Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όχι απλώς εννοεί ότι τα γεγονότα εκεί δεν ήταν προωθημένα απο τη διοίκηση με απώτερο σκοπό το κλίμα τρομοκρατίας.

Θελη ιδιαιτερη γνωσιακη αναπτυξη για να το καταλαβει κανεις :mrgreen:

Και πιο συγκεκριμένα θέλει να πει ότι μην παίρνετε σαν παράδειγμα τη Ριζούπολη...

Και οχι μονο.

Αναφερομαι σε περιστατικο που μου εχει διηγηθει φιλος μου, βαμμενος ολυμπιακος, το οποιο εγινε μπροστα του, στο παλιο Καραισκακη. Για να περασουν τα διαφορα «αντικειμενα του εγκληματος» μεσα στο γηπεδο, χρειαστηκε η τηλεφωνικη παρεμβαση του Πετρου, γιατι ο φυλακας ηταν πολυ εντιμος και δεν αφηνε τα «καλοπαιδα» να μπουν μεσα :roll:

Δε θα εμπαινα ποτε σε διαδικασια να συγκρινω τα χουλιγκανια των ομαδων, αφου ειναι καταδικαστεα τα πεπραγμενα τους. Ομως, ειναι σαφες το ποια πλευρα συμφερει να χρησιμοποιει τα χουλιγκανια και τη μαζα οπαδων που αυτα προκαλουν, για να κερδιζει τις ευνοιες του δημοσιου :roll: και ποια στο παρελθον διαλυοντας συνδεσμους, ισως με λανθασμενο τροπο, προσπαθησε να τους σταματησει.

Τελος μιλωντας προσωπικα, τα χουλιγκανια του Παναθηναικου ΔΕ ΘΕΛΩ να εχουν θεση στην εξεδρα και στην ομαδα μου. Μονο με δυσφημουν και δινουν τροφη για σχολια.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι λες τώρα...!!! Είχαμε και τηλεφωνική παρέμβαση του Πέτρου για να περαστούν μέσα στο γήπεδο πολεμοφόδια ???!!! Φίλε μου χαλάρωσε λίγο... δεν μπορείς να εκθέτεις έτσι ανθρώπους... σε προκαλώ να κάνεις επίσημη καταγγελία αν είσαι τόσο σίγουρος... αν όχι καλύτερα να το πάρεις πίσω...

Όσο για πριν, φυσικά και δεν εννοούσα ότι ο Παύλος και ο Θανάσης προμήθευαν τα αεροβόλα στους οπαδούς, απλά δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να σταματήσουν όλα αυτά, όπως έχουν κάνει και πολλές άλλες φορές. Ήθελαν να υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας μέσα στο γήπεδο αφού το καλλιεργούσαν και οι ίδιοι με τις εμπρηστικές δηλώσεις τους μετά από κάθε αγώνα!

ps. Πραγματικά είμαι περίεργος πόσοι απο οσους συμμετέχουν στα αθλητικά τοπικς, ασχολούνται και πάνε γήπεδο συστηματικά...

Δημοσ.
όχι απλώς εννοεί ότι τα γεγονότα εκεί δεν ήταν προωθημένα απο τη διοίκηση με απώτερο σκοπό το κλίμα τρομοκρατίας. Και πιο συγκεκριμένα θέλει να πει ότι μην παίρνετε σαν παράδειγμα τη Ριζούπολη...

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν γίνει επεισόδια και στο ΟΑΚΑ. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο έχω πάψει προ πολλού να θεωρώ πως, μόνο και μόνο, επειδή δεν κατέβασε το χέρι ο εκάστοτε πρόεδρος φωνάζοντας ταυτόχρονα "τώρα!", προκειμένου οι πιθηκάνθρωποι να ξεκινήσουν το θεάρεστο έργο τους, δεν είναι ο πλέον αρμόδιος να λογοδοτήσει για τα χάλια που συμβαίνουν.

Είτε υποκινείς συνειδητά τη συγκεκριμένη δράση, είτε υποκρίνεσαι πως δεν υφίσταται, είτε την ανέχεσαι, το αποτέλεσμα είναι κοινό κι εξίσου απωθητικό, οπότε άμεμπτο ευθυνών δεν χαρακτηρίζω κανέναν.

Ας κόψουν το λαιμό τους άπαντες κι ας τσούξει κι η τσέπη τους τελικά, από τη στιγμή που δεν αποφασίζουν να ξεριζώσουν τις στρατιές και τους βρυκόλακες.

