Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προς το παρόν ας απολαύσουμε άλλη μια περιττή ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης, μια και το ζητούμενο είναι να βγούμε περισσότερο λάδι από τον άλλο.

Ευτυχως για εμενα την αναγκη για αυτοεπιβεβαιωση την παιρνω απο σημαντικοτερα πραγματα απο ο,τι το ποδοσφαιρο, το μπασκετ, ο Βαρδινογιαννης η ο Κοκκαλης.

Βρισκω ομως ανουσιο να μου γινεται «επιθεση» απο καποιον που βρισκεται στο ιδιο σημειο με εμενα, αν οχι χειροτερο (αναφερομαι στα επεισοδια και στην καταντια του ποδοσφαιρου).

Κι εγω για κλαματα πιστευω θα ειμαστε, Για αλλη μια χρονια!!!

Δημοσ.

Τίποτα δεν εχει τελειώσει ακόμα αν ειδικά πάρουμε εμείς το Ζε ρομπέρτο,τότε ο Τζίγκερ σίγουρα θα κάνει μεταγραφές,δε μπορεί να μείνει έτσι άπραγος.

edit:Κάτι που μου ήρθε τώρα.Αν δε πάρουμε το Ζε ρομπέρτο(το πιθανότερο δλδ)και φύγει και η κωλόγρια(Τουρέ)θα είμαστε χειρότεροι από πέρισυ,που σημαίνει ότι θα επιστρέψουμε στις "θρυλικές" 5άρες.

Τελικά κάτι ξέρατε που δε περάσατε τσουλου :P

Δημοσ.
Κρινοντας απο την απαντηση, προφανως δεν εχεις...

Αλλο η σχεση και αλλο η προωθηση εγκληματικων ενεργειων. Αλλα δυσκολο να το καταλαβει κανεις...

Μα τα είπαμε αυτά. Είναι χαμηλό το επίπεδο μου...

Το management του ΟΤΕ ειναι στους ιδιωτες.

Η απάντηση ισχύει και για LL Neo : Μια και το MBA το πήρα νύχτα, δεν γνώριζα ότι το μάνατζμεντ ανήκει σε ιδιώτες. Προφανώς αυτοί δεν δίνουν λόγο σε κανέναν στην κυβέρνηση για τις κινήσεις τους και ακόμα πιό προφανώς σε συζητήσεις με μεγάλους παράγοντες της οικονομικής ζωής της χώρας δεν παρεμβάλλεται κρατικός παράγοντας. Εννοείται δε, ότι σε ένα κράτος που κυνηγάνε τον Βαρδινογιάννη ανελέητα, θα του έδιναν τη διαφήμιση κρατικής εταιρείας χωρίς να επέμβει κάποιος απ' την κυβέρνηση.

Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι ο Βαρδινογιαννης δεν «προστατευσε» την ομαδα του. Η διαφορα μας ειναι οτι δεν εχω την αισθηση οτι ο προεδρος μου με κοροιδευει (γιατι δεν τον αφηνω), βλεπω το ελληνικο ποδοσφαιρο γι'αυτο που ειναι και δε θεοποιω κανεναν και τιποτα. Αλλα κι αυτο θελει ιδιαιτερες γνωσιακες ικανοτητες...

Ναι, φυσικά και δεν σε κοροϊδεύει ο πρόεδρος σου όταν βγάζει ντιβιντιά και στέλνει κρασιά. Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα, όποιος έχει υψηλό επίπεδο αντίληψης αυτά τα προσπερνά...:rolleyes: Και πράγματι, ωραίο το ανεκδοτάκι σου, ότι δεν τον αφήνεις να σε κοροιδεύει. Χαχαχαχαχαχα.

Εγω σου μιλησα με συγκεκριμενα γεγονοτα, οχι με υποθεσεις και «πως γινεται»...

Βεβαίως, με συγκεκριμένα γεγονότα, που στα είπε ο φίλος σου ο βαμμένος Ολυμπιακός, πράγμα που καταδεικνύει το αδιάσειστο τους.

