατω των 17. Παρολαυτα και μενα μαρεσει ο Θεοδωριδης σαν τεχνικη. Και θεωρω οτι ειναι πολυ αδικημενος στον Παναθηναικο.

Δημοσ.
Γιατι πρεπει να τα μπερδευουμε αυτα τα 2 και βασικα τι εννοεις οτι εχουμε προβλημα?Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ολοι οι Ολυμπιακοι συμφωνουν αν πρεπει πχ να μεινει και του χρονου ο Ριβαλντο??

Για μενα υπαρχουν κατηγοριες

1. Παικτες που αυνανιζονται αλλα και χωρις να αυνανιζονταν δεν ειναι για πολλα.Πχ Σεριτς, Μποβιο

2. Παικτες που αυνανιζονται, εχουν ομως αρετες απλα ειναι πλεον αργα για να επενδυσεις πανω τους λογω ηλικιας κτλ πχ Μπισκαν,Γκουμας,Νιλσον

3. Παικτες που αυνανιζονται αλλα εχουν αρετες και δεν ειναι καμενα χαρτια πχ Ιβανσιτζ,Παπ,Εκι, Μορρις, Τζιωλης, Μαντζιος, λεοντιου (η λιστα ειναι ατελειωτη στον φετινο Παναθηναικο)

4. Παικτες που ΔΕΝ αυνανιζονται αλλα τσαμπα καιει η λαμπα πχ Βυντρα,Αντριτς,Ρομερο,Κωτσιος

5. Παικτες που ουτε αυνανιζονται και το ξερουν το αθλημα πχ ο Σαλπι...α και ο Σαλπι...επισης ο Σαλπι...ο Σαλπι και τελος ο Σαλπιγγιδης

συμφωνώ 99% με την παραπάνω λίστα του φίλου κάιζερ! Διαφωνώ μόνο που έβαλε στο 3,τους τζιόλη-μάντζιο-μόρρις.Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να μπουν στην κατηγορία σέριτς! και ναι,πράγματι στο 3 η λίστα είναι μεγάλη,κ η κατηγοροιοποιήση πολύ σωστή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...