Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστός ο κάιζερ,σόρρυ για το όνομα!

επίσης, συμφωνώ ότι παίχτης που δε γουστάρει να έρθει, είναι προτιμότερο να μην έρθει, κ ας παίζω με τον κρητικό (ειδικά σε ένα άρρωστο κλιμα που επικρατεί στον Παναθηναικό τώρα,αποκλείεται να κάνουμε παίχτη να ταβλώσει που παίζει για μας)!Οπότε αν έρχεται εξ αρχής ξενερωμένος...χέσε ψηλά κ αγνάντευε!

(για το μπάσκετ, των 10 ευρώ θα βρεις σίγουρα φίλε)!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eυχαριστώ παιδιά. Και εγώ για 10 και 20 ξέρω αλλά είπα να ρωτήσω μπας και ξέρει κάποιος κάτι άλλο..

Πάντως θα πάω μάλλον μια βόλτα από οακα το απόγευμα και θα δούμε.

Οτι και να γίνει αξίζει μια επίσκεψη στο γήπεδο με την ομάδα που έχουμε..

Δημοσ.

οχι μια πολλες επισκεψεις αξιζει ;)

παντως εισητηρια των 10 ευρω θα εχει και αυριο σιγουρα

Δημοσ.
οχι μια πολλες επισκεψεις αξιζει ;)

παντως εισητηρια των 10 ευρω θα εχει και αυριο σιγουρα

ειναι σιγουρο αυτο εαν ειναι να πεταχτω και εγω

Δημοσ.

Δεν παιζει παιδια να μην εχει εισητηρια αυριο. sold out δεν νομιζω να γινει. Με τη μακαμπι που ηταν ο πιο "δημοφιλής" αγωνας φετος μιση ωρα πριν το ματς απ εξω πηρα εισητηριο. ακομα και περσι με την Ταου που ηταν sold out παλι απ εξω πηρα :P μονο στον τελικο κυπελλου ξεμεινα

Δημοσ.

ωραια παμε οακα παλι αποψε λοιπον. τρεις φορες εχω παει φετος ευρωλιγκα και το ευχαριστηθηκα δεοντως.

Δημοσ.

Για να γελασουμε με την φατσα του Λεμονη...τι γιωτομπαλο ειναι αυτο...

Παρεπιπτοντως Αρχον ειλικρινα δεν πιστευω να νομιζεις ότι ο Λεμονης ειχε κανενα μεριδιο σε εκεινη την ομαδα? Ενα καρο κοσμος εχει παρει τελευταια 10 χρονια πρωταθλημα με τον Ολυμπιακο...

Δημοσ.

Nαι ρε συ καιζερ μαζι σου αλλα μονο ο λεμονης εχει καταφερει να ριξει 4 σε σας και 10 στην αεκ σε 2 αγωνες.

Προς θεου εγω ξενερωσα απιστευτα με τον sir Τακης αλλα τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα

Δημοσ.
Για να γελασουμε με την φατσα του Λεμονη...τι γιωτομπαλο ειναι αυτο...

Παρεπιπτοντως Αρχον ειλικρινα δεν πιστευω να νομιζεις ότι ο Λεμονης ειχε κανενα μεριδιο σε εκεινη την ομαδα? Ενα καρο κοσμος εχει παρει τελευταια 10 χρονια πρωταθλημα με τον Ολυμπιακο...

χαχαχαχα.

Αυτο ειναι αληθεια,οτι η ομαδα ειχε πολυ καλους παικτες και ηταν ηδη στρωμενη οταν την πηρε ο Τακης,απλα αυτος συνεχισε να παιζει οπως επαιζε πριν η ομαδα. Το οτι ειχε μεγαλα σκορ στα ντερμπυ παντως οπως λενε και τα παιδια παραπανω αληθευει. Την φωτογραφια μου την εστειλε φιλος παναθηναικος και μου ελεγε για αυτο τον πηρατε ρε?

Παντως σαν προπονητης φαινεται να ειναι πολλα υποσχομενος αν τον αφησουν να κανει την δουλεια του. Θα δειξει.

Δημοσ.

Ποια δουλεια του ρε?

Βγηκε το γραφειο τυπου -=Νικολακοπουλος και ειπε καθαρα πως στελεχη της ΠΑΕ λενε πως ειναι μεχρι το καλοκαιρι και κοιτανε ηδη στοχους με εισηγηση Λουξεμπουργκο (ωστε να του πουνε "Ηδη κοιταμε παικτες που θες, ελα να παρεις την ομαδα")

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...