gvaggis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Το να πάμέ ΟΑΚΑ να αποδοκιμάσουμε όλοι together τον Ομάρ Ταρίφ το καταλαβαίνω. Να μην ξαναπατήσουμε ΟΑΚΑ μέχρι να γίνουν αλλαγές που θα μας 'γεμίσουν' πάλι το καταλαβαίνω. Το να πηγαίνουμε όμως ΟΑΚΑ και να βρίζουμε το κάθε κακομοίρη Βύντρα και τον κάθε δανεικό (άρα κ ψιλοαδιάφορο) Μπόβιο,Ίβανσιτς κτλ δε το πολυ-νιώθω. Όπως κ δεν καταλαβαίνω γιατί τρέχουν κάποιοι στο αεροδρόμιο κ γιαουρτώνουν το Doctor-Who.. Αν δεν είχε κάνει τη φοβερά άστοχη δήλωση περί Γκονζάλες-Ριβάλντο θα είχε περάσει στη Ιστορία ως ο πιο απαρατήρητος πρόεδρος ομάδας στην Ιστορία του ποδοσφαίρου. ΥΓ...Η πλάκα είναι πως θα παίξουν πάλι καμιά τεσσάρα μεταγραφές <<ενδεκάδας>> το Γενάρη κ θα γελάει ο κάθε πικραμένος!!
1980 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Το να πάμέ ΟΑΚΑ να αποδοκιμάσουμε όλοι together τον Ομάρ Ταρίφ το καταλαβαίνω.Να μην ξαναπατήσουμε ΟΑΚΑ μέχρι να γίνουν αλλαγές που θα μας 'γεμίσουν' πάλι το καταλαβαίνω. Το να πηγαίνουμε όμως ΟΑΚΑ και να βρίζουμε το κάθε κακομοίρη Βύντρα και τον κάθε δανεικό (άρα κ ψιλοαδιάφορο) Μπόβιο,Ίβανσιτς κτλ δε το πολυ-νιώθω. Όπως κ δεν καταλαβαίνω γιατί τρέχουν κάποιοι στο αεροδρόμιο κ γιαουρτώνουν το Doctor-Who.. Αν δεν είχε κάνει τη φοβερά άστοχη δήλωση περί Γκονζάλες-Ριβάλντο θα είχε περάσει στη Ιστορία ως ο πιο απαρατήρητος πρόεδρος ομάδας στην Ιστορία του ποδοσφαίρου. ΥΓ...Η πλάκα είναι πως θα παίξουν πάλι καμιά τεσσάρα μεταγραφές <<ενδεκάδας>> το Γενάρη κ θα γελάει ο κάθε πικραμένος!! Μα τι φταινε οι παιχτες? αυτο ξερουν αυτο παιζουν. ο καρκινος ειναι ο βαρδινογιαννης και οι λιβαθηνοι που παιρνουν τις μιζες για τους παιχτες που παιρνουν. αυτο που εμαθα και μου φανηκα τελειως κουφο ειναι οτι ενας γνωστος που εχει παρε δωσε στο ελ. βενιζελος πετυχαινει συχνα πυκνα τον ολισαντεμπε στο αεροδρομιο ο οποιος λεει πηγαινοερχετε αθηνα συνεχως και μια μερα τον προσεγγισε και του επιασε την κουβεντα και μεσα απο την κουβεντα σε καποια φαση του ειπε οτι ο μεγαλυτερος ρουφιανος του τζιγκερ και ο μεγαλυτερος αβανταδορος επισης ειναι ο εκι. ναι ο εκι. επεσα απο τα συνεφα.