Δημοσ.
Θελη ιδιαιτερη γνωσιακη αναπτυξη για να το καταλαβει κανεις :mrgreen:

Που προφανώς δεν έχω διότι τέτοια πολύτιμα ψήγματα σοφίας βασίζονται σε πολύχρονη εμπειρία του αθλητικού/γηπεδικού γίγνεσθαι όπως φαίνεται και απ' τα επόμενο ανατριχιαστικό περιστατικό που περιγράφεται με έντονα χρώματα.:rolleyes: :rolleyes:

Και οχι μονο.

Αναφερομαι σε περιστατικο που μου εχει διηγηθει φιλος μου, βαμμενος ολυμπιακος, το οποιο εγινε μπροστα του, στο παλιο Καραισκακη. Για να περασουν τα διαφορα «αντικειμενα του εγκληματος» μεσα στο γηπεδο, χρειαστηκε η τηλεφωνικη παρεμβαση του Πετρου, γιατι ο φυλακας ηταν πολυ εντιμος και δεν αφηνε τα «καλοπαιδα» να μπουν μεσα :roll:

Και ναι. Ανακαλύφθηκε η Αμερική. Βγείτε έξω ναύτες να κατακτήσουμε το νέο αυτό κόσμο.

Επειδή εγώ είμαι πιο αγνός απ' τους προγράφοντες, το πιστεύω και πραγματικά μένω άναυδος από τέτοια αποκάλυψη. Δεν ήξερα ότι ένας πρόεδρος μπορεί να έχει τόσο στενή σχέση με οργανωμένους όταν τους δίνει εκπομπή στην τηλεόραση. Θα συνεχίσω να διαβάζω διότι μου αρέσει να λαμβάνω σοφία έστω και αν δυσκολεύομαι να την κατανοήσω.

Δε θα εμπαινα ποτε σε διαδικασια να συγκρινω τα χουλιγκανια των ομαδων, αφου ειναι καταδικαστεα τα πεπραγμενα τους. Ομως, ειναι σαφες το ποια πλευρα συμφερει να χρησιμοποιει τα χουλιγκανια και τη μαζα οπαδων που αυτα προκαλουν, για να κερδιζει τις ευνοιες του δημοσιου :roll: και ποια στο παρελθον διαλυοντας συνδεσμους, ισως με λανθασμενο τροπο, προσπαθησε να τους σταματησει.

Γμτ! Εδώ κι αν δυσκολεύομαι! Γιατί ρε γμτ δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτό τον ειρμό? Α, το βρήκα! Θα κάνω το αντίθετο, θα καταθέσω εγώ τις σκέψεις μου και θα περιμένω απ' τον σοφό να μου λύσει τις απορίες. Γιούπιιι! Πάμε λοιπόν :

-Έχω την εντύπωση ότι με ΟΤΕ στη φανέλα φτου κακά να μιλάμε για Δημόσιο. Δεν κάνει, μας βλέπουν και μας ακούνε.

- Είναι η ΜΟΗ κατατρεγμένη απ' το Δημόσιο? Κυνηγάνε το Βαρδινογιαννέικο οι κακές ελληνικές κυβερνήσεις? Αχαχαχαχαχαχα, χοχοχοχο (συγνώμη, μου ξέφυγε! Με το μικρό μου μυαλό φαντάζει γραφικό το άνωθεν).

- Μήπως ο Κόκκαλης απλώς βρέθηκε σε καλύτερη θέση τα χρόνια αυτά, οι τομείς που απασχολήθηκε ήταν μεγαλύτερου ενδιαφέροντος για το ΠΑΣΟΚ και πολύ απλά βρέθηκε από πάνω στη διαιτησία, όπως ήταν και ο σεμνός, άσπιλος και αμόλυντος "oh captain my captain" για χρόνια πριν?

- Μήπως ο "oh captain my captain" δεν τους διέλυσε επειδή τον έπιασε κόψιμο να πατάξει την βία αλλά για να είναι αυτός ο μόνος καπετάν Ένας? Διότι αν το είχε πράξει για τη βία, θα είχε συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο. Διότι ένας άνθρωπος που είναι κατά της βίας δεν μπουκάρει μέσα στο γήπεδο κατά κάμεραμεν, δεν οπλοφορεί, δεν παίζει ξύλο στις εξέδρες με τον Μελισσανίδη!Μάλλον όμως τον παγίδευσαν, σωσίας θα ήταν...:rolleyes:

