ssonic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Σήμερα πάντως, ακόμα και η Derby τα χώνει στον Τζίγγερ από το εξώφυλλό της. Στάχτη στα μάτια ρίχνει το Derby. Στα σπίτια σας λέει στους παίχτες, κανείς δεν τολμάει όμως το αυτονόητο: ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Το ποτήρι ξεχείλησε... και μάλιστα εδώ και πολλάααααααα χρόνια.
t.chris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς δεν είναι λάθος αυτή η σκέψη που κάνεις. Κοινός παρονομαστής όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό είναι η διοίκηση. Και λέω δυστυχώς γιατί είναι κάτι που δε μοιάζει ότι μπορεί να αλλάξει σύντομα. Nα σταματήσουν να τους στηρίζουν δημοσιογράφοι παλαίμαχοι και ΟΛΟΙ οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ………
firewalker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Σήμερα πάντως, ακόμα και η Derby τα χώνει στον Τζίγγερ από το εξώφυλλό της. Στην ουσία στους παίχτες τα ρίχνουν πάλι. Αναφέρει ότι φταίει ο Τζίγκερ που δεν "τραβάει το αφτί" στους παίχτες. Και ότι τα άτομα γύρω του δεν τον συμβουλεύουν σωστά και πρέπει να κάνει ξεκαθάρισμα. Δεν πετάνε ευθύνες στην οικογένεια. Τα έλεγε χθες ο κ. Γκόντζος που ήταν καλεσμένος στην Α.Κ. και είναι διευθυντής στην Derby. Να γεμίσει το γήπεδο και να πέσει άγριο κράξιμο. Μόνο κράξιμο όμως (όχι βία) και μετά να φύγουν όλοι. Όχι ο Τζίγκερ, η οικογένεια πρέπει να μπει στο στόχαστρο. Έτσι θα πονέσει. Αλλά βλέπεις πως οι οργανωμένοι (gate 13 κ.α.) είναι καλά δασκαλεμένοι. Για την διοίκηση μόκο, τσιμουδιά. Μην χάσουν και τα μπόνους... Το Σάββατο που είχα πάει με την Λάρισα και ήμουν δίπλα στους οργανωμένους, όποιος έλεγε κάτι για την διοίκηση έπρεπε να φιμωθεί με οτιδήποτε μέσο.
The_Edge Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Στην ουσία στους παίχτες τα ρίχνουν πάλι. Αναφέρει ότι φταίει ο Τζίγκερ που δεν "τραβάει το αφτί" στους παίχτες. Και ότι τα άτομα γύρω του δεν τον συμβουλεύουν σωστά και πρέπει να κάνει ξεκαθάρισμα. Δεν πετάνε ευθύνες στην οικογένεια. Τα έλεγε χθες ο κ. Γκόντζος που ήταν καλεσμένος στην Α.Κ. και είναι διευθυντής στην Derby. Ok, αυτά δεν τα ήξερα. Το μόνο που είδα ήταν το πρωτοσέλιδο.