punky Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 καποια φαση του ειπε οτι ο μεγαλυτερος ρουφιανος του τζιγκερ και ο μεγαλυτερος αβανταδορος επισης ειναι ο εκι. ναι ο εκι. επεσα απο τα συνεφα. Ε, όχι ρε συ που έπεσες και από το σύννεφα. Εσένα δηλαδή αυτή η υπέρμετρη βαζελοφροσύνη που πούλαγε ο Γκονζάλες όταν ήταν να ανανεώσει δεν σε υποψίαζε; Παίχτης που τον πουλάνε με το κιλό στην Αργεντική, συνειδητά υπερεκτιμήθηκε από τη διοίκηση μέσω των φυλλάδων ώστε να σε πείσει ότι ήταν επιτυχία που κράτησαν το κελεπούρι.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Εγω παντως θυμαμαι κατι επικες αναλυσεις του kaizer πριν απο κανα μηνα που η ομαδα "πεταγε" που ανελυε πως ηρθε η ωρα του ΠΑΟ, οι παικτες ανεβαινουν και ο Μουνιοθ ειναι προπονηταρας. Που πηγαν ολα αυτα? Πουθενα, ακομα θεωρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ τον Μουνιοθ που ομως ειναι αδυνατον οταν του λες "Παρε αυτους κι αυουτς και παιξε" να κανι θαυματα. Δεν εχω αλλαξει γνωμη και για να mην πεταμε μαλακια καπακια στην μαλακια που ειπα οτι ο Μουνιοθ δεν ειναι καλος? Οσο για τους παιχτες, εξακολουθω να θεωρω πως δεν εχουμε χειροτερο υλικο απο τους διεκδηκητες του τιτλου αλλα αυτο δεν λεει τιποτα για μας, λεει για την αποψη μου για το δικο σας υλικο. Θεωρω λοιπον οτι οι παικτες του Παναθηναικου δεν ειναι αυτη την στιγμη επιπεδου "Ολα μου πανε κοντρα αλλα το ματσακι στην Κερκυρα θα το καθαρισω ο κοσμος να χαλασει", κατι που εχει ο Ολυμπιακος κυριως λογω προιστοριας,μην ξεχνας φιλε οτι οταν σφιξαν οι κωλοι παλι ο Γερωγατος ο Τζορτζεβιτς και ο Ανατολακης παιζαν, παικτες που δικαια,αδικα, εχουν φτιαξει ψυχολογια νικητη. Αποκει και περα, επειδη πολυ ευκολα λεει ο καθενας παπαριες εδω μεσα για τους αλλους για κανε κανα quote που αλλαξα γνωμη. Διοτι καποιοι εδω μεσα λεγανε για κομπρες του Εκουαδορ και για προκριση-μαρς στον 2ο γυρο του ΤΛ και το κανανε γαργαρα αλλα δεν εχουν βγει να πουν "Ελεγα μαλακιες" . Με εξαιρεση 2-3 παικτες (πχ τον Ιβανσιτζ) δεν εχω αλλαξει γνωμη. Πχ τον Τζιωλη τον θεωρω ακομα εξελιξιμο παιχτη οπως και τον Μαντζιο απλα θελουν πολυ βρεγμενη σανιδα. Το ιδιο και τον Παπ χωρις την σανιδα-απλα να του παρουν καποιες ευθυνες απο πανω του. Και τελος δεν θυμαμαι πολλα ποστ μου (εκτος ισως απο κανα πανω στον παροξυσμο του ντερμπυ) που να λεω "ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ" καθετα και ΦΥΣΙΚΑ ελεγα πως οι παικτες ανεβαινουν,δηλαδη εκεινη την περιοδο εσυ τι εβλεπες, οτι επεφταν? Για την ακριβεια θυμαμαι μπολικα που αμεσως μετα το ντερμπυ προσπαθουσα να πεισω εσενα και καποιους αλλους-εσενα που ειχες αοκαλεσει πριν το ματς "βομβα μεγατονων" το να σας κερδισουμε- οτι η χαρα μας ηταν ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ το ματς και μονο