Κι ένα περίεργο πράγμα ρε παιδι μου! Πώς γίνεται να έχει μεριμνήσει σύσσωμος ο ΠΑΟ για τη βία και συχνά πυκνά, ειτε στο Α φόρουμ, ειτε στο Β να βλέπεις "νέα" ή αναφορές για την τάδε "μπουκα στους γάβρους", για την δείνα "μπούκα", κλπ, ήντα μπορώ να καταλάβω μαθές! Ούτε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται και παρόλες τις ειρηνευτικες προσπάθειες, πάντα υπήρχαν εδώ και χρόνια κάποιοι αγνοί οπαδοί που τα έκαναν γυαλιά καρφιά τόσο στη Λεωφόρο (ρε γμτ, με τον Αλέφαντο που παίξαμε και χάσαμε το πρωτάθλημα, γιατί έγιναν επεισόδια αφού δεν υπήρχαν γαύροι στο γήπεδο?) όσο και σε μπάσκετ, βόλευ, κλπ. Συνεχίζω να αδυνατώ να καταλάβω.

Τελος μιλωντας προσωπικα, τα χουλιγκανια του Παναθηναικου ΔΕ ΘΕΛΩ να εχουν θεση στην εξεδρα και στην ομαδα μου. Μονο με δυσφημουν και δινουν τροφη για σχολια.

Αυτό το κατάλαβα, άρα μάλλον δεν αποτελεί σοφία.

ΥΓ

Μήπως, μήπως λέω, μήπως θα ήταν καλό να βγει το κεφαλάκι απ' την τρυπούλα στο χώμα? Μήπως καλό θα ήταν να θεωρούμε και τους δύο μεγάλους, υπεύθυνους για το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου αντί να ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες απ' την "Ηχώ", το "Derby", τον "Πρωταθλητή" (και τον Αεκτζή εκδότη του που μας δουλεύει ψιλό γαζί), το "Φως", κλπ για το ότι οι πρόεδροι κλείνουν τα μάτια στην καφρίλα? Μήπως αγαπητέ οπαδέ του ΠΑΟ, το ότι ο πρόεδρος σου προτιμά να κλείνει τα μάτια σε όσα συμβαίνουν δεν τον αποενοχοποιεί ούτε και τον κάνει λιγότερο υπεύθυνο απ' τον άλλο που παιρνει τηλέφωνο τα "παιδιά"?

ΥΓ2

Αν θα ήταν εύκολο, εκλιπαρώ τη συγνώμη σας δλδ, με το μπαρδόν και το συμπάθιο να 'ούμε, μια απλή, απλούλα ερώτηση διά την οποία δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα.

Πώς γίνεται ρε παλουκάρια κι εφόσον δεν έφταιγον αι παίκται σας για τα γεγονότα της Ριζούπολης (το ότι δλδ αλλού επατούσαν και αλλού εβρισκοντουσαν), συνέβησαν τα κάτωθι?

α. Ο ίδιος ο πρεζιντέντε σας τους χαρακτήρισε όπως και ο Κοκ,

β. Κάποιοι τους πήραν στο κυνήγι στην Παιανία και όπου ακουγόταν ότι βρισκόντουσαν,

γ.Όλα τα φόρα του ΠΑΟ τους χαρακτήριζαν όπως και ο πρεζιντέντε σας που τους χαρακτήρισε όπως ο Κοκ :-D μέχρι και που άρχισε η επόμενη αγωνιστική περίοδος, και μάλιστα μέχρι το μεταξύ μας ντέρμπυ (οπου και πήγατε πολύ καλά),

δ. Διέλυσε την ομάδα εκείνη,

ε. Όλοι αναφέρονταν στην ομάδα εκεινη σαν loser.

Αφού δεν φταίγανε τα παιδιά, αυτές οι κουφάλες οι γαύροι τα τρομοκράτησαν, τους έκαναν φάλαγγα και τους έβαλαν βραστά αυγά στις μασχάλες και βελόνες στα παπάρια, γιατί τα βρίζατε και τα διώξατε?

ΥΓ3

Ο "βαμμένος Ολυμπιακός" ήταν βάζελος μεταμφιεσμένος σε γαύρο?

Δημοσ.
Που προφανώς δεν έχω διότι τέτοια πολύτιμα ψήγματα σοφίας βασίζονται σε πολύχρονη εμπειρία του αθλητικού/γηπεδικού γίγνεσθαι όπως φαίνεται και απ' τα επόμενο ανατριχιαστικό περιστατικό που περιγράφεται με έντονα χρώματα.:rolleyes: :rolleyes:

Κρινοντας απο την απαντηση' date=' προφανως δεν εχεις...