punky Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ο Snoob με γλιτώνει από τη βαριά πληκτρολόγηση εδώ και αρκετό καιρό. Νομίζω ότι κάνει την πιο εύστοχη ανάλυση. Απλά νομίζω ότι φταίει και κάτι άλλο για την κακή ψυχολογία αυτής της ομάδας. Όχι μόνο η συσωρευμένη ηττοπάθεια. Και έχει να κάνει ξεκάθαρα με τη διοίκηση. Δηλαδή έχω την εντυπωση ρε παιδί μου ότι ο Σωφέρ πρέπει να φέρεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον ίδιο αυταρχικό-κομπλεξικό τρόπο που ενδεχομένως φέρεται στον τελευταίο υπάλληλό του, ή στο φουκαρά που του γυαλίζει τα αυτοκίνητα στο γκαράζ. Είναι τυχαίο ότι όποιος φεύγει από την ομάδα, το κάνει μουτζώνοντας; Είναι τυχαίο που οι παλαίμαχοι και οι παλιές σημαίες αποστασιοποιούνται και μιλάνε σαν αντικειμενικοί σχολιαστές; Αλλά ακόμη και όταν επιχειρεί το αντίθετο ο Σωφέρ, πάλι σκατά τα κάνει, γιατί δεν ξέρει να το κάνει σωστά. Πχ ακόμη και που πήρε τελικά τα φράγκα ο Παπαδόπουλος, τι γεύση έμεινε στον ίδιο; Έμεινε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του παίκτη μέσω των πράσινων ΜΜΕ μέχρι να τελεσφορήσει η συμφωνία. Και φυσικά ότι τα λεφτά που αξίωνε ο Παπαδόπουλος τα πήρε λόγω συγκυρίας και όχι γιατί πιστεύουν ότι τα άξιζε. Γιατί φοβήθηκαν ότι θα πάει στον γάβρο (οι κόκκινες εφημερίδες ήδη έφτιαχναν το προφίλ για να γίνει αποδεκτός από τους φιλάθλους τους) και αυτό θα ήταν ένα πλήγμα στο κύρος, λόγω των πρότερων φυγών του Τανκ και του Κλούνεϋ. Σε εσάς να έδιναν σοβαρή αύξηση ρε παιδί μου στη δουλειά, πόσο company loyalty θα είχατε και μεράκι αν αντί για μπράβο σας έλεγαν "πάρτα αλλά δεν τα αξίζεις;". Αφού προηγουμένως σας είχαν διαβάλλει τεχνηέντως στους διαδρόμους της εταιρείας και στην πιάτσα; Μιζέρια.
tzoni007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Είναι τυχαίο ότι όποιος φεύγει από την ομάδα, το κάνει μουτζώνοντας; Είναι τυχαίο που οι παλαίμαχοι και οι παλιές σημαίες αποστασιοποιούνται και μιλάνε σαν αντικειμενικοί σχολιαστές; Μιζέρια. οι τυποι ειναι για τα μπαζα εδω εναν παιχτη ειχαν τον Βαζεχα που τους ξελασπωσε ουκ ολιγες φορες... κιομως το 2003 μετα το παιχνιδι με τον ολυμπιακο που χασαν 3-0 και τον τιτλο μαζι..μονο που δεν τον ξυλοφωρτωσαν... "Περίπου 200 οπαδοί της ομάδας, που είχαν συγκεντρωθεί στην Παιανία για να αποδοκιμάσουν τους ποδοσφαιριστές, κατάφεραν να ξεφύγουν από την αστυνομική δύναμη των... 12 ανδρών, που χρησιμοποίησε δακρυγόνα, έκανε συλλήψεις αλλά μέχρι την καθυστερημένη άφιξη των ενισχύσεων δε μπόρεσε να κάνει και πολλά πρισσότερα, και να μπουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Εκεί είχαμε πολλές υλικές ζημιές και στις εγκαταστάσεις, αλλά και σε αυτοκίνητα παικτών, οι οποίοι μπήκαν γρήγορα στα αποδυτήρια και στα δωμάτια των εγκαταστάσεων για να προφυλαχθούν. Ο Κριστόφ Βαζέχα και ο Μαρκαριάν ήταν οι μόνοι που συναντήθηκαν με τον κόσμο, αφού τα αυτοκίνητα τους είχαν γίνει στόχος, ενώ ο πρώτος αντέδρασε και όπως έλεγε στη συνέχεια σκέφτηκε ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο..." και μετα το σταματησε.. χαχαχα ΥΓ.. Τωρα καταλαβα τι εννοουσε ο βαζελος οταν ελεγε οτι