Arioch79 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου για την παρούσα δυσάρεστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Μπορεί ορισμένες από τις απόψεις που θα εκφράσω να έχουν αναφερθεί ξανά στο thread (δεν το παρακολουθώ τακτικά) γι' αυτό μη με πρήζετε ότι λέω ξανά τα ίδια, όποιος βαριέται προσπερνάει. Θέλω απλά να αναφέρω κι εγώ την άποψή μου ως Παναθηναϊκός, δε με ενδιαφέρει και τόσο να ανοίξω διάλογο, αλλά δεν θα πω όχι στον διάλογο αν αυτός γίνει σε σωστά πλαίσια. Συγγνώμη για το μεγάλο πρόλογο, αλλά θέλω να προλάβω καταστάσεις. Δύο είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από την άθλια εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο. 1. Ποιός φταίει και 2. Τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση. Στο πρώτο ερώτημα, οι πιθανές απαντήσεις είναι τέσσερις: 1. Οι παίκτες, 2. Ο προπονητής 3. Η διοίκηση και 4. Δύο/τρεις από τους παραπάνω. Ας τα πάρουμε ένα ένα. Οι παίκτες έχουν σίγουρα ένα μερίδιο ευθύνης, όχι όμως το σημαντικότερο. Παρακολουθώντας προσεκτικά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, διαπίστωσα ότι δεν τους λείπει το πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι παίκτες όπως οι Βίκτορ, Μπόβιο, Ίβανσιτς, Παπαδόπουλος κλπ είναι παίκτες χαμηλότερης ποιότητας από τους αντίστοιχους των υπολοίπων ελληνικών ομάδων. Προσέξτε, δεν τους βγάζω παιχταράδες. Απλά δεν νομίζω ότι υστερούν απέναντι στους συναδέλφους τους που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα (ούτε για αστείο δεν το λέω αυτό το πράγμα "σούπερ λίγκα"). Αυτό που παρατήρησα ήταν πολύ αρνητική ψυχολογία (ειδικά αν η ομάδα βρεθεί πίσω στο σκορ καταρρέουν τελείως). Στις μόνες θέσεις που η ομάδα έχει προφανέστατες ελλείψεις, είναι τα δύο ακραία μπακ. Δυστυχώς, οι Βύντρα, Νίλσον, Σέριτς, Δάρλας, είναι πολύ λίγοι για να ανταπεξέλθουν σε αυτό το ρόλο, ένα ρόλο ιδιαίτερα νευραλγικό για μια ομάδα που παίζει όπως ο ΠΑΟ. Τι να τον κάνω τον Βίκτορ, τον Ίβανσιτς και τον Γκονζάλες, όταν με το που παίρνει τη μπάλα ο Βύντρα το πρώτο που κοιτάει είναι να της δώσει μία για να τη ξεφορτωθεί με γιώμα της απελπισίας, αντί να βγάλει την ομάδα στην αντεπίθεση; Όσο για τον Μουνιόθ, είναι αστείο καν να επιχειρήσουμε να του προσάψουμε κάποια ευθύνη. Ο άνθρωπος ήρθε πριν δυο μήνες σε μια ομάδα ήδη στημένη, και μάλιστα με φιλοσοφία εκ διαμέτρου αντίθετη από τη δική του (ο Μπάκε ήθελε να γυρίζει και ο Σαλπιγγίδης πίσω, μάλιστα θα θυμάστε ότι επί ημερών του Σουηδού ο Σάλπι ήταν καλύτερος από τον Βύντρα στα ανασταλτικά του καθήκοντα! Αντίθετα ο Μουνιόθ θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο). Τον Μουνιόθ θα τον κρίνω μετά τον Σεπτέμβρη του 2007, αν και δεν νομίζω να μένει μέχρι τότε γιατί δυστυχώς οι Έλληνες οπαδοί είναι πολύ κοντόφθαλμοι και οι προπονητές είναι πάντα η φθηνότερη λύση. Θυμηθείτε και την περίπτωση Κάτανετς. Και φτάνουμε στον κύριο υπαίτιο για αυτή τη κατάσταση, που δεν είναι άλλος από τη διοίκηση. Δε θα αναφερθώ στα λάθη του παρελθόντος, αλλά μόνο σε αυτά που έγιναν από φέτος το καλοκαίρι κι έπειτα: 1. Η υπόθεση Σαβιόλα. Όλα τα 'χε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε. Αντί να πάρει εξ' αρχής 4 - 5 παίκτες σε θέσεις που έπασχε ο ΠΑΟ (βλ. πλάγια μπακ και επιτελικός μέσος, γιατί καλό το οπαδιλίκι φίλε Έκι, αλλά χρειαζόμαστε και παίκτες βλέπεις), περιμέναμε την (προφανή) απάντηση του Σαβιόλα όλο το καλοκαίρι. Και μετά φέραμε Μπόβιο και Σάλπιγγίδη που δεν συμμετείχαν καν στην προετοιμασία, προσθέστε και Ίβανσιτς που ήρθε μετά τον τραυματισμό του Έκι αλλά και τον Βίκτορ που ήταν τραυματίας και τι έχουμε; Τέσσερις βασικούς παίκτες του ΠΑΟ, που δεν συμμετείχαν καν στην προετοιμασία. 