Τουλαχιστον ο Βαρδινογιαννης ειχε το σθενος να κλεισει καποιους συνδεσμους, πραγμα που ο «θειος» επιμελως αποφευγει.

Γαργάρα κάνεις τα όσα είπα και τους λόγους τους οποίους παρέθεσα.

Το ποιος εχει δε βλεπει γυρω του ειναι νομιζω σαφες. Εγω ποτε δεν εκανα θεο το Βαρδινογιαννη, ουτε τον θεωρω οπαδο της ομαδας μου, ουτε «τσιμπαω» με λεσχες, μελη, Μαραντονα κτλ... Αυτα ειναι δικα σας προνομια :mrgreen:

Να είχαμε κι εμείς στον Ολυμπιακό 10 τέτοιους αδιάφθορους και με υψηλή νοημοσύνη οπαδούς που δεν τους κοροιδεύει ο πρόεδρος τους και δεν θα είχαμε αυτά τα χάλια που έχουμε! :rolleyes:

Μήπως ξέρεις αν έχουν πετύχει ή αποτύχει τα τερτιπια του με τα μέλη και τους λόγους που συνέβη αυτό? Πόσα μέλη έχει η Θ7 ξέρεις? Πόσοι "τσίμπησαν" ξέρεις?" Όλοι ειδήμονες έχουμε γίνει βλέπω χωρίς να ξέρουμε πού πάνε τα τέσσερα.

Bussines και πολιτικη ειναι το ποδοσφαιρο και ας μου επιτρεπεις να γνωριζω καποια πραγματα «απο μεσα» που δε θα μπρουσα να αναφερθω.

Γιατί? Σε δεσμεύει το δημοσιογραφικό απόρρητο ή θα σε κάνουν ντα? Εμένα τουλάχιστον με έχουν απειλήσει κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι αλλά δεν φοβάμαι να βγω και να στηλιτεύσω τα κακώς κείμενα του Ολυμπιακού διότι αυλικός του Κόκκαλη δεν θα γίνω όπως δεν έγινα και του Κοσκωτά και του Σαλιαρέλη.

Αυτα και απο μερους μου κλεινω την αντιπαραθεση, γιατι δεν χρειαζεται γραφοντας εκθεσεις, να αποδειξω, ουτε να πεισω κανεναν για τιποτα.

Φυσικά και δεν χρειάζεται να γράφει κανείς για να αποδεικνύει τα λεγόμενα του. Μόνο για να εξυπνακίζει.

Δημοσ.
Επισης να προσθεσω πως τα αδελφια Γιαννακοπουλου φταινε για τα επισοδεια στο ΣΕΦ γιατι θελανε να υπαρχει κλιμα τρομοκρατιας για να εχουν αλλοθι' date='επισης φταινε για την Ριζουπολη γιατι θελανε να διωξουν τους Βαρδινογιαννεους,φταινε για το Χειζελ γιατι κατα βαθος ειναι Λιβερπουλ και να τονισω οτι ειναι σαφες πως τα αδελφια Γιαννακοπουλου εχουν τις δυναμεις του Σουπερμαν και επομενως μπορουν να πιανουν αντικειμενα στον αερα.Εξαλλου το γεγονος πως εχουν σουπερ-δυναμεις φανηκε απο το γεγονος πως οταν πηγαν να προστατευσουν τους...πφφφ..."ανθρωπους"...του Ολυμπιακου,καποιος χτυπησε τον Παυλο.Αυτος βεβαια ηταν βαλτος για να υπαρχει αλλοθι και μαλιστα καλοπλκηρωθηκε γιατι εσπασε το χερι του σε 3 σημεια οταν χτυπησε τον Παυλο.

