KaizerSoze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Tζιγγερ πουλα και πουλο Δεν μου φταιει κανενας παικτης διοτι με εξαιρεση 3-4 υπαρχουν 1-2 που προσπαθουν 15-18 που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ αρα τι να βρισω?Αν με βαλει εμενα ο Μουνιοθ και μου περνουν την μπαλα σε καθε φαση θα φταιω εγω ή αυτος που με εφερε? Αρα να βρισω 3-4 παικτες που ενω μπορουν δεν....τι νοημα εχει? Τζινο Δεν κληρωθηκαμε τελικα μαζι αλλα δεν πειραζει, θα τα πουμε στην επομενη φαση του ΟΥΕΦΑ, αν και εμεις μαλλον δεν θα περασουμε, εσεις ομως σιγουρα το εχετε μεσα-εξω με νικες, μην σου πω οτι θα φτασετε στον τελικο Και για να παμε στα ευχαριστα, συμφωνω με τον φιλο. Δεν εχει νοημα η Αρμαδα του Μαγκα των Τιτλων και η Ταξιαρχεια του Βλαση και του Νταντε ( δηλαδη, επειδη μερικοι δεν το εχουμε συνειδητοποιησει...στο ενα αθλημα εχουμε τον Τζιωλη και στο αλλο τον Νταντε, ετσι? Εχετε καταλαβει τι μεγεθος ειναι ο Νταντε? ) να ειναι στο ιδιο τοπικ με τον Τζιγγεριακο. Δηλαδη στην ζυγαρια πως ειναι ποτε δυνατον να μπαλαντζαρουν "Διαμαντιδης οεοεοε" και τα "Ιβ-Ιβ-Ιβανσιτζ" ?
zaxoys Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Άλλη μια τραγική εμφάνιση,το πέναλτυ που πήραμε ύποπτο όπως τραβηγμένο και το άλλο .Για να παραφράσω ρήση από αυτό το φόρουμ "αν όμως μέναμε με 11 θα κερδίζαμε " :-p Για τους παίχτες διαφωνώ kaizer , έλεος σιγά μην χρειάζεσαι τονTristan και τον Luque που ακούστηκαν για μεταγραφές και εγώ δεν ξέρω ποιόν για να νικήσεις την Κέρκυρα .Εδώ μιλάμε οτι ειδικά στα τελευταία ματς αυτό που βλέπουμε δεν είναι ποδόσφαιρο , τον Ιωνικό που είναι τελευταίος αν είδες με ΟΣΦΠ έπαιξε κλάσεις πιο στρωτό και ωραίο ποδόσφαιρο . Τώρα για τον Τζόνι βαβούρα που γράφει παραπάνω την είδαμε την μπαλάρα που έπαιζε στα δύσκολα παιχνίδια και την διαστημική εμφάνιση στο μεταξύ μας παιχνίδι Κάτσε στον καναπέ σου όπως κάθε χρόνο να βλέπεις τις 4αρες που ρίχνεις στον Ιωνικό και στον Εργοτέλη
revil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 ξερεις ζαχους μεταξυ μας αυτος μπορει να σου πει οτι τουλαχιστον τις ριχνει εκει και δε τρωει 2αρες Παντως ρε μαγκες δε καταλαβαινω ο παναθηναικος μου μοιαζει ομαδα-γριφος. Εχει πολυ καλους παιχτες εχει πολυ καλο προπονητη αλλα μπαλα παιζει μονο με αιτηση.Θεωρω τους παιχτες του παο στο συνολο τους καλυτερους απο του ολυμπιακου.Ριβαλντο δεν εχετε αλλα το κεντρο σας ας πουμε ειναι ολο καλους ποδοσφαιριστες.
john1987 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγω συμφωνω οτι εχουμε καλυτερη 11αδα.Σιγουρα ομως δεν εχουμε Ριβαλντο. Τι εχεις να πεις ομως για τα αμυντικα χαφ,ή τα ακρα μας ας πουμε? Κατι Τζιολης,Μποβιο,οπως και Βυντρα και Σεριτς,ειναι πολυ λιγοι για τον Παο. Θα μου πεις εσυ εχεις καλυτερους?Χμ,ισως ναι,γιατι ο Στολτιδης κ ο Ζεβλακωφ ειναι σαφως καλυτεροι απο τους αντιστοιχους του Παο,κ βεβαια πολυ καλυτεροι επιθετικα. Επισης,με τον Εκι που μαρκαρει ως επι το πλειστον με τα ματια,και κανει αραια κ που βρωμικα φαουλ αψυχολογητα,δεν πας μπροστα.(εκει μας λειπει πολυ ο Μπασινας,κρατουσε την αμυνα στο κεντρο) Αυτοι που με απογοητευσαν παντως τελευταια ηταν ο Ιβανσιτς (ξεκινησε καλα,αλλα το παλικαρι δεν παιζει τελευταια) οπως και ο Βικτορ (που ειναι κ μπαλαδορος υποτιθεται). Μην ξεχασουμε να αναφερουμε κ τον Παπ που δεν κανει μισο κοντρολ φετος,οπως και τον Ρομερο,ο οποιος αποδειχθηκε πολυ μαπας.Αργοκινητος,πολυ μετρια σεντρα,τετοια δεξι χαφ που τα ψωνιζουμε!!!