2. Η υπόθεση Βίκτορ. Η μεταγραφή αυτή είναι κλασσική Βαρδινογιάννικη κίνηση. Παίρνουμε έναν πρώην μεγάλο παίκτη που είναι καμμένο χαρτί κι ελεύθερος, πουλάμε τα διαρκείας στα κορόιδα, εκθέτουμε τον παίκτη βάζοντας τον να παίξει πριν καν αποθεραπευτεί καλά καλά, τα κορόιδα τον κράζουν, τα χριστούγεννα τον πουλάμε ή λύνουμε το συμβόλαιο και μας μένουν και τα ρέστα (πάνω κάτω όπως έγινε με Ασάνοβιτς, Σόουζα, Κονσεϊσάο). Το ότι τελικά ο Βίκτορ ανταπεξήλθε και παίζει μπαλάρα δεν σημαίνει ότι ο στόχος του Βαρδινογιάννη ήταν να πάρει ένα μεγάλο παίχτη για να βοηθήσει την ομάδα. Ένα φτηνό κράχτη ήθελε, αλλά έπεσε από το Λυκαβηττό, στάθηκε όρθιος και βρήκε και πορτοφόλι. 3. Η γενικότερη στάση της διοίκησης απέναντι στην ελληνική αγορά. Ας κάνουμε μια σύγκριση με το αντίπαλο δέος. Ο Κόκκαλης έπαιρνε πάντα την αφρόκρεμα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ακόμα κι αν αυτοί πρόσκεινταν στον ΠΑΟ (Γιαννακόπουλος, Χούτος). Ο ΠΑΟ περιμένει να δει προκοπή από τα τσικό του ή να πάρει κάποιον πολύ νέο παίκτη που θα μπορεί να δεσμεύσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια με όσο το δυνατόν λιγότερα λεφτά. 4. Η τωρινή στάση της διοίκησης, μετά τα αλεπάλληλα αποτυχημένα αποτελέσματα. Τα πρόστιμα και οι φοβέρες δεν οδηγούν πουθενά, είναι αστείες λύσεις εντυπωσιασμού. Δεν πρόκειται να μάθει να παίζει μπάλα ο Βύντρα αν του κόψεις το μισθό, όπως και οποιοσδήποτε άλλος άλλωστε. Ιδιαίτερα τώρα που οι παίκτες βάλλονται από παντού (οπαδούς και αθλητικογράφους), είναι τραγικό λάθος να τους κάνεις να νιώθουν ότι βάλλονται και εκ των έσω. Τώρα είναι που η διοίκηση ΠΡΕΠΕΙ να τους δείξει ότι τους εμπιστεύεται, αφού η κακή ψυχολογία είναι το κύριο πρόβλημά τους. Τι να περιμένει κανείς όμως από ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο... Έχει κάνει κι άλλα λάθη η διοίκηση, αλλά αυτά είναι τα σημαντικότερα. Το θέμα είναι: Τι κάνουμε τώρα; Πώς μπορεί να σωθεί ο ΠΑΟ από τον περαιτέρω εξευτελισμό; Για μένα οι απαντήσεις είναι απλές: 1. Ενίσχυση της ομάδας στους τομείς που υστερεί (ακραία μπακ). Ένας κεντρικός αμυντικός κι ένα υψηλόσωμο φορ δε θα με χάλαγαν, αλλά πιστεύω ότι τα ακραία μπακ είναι εκεί που πονάει περισσότερο η ομάδα, ειδικά με το στυλ παιχνιδιού που έχει μάθει να παίζει τόσα χρόνια. Για όσους διαφωνούν, αντιπαραβάλλετε Βύντρα και Σέριτς με Σεϊταρίδη και Μινχ, και θυμηθείτε πώς αναπτυσσόταν η ομάδα όταν είχαμε αυτούς στην εντεκάδα. 2. Πρέπει να βάλει τα όποια σχέδια έχει για τον ΠΑΟ ο Μουνιόθ στον πάγο. Κακά τα ψέμματα, δεν είναι δυνατόν να περάσεις στην ομάδα, στη μέση της περιόδου, τελείως διαφορετική νοοτροπία και στυλ παιχνιδιού από αυτό που έμαθαν στην προετοιμασία. Ας κοιτάξει να παίξει όσο πιο συντηρητικά γίνεται για να μη διασυρθούμε περαιτέρω, και του χρόνου το καλοκαίρι εφαρμόζει τα σχέδιά του. Όπως και να το κάνουμε, το πρωτάθλημα είναι πλέον χαμένη υπόθεση. Εν ολίγοις, ο ΠΑΟ έχει χάσει αυτό που του έδωσε το ευρωπαϊκό του κύρος, αλλά που ταυτόγχρονα τον δυσκόλευε τόσα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα: Την τρομερή του ικανότητα να βγαίνει στη κόντρα και να βάζει τρία γκολ με μισή