Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Νίνης γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1990, είναι δηλαδή 16 ετών και 9 μηνών. Δεν μπόρεσε να σπάσει το ρεκόρ του πιο νέου παίκτη που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό αφού ο Κώστας Αντωνίου αγωνίστηκε σε ηλικία 15 ετών σε παιχνίδι των πράσινων με τη Βέροια το 1977.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/138725.html

Well, με εξέθεσαν οι δημοσιοκάφροι που μετέδιδαν.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα μεγάλο + στον Mουνιοθ που δεν φοβήθηκε να τον βάλει μέσα!Μπράβο είναι ωραίο να βλέπουμε τέτοιους παίχτες στα γήπεδα!Στη τελική σήμερα έπαιξε καλύτερα από πολλούς άλλους!Φτάνει πια με τους 'ιτς. βαρεθήκαμε όλοι!

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ 16ΧΡΟΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!

Ελεος με τα 23χρονα και 24χρονα ταλεντα, ο θεος να τα κανει. Ο Ροναλντο της Γιουναιτεντ στα 23 του στοιχιζει οσο ο Παναθηναικος και ο Ολυμπιακος μαζι. Στα 23 σου ή εισαι ή δεν εισαι...

Μπραβο στον Μουνιοθ!!!Αυτο ειναι υγεια. Βλεπεις ενα ταλεντο?Τι θα πει οτι ειναι 15 και 16??? Βαλτον μεσα. Και μετα ξυλο και προπονηση.Και πλυση εγκεφαλου. Και στα 22 του δεν θαναι ταλεντο αλλα ετοιμος παικτης, να τον ξαμολησεις στο γηπεδο να παιξει 10 χρονια μπαλα. Οχι σαν τον Γκουνη,τον Μπασινα, τον Γιαννακοπουλο που μεχρι να φυγουν απο "ταλεντα' και να γινουν παικτες καβατζωσαν τα 28 και εχουν τωρα δεν εχουν αλλα 2-3 χρονια μπροστα τους.

Α, και ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ επιτελους ενας ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ. Δεν αντεχω αλλο "Κυριακο","Τζιωλη","Μαντζιο","Τοροσιδη","Παπασταθοπουλο". Ο τελευταιος που θυμαμαι να ηταν τεχνιτης ηταν ο Γκουνης και αυτος μετριος. Μιλαμε αν το σκεφτειτε στην Πορτογαλια ποιους ειχαμε? 33 ο Τσαρτας, 28 ο Γκουνης, 31 ο Γιαννακοπουλος.Αυτα....Ρε ο πιο τεχνιτης νεος ηταν ο Γιουρκας και ηταν δεξι μπακ!!!

Δηλαδη και για την Εθνικη να το σκεφτεις, ποιον εχουμε πλεον να μπορει να κανει μια τριπλα?Τον 33χρονο Γιαννακοπουλο και τον 30χρονο Καραγκουνη?

Δημοσ.

Ειναι οντως τοσο καλος αυτος ο πιτσιρικας?

Δε τον ειδα αλλα μου λενε ολοι οτι αν συνεχισει ετσι στα 20 του θα ειναι το μεγαλο ονομα του ελληνικου ποδοσφαιρου

Δημοσ.

Μπράβο ρε κόουτς! Ταλέντο που το πιστεύεις κ το αξιοποιείς,όπως είπε ο κάιζερ,είναι τα 16χρονα,όχι τα 22χρονα (τζιολης,μάντζιος,παλαιότερα καραγκούνης-γκούμας κλπ).

Ο πιτσρικάς έδειξε καλά δείγματα,αλλά μην τρελαινόμαστε,γιατί θα υπάρξουν κ παιχνίδια που δε θα του πιάνει τίποτα!

Εγώ προσωπικά το προτιμώ αυτό,κ υπόσχομαι ότι για τα επόμενα 1,5-2 χρόνια, όσο παίζει ο πιτσιρικάς δεν θα τον κράξω ποτέ...

Μια που δείχνει αποφασισμένος να πετάξει έξω όλα τα σαπάκια, δε δοκιμάζει κ στάθη για δεξιά,και γκάντσεφ αριστερά? (και επιτελους,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ,είναι κ οι 2 λίγοι)!

Μετά από πολύ καιρό ήταν καλός κ ο αντρίκος!

Δημοσ.

Βασικά δεν θέλω να σας ξεκαβλώσω από το νέο σας κοσκινάκι.

