Arxon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 γυριζει και ο Ματσε σε μας και λεει οτι μπορει και να προλαβει το μεταξυ μας παιχνιδι στο ΟΑΚΑ. Σας χαριζουμε τον Μουλαομεροβιτς για το συγκεκριμενο παιχνιδι,τον θελετε?χεχε
KaizerSoze Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ναι διοτι με Διαμαντιδη-Βουγιανιτς εχω προβλημα, φερε τον Νταμιρ να στρωσει ο ασος.
antreaslam Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 έχω την εντύπωση ότι ο μασιγιάουσκας (που είναι αρκετά καλός παίχτης), δε θα έπαιζε πάνω από 12-13 λεπτά σε πλήρη παναθηναικό!
1980 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 έχω την εντύπωση ότι ο μασιγιάουσκας (που είναι αρκετά καλός παίχτης), δε θα έπαιζε πάνω από 12-13 λεπτά σε πλήρη παναθηναικό! εγω παλι εχω την εντυπωση οτι καποιος εβγαλε χοντρα λεφτα στην αντιπερα οχθη.
firewalker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Την ανακοίνωση της Θήρας 13 Ολυμπιακοί την γράψανε; Καλά πλάκα μας κάνουν τα παιδάκια αυτά; Πέρυσι που συναντήθηκαν με τον Τζίγγερ βάλαν το δάκτυλο στον ..... και δεν του είπανε τίποτε (πλην ενός συνδέσμου νομίζω στην Ρόδο). Τώρα μάθανε ανάγνωση και γραφή και βγάζουν ανακοινώσεις; Να πάει στα τσακίδια η οικογένεια αλλά η Θήρα 13 δεν έχει κανένα δικαίωμα για τέτοιου είδους ανακοίνωση. Το δικαίωμα αυτό το απόλεσε τόσα χρόνια που φιλούσε τα πόδια της οικογένειας. Γιατί με 100 διαρκείας μπαίνουν μέσα 400+ άτομα. Ιδιαίτερα στα παιχνίδια με Λάρισα και Καλαμαριά μπήκαν με το έτσι θέλω. Είναι ανεπίτρεπτο στο παιχνίδι με την Καλαμαριά να πηγαίνουν 100 "μαστουρωμένα" από θήρα σε θήρα και να λένε "ρε γιατί δεν βρίζεται ρε, βρίστε τους...". Όποιος ήταν εκεί καταλαβαίνει τι εννοώ. Αμφιβάλω αν από αυτούς που υλοποίησαν την ανακοίνωση οι μισοί πηγαίνουν στο γήπεδο. Αυτή είναι η Θύρα 13; Να την χαίρονται. Που ήταν πέρυσι και πρόπερσι; Αλλά φαίνεται θα κόπηκε η επιχορήγηση από την Π.Α.Ε. φέτος και ξεσπάθωσαν τα παιδάκια. Είναι οι ίδιοι που στην μία φάση αποθεώνουν έναν παίχτη και στην επόμενη τον σταυρώνουν. Είναι αυτή που στο γήπεδο δεν ξέρουν το σκορ. Είναι αυτοί που μέχρι χθες είχαν σκονάκι της διοίκησης στην τσέπη με τα συνθήματα που πρέπει και δεν πρέπει να φωνάξουν στο γήπεδο. Είναι οι ίδιοι που τώρα παίρνουν γραμμή από αλλού... Αν έχουν πρόβλημα με τον Τζίγγερ να "κράζουν" αυτόν και την οικογένεια. Δεν είδα κανέναν από αυτούς να την στήσει έξω από την Motoroil και να "κράξει". Αλλά εκεί για να πας θέλει να έχεις.... Αυτό που κάνουν στο γήπεδο είναι αισχρό, με απειλές να αναγκάζουν τον κόσμο να βρίζει παίκτες και ομάδα. Βρίσε, ξελαρυγγιάσου, κάνε ότι θέλεις. Μην ενοχλείς τους άλλους.
