blueviper Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μα δεν τα ξαναλέμε...καταδεικνύω τα δεδομένα και χαίρομαι που λειτουργούν όπως πρέπει.
1980 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις δίκιο...ας τ' αφήσουμε, γιατί δε βλέπω κι ο συνομιλητής μου να είναι ικανός για κάτι περισσότερο. εδω δεν βλεπω να λειτουργησε κανενας μηχανισμος. κατσε να τον αποκλεισω ξανα.
Σκύμνος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά έχω κουραστεί να βρίζω την οικογένεια Βαρδινογιάννη,αλλά έτσι πού το σκέφτομαι τώρα κατά βάθος τον Τζίγγερ τον λυπάμαι γιατί τον δουλεύουν οι συνεργάτες του.Καί λεφτά βάζει ο κακόμοιρος καί στο θέμα τού γηπέδου τρέχει καί δεν χρωστά καί τίποτα στο κράτος καί δεν τον συμφέρει να είναι αδιάφορος απέναντι στην ομάδα σαν νέος παράγοντας πού είναι.Αλλά άμα άκουσα ότι ο Λιβαθηνός έχει βάλει όλη του την οικογένεια καί δουλεύουν με υπαλληλική νοοτροπία στον Παναθηναικό τι να περιμένεις. Εγώ πάλι δεν τον λυπάμαι καθόλου τον ραλάκια. Εσύ θεωρείς ότι όλα αυτά τα χρόνια (ο κακόμοιρος) βάζει περισσότερα λεφτά από αυτά που έχει πάρει; Εσύ θεωρείς ότι "τρέχει" για το γήπεδο για την ψυχή της μάνας του ή για τον Παναθηναϊκό και όχι για να κάνει μία επένδυση που μάλιστα η χρηματοδότησή της είναι αβέβαιη αν θα προέλθει από τον κακόμοιρο; Εσύ θεωρείς ότι το πρόβλημα στην ομάδα είναι το βόλεμα της οικογένειας του χ Λιβαθηνού; Μιλάμε από τις σημερινές δηλώσεις τού Τζίγγερ φαίνεται να τα έχει πάρει άγρια με μερικούς παίχτες.Λέει θα ξηλώσει όλο το υπαλληλικό κατεστημένο πού το μόνο πού κάνει είναι να συμπεριφέρεται λες καί κτυπάει κάρτα στην Μότορ Όιλ. Γιατί τα πήρε "άγρια" με τους παίκτες; Επειδή είναι αδιάφοροι; Γιατί να μην είναι; Όταν τους αλλάζεις σαν τα πουκάμισα, τους φέρεσαι αντιεπαγγελματικά, τους απειλείς, δεν τους στηρίζεις, δεν είσαι έμπρακτα δίπλα τους στα δύσκολα, τότε καλά κάνουν και φέρονται έτσι. Ούτως ή άλλως ότι λέει το συμβόλαιο θα το εισπράξουν. Το πολύ πολύ άμα τους διώξεις να ενεργοποιηθεί και καμμία ρήτρα αποζημίωσης... Τον ρώτησαν αν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει πουλώντας την ομάδα καί το απέκλεισε κατηγορηματικά.Είπε ότι όλοι κάνουμε λάθη μέχρι να μάθουμε καί ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν γιά να φέρει την ομάδα ώστε πάλι να την σέβονται.Είδομεν λοιπόν. Χμμμ...Τελικά δεν θα υπάρξει σωτηρία... . Χαζός είναι να φύγει; Τώρα που θα γίνει το γήπεδο; Να αφήσει την κουτάλα; ΥΓ.Τούς Κροάτες τούς έφερε καθ' υπόδειξιν Ζάετς.Τον Μπάκε τον έφερε με συμβουλή Χένριξεν,ο Μπάκε έφερε Άντονσον,Ρομέρο καί άλλους ο Λιβαθηνός.Τι να έκανε ο Τζίγγερ τη στιγμή πού δεν γνωρίζει ακόμη καλά το αντικείμενο?Ενώ ο Ντέμης σαν γνήσιος ποδοσφαιράνθρωπος λειτουργεί ποιό υποψιασμένος. Ε τότε ας αφήσει την ομάδα ΕΝ ΛΕΥΚΩ σε μια τέτοια ποδοσφαιρόφατσα τύπου Ντέμη...Αλλά δεν νομίζω να θέλει να μπει σε έξοδα για να πάρει παίκτες και να πληρώνει ακριβότερα συμβόλαια...