Δεν ήξερα ότι ένας πρόεδρος μπορεί να έχει τόσο στενή σχέση με οργανωμένους όταν τους δίνει εκπομπή στην τηλεόραση.

Αλλο η σχεση και αλλο η προωθηση εγκληματικων ενεργειων. Αλλα δυσκολο να το καταλαβει κανεις...

-Έχω την εντύπωση ότι με ΟΤΕ στη φανέλα φτου κακά να μιλάμε για Δημόσιο. Δεν κάνει' date=' μας βλέπουν και μας ακούνε.

[/quote']

Το management του ΟΤΕ ειναι στους ιδιωτες.

- Είναι η ΜΟΗ κατατρεγμένη απ' το Δημόσιο? Κυνηγάνε το Βαρδινογιαννέικο οι κακές ελληνικές κυβερνήσεις? Αχαχαχαχαχαχα' date=' χοχοχοχο (συγνώμη, μου ξέφυγε! Με το μικρό μου μυαλό φαντάζει γραφικό το άνωθεν).

- Μήπως ο Κόκκαλης απλώς βρέθηκε σε καλύτερη θέση τα χρόνια αυτά, οι τομείς που απασχολήθηκε ήταν μεγαλύτερου ενδιαφέροντος για το ΠΑΣΟΚ και πολύ απλά βρέθηκε από πάνω στη διαιτησία, όπως ήταν και ο σεμνός, άσπιλος και αμόλυντος "oh captain my captain" για χρόνια πριν?

- Μήπως ο "oh captain my captain" δεν τους διέλυσε επειδή τον έπιασε κόψιμο να πατάξει την βία αλλά για να είναι αυτός ο μόνος καπετάν Ένας? Διότι αν το είχε πράξει για τη βία, θα είχε συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο. Διότι ένας άνθρωπος που είναι κατά της βίας δεν μπουκάρει μέσα στο γήπεδο κατά κάμεραμεν, δεν οπλοφορεί, δεν παίζει ξύλο στις εξέδρες με τον Μελισσανίδη!Μάλλον όμως τον παγίδευσαν, σωσίας θα ήταν...:rolleyes:

[/quote']

Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι ο Βαρδινογιαννης δεν «προστατευσε» την ομαδα του. Η διαφορα μας ειναι οτι δεν εχω την αισθηση οτι ο προεδρος μου με κοροιδευει (γιατι δεν τον αφηνω), βλεπω το ελληνικο ποδοσφαιρο γι'αυτο που ειναι και δε θεοποιω κανεναν και τιποτα. Αλλα κι αυτο θελει ιδιαιτερες γνωσιακες ικανοτητες...

Κι ένα περίεργο πράγμα ρε παιδι μου! Πώς γίνεται να έχει μεριμνήσει σύσσωμος ο ΠΑΟ για τη βία και συχνά πυκνά' date=' ειτε στο Α φόρουμ, ειτε στο Β να βλέπεις "νέα" ή αναφορές για την τάδε "μπουκα στους γάβρους", για την δείνα "μπούκα", κλπ, ήντα μπορώ να καταλάβω μαθές! Ούτε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται και παρόλες τις ειρηνευτικες προσπάθειες, πάντα υπήρχαν εδώ και χρόνια κάποιοι αγνοί οπαδοί που τα έκαναν γυαλιά καρφιά τόσο στη Λεωφόρο (ρε γμτ, με τον Αλέφαντο που παίξαμε και χάσαμε το πρωτάθλημα, γιατί έγιναν επεισόδια αφού δεν υπήρχαν γαύροι στο γήπεδο?) όσο και σε μπάσκετ, βόλευ, κλπ. Συνεχίζω να αδυνατώ να καταλάβω.

[/quote']

Εγω σου μιλησα με συγκεκριμενα γεγονοτα, οχι με υποθεσεις και «πως γινεται»...

Τουλαχιστον ο Βαρδινογιαννης ειχε το σθενος να κλεισει καποιους συνδεσμους, πραγμα που ο «θειος» επιμελως αποφευγει.