θα φτασει στην κορυφη της ευρωπης.. "Διεθνώς ρεζίλι... Μαθεύτηκαν και εκτός των τειχών τα "κατορθώματα" των οπαδών του Παναθηναϊκού, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με την επίθεση στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αργύρη Μήτσου. Συγκεκριμένα, γερμανικές ιστοσελίδες αναφέρουν με κάθε λεπτομέρεια την επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος των "πρασίνων" από τους αγανακτισμένους οπαδούς, αλλά και την κατάσταση που διαμορφώνεται, πλέον, στον βαθμολογικό πίνακα, με το "τριφύλλι" να βρίσκεται οχτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή." :mrgreen:
Critter Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Εγω παντως θυμαμαι κατι επικες αναλυσεις του kaizer πριν απο κανα μηνα που η ομαδα "πεταγε" που ανελυε πως ηρθε η ωρα του ΠΑΟ, οι παικτες ανεβαινουν και ο Μουνιοθ ειναι προπονηταρας. Που πηγαν ολα αυτα? Μην μου πειται απο 4-5 αγωνες ηταν ολος κι ολος ο κυκλος του ΠΑΟ....Οταν λεμε οτι μια ομαδα φυσαει, εννοουμε οτι παιζει 15 αγωνες και πεταει.. Οταν λεμε οτι μια ομαδα κανει κοιλια, αυτο συμβαινει οταν μετα απο τους 15 αγωνες, κανεις 2-3 στραβοπατηματα. Άρα με λιγα λογια, ο ΠΑΟ εκανε το αντιθετο. Έκανε 15 αγωνες κοιλιά, εκανε 4-5 καλες εμφανισεις και τωρα παλι κοιλια. Δεν το λεω για να κοροιδεψω, μιας και εχω μιλησει και για τα χαλια του ολυμπιακου. Τα λεω για αυτους που βλεπουν θετικα πραγματα στους αιωνιους τη φετινη χρονια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε ένα και η απαιτηση του κοσμου ειναι πολυ μεγαλυτερη απο 1-2 θετικα.
The_Edge Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 [...] ΥΓ.. Τωρα καταλαβα τι εννοουσε ο βαζελος οταν ελεγε οτι θα φτασει στην κορυφη της ευρωπης.. "Διεθνώς ρεζίλι... [...] :mrgreen: Ακριβώς το ίδιο δηλαδή με αυτό που εννοούσε και ο γαύρος!!!
tzoni007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ακριβώς το ίδιο δηλαδή με αυτό που εννοούσε και ο γαύρος!!! θες και εσυ γιαουρτακι? περισεψε απο χτες :mrgreen:
1980 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 καταρχας εσυ με την μπουγελοφατσα για αβαταρ σταματα να παιζεις με τα νευρα μας παραπανω απο οτι πρεπει . ειναι ηδη σπασμενα και δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις. καταδευτερον κοιτα τα χαλια σου, θυμησου οτι εβγαλες τον τσουκαλα στα μικροφωνα του καραισκακη να αρχιζει να φωναζει για φτιαξει την προπαγανδα, δες και το αβαταρ μου και μεχρι το 0 να γινει τουλαχιστον 1 μην λες λεξη για τον παο οποιος και αν ειναι αυτος την δεδομενη στιγμη αλλα και ολα αυτα τα χρονια. Στα δικα μας τωρα. Νοιθω εξαγριωμενος, δεν εχω σπασει στην ζωη μου ουτε καρεκλα του σπιτιου μου οχι του γηπεδου αλλα την τεταρτη θα κατεβω με πολυ αγριες διαθεσεις. αυτος ο καρκινος που λεγετε βαρδινογιαννης πρεπει να φυγει απο την ομαδα μας. Απλα δεν παει αλλο. Ξερω οτι δεν θα φυγει ποτε γιατι ειναι αναισθητος , ζωο απανθρωπος και κομπλεξικος αλλα νομιζω οτι την δεδομενη στιγμη πρεπει να γεμισουμε το γηπεδο να κατσουμε 20 λεπτα δημιουργοντας το χειροτερο κλιμα που εχει δημιουργηθει ποτε σε αγωνα του παο και να σηκωθουμε