LL_NEO Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρεις τι λες. Ειδικά οι ανεξάρτητοι έχουν φάει τρελό κυνήγι απο το σωφέρ
Mika Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Firewalker no offence αλλα λες οτι να ναι αφου μαλλον δεν ξερεις τι εχει παιχτει τα τελευταια χρονια (και ειδικα με τους ανεξαρτητους οπως ειπε ο LL)
tzinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 πηρατε andriano lozada καπως ετσι, το παρουσιαζουν για τελειομενη μεταγραφη, δανεικο για 6 μηνες(τι κολλημα εχει φαει με τους δανεικους ο βαζελος?). Απο την πορτο, φενεται καλος σκορερ και τεχνιτης, και εχει βγει μια χρονια 3τος σκορερ και την επομενη 2ρος στην πορτογαλια (οχι με την πορτο τοτε). Ειδα στο γιουτουμπ 3γκολακια του, το ενα ειναι κεφαλια ψαρακι, το αλλο αναποδο ψαλιδη απο το υψος της περιοχης! Βεβαια και οταν ειδα το ντιβιντι απο το σπορτντει για τον μπορχα νομιζα οτι ειναι παιχταρα. Αλλα αλλο βραζιλιανος και ψαλιδακια και αλλο εκουαδορ και κεφαλιες και κανα τζουκαβλιδι που εδειχνε το ντιβιντι του μπορχα. Θα δειξει. Φετος παντος λεει εχει παιξει πολυ λιγο διοτι ο ποστιγκα του εχει φαει την θεση. Αααα και αν ψαξετε youtube μη μπερδευτειτε με τον αλλο αντριανο της πορτο. Αυτος ειναι καπου 17-18 χρονων και κανει πανω απο 15 εκατομυριακια! Τα λινκ για τα γκολ του δικου σας αντριανο τα εχει το sportfm.gr h to sportime
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 στο fm τον έχει πάρα πολύ γρήγορο! Accelaration και pace από 18!
antreaslam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 firewalker ,σόρρυ, αλλά αν δεν ξέρεις τι γίνεται στο συνδεσμιακό χώρο,πως βγάζεις συμπέρασμα?από τα 100 πρεζόνια όπως λες? (Η "θήρα" γράφεται με "υ" επίσης!) Το ότι ο μεγαλύτερος σύνδεσμος(προ ενοποίησης) ήταν ΕΞΩ από το γήπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα, σου λέει εσένα ότι έπαιρναν χαρτζηλίκι? Έχεις διαβάσει ποτέ τις απόψεις τους? Έχεις πάρει ποτέ το περιοδικάκι τους? Γιατί κρίνεις τόσο εύκολα κ εσύ? ΥΓ: Όλα καλά με τον αντερσον,αλλά το ότι τον αφήνει στον πάγκο το σαπάκι ο πόστιγκα,εμένα δε μ ' αρεσει!
bingo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά μήπως ξέρετε τι ώρες μπορώ να πάρω εισητήρια σήμερα στο ΟΑΚΑ για τον αυριανό αγώνα Euroleague? Και πόσο κάνουν?
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Αντρεα Αντριανο ρε φιλε,οχι Αντερσον...Το θεμα ειναι οτι το παλικαρι αφενος ερχεται δανεικος, αφεταιρου δεν ηθελε να φυγει, ηθελε αρχικα να μεινει να παλεψει στην Πορτο. Και εμενα τετοιοι παικτες,για 6 μηνες δανεικοι και με τα μουτρα κατω δεν μου κανουν, τον Ροναλντινιο να φερναμε ετσι, παλτο θα εμοιαζε Μπινγκο Τα εκδοτηρια νομιζω ειναι ανοικτα σημερα στον σταθμο Ειρηνης ηδη.Παντως πριν το ματς σιγουρα εχει (το ματς αρχιζει 20:45) Αν θυμαμαι καλα απο περσυ ειχαν 10-20 και καποια ακριβα. Φετος ακουγα 2 τυπους να συζητανε μετα την Μακαμπι και λεγανε για 10αρια εισητηρια, οποτε υποθετω αφου με Μακαμπι ειχε τα κλασσικα των 10 και 20 αποκλειεται να εχει πιο ακριβα με Ολυμπια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.