punky Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Τι να σου κάνει ο επιθετικός αν, για να πάρει πάσα από τη μεσαία γραμμή, πρέπει να κάνει αίτηση με χαρτόσημο; yeap, σωστός ο Snoob. η επικοινωνία κέντρου και επίθεσης του ΠΑΟ, θυμίζει την επικοινωνία ζευγαριού μια βδομάδα πριν το διαζύγιο.
Mika Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 να πανε στο διαολο τα μ@λ@κισμενα. ελπιζω στο αεροδρομιο να ακουσυν 10 φορες χειρότερα απο προχτες
tzinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 και με τον βυντρααααα και με τον δαρλαααααα εξεχαααα εξχαααασσααμμεεε εξαχασαμεε την μπαλλααα ολοι μαζι τωρα λολ
LL_NEO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 ελπίζω να μη σώσουν και φτάσουν Αθήνα. Να πέσει το αεροπλάνο με όλους μέσα. Αει στο διάολο μου έχουν πετάξει τον καρκίνο
Rising1980 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέγας είσαι Αλλάχ... Ότι θα ζούσα να δω τον ΠΑΟ πελάτη της Κέρκυρας δεν το περίμενα. Εκτός κι αν δεν είναι ο ΠΑΟ αυτός αλλά κάτι άλλο που απλά φοράει πράσινες φανέλες.
firewalker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Τζίγκερ άχρηστε (ποδοσφαιρικά) φύγε. Τράβα να παίξεις με τα αυτοκινητάκια σου. Φύγε άσχετε. Πούλα να βρούμε την ησυχία μας.
Bougas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Τζίγκερ άχρηστε (ποδοσφαιρικά) φύγε. Τράβα να παίξεις με τα αυτοκινητάκια σου. Φύγε άσχετε. Πούλα να βρούμε την ησυχία μας. και το γυπεδο ποιος θα σας το φτιαξει?
firewalker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 και το γυπεδο ποιος θα σας το φτιαξει? Αυτός που έφτιαξε και του Ολυμπιακού. Το Ελληνικό δημόσιο. Τι να το κάνω το γήπεδο χωρίς ομάδα, για να εκμεταλλεύεται η οικογένεια Βαρδινογιάννη τα έσοδα; Και να κάνει πλάνα πενταετίας; Δεν θέλω γήπεδο, από επαρχία είμαι, πόσες φορές θα πάω... Μια χαρά γηπεδάρα είναι το Ο.Α.Κ.Α. με φτηνά εισιτήρια. Να τραβάω αυτά που περνάνε οι φίλοι του Ολυμπιακού από επαρχία που αν δεν είναι μέλη πρέπει να κάνουν αίτηση στον Θεό για εισιτήριο; Ας φτιάξουν ομάδα οι διοικούντες για να έχουν κάθε "δικαίωμα" να την στεγάσουν σε καινούριο γήπεδο. Έτσι όπως την πάνε την ομάδα σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουν Παναθηναϊκοί. Να δω με ποιον θα το γεμίσουν.
Panahs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δε γ@μιετ@ι και το γήπεδο... Δυστυχώς πρέπει να το πάρουμε απόφαση... Ο Παναθηναϊκούλης έχει γίνει ομαδίτσα μεσαίας κατηγορίας, άντε να περνάει ουέφα και να παίρνει καμια ισοπαλία... Όσο για τις φανέλες, γιατί να παίξουν οι παίχτες για τις φανέλες? Δεν υπάρχουν ούτε αυτές πλέον. Τις εξαφάνισαν. Και ο Αμπράμοβιτς να έρθει, ούτε αυτός δε μας σώζει τώρα, με τον κατήφορο που πήραμε
greekboy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 ποσο στοιχημα οτι στο τελος θα πεσει η Κερκυρα???καθε χρονο οποια μικρη ομαδα νικαει τον ΠΑΟ πεφτει μετα!!!!οπως και φετος ο ιωνικος νικησε τον ΠΑΟ και τωρα εχει πεσει απο τον πρωτο γυρο!!!!
revil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μαγκες ειδα τον αγωνα. Ενα πραγμα μου εκανε τρελη εντυπωση. Δεν ειναι οτι ο παναθηναικος επαιξε ασχημα αλλωστε κανεις δε παιζει καλη μπαλα. Μου εκανε εντυπωση λοιπον το οτι δεν εκανε ουτε μια(!!!)ευκαιρια. Διαολε στη κερκυρα παιζατε οχι στο καμπ νου
Σκύμνος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Χώστε τα στον ραλάκια γιατί αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος του συνοθυλεύματος που λέγεται Παναθηναϊκός... Ούτε οι παίκτες ούτε οι προπονητές φταίνε τόσο γι' αυτό το ρεζιλίκι... Μου άρεσε που μετά τον προηγούμενο αγώνα του πρωταθλήματος τους είπε να παίζουν καλύτερα και να πάρουν το πρωτάθλημα... Μουαχαχαχαχαχαχα...Δύο ήττες μετράνε από τότε... Όπως και τα έργα έτσι και τα λόγια πιάνουν τόπο, ραλάκια... Όξω ρε...
antreaslam Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 είστε όλοι άσχετοι ! κανείς δεν κατάλαβε το μεγαλόπνοο σχέδιο του ταρίφα! σερνόμαστε τώρα,δίνουμε μια μικρή διαφορά στο γάβρο,και αφού αυτοί εφησυχάσουν,και κρατησουν τον νορβηγό ψαρά, κάνουμε επική αντεπίθεση στο 2ο γύρο,και παίρνουμε το πρωτάθλημα,με εκπληκτικό ποδόσφαιρο...
1980 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 οταν εχουμε εναν προεδρο που καταστρεφει καθε προσπαθεια και καταρακωνει το ηθικο των παιχτων ετσι θα ειμαστε. καποιος καπου ειχε πει το καλυτερο, το οποιο ειναι οτι πως ειναι δυνατον να παει καλα μια ομαδα που ο προεδρος της δεν γελαει ποτε στην ζωη του. τον σιχαινομαι ρε πουστη. δεν φταινε οι παιχτες για μενα οσο αμπαλλοι και αν ειναι καποιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.