να φυγουμε. αν δεν το κανουμε τωρα ποτε θα το κανουμε? Το κραμα του παο διαλυετε χρονο με το χρονο. Εχουμε πεσει στην ανυπολυψια και την μιζερια. Απλα δεν παει αλλο. Φτανει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Θεωρώ ότι ο Μουνιόθ είναι σοβαρός προπονητής και μπορεί να προσφέρει, αρκεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά του (αν ισχύουν τα σενάρια για τις "σειρήνες" της εθνικής Ισπανίας) και εφόσον πάψουν άπαντες να τον βλέπουν σαν τον μάγο που με το ραβδάκι θα τα αλλάξει όλα μονομιάς. Μεσίες δεν υπάρχουν. Για μεσία τον πήραν τον Σεβτσένκο στην Τσέλσι (χωρίς να τον ζητήσει ο Μουρίνιο, λένε οι φαρμακόγλωσσες Βρετανικές φυλλάδες) και τώρα γυαλίζει τον πάγκο. Παίρνεις παιχτρόνια, νεαρούς και διψασμένους για διάκριση, ρίχνεις και τους έμπειρους από δίπλα, ανανεώνεις σταδιακά ένα μέρος της ομάδας κάθε δύο-τρία χρόνια ή όποτε σκάσει το κελεπούρι και πορεύεσαι. Αγοράζεις όσο πιο φθηνά μπορείς, πουλάς όσο πιο ακριβά γίνεται και το παραδάκι το ξαναρίχνεις μέσα (Σωκράτη, πες αλεύρι. Ο Τουρέ σε γυρεύει) Και, φυσικά, συνδετικός κρίκος των παλιών και των νέων είναι ο προπονητής. Προπονητής, όμως. Όχι κάτι απίθανοι Μπιγκόν, λ.χ. Αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού αφήσει τον (αποφασισμένο να μείνει και να δουλέψει) Μουνιόθ να δουλέψει το ίδιο διάστημα που ο Ολυμπιακός μπεμπεκίζει με τον Τρόνδιο τον Ευρωπαίο, θα έχει καλά αποτελέσματα. Ένα ξεκαθάρισμα υλικού, φυσικά, είναι απαραίτητο. Αλλά, δεν είναι και τόσο χάλια το υλικό του Παναθηναϊκού. Το κακό είναι ότι με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα (οπαδικές εφημερίδες, διοίκηση, κόσμος) και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει να παίξει καλό ποδόσφαιρο από την εποχή του μακαρίτη του Κυράστα (ο οποίος πάλι διώχθηκε κακήν-κακώς) δεν ξέρω τι περιθώρια έχει να δουλέψει ένας άνθρωπος.
Σκύμνος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Παίρνεις παιχτρόνια, νεαρούς και διψασμένους για διάκριση, ρίχνεις και τους έμπειρους από δίπλα, ανανεώνεις σταδιακά ένα μέρος της ομάδας κάθε δύο-τρία χρόνια ή όποτε σκάσει το κελεπούρι και πορεύεσαι. Αγοράζεις όσο πιο φθηνά μπορείς, πουλάς όσο πιο ακριβά γίνεται και το παραδάκι το ξαναρίχνεις μέσα Μα αυτό δεν κάνει ο ραλάκιας τόσα χρόνια... Είχε έτοιμη την καλή ομάδα και την διέλυσε επειδή ζήτησαν παραπάνω λεφτά. Και από τότε ο ακατανόμαστος φέρνει κάτι παλτά άλλο πράμα. Και επειδή υπάρχει ο κίνδυνος τα παλτά να ζητήσουν κανα ευρώ παραπάνω, τα διώχνει και φέρνει άλλα παλτά... Ειλικρινά έχω κουραστεί να τα γράφω (δείτε και προηγούμενα σχόλια μου πριν το ξεκίνημα της χρονιάς και κατά την διάρκειά της). Το πρόβλημα στην ομάδα είναι ότι δεν υπάρχει ΟΜΑΔΑ, αλλά ένα άθροισμα παικτών...Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη παικτών - διοίκησης. Αντί να τους εμψυχώνει ο ραλάκιας τους καταρρακώνει...Νισάφι πια...Βαρέθηκα :evil:
cmelegos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 @tzoni007 γιατί θες να το παίζεις τόσο προκλητικός;Γιατί δεν γίνεται να είσαι τόσο...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.