ΥΓ

Μήπως' date=' μήπως λέω, μήπως θα ήταν καλό να βγει το κεφαλάκι απ' την τρυπούλα στο χώμα? Μήπως καλό θα ήταν να θεωρούμε και τους δύο μεγάλους, υπεύθυνους για το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου αντί να ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες απ' την "Ηχώ", το "Derby", τον "Πρωταθλητή" (και τον Αεκτζή εκδότη του που μας δουλεύει ψιλό γαζί), το "Φως", κλπ για το ότι οι πρόεδροι κλείνουν τα μάτια στην καφρίλα? Μήπως αγαπητέ οπαδέ του ΠΑΟ, το ότι ο πρόεδρος σου προτιμά να κλείνει τα μάτια σε όσα συμβαίνουν δεν τον αποενοχοποιεί ούτε και τον κάνει λιγότερο υπεύθυνο απ' τον άλλο που παιρνει τηλέφωνο τα "παιδιά"?

[/quote']

Το ποιος εχει δε βλεπει γυρω του ειναι νομιζω σαφες. Εγω ποτε δεν εκανα θεο το Βαρδινογιαννη, ουτε τον θεωρω οπαδο της ομαδας μου, ουτε «τσιμπαω» με λεσχες, μελη, Μαραντονα κτλ... Αυτα ειναι δικα σας προνομια :mrgreen:

Bussines και πολιτικη ειναι το ποδοσφαιρο και ας μου επιτρεπεις να γνωριζω καποια πραγματα «απο μεσα» που δε θα μπρουσα να αναφερθω.

Πώς γίνεται ρε παλουκάρια κι εφόσον δεν έφταιγον αι παίκται σας για τα γεγονότα της Ριζούπολης (το ότι δλδ αλλού επατούσαν και αλλού εβρισκοντουσαν)' date=' συνέβησαν τα κάτωθι?

α. Ο ίδιος ο πρεζιντέντε σας τους χαρακτήρισε όπως και ο Κοκ,

β. Κάποιοι τους πήραν στο κυνήγι στην Παιανία και όπου ακουγόταν ότι βρισκόντουσαν,

γ.Όλα τα φόρα του ΠΑΟ τους χαρακτήριζαν όπως και ο πρεζιντέντε σας που τους χαρακτήρισε όπως ο Κοκ :-D μέχρι και που άρχισε η επόμενη αγωνιστική περίοδος, και μάλιστα μέχρι το μεταξύ μας ντέρμπυ (οπου και πήγατε πολύ καλά),

δ. Διέλυσε την ομάδα εκείνη,

ε. Όλοι αναφέρονταν στην ομάδα εκεινη σαν loser.

Αφού δεν φταίγανε τα παιδιά, αυτές οι κουφάλες οι γαύροι τα τρομοκράτησαν, τους έκαναν φάλαγγα και τους έβαλαν βραστά αυγά στις μασχάλες και βελόνες στα παπάρια, γιατί τα βρίζατε και τα διώξατε?

[/quote']

Δεν εχω αποψη, γιατι δε γνωριζω τα γεγονοτα.

ΥΓ3

Ο "βαμμένος Ολυμπιακός" ήταν βάζελος μεταμφιεσμένος σε γαύρο?

Ειναι ενα πρωην συνδεσμιτης της Στρατιας (νομιζω ετσι λεγεται ο συνδεσμος).

Αυτα και απο μερους μου κλεινω την αντιπαραθεση, γιατι δεν χρειαζεται γραφοντας εκθεσεις, να αποδειξω, ουτε να πεισω κανεναν για τιποτα.

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι με ΟΤΕ στη φανέλα φτου κακά να μιλάμε για Δημόσιο. Δεν κάνει, μας βλέπουν και μας ακούνε.

Έχεις και MBA παναθεμά σε, δεν περίμενα να ακούσω αυτό απο εσένα...

Δημοσ.

Πολύ νωρίς δεν ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του πλέον κάφρου; :P

Όταν πάψουμε να θεωρούμε τον εκάστοτε πρόεδρο/διοικούντα/προπονητή/οπαδό μας απλώς λιγότερο κρετίνο από του αντιπάλου, ίσως και να γίνει κάτι. Προς το παρόν ας απολαύσουμε άλλη μια περιττή ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης, μια και το ζητούμενο είναι να βγούμε περισσότερο λάδι από τον άλλο.

Δημοσ.

Λολ μίλα για τους υπόλοιπους. Εγώ μια χαρά κάφρος θεωρώ την πάρτη μου και δεν έχω καμία πρεμούρα να αποδείξω οτιδήποτε σε κανένα

Φασίστας - Χούλιγκαν - Κάφρος: Τελικά είμαι ο ορισμός του αντιήρωα εδώ μέσα...

Δημοσ.