zaxoys Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Σωστός revil , για πλάκα το είπα και για να μην ξεχνιόμαστε ;-) Ο ολυμπιακός έχει κάτι που δεν έχει ο ΠΑΟ ,αυτοματισμούς!Ο ΟΣΦΠ έχει μεν άναρχο τρόπο αλλά έχει τουλάχιστον στάνταρ κινήσεις (εκτός από συγκεκριμένα,λίγα παιχνίδια που έπαιζε με γιόμε2 στον Κωνστ. αλα ΠΑΟ) Όντως Ρομέρο και ίβανσιτς απογοήτευση στα τελευταία παιχνίδια αλλά επαναλαμβάνω.ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πιστέψω οτι έστω αυτοί οι συγκεκριμένοι παίχτες (ναι με τον Βύντρα μαζί ) δεν μπορούν να παίξουν για να νικήσουν την Κέρκυρα (και την κάθε Κέρκυρα) - έλεος! Προσωπικα΄στα @@ μου το πρωτάθλημα , ούτε πέτσινα πέναλτυ θέλω ,θέλω απλώς η ομάδα μου να παίξει μπάλα και ας χάσει ,αλλά να χάνει με κάτω τα χέρια?Ήμαρτον
geovard Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά πού τούς είδατε τούς καλούς παίχτες.Ή μήπως βλέπετε με τα μάτια τού Λιβαθηνού.Σκάσνι,Μαλεζάνι,Μπάκε έφυγαν κακήν κακώς.Μιά ομάδα σε κρίση οργανώνεται επιλέγοντας άριστους ποδοσφαιριστές καί όχι αλλάζοντας συνέχεια προπονητές.Γιατί πήρε καί ο Λεμονής πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό,μήπως είναι καλύτερος από τον Μαλεζάνι?Καί εγώ να πάω προπονητής στον Ολυμπιακό το έχω το πρωτάθλημα.Αμφιβάλλει κανείς? Τελικά τις πταίει?Τα είπαμε.Ο Τζίγγερ συν συνοδεία αυτού. Καί θυμηθείτε.Αφήστε τους να παίζουν σε άδειο γήπεδο.Ίσως συνέλθουν λίγο.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Για τους παίχτες διαφωνώ kaizer , έλεος σιγά μην χρειάζεσαι τονTristan και τον Luque που ακούστηκαν για μεταγραφές και εγώ δεν ξέρω ποιόν για να νικήσεις την Κέρκυρα Οχι δεν καταλαβες, αλλο το δεν μπορω ΓΕΝΙΚΑ και αλλο το δεν μπορω ουτε την Κερκυρα. Ειδικα οταν εισαι μπουγιο. Για να κερδισεις την Κερκυρα ως μπουγιο, ΝΑΙ θες τον Τρισταν, για να κερδισεις την Κερκυρα ως μπουγιο ΟΧΙ δεν σου φτανει ο Ρομερο. Αυτη την στιγμη ειμαστε ενα μπαχαλο. Θα μου πεις "Ε τοτε δεν σου φταιει ο παικτης, σταματα να εισαι μπαχαλο, να σου φαινεται και ο Μορις σαν Ματιας Ζαμερ". Αφηνωντας στην ακρη ομως οτι εγω εκτος απο συστημα θελω να βλεπω και καλους παικτες ατομικα, ποτε γιναμε ΑΕΚακι και δεν το καταλαβα?Δηλαδη ποτε φτασαμε στο σημειο να πανηγυριζουμε επειδη ο Παουτασο και ο Παπασταθοπουλος μπορουν και δειχνουν ενα αρμονικο συνολο? Αυτο ειναι μια πολυ καλη συνταγη με ταβανι, να βγεις 2ος στην Ελλαδα ή κατα τυχη 1ος, να κανεις και μια πορεια στο ΤΛ και τελος. Μολις παιξεις με ομαδα που το συστημα της δουλευει καλυτερα ή που σε εχει διαβασει καλα, εκει θα χρειαστεις και καλους παικτες εκτος απο "ομαδα" Αν δεν κανω λαθος κατεβηκε η εξης 11αδα Εμπεντε Βυντρα-Μορις-Γκουμας-Σεριτς Βικτορ-Μποβιο-Ιβανσιτζ-Ρομερο Παπαδοπουλος-Σαλπιγγιδης Με εξαιρεση τον Βικτορ (σαν ονομα) και τον Σαλπιγγιδη, ποιος αλλος θα σου φαινοταν παραξενο να παιζει στην Ξανθη ή τον ΠΑΟΚ και αρα πως θεωρεις οτι το ματς ηταν διπλο απο πριν??? Δηλαδη αν δεν σου ελεγα οτι ειναι παικτες του Παναθηναικου αλλα μιας μετριας ομαδας, του Αρη ας πουμε, θα το πιστευες ναι ή οχι? Μαλλον ναι. Θα σου φαινοταν λοιπον το Κερκυρα-Αρης στανταρ 2? Εγω τουλαχιστον δεν θα το επαιζα. Αρα?