φάση. Βλέπετε όταν παίζεις σε θεσμούς όπως το Champions League ή το UEFA ο αντίπαλος θα σε παίξει στα ίσια, οπότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βγεις στην αντεπίθεση. Όταν όμως παίζεις στην Ελλάδα και το 90% των αντιπάλων σου σε θεωρούν ανώτερο και σε περιμένουν πίσω, τότε πρέπει να μπορείς να σπας την άμυνά τους. Ο ΠΑΟ ουδέποτε ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και στις καλύτερες πορείες του στο ελληνικό πρωτάθλημα κέρδιζε μισό - μηδέν με γκολ του Ολιζαντέμπε στο 96. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός ήξερε να παίζει μόνο επίθεση και είχε τουλάχιστον 3 γκολ ταρίφα σε όλες τις ελληνικές ομάδες. Όταν όμως πας να παίξεις με την Γιουβέντους με την ίδια νοοτροπία που αντιμετωπίζεις τον Εργοτέλη, θα φας εφτά γκολ (χμμ, κάτι μου θυμίζει...). Ο Μουνιόθ πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να χτίσει μια ομάδα στα πρότυπα του παλιού Ολυμπιακού, δηλαδή να παίζει ανοιχτά και επιθετικά. Αν όμως βγάλει αυτή την ομάδα στην Ευρώπη με υποδεκαπλάσιο προϋπολογισμό από τις μεσαίες και υποεικοσαπλάσιο από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, τότε θα έχει και αντίστοιχη ευρωπαϊκή πορεία (ότι πληρώσεις παίρνεις, ας μην παραμυθιαζόμαστε όπως οι γαύροι). Ελπίζω να βρει τη χρυσή τομή ο άνθρωπος ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις το ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνει αξιοπρεπείς ευρωπαϊκές πορείες. Θα δούμε... ( ; ) ΥΓ: Εννοείται ότι ο ΠΑΟ δεν έχει δείξει καμμία βελτίωση από τότε που ήρθε ο Μουνιόθ. Το ότι κερδίσαμε πέντε παιχνίδια με αντίστοιχα γκολ που μάλιστα κανένα εκ των οποίων δεν ήρθε από οργανωμένη ενέργεια αλλά από κόντρες και φλιπεράκια δε μου λέει τίποτα. Όσοι είδαν αυτά τα παιχνίδια ξέρουν. Οι κλασσικοί όμως βλάκες βιάστηκαν να τον στέψουν μεσσία και να μιλάνε για "μεταμορφώσεις" και λοιπά αστεία. Είπαμε, μετά τον Σεπτέμβρη θα δούμε τι εστί Μουνιόθ.
1980 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 λοιπον τελειωσε την τεταρτη θα γινει μοναστηρακι το οακα με βαση αυτα που ακουσα. οχι αυτα που κανουν οι γαβροι τρεις χειροτερα θα γινουνε. η υπομονη τελειωσε θα τους παρει ολους η μπαλα. οσο για την αναλυση του ανθρωπου απο πανω πολυ σωστα τα λεει και διατηρει την ψυχραιμια του και καλα κανει. βλεπουμε ομως οτι η υπομονη και η διακριτικοτητα που διακρινει τους περισοτερους φιλαθλους του παο, καπηλευετε απο τον σωφερ με σκοπο να συνεχισει να εχει την ομαδα μαγαζι του που το καταντησε μαγαζακι.σε πολλους ομως τελειωσε η ψυχραιμια. οποιος θελει ας ανεβει να γελασει. παρτε καμερες παρτε οτι θελετε μην το χασετε.
1980 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ε, όχι ρε συ που έπεσες και από το σύννεφα.Εσένα δηλαδή αυτή η υπέρμετρη βαζελοφροσύνη που πούλαγε ο Γκονζάλες όταν ήταν να ανανεώσει δεν σε υποψίαζε; Παίχτης που τον πουλάνε με το κιλό στην Αργεντική, συνειδητά υπερεκτιμήθηκε από τη διοίκηση μέσω των φυλλάδων ώστε να σε πείσει ότι ήταν επιτυχία που κράτησαν το κελεπούρι. ελα ντε. μερικες φορες εθελοτυφλω επειδη γενικα εχω αδυναμια στους αργεντινους παιχτες. βραζει το αιμα του λεω , γαρ αργεντινος, παιχτης κερκιδας ειναι θα την ποναει λιγο την ομαδα.