punky Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Άδειο το γήπεδο... Μήπως μπερδεύτηκε ο κόσμος από την πολύ μακέτα των ημερών; Και τραβήχτηκε Βοτανικό μεριά;
LL_NEO Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μα δεν τα ξαναλέμε...καταδεικνύω τα δεδομένα και χαίρομαι που λειτουργούν όπως πρέπει. Το ξέρεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ μυξοκλαις έτσι;
greekboy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 απο το κακο στο χειροτερο...ουτε τον Απολλωνα νικησε...που θα καταληξει ο ΠΑΟ?
KWSN_Men Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Χάλια μαύρα. Πιο πολύ από όλους, τα νεύρα μου έσπασε ο Λεοντίου. Πάντως, και χωρίς να φταίει αυτό, αν ο Γκούμας μίλαγε πορτογαλικά και είχε σκούρο δέρμα και στραβά πόδια, θα μιλούσαμε για γκολάρα, ένα από αυτά που ο μάγος βάζει τον αμυντικό μέσα στο τέρμα, ενώ αν ο Νίλσον είχε ξυρισμένο κεφάλι, θα μπορούσε να βρίζει το διαιτήτή μέχρι τώρα χωρίς κάρτα...
cmelegos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Χάλια μαύρα. Πιο πολύ από όλους, τα νεύρα μου έσπασε ο Λεοντίου. Πάντως, και χωρίς να φταίει αυτό, αν ο Γκούμας μίλαγε πορτογαλικά και είχε σκούρο δέρμα και στραβά πόδια, θα μιλούσαμε για γκολάρα, ένα από αυτά που ο μάγος βάζει τον αμυντικό μέσα στο τέρμα, ενώ αν ο Νίλσον είχε ξυρισμένο κεφάλι, θα μπορούσε να βρίζει το διαιτήτή μέχρι τώρα χωρίς κάρτα... Κάλα αφού έστι το θες μην στο χαλάσουμε
Panathinaikara Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 μπορέσαμε ευτυχώς να κρατήσουμε το μηδεν και να πάμε σε επαναληπτικό χωρίς να χάσουμε. Είναι κι αυτό κάτι.
blueviper Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Το ξέρεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ μυξοκλαις έτσι; Οι μοναδικές μύξες που μπορεί να εντόπισες είναι προϊόν της γρίπης που με ταλανίζει. Τα δε κλάμματα, στη χειρότερη να ήταν αποτέλεσμα του Πάμε Πακέτο που, δεν το κρύβω, με συγκινεί ενίοτε. Το καθήκον μου έκανα και μάλιστα δίχως ρεπόρτο που δε μου είναι και τόσο αρεστό. Και να πεις πως δεν είπα και έμμεσα μπράβο στον αρμόδιο που έσπευσε να αποδώσει δικαιοσύνη, πάει στο διάτανο.
cmelegos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Σήμερα καλά παίξατε. Αν είχατε ένα επιθετικό ακόμα θα κερδίζατε άνετα!
1980 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 τελικα δεν εγινε τιποτα απλα μετα το τελος εγινε ενα πολυ χοντρο πεσιμο εξω απο τους επισημους απο παρα πολλα ατομα και ειχαμε χοντρο ξυλο. ο αγωνας ηταν απλα φαρσοκωμωδια και το μονο που θα θυμαμαι ειναι το συνθημα εεεεοοοο χριστουγενα θα κανετε στον ευαγγελισμο. η ομαδα για μενα ειναι πεθαμενη.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Κάλα αφού έστι το θες μην στο χαλάσουμε Aν εχω Εμπολα και πεθαινω, σημαινει οτι μπορεις να ερθεις να μου σπας τα μουτρα οποτε γουσταρεις?
1980 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Aν εχω Εμπολα και πεθαινω, σημαινει οτι μπορεις να ερθεις να μου σπας τα μουτρα οποτε γουσταρεις? αυτο ακριβως μυρισε αιμα ο καθε πικραμενος και ερχετε να ρουφηξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.