Και φυσικα ολοι ξερουμε ΓΙΑΤΙ τα αδελφια θελουν κλιμα τρομοκρατιας.Γιατι μονο ετσι μπορει η ομαδα μπασκετ του Παναθηναικου να κερδισει,εστω και με δυσκολια,την κοκκινη αρμαδα.Βεβαια,και απο εμπρηστικες δηλωσεις αλλο τιποτα.Τι κοτες,τι πελατες, τι "αυτον τον κοσμο εχουμε,αυτον θελουμε" εχουν πει,βεεεεεεβαια[/quote']

Ναι, είναι άγιοι κι αυτοί οι άνθρωποι που ούτε που έχουν φτύσει ποτέ δημοσίως....

Κόφτε ρε το συντεχνιακό. Όλοι αλήτες είναι, και ο "πράκτορας" και οι "καπεταναίοι" και οι "φαρμακάδες". Αλήτες που πουλάνε οπαδιλίκι και το χάφτετε, υπερασπίζοντας μια ζωή τον κάθε "προεδράρα" σε περίπτωση που "αλλόθρησκος" τον κατηγορήσει.

Δημοσ.
Κόφτε ρε το συντεχνιακό. Όλοι αλήτες είναι, και ο "πράκτορας" και οι "καπεταναίοι" και οι "φαρμακάδες". Αλήτες που πουλάνε οπαδιλίκι και το χάφτετε, υπερασπίζοντας μια ζωή τον κάθε "προεδράρα" σε περίπτωση που "αλλόθρησκος" τον κατηγορήσει.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισότερο.

Δημοσ.

Ναι' date=' φυσικά και δεν σε κοροϊδεύει ο πρόεδρος σου όταν βγάζει ντιβιντιά και στέλνει κρασιά. Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα, όποιος έχει υψηλό επίπεδο αντίληψης αυτά τα προσπερνά...:rolleyes: Και πράγματι, ωραίο το ανεκδοτάκι σου, ότι δεν τον αφήνεις να σε κοροιδεύει. Χαχαχαχαχαχα.

[/quote']

Φυσικα και δε με κοροιδευει γιατι εχω την ικανοτητα (ισως δυσευρετη) οτι οι κινησεις για κρασια και dvdια εινα ΒΛΑΚΕΙΕΣ και με εκεναν να ντρεπομαι.

Αλλα εγω δεν εχω φαει παραμυθια για τελικους CL :-D, ουτε υπαρχει προσωπολαγνεια για κανεναν.

Βεβαίως' date=' με συγκεκριμένα γεγονότα, που στα είπε ο φίλος σου ο βαμμένος Ολυμπιακός, πράγμα που καταδεικνύει το αδιάσειστο τους.

[/quote']

Ακριβως αφου εγιναν μπροστα του.

Να είχαμε κι εμείς στον Ολυμπιακό 10 τέτοιους αδιάφθορους και με υψηλή νοημοσύνη οπαδούς που δεν τους κοροιδεύει ο πρόεδρος τους και δεν θα είχαμε αυτά τα χάλια που έχουμε! :rolleyes:

Μήπως ξέρεις αν έχουν πετύχει ή αποτύχει τα τερτιπια του με τα μέλη και τους λόγους που συνέβη αυτό? Πόσα μέλη έχει η Θ7 ξέρεις? Πόσοι "τσίμπησαν" ξέρεις?" Όλοι ειδήμονες έχουμε γίνει βλέπω χωρίς να ξέρουμε πού πάνε τα τέσσερα.

Ευτυχως υπαρχουν και ορισμενοι στον Ολυμπιακο που μπορουν να βλεπουν και περα απο το «θειο».

Γιατί? Σε δεσμεύει το δημοσιογραφικό απόρρητο ή θα σε κάνουν ντα? Εμένα τουλάχιστον με έχουν απειλήσει κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι αλλά δεν φοβάμαι να βγω και να στηλιτεύσω τα κακώς κείμενα του Ολυμπιακού διότι αυλικός του Κόκκαλη δεν θα γίνω όπως δεν έγινα και του Κοσκωτά και του Σαλιαρέλη.