Και γαμώ τα παιδιά δηλαδή! :D

Στη θέση σου θα δήλωνα και παιδεραστής, για να κερδίσω και το χρυσελεφάντινο αγαλματίδιο Δουρής Of The Year!

Δημοσ.

Όσο για πριν' date=' φυσικά και δεν εννοούσα ότι ο Παύλος και ο Θανάσης προμήθευαν τα αεροβόλα στους οπαδούς, απλά δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να σταματήσουν όλα αυτά, όπως έχουν κάνει και πολλές άλλες φορές. Ήθελαν να υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας μέσα στο γήπεδο αφού το καλλιεργούσαν και οι ίδιοι με τις εμπρηστικές δηλώσεις τους μετά από κάθε αγώνα!

..[/quote']

Επισης να προσθεσω πως τα αδελφια Γιαννακοπουλου φταινε για τα επισοδεια στο ΣΕΦ γιατι θελανε να υπαρχει κλιμα τρομοκρατιας για να εχουν αλλοθι,επισης φταινε για την Ριζουπολη γιατι θελανε να διωξουν τους Βαρδινογιαννεους,φταινε για το Χειζελ γιατι κατα βαθος ειναι Λιβερπουλ και να τονισω οτι ειναι σαφες πως τα αδελφια Γιαννακοπουλου εχουν τις δυναμεις του Σουπερμαν και επομενως μπορουν να πιανουν αντικειμενα στον αερα.Εξαλλου το γεγονος πως εχουν σουπερ-δυναμεις φανηκε απο το γεγονος πως οταν πηγαν να προστατευσουν τους...πφφφ..."ανθρωπους"...του Ολυμπιακου,καποιος χτυπησε τον Παυλο.Αυτος βεβαια ηταν βαλτος για να υπαρχει αλλοθι και μαλιστα καλοπλκηρωθηκε γιατι εσπασε το χερι του σε 3 σημεια οταν χτυπησε τον Παυλο.

Και φυσικα ολοι ξερουμε ΓΙΑΤΙ τα αδελφια θελουν κλιμα τρομοκρατιας.Γιατι μονο ετσι μπορει η ομαδα μπασκετ του Παναθηναικου να κερδισει,εστω και με δυσκολια,την κοκκινη αρμαδα.Βεβαια,και απο εμπρηστικες δηλωσεις αλλο τιποτα.Τι κοτες,τι πελατες, τι "αυτον τον κοσμο εχουμε,αυτον θελουμε" εχουν πει,βεεεεεεβαια

Δημοσ.
Επισης να προσθεσω πως τα αδελφια Γιαννακοπουλου φταινε για τα επισοδεια στο ΣΕΦ γιατι θελανε να υπαρχει κλιμα τρομοκρατιας για να εχουν αλλοθι' date='επισης φταινε για την Ριζουπολη γιατι θελανε να διωξουν τους Βαρδινογιαννεους,φταινε για το Χειζελ γιατι κατα βαθος ειναι Λιβερπουλ και να τονισω οτι ειναι σαφες πως τα αδελφια Γιαννακοπουλου εχουν τις δυναμεις του Σουπερμαν και επομενως μπορουν να πιανουν αντικειμενα στον αερα.Εξαλλου το γεγονος πως εχουν σουπερ-δυναμεις φανηκε απο το γεγονος πως οταν πηγαν να προστατευσουν τους...πφφφ..."ανθρωπους"...του Ολυμπιακου,καποιος χτυπησε τον Παυλο.Αυτος βεβαια ηταν βαλτος για να υπαρχει αλλοθι και μαλιστα καλοπλκηρωθηκε γιατι εσπασε το χερι του σε 3 σημεια οταν χτυπησε τον Παυλο.

Και φυσικα ολοι ξερουμε ΓΙΑΤΙ τα αδελφια θελουν κλιμα τρομοκρατιας.Γιατι μονο ετσι μπορει η ομαδα μπασκετ του Παναθηναικου να κερδισει,εστω και με δυσκολια,την κοκκινη αρμαδα.Βεβαια,και απο εμπρηστικες δηλωσεις αλλο τιποτα.Τι κοτες,τι πελατες, τι "αυτον τον κοσμο εχουμε,αυτον θελουμε" εχουν πει,βεεεεεεβαια[/quote']

Εδωσες show KaizerSoze :mrgreen:

Δημοσ.

Α, και τους προστατέψαμε και οι παίκτες και ο Παύλος και ο Ομπράντοβιτς, γιατί στο ΣΕΦ μας είχαν προστατέψει και εμάς.

Ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...