Arxon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 παιδια παρτε το χαμπαρι. Οσο και να μαλιαζει η γλωσσα μας δεν προκειται να το καταλαβουμε. Στην αρχη της χρονιας ειχα πει οτι ειμαστε καφενειο(Ολυμπιακος) αλλα γωνιακο. Η διαφορα μας απο τους υπολοιπους ειναι οτι εχουν ανοιξει καφενεια μεσα σε στενα. Το να συνεχισω να παιρνω το πρωταθλημα κακο μου κανει γιατι δεν προκειται να πεσουν λεφτα για 8 καινουργιους παικτες αντιστοιχους των τωρινων. Οσο για εσας....καλυτερα αφηστε το γιατι θα αρχισουν οι αντιπαραθεσεις. Παντως με τα γιαουρτια και το ξυλο μονο ακρη δεν θα βρεθει.
firewalker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Η απολυτη ηδονη προχθες το 3-1... :-D Χα χα χα χα χα χα χα. Μπράβο! Πολύ καλό. Να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας που το πίκραναν.
1980 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Αν και διαφωνώ κάθετα με τέτοιου είδους προκλήσεις, πως νομιμοποιείσαι να ζητάς και τα ρέστα, όταν ακολουθείς την ίδια ακριβώς τακτική με το avatar σου; Ή μήπως δε θες να πικάρεις κι ο ίδιος; Λες λοιπόν τα γνωστά περί σχοινιού και κρεμασμένου έχουν απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωσή σου; λοιπον ημουν σιγουρος οτι καποιος ολυμπιακος θα εγραφε ακριβως αυτο. ο λογος που το εχω βαλει δεν ειναι να σας εκνευριζω απλα να θυμηζω σε καποιους που εχουνε φαει την παραμυθα του κροκους την αληθεια. γενικα δεν θελω να εκνευριζω κοσμο. αλλα προσεξε οτι δεν μπαινω να ποσταρω με σκοπο να εκνευρισω καποιον στο τοπικ του ολυμπιακου. δεν μπορει να μπαινει τωρα ο κερκυραιος που βρηκε αφορμη επειδη η ομαδουλα του κερδισε τον πεθαμενο να βγαζει το αχτι του και να μιλαει για ηδονη.
The_Edge Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 λοιπον ημουν σιγουρος οτι καποιος ολυμπιακος θα εγραφε ακριβως αυτο. ο λογος που το εχω βαλει δεν ειναι να σας εκνευριζω απλα να θυμηζω σε καποιους που εχουνε φαει την παραμυθα του κροκους την αληθεια. γενικα δεν θελω να εκνευριζω κοσμο. αλλα προσεξε οτι δεν μπαινω να ποσταρω με σκοπο να εκνευρισω καποιον στο τοπικ του ολυμπιακου. δεν μπορει να μπαινει τωρα ο κερκυραιος που βρηκε αφορμη επειδη η ομαδουλα του κερδισε τον πεθαμενο να βγαζει το αχτι του και να μιλαει για ηδονη. Ρε συ, και εμείς όταν κερδίσαμε πχ Γιουβέντους ή Μπάρτσα ηδονή νιώσαμε. Και δεν μπορούμε να συγκριθούμε φυσικά με καμμία από αυτές σε κανένα απολύτως επίπεδο. Το παιδί χαβαλέ κάνει γιατί όντως την ένιωσε την ηδονή.
1980 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ρε συ, και εμείς όταν κερδίσαμε πχ Γιουβέντους ή Μπάρτσα ηδονή νιώσαμε. Και δεν μπορούμε να συγκριθούμε φυσικά με καμμία από αυτές σε κανένα απολύτως επίπεδο. Το παιδί χαβαλέ κάνει γιατί όντως την ένιωσε την ηδονή. καλα μπορει να εχω και εγω αδικο γιατι τα εχω παρει πολυ ασχημα με την ομαδα και λειτουργω κυκλοθυμικα. παντως το να μπαινεις εδω και να ποσταρεις αποδειξεις και να γραφεις για ηδονες δεν ειναι σωστο οταν υπαρχει τετιο κλιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.