Οταν στη μεση μπαινουν αγαπημενα προσωπα' date=' προτιμω να αφησω εσενα στην αγνοια, παρα να εκθεσω εκεινα.

Φυσικά και δεν χρειάζεται να γράφει κανείς για να αποδεικνύει τα λεγόμενα του. Μόνο για να εξυπνακίζει.

Φαινεται το ποιος εξυπνακιζει (βλεπε οικονομικες γνωσεις και ΜΒΑ) και ποιος μιλα με ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Δε χρειαζεται ομως, σε πιστευω και χωρις αυτα :-D

Κόφτε ρε το συντεχνιακό. Όλοι αλήτες είναι' date=' και ο "πράκτορας" και οι "καπεταναίοι" και οι "φαρμακάδες". Αλήτες που πουλάνε οπαδιλίκι και το χάφτετε, υπερασπίζοντας μια ζωή τον κάθε "προεδράρα" σε περίπτωση που "αλλόθρησκος" τον κατηγορήσει.

[/quote']

Ο αλλοθρησκος θα πρεπει να κοιταζει την καμπουρα του και οχι των αλλων. Οταν λοιπον γινεται μια συζητηση, καλα θα κανει να μην παιρνει επιθετικο υφος, ειδικα αν δεν εχει καταλαβει τι εννοει αυτος που μιλησε. Αλλα οι Ολυμπιακοι (επαναλαμβανω, οχι ολοι) ξεχυλιζουν απο μαγκια. Ειδικα αν εχουν ΜΒΑ!

Το παραπανω ειναι το μονο πραγμα που συμφωνουμε. Το «ρε» (δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια που το χρησιμοποιεις) περιττευει. Αλλα καταλαβαινω οτι οταν εισαι μαγκας, ειναι δυσκολο να το κρυψεις.

Δυστυχως δεν αντισταθηκα να μην απαντησω. Τα επιχειρηματα του Kandinsky ειναι τοσο ισχυρα, που δεν μπορω να μην τα αντικρουσω!!!

Υποσχομαι ομως να μη συνεχισω και συγγνωμη αν κουρασα με αυτες τις παρεμβασεις τους υπολοιπους.

Δημοσ.
Ναι' date=' είναι άγιοι κι αυτοί οι άνθρωποι που ούτε που έχουν φτύσει ποτέ δημοσίως....

Κόφτε ρε το συντεχνιακό. Όλοι αλήτες είναι, και ο "πράκτορας" και οι "καπεταναίοι" και οι "φαρμακάδες". Αλήτες που πουλάνε οπαδιλίκι και το χάφτετε, υπερασπίζοντας μια ζωή τον κάθε "προεδράρα" σε περίπτωση που "αλλόθρησκος" τον κατηγορήσει.[/quote']Τι επιχειρηματα-οροσημα ειναι αυτα?

Τι μνημεια επιχειρηματολογιας?

Τι κολαφος?Καταιγιδα θα μπορουσα να το χαρακτηρισω αλλα τα λογια μοιαζουν τοσο μικρα μπροστα στον ορυμαγδο επιχειρηματων που αποδυκνειουν ΟΧΙ ΑΠΛΑ 100% ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ 99% οτι για τα επισοδεια φταινε οι Γιαννακοπουλαιοι εξαλλου απαντηθηκε και το ερωτημα ΓΙΑΤΙ να θελουν στο συγκεκριμενο ματς επισοδεια οι Γιαννακοπουλαιοι

Βεεεεβαια,τωρα το καταλαβα

Δημοσ.
Η απάντηση ισχύει και για LL Neo : Μια και το MBA το πήρα νύχτα, δεν γνώριζα ότι το μάνατζμεντ ανήκει σε ιδιώτες. Προφανώς αυτοί δεν δίνουν λόγο σε κανέναν στην κυβέρνηση για τις κινήσεις τους και ακόμα πιό προφανώς σε συζητήσεις με μεγάλους παράγοντες της οικονομικής ζωής της χώρας δεν παρεμβάλλεται κρατικός παράγοντας. Εννοείται δε, ότι σε ένα κράτος που κυνηγάνε τον Βαρδινογιάννη ανελέητα, θα του έδιναν τη διαφήμιση κρατικής εταιρείας χωρίς να επέμβει κάποιος απ' την κυβέρνηση.

Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά. Παρόλαυτα θα κάτσω και θα στα γράψω...

my.php?image=1om65a2tt.gif

Όπως βλέπεις στον παραπάνω πίνακα τα περσυνά έσοδα απο χορηγούς ήταν 6,000,000. Κάνω εκτίμηση και σου λέω ότι άντε τα μισά απο αυτά να ήταν του ΟΤΕ. 3,000,000. Κάνω τις εξής ερωτήσεις:

α) Πιστεύεις ότι αν δεν υπήρχε ο ΟΤΕ δε θα υπήρχε άλλη εταιρία στην Ελλάδα πρόθυμη να αναλάβει αυτή τη χορηγία;

β) Τη θεωρείς κακή διαφημιστική κίνηση του ΟΤΕ;

γ) Πιστεύεις ότι ο Παναθηναικός στηρίζεται και περιμένει την κρατική βοήθεια για να τα βγάλει πέρα;

Αν δεχτούμε σου λέω ότι λόγω πολιτικών πιέσεων ο ΠΑΟ κατάφερε να τσεπώσει χορηγεία του ΟΤΕ με 3,000,000 ενώ η αμέσως χειρότερη προσφορά ήταν 2,000,000. Πιστεύεις ότι αυτο το 1,000,000 είναι τόσο κρίσιμο για την διατήρηση του Παναθηναικού στην ζωή, όπως ήταν τα χρέη για τα οποία έγινε "διακανονισμός" (λοοοοοοοοοοοοοοοοοολ) στο Γαύρο; Μην τρελαθούμε. Δεν ισχυρίστηκα τπτ για το ΜΒΑ σου, αλλά ρε συ με όλο το θάρρος τέτοιες [...] τις περιμένω απο τον Τάκη - homo pithikanthropus όχι απο εσένα που αν μη τι άλλο έχεις δείξει ένα επίπεδο στη σκέψη σου.

Όσον αφορά τώρα τους Προέδρους αυτοεξαιρώ τον ευατό μου απο τα πρόβατα. Εκτός και αν ενώ κινδυνεύω με ban, κάθε φορά που πιάνω στο στόμα μου τον καρκινιάρη, μπορώ ταυτόχρονα να τον λατρεύω και να τον ακολουθώ. Οι Γιαννακοπουλαίοι απο την άλλη ακόμα και όταν ήταν κάτω απο το γαύρο δε θυμάμαι να είχαν προωθήσει βία και πολύ περισσότερο τώρα δεν έχουν και ανάγκη. Ήμαρτον νίκησαν το γαύρο 3-0 δε θα είχαν τίποτα να κερδίσουν απο την όλη ιστορία.

Και γενικώς ενώ κατατάσω τον ευατό μου στους κάφρους, ενώ έχω παίξει ξύλο για την ομάδα μου και όταν χρειαστεί θα ξαναπαίξω, γιατί; επειδή πολύ απλά το γουστάρω, ε όχι τυφλό και πειθήνιο όργανο του κάθε καριόλη δεν είμαι.

Άλλοι αγαπητέ είχαν κάνει διαδηλώσεις για να μην πάει ο χοντρούλης στη στενή στα τέλη της δεκαετίας του 80...

Δημοσ.
Ευτυχως για εμενα την αναγκη για αυτοεπιβεβαιωση την παιρνω απο σημαντικοτερα πραγματα απο ο,τι το ποδοσφαιρο, το μπασκετ, ο Βαρδινογιαννης η ο Κοκκαλης.