Αλλά γιατί μου φαίνεται πιο πολύ ως αποτέλεσμα βαρδινογιανέϊκης τσιγγουνιάς και όχι εξευρωπαϊσμού, η είσοδος ενός άγνωστου 16χρονου στο γήπεδο;

Κρατήστε και μία πισινή στον ενθουσιασμό σας δηλαδή.

Όπως όταν φέρατε τον Ίβανσιτς και έγραψα τότε ότι δεν μου γεμίζει το μάτι και έφαγα χέρι από τον Kaiser (στο φύλαγα κουφάλα :P).

Δημοσ.

με αυτήν την λογική όμως punky,δε θα πρέπει ποτέ να βάλει μέσα πιτσιρικάδες!

Κ προσωπικά,δεν έχω παράπονο από τα λεφτά που ρίχνει στην ομάδα,αλλά από το που τα σπαταλάει,κ από το πως διοικεί!

Κ σου επαναλαμβάνω,ότι έχει χρυσοπληρώσει τον νίλσον,που δεν κόβει ούτε με βαλέ στην ξερή! αν λοιπόν, μέχρι να ξεφορτωθεί τον παχυλό μισθό του κριαριού αυτού,το μπάτζετ του δεν του επιτρέπει να φέρει άλλο ένα δεξί μπακ,και κρίνει ο προπονητής ότι ο σταθης αξίζει,ε,τότε,ας μπει μέσα ο στάθης!

ΥΓ: η κίνηση νίνη,είναι πεντακάθαρο άδειασμα στον ρομέρο κιόλας,κ το γουστάρω πολύ αυτό!

ΥΓ2: ο ίβαντσιτς,είναι πολύ καλός παίχτης,απλά ...πρέπει να βρει ποια είναι η θέση του στο γήπεδο!

Δημοσ.

Εγω παντως αλλο βλεπω και με ανησυχει. Οι εφημεριδες αναφερονται σε αυτον λες και μιλανε για τον ροναλντινιο και αυτο μονο καλο δεν μπορει να κανει σε ενα 16χρονο που τα μυαλα του παιρνουν αερα για πλακα.

Απο εκει και περα, δεν τον ειδα αλλα για να το λενε τοσοι, κατι θα ξερουν. Επομενως ευγε στον Μουνιοθ...

Δημοσ.
Αλλά γιατί μου φαίνεται πιο πολύ ως αποτέλεσμα βαρδινογιανέϊκης τσιγγουνιάς και όχι εξευρωπαϊσμού' date=' η είσοδος ενός άγνωστου 16χρονου στο γήπεδο;

[/quote']

Έτσι, πέστα! Το 'χα πει κι εγώ παλιότερα:

Ο ΠΑΟ περιμένει να δει προκοπή από τα τσικό του ή να πάρει κάποιον πολύ νέο παίκτη που θα μπορεί να δεσμεύσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια με όσο το δυνατόν λιγότερα λεφτά.

Παιδιά, μην τρώμε κουτόχορτο. Ένας Νίνης δεν φέρνει την άνοιξη. Είναι βέβαια πολύ καλό και σημαντικό για μια ομάδα να παράγει ταλέντα. Ταλέντα με την ευρωπαϊκή έννοια, γιατί εδώ και οι 25άρηδες ταλέντα θεωρούνται.

Αλλά η ομάδα φυσικά και εξακολουθεί να θέλει ανανέωση, ειδικά στα ακραία μπακ που είναι ανύπαρκτα. Ελπίζω να μη τη βγάλει καθαρή με τον Νινή ο σωφέρ...

Δημοσ.
Εγω παντως αλλο βλεπω και με ανησυχει. Οι εφημεριδες αναφερονται σε αυτον λες και μιλανε για τον ροναλντινιο και αυτο μονο καλο δεν μπορει να κανει σε ενα 16χρονο που τα μυαλα του παιρνουν αερα για πλακα.

Απο εκει και περα, δεν τον ειδα αλλα για να το λενε τοσοι, κατι θα ξερουν. Επομενως ευγε στον Μουνιοθ...

συμφωνώ απόλυτα! Το έχουμε δει να συμβαίνει με λύμπε...κωσταντίνου..οφορίκουε...τζιόλη..μάντζιο...αγρίτη...βάλλα...μελαμπιανάκη(τι είχε γίνει για πάρτη του θυμάστε?)...κλπ κλπ...

κανονικά πρέπει σε κάθε προπόνηση,να του βάζουν μια αφίσα του Μητσάρα μπροστά του,και να πέφτει για καμιά 50αριά κάμψεις,κ μετά πάλι όρθιος!