revil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Εγω παντως θεωρω οτι το κεντρο και η επιθεση σας αποτελειται απο καλους παιχτες. Δηλαδη ρε καιζερ ο Παπαδοπουλος δε κανει για τον παναθηναικο και μπορουσε ανετα να παιζει στον παοκ? Εγω ας πουμε θεωρω καλυτερο παιχτη τον παπ απο το σαλπιγγιδη edit : Βασαρας respec παντως,καταφερε να δωσει 2 πεναλτυ που δεν ηταν στην τελικη κανενα
KaizerSoze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Aντε και τον Παπ ρε φιλε, να σου κανω το χατηρι. Τον καλο Παπ ετσι?Οχι το φετινο. Διοτι για τον φετινο εχεις δικιο, σιγα μην επαιζε στον ΠΑΟΚ,σε πιανου την θεση?Καλυτερος ειναι ο Μιετσελ... Παντως να σου πω την αληθεια αυτος ο Χαβιτο ας πουμε του Αρη γιατι ειναι χειροτερος του Παπ?Τουλαχιστον ο Χαβιτο επαιζε στα 2α εστω μιας Μπαρτσελονα.
revil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 lol χτυπησες το ευαισθητο σημειο μου τωρα,εμενα ο Αρης σαν ομαδα μαρεσει και θεωρω οτι κοκε και χαβιτο ειναι πολυ καλοι. ε ρε καιζερ τον καλο παπ λεμε,φετος δεν υπαρχει ενας παιχτης του παναθηναικου που να εχει παιξει,πλακα μου κανεις? Δηλαδη ειναι λες και οταν ερχονται τους κανετε μια ενεση και ξεχνανε τη μπαλα. Ο Βικτορ απο τα καλυτερα δεξια χαφ στην ισπανια και εδω δε μπορει να περασει τον καραδημο,αν ειναι δυνατον. Ο Σεριτς 6 χρονια ιταλικο πρωταθλημα,ηρθε εδω και διαγωνιζεται με τον Δαρλα για τη θεση του. Ο Νιλσον βασικος στη Σουηδια ηρθε εδω και του τρωει τη θεση ο Λουκας Δηλαδη σκεψου το,τι στο καλο
zaxoys Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ωραίαας δεχτούμε οτι μπορούσαν να παίζουν πχ στην Ξάνθη ή στον ΠΑοκ , το ζήτημα είναι οτι ακόμα και οι 2 αυτές ομάδες παίζουν ανα δαστήματα κάποιο άθλημα που μοιάζει με ποδόσφαιρο ,πράγμα που εμείς ΔΕΝ κάνουμε . Συμφωνώ οτι θα θέλαμε ποιοτικα΄καλύτερους παίχτες κλπ αλλά εδώ δεν κάνουμε βασικά πράγματα που κάνει μια ομάδα Αν θα φτάσουμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε για ένα αρμονικό σύνολο ΑΕΚ μάλλον το κάνουμε ήδη γιατι πέρσι και φέτος αυτό που βλέπουμε ΔΕΝ είναι ομάδα Αλήθεια αυτοί οι ίδιοι τραγικοί παίχτες υπερέβαλαν εαυτό και νίκησαν τον ΟΣΦΠ και τους έκανε μόνο 1 ψευτοευκαιρία?,αυτό ήταν το ταβάνι τους? εγώ αυτό που είδα σε εκείνο το παιχνίδι ήταν οτι από την αρχή γυάλιζε το μάτι τους και το ήθελαν σαν τρελοί το παιχνίδι ,
blueviper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Η καθίζηση, με βάση τη δική μου νοητική επάρκεια, είναι ανεξήγητη. Όπως και να έχει πάντως, μιλάμε για μια πτώση που δεν έχει αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Παίχτες που μπορεί να είναι του 5 ή του 6, αποδίδουν για 1-2, αντί να εξαντλείται αυτό που μπορούν να προσφέρουν. Είμαι βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο σκάρτο υλικό...άλλωστε, ούτε κι άλλες χρονιές που είχε αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο είχε τους υπερ-παιχταράδες...το όλο κλίμα όμως έδινε πόντους και δεν αφαιρούσε. Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητη αυτή η ολική παραίτηση που οδηγεί σε τόσο σπασμωδικές κινήσεις εντός του γηπέδου και μια φοβία υπερβολική. Μοιάζουν να πηγαίνουν σαν τα πρόβατα στη σφαγή και σα να μην υπάρχει επόμενη μέρα. Ειδικά μάλιστα με την ένταση που επικρατεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού, προσωπικά θα το έπαιζα τραυματίας, για να αποφύγω τα χειρότερα που πιθανότατα και να έρχονται. Ήδη γράφονται διάφορα για την Τετάρτη κι ο Θεός βοηθός. Πρέπει να έχουν εφαρμοστεί ως τώρα αρκετοί νόμοι του Μέρφυ για την κακοδαιμονία και το κακό συναπάντημα της φετινής ομάδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.