Το παιχνίδι της ζυγαριάς και η λογική του λιγότερου κακού, προδίδει την προαναφερθείσα ανάγκη. Είναι σχεδόν ενστικτώδης η αντίδραση να δικαιολογήσουμε τους ημέτερους σε τέτοιες περιπτώσεις. Αντί λοιπόν να τους τα σούρουμε κανονικά που το σκηνικό της βίας διαιωνίζεται με τις ευλογίες τους, καταλήγουμε σε ένα αναίσχυντο "τουλάχιστον εμείς..." και ησυχάζουμε καθότι ανήκουμε στην ομάδα που επιδίδεται στην ελάχιστη εκτροπή.

Βρισκω ομως ανουσιο να μου γινεται «επιθεση» απο καποιον που βρισκεται στο ιδιο σημειο με εμενα, αν οχι χειροτερο (αναφερομαι στα επεισοδια και στην καταντια του ποδοσφαιρου).

Επίθεση, με ή χωρίς εισαγωγικά, δε γίνεται κατά τρόπο συγκριτικό, αλλά απόλυτο. Έκανες κύριε επεισόδια; Θα τα ακούσεις κανονικά και με το νόμο, όπως ακριβώς τα άκουσαν κι οι εκάστοτε άλλοι σε ανάλογες περιπτώσεις. Δεν ανήκω σε αυτούς που χαρίζουν κάστανα, κυρίως όταν είναι λερωμένη η από εδώ φωλιά. Κι επειδή μάλιστα έχω μάθει να είμαι διπλά αυστηρός στα λουλούδια "μας", αξιώνω ανάλογη αυστηρότητα σε κάθε περίπτωση, χωρίς να καθαγιάζουμε και να αγιοποιούμε μόνο και μόνο επειδή ο τάδε έφερε τον άλφα παιχταρά ή ο δείνα μας πρόσφερε στο πιάτο το 104 πρωτάθλημα.

Δημοσ.
Φυσικα και δε με κοροιδευει γιατι εχω την ικανοτητα (ισως δυσευρετη) οτι οι κινησεις για κρασια και dvdια εινα ΒΛΑΚΕΙΕΣ και με εκεναν να ντρεπομαι.

Αλλα εγω δεν εχω φαει παραμυθια για τελικους CL :-D' date=' ουτε υπαρχει προσωπολαγνεια για κανεναν.[/quote']

Επιμένεις να υποπίπτεις στο ίδιο αστείο λάθος. Ποιός σου είπε ότι έχαψε κανείς παραμύθια για τελικούς? Μήπως ο βαμμένος φίλος σου?

Ακριβως αφου εγιναν μπροστα του.

Έτσι. Βλέπω ότι μιλάμε με επιχειρήματα. Αν μπορείς να καταθέσεις και ένα λινκ με το βιντεάκι θα το εκτιμήσουμε.

Ευτυχως υπαρχουν και ορισμενοι στον Ολυμπιακο που μπορουν να βλεπουν και περα απο το «θειο».

Αυτή είναι η πλειοψηφία. Άλλο αν ο "θείος" επιμένει να παρουσιάζει τον Τάκη και τον Αλέκο σαν το αντιπροσωπευτικό δείγμα οπαδών.

Οταν στη μεση μπαινουν αγαπημενα προσωπα, προτιμω να αφησω εσενα στην αγνοια, παρα να εκθεσω εκεινα.

Σε αυτή την περίπτωση φροντίζει τότε κανείς να μην αναφέρει καν τα γνωστά βαρύγδουπα "ξέρω εγώ" κλπ. Τα ίδια λένε όλοι, "ξέρω εγώ", "έχω γνωστούς", "έχω στοιχεία". Ωραία λοιπόν, να σου απαντήσω κι εγώ με την ανάλογη εκπληκτικού επιπέδου επιχειρηματολογία που χρησιμοποιείς : Έχω κι εγώ γνωστούς από μέσα και σου λέω ευθαρσώς πως ότι έχεις αναφέρει είναι λανθασμένο αλλά δεν μπορω να πω περισσότερα. Πάμε παρακάτω τώρα.