(πολύ θα γουσταρα πάντως τακτικές ρεαλ κ μπάρτσα στους νέους)(για να καταλαβαίνουν που παίζουν)!

ΥΓ: Αν ο μουνιόθ έχει ακόμα όρεξη για δουλειά στο μπουρδέλο μας, τότε πρέπει να του γίνει αυτοματα ανανέωση συμβολαίου,και να οτυ φέρουν πίσω γκάντσεφ ,στάθη,κρητικό!Κ όποιος δεν του κάνει,όχι δανεικός....απλά λύση συμβολαίου!

Δημοσ.
με αυτήν την λογική όμως punky,δε θα πρέπει ποτέ να βάλει μέσα πιτσιρικάδες!

Δεν εννοώ αυτό ρε άντριου. Λέω πως και η πιτσιρικαρία δεν είναι λύση για πάσα νόσο και μαλακία.

Πρωτίστως σωστές μεταγραφές λείπουν από μια ομάδα που έχει να δει χαρά στα σκέλια της, δεν ξέρω από πότε.

Ούτε ο υπέρμετρος ενθουσιασμός για κάποιον πιτσιρικά. Και πάνω σε αυτό συμφωνώ με το σχολιο του Critter και του Arioch επειδή συμφωνεί μαζί μου

μέχρι να ξεφορτωθεί τον παχυλό μισθό του κριαριού αυτού

Έχεις κάτι με το πιο γαμιστερό και ερωτικό ζώδιο; Λέγε ρε. Να το λύσουμε τώρα.

ΥΓ2: ο ίβαντσιτς,είναι πολύ καλός παίχτης,απλά ...πρέπει να βρει ποια είναι η θέση του στο γήπεδο!

Συμφωνώ. Η θέση του είναι στον πάγκο λοιπόν. Να προσέχει τα Gatorade.

Δημοσ.

1 πιτσιρικά έβαλε ο παναθηναικός! 1! πώς λέμε λοιπόν οτι δεν είναι λύση να στηρίζετε σε νεαρούς; 1 στους 11 είναι!

Ας είναι και δάκτυλος του Βαρδινογιάννη και του Κόκκαλη και του Ντέμη για να μην κάνει μεταγραφές ο παναθηναικός. Είδα και ολυμπιακό και άεκ που έκαναν απο 5 μεταγραφές ο καθένας...

ήταν τουλάχιστον ο σημαντικότερος λόγος που έκατσα και είδα πρώτη φορά φέτος ολόκληρο παιχνίδι του παναθηναικού. Κι ευτυχώς στο 2ο ημίχρονο παίχτηκε πολύ καλή μπάλλα

Δημοσ.
Βασικά δεν θέλω να σας ξεκαβλώσω από το νέο σας κοσκινάκι.

Αλλά γιατί μου φαίνεται πιο πολύ ως αποτέλεσμα βαρδινογιανέϊκης τσιγγουνιάς και όχι εξευρωπαϊσμού, η είσοδος ενός άγνωστου 16χρονου στο γήπεδο;

Ωπα μισο, αλλο το ενα αλλο το αλλο. Ειχε ή δεν ειχε τον Ρομερο για δεξια?Μπορουσε να βαλει Λεοντιου ή Θεοδωριδη ακομα-ακομα?Ή Βικτωρα αποκει και Λεοντιου κεντρο?

Δεν ειναι οτι ψαχναμε επιθετικο ας πουμε και εβαλε τον πιτσιρικα.Δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.Τσιγγουνια θα ηταν αν εψαχνε παικτη αποκει και τελικα δεν επερνε και εβαζε τον πιτσιρικα.

Όπως όταν φέρατε τον Ίβανσιτς και έγραψα τότε ότι δεν μου γεμίζει το μάτι και έφαγα χέρι από τον Kaiser (στο φύλαγα κουφάλα :P).

Γιατι, εχεις σιγουρευτει οτι δεν κανει ο ΑΝτρεας?Χθες ηταν καλος, δεν καταλαβα. Απλα ψωλαρει οπως ολοι εκει μεσα. Αλλα και ο Μποβιο ψωλαρει και ο Ιβανσιτζ ψωλαρει, το θεμα ειναι οτι αν ΔΕΝ ψωλαρουν, ο ενας θα παραμεινει Μποβιο, ο αλλος θα γινει μια χαρα παικτης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...