Φαινεται το ποιος εξυπνακιζει (βλεπε οικονομικες γνωσεις και ΜΒΑ) και ποιος μιλα με ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Δε χρειαζεται ομως, σε πιστευω και χωρις αυτα :-D

Φίλε μου βλέπω ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο απ' όσο νόμιζα διότι δεν υπάρχει και κατανόηση απλών ελληνικών. Δεν πειράζει, γι' αυτό υπάρχουν τα φόρα για να βοηθάνε.

Ο αλλοθρησκος θα πρεπει να κοιταζει την καμπουρα του και οχι των αλλων. Οταν λοιπον γινεται μια συζητηση, καλα θα κανει να μην παιρνει επιθετικο υφος, ειδικα αν δεν εχει καταλαβει τι εννοει αυτος που μιλησε. Αλλα οι Ολυμπιακοι (επαναλαμβανω, οχι ολοι) ξεχυλιζουν απο μαγκια. Ειδικα αν εχουν ΜΒΑ!

Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι έξυπνοι φιλε μου. Όταν λοιπόν καταθέτεις άποψη λέγοντας "δεν ξέρω αν θα χαρακτηριστεί σαν flame" αναγνωρίζεις ότι αυτό που γράφεις δεν αποτελεί και υπόδειγμα ήρεμου ποστ και ότι μπορεί να εκληφθεί αρνητικά. Όπου υπάρχει δράση λοιπόν υπάρχει και αντίδραση αλλά και πάλι, δε νομίζω ότι σε πήρε κανείς απ' τα μούτρα. Γενικώς, σε βλέπω πολύ εύθικτο.

Το παραπανω ειναι το μονο πραγμα που συμφωνουμε. Το «ρε» (δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια που το χρησιμοποιεις) περιττευει. Αλλα καταλαβαινω οτι οταν εισαι μαγκας, ειναι δυσκολο να το κρυψεις.

Σε χάλασε το "ρε"? Να με συγχωρείς, μήπως το επώνυμο σου είναι Σαρτζετάκης? Τελικά είσαι πάρα πολύ εύθικτος και σε αυτή την περίπτωση να τα αποφεύγεις τα φόρα, υπάρχουν κακοί χρήστες που μπορεί να σε πουν "ρε"...:mrgreen:

Δυστυχως δεν αντισταθηκα να μην απαντησω. Τα επιχειρηματα του Kandinsky ειναι τοσο ισχυρα, που δεν μπορω να μην τα αντικρουσω!!!

Υποσχομαι ομως να μη συνεχισω και συγγνωμη αν κουρασα με αυτες τις παρεμβασεις τους υπολοιπους.

Μην υπόσχεσαι ότι δεν θα τηρήσεις μια και μετά απ' αυτό μου το ποστ πάλι τα ιδια θα λες.

Δημοσ.
Τι επιχειρηματα-οροσημα ειναι αυτα?

Τι μνημεια επιχειρηματολογιας?

Τι κολαφος?Καταιγιδα θα μπορουσα να το χαρακτηρισω αλλα τα λογια μοιαζουν τοσο μικρα μπροστα στον ορυμαγδο επιχειρηματων που αποδυκνειουν ΟΧΙ ΑΠΛΑ 100% ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ 99% οτι για τα επισοδεια φταινε οι Γιαννακοπουλαιοι εξαλλου απαντηθηκε και το ερωτημα ΓΙΑΤΙ να θελουν στο συγκεκριμενο ματς επισοδεια οι Γιαννακοπουλαιοι

Βεεεεβαια' date='τωρα το καταλαβα[/quote']

Απ' τον Lord δεν περίμενα κάτι παραπάνω απ' αυτά που ειπε αλλά κι εσύ? Ποιός σου είπε ότι πήγα εγώ να αποδείξω πως οι Γιαννακοπουλαίοι ήθελαν επεισόδια? Αυτό δεν μπορώ να το κάνω διότι εγώ ήμουν άτυχος και δεν έχω φίλο βαμμένο Παναθηναϊκο που να ήταν μπροστά σε ανάλογο επεισόδιο με αυτό που μας περιγράφηκε προηγουμένως.:mrgreen:

Αυτό που σου/σας λέω είναι ότι όλοι αυτοί θα μπορούσαν να είχαν κάνει πολύ περισσότερα για τη βία απ' ότι έχουν κάνει τωρα (δλδ τίποτα). Είναι νομίζω πολύ απλό αυτό που λέω. Και πες μου κάτι σε παρακαλώ. Πιστεύεις πως ένας πρόεδρος που ριχνει ροχάλες είναι πολιτισμένος σαν άνθρωπος? Όχι βέβαια. Είναι ένα γουρούνι όρθιο, ένας βλάκας με λεφτά που ματσώθηκε στη ζωή του αλλά ο πολιτισμός πέρασε και δεν τον ακούμπησε. Όπως το ίδιο ισχύει για όποιον κοροιδεύει τον αντίπαλο και τον λέει "κότα", "λαγό", όποιον ειρωνεύεται, όποιον επιτρέπει σε οπαδούς να βγαίνουν στην τηλεόραση και να πινουν ουίσκυ δημοσίως και να παίζουν με κουκλάκια (δίνοντας το καλό παράδειγμα), όποιον κουβαλάει κουμπούρι, όποιον στέλνει "χτιστούς" να την πέσουν σε κάποιον, κλπ. Θεωρείς ότι οι συμπεριφορές αυτές συνάδουν με το προφιλ ανθρώπου που προάγει τη νηφαλιότητα και το φιλαθλο πνεύμα?

Δε σε ψέγω ρε φίλε (ελπίζω εσένα να μη σε ενοχλεί το "ρε") για τον πρόεδρο σου επειδή εισαι βάζελος. Σε ψέγω γιατί κι αυτός μας δουλεύει όπως κάνει και ο δικός μου, όπως έκανε και ο Ψωμιάδης, ο Μελισσανίδης, ο Βουλινός, ο Σαλιαρέλης, ο Κοσκωτάς, και όλοι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου/μπάσκετ/βόλευ εδώ και δεκαετίες. Βλέπουν την καφριλα μέσα στο γήπεδο και αντι να κουνήσουν τον κώλο τους ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα, αναλώνονται σε φτηνές καταδίκες των επεισοδίων και βάζουν δικηγόρους για να αποφύγουν τιμωρία της ομάδας. Κι όλα αυτά μέχρι την επόμενη φορά.

Είναι δυνατόν εν έτει 2006 να μην έχει λυθεί ακόμη το πρόβλημα αυτό? Είναι δυνατόν να έχει άνθρωπος (ξέχωρα αν ειναι γαύρος/βάζελος) τρύπες στα πλευρά? Να παίζουν παίκτες και να φοβούνται ότι θα φάνε καφέδες/νερά/αντικείμενα στο κεφάλι?

ΥΓ

Δε θέλω να δώσω λινκ για άρθρα, ποστ κλπ που έχω/ουμε γράψει με τους φιλους που διατηρούμε σάιτ/φόρουμ του Ολυμπιακού για τα της βίας για να μην παρεξηγηθώ. Δεν υπήρξε όμως ούτε ένας σε επεισόδια που έγιναν από κόκκινα τσογλάνια που να μην τα καταδίκασε.

Δημοσ.

Εγω αυτο που δεν μπορω ειναι η ισοπεδωση.

Δεν μπορω ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ να καταλαβω ΓΙΑΤΙ καποιος σκεφτεται με αφορμη τα επισοδεια του ΟΑΚΑ οτι οι Γιαννακοπουλοι ειναι οπως ολοι κιετς να ουμε

Μου την σπαει να λες "Ειναι ολοι τα ιδια" χωρις να δικαιολογεις πως αυτο προεκυψε απο τα επισοδεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...