blueviper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μερικές φορές τα "αν" και τα "ίσως" είναι επικίνδυνες καταστάσεις. Μπορεί πράγματι να έμενε στον ΠΑΟ και να μην έβαζε παραπάνω από 3-4 γκολ, διότι όλα είναι και ζήτημα συγκυριών. Είναι πράγματα που δε θα μάθουμε και ποτέ. Δεν μπορώ καν να εξηγήσω τις νωθρότατες εμφανίσεις τελευταία του Παναθηναϊκού και μάλιστα με το Μουνιόθ στον πάγκο, οπότε ποιος μας λέει πως κι ο Γκέκας (που εντάξει...καλός, αξιόπιστος, αλλά δεν είναι κι η παιχτούρα του αιώνα δα) δε θα έμενε σε ρηχά νερά όπως κι οι υπόλοιποι; Όπως και να έχει, καλά να είναι το παιδί εκεί που είναι και να συνεχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.
punky Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Η πλάκα είναι ότι όταν ο Γκέκας ήταν στον Παναθηναϊκό, σκεφτόμουν ότι καλός παίκτης είναι αλλά δεν μου φαινόταν αρκετός για το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Τώρα αναρωτιέμαι ποιο είναι βέβαια το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Και αν εξαιρέσω το κούρεμά του, μου είναι συμπαθής. Πρωτίστως γιατί έχω την εντύπωση πως του φέρθηκε σκάρτα η διοίκηση του ΠΑΟ (τι πρωτότυπο) και ο άνθρωπος έφυγε κακήν κακώς και διαπρέπει. Τώρα αν είναι φωτοβολίδα, το μέλλον θα το δείξει.
konnak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Το επίπεδο του Παναθηναϊκού; Κάτσε. Που επί τρία συναπτά έτη έχει βασικό δεξί μπακ τον Βύντρα; Και που έχει πρώτη αλλαγή φορ τον Μάντζιο; (και δεύτερη κανέναν) Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό ο φετινός (αλλά και περσινός και προπέρσινος) Γκέκας είναι περιττός δηλαδή; Έστω σαν αλλαγή (αν και με τον φετινό Παπ δεν ξέρω ποιος θα ήταν αλλαγή ποιανού); Εγώ θέλω να συνεχίσει να βάζει γκολ και να συνεχίζει να με δικαιώνει, αν και πιστεύω ήδη έχει βάλει υποψηφιότητα για μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα, ειδικά αν πέσει η Μπόχουμ. Ποτέ δεν είπα ότι ο Γκέκας ήταν καλύτερος του Σαλπιγγίδη, αλλά η γη και το ύδωρ που δώσαμε για τον Σαλπι, και μαζί και ο "καβγάς" που έστειλε τον Γκέκα εκτός ομάδας, φαίνεται ότι ήταν όπως το έλεγα και τότε: υπερβολικά. Δεν θα ήταν υπερβολικά αν ο Σάλπι ήταν πολύ καλύτερος παίκτης του Γκέκα (με διαφορά κλάσης). Αυτό που φαίνεται σιγά σιγά είναι ότι δεν ξέρουμε καν αν είναι καλύτερός του. Αναμένουμε λοιπόν, και σαφώς είναι νωρίς ακόμα, αλλά ρε Κάιζερ, 10 γκολ μέχρι τα Χριστούγεννα έχει βάλει στην Μπουντεσλίγκα, με μια ομάδα κατωτάτου επιπέδου, και μου λες για παίκτη που εκτός από το σκοράρισμα δεν προσφέρει στην ομάδα; Μα τον Τουτάτι, επιθετικός είναι, η κύρια συνεισφορά του είναι τα γκολ. Και δόξα το θεό, είχε βάλει πολλά και κρίσιμα τα δύο τελευταία χρόνια. Πάντως, επιμένετε (Κάιζερ και Αντρέα) ότι ο Γκέκας είναι άμπαλος; Διότι, σόρρυ κι όλας, αλλά 10 γκολ μέχρι τώρα σε ένα από τα δυσκολότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σας αφήνουν εκτεθειμένους.
punky Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Όχι βρε konnak. To ακριβώς αντίθετο λέω. Εννοώ ότι θεωρούσα λίγο τον Γκέκα για το επίπεδο του Παναθηναϊκού όταν τον πήρε. Αλλά ότι με το πραγματικό επίπεδο που έχει ο Παναθηναϊκός πλέον (και όχι το ιστορικό βάρος της φανέλας του), συμφωνώ ότι τον είχα αδικήσει τον καραφλοχαίτουλα.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 sorry αλλα ο γκεκας εχει αυτη την στιγμη 10 (με κυπελο) γκολ σε ενα απο τα 3 καλυτερα προταθληματα του κοσμου(και οχι στο 17μο) σε μικρομεσαια ομαδα την οποια προς το παρον σηκωνει σχεδον μονος στην πλατη του! Και γω sorry αλλα αυτο μου θυμιζει την λογικη "Στο ΝΒΑ ο Ντελκ/Εντι Τζονοσν/Ντομινικ ειχε Χ ποντους αρα στην Ευρωπη θα βαζει 2Χ" Απο που να ξεκινησω και που να σταματησω να σου καταρριπτω αυτη την λογικη. Ας αφησω το γεγονος πως ο Σαλπι εχει 11 φετος συνολικα (αρα σε απολυτους αριθμους κερδιζει), να σου αναφερω το βασικο?Οτι τον Γκεκα τον ειχαμε 2 χρονια και μπορει να εχει βαλει 6-7 τωρα στην Γερμανια αλλα εδω εβαζε σε ολη την χρονια 14-15 αρα μια η αλλη? Διοτι αν θεωρεις ας πουμε τον επιθετικο της Μποχουμ 3 φορες καλυτερο απο οποιονδηποτε Ελληνα σημαινει οτι θα εβαζε 45 γκολ εδω? Σορρυ αλλα ο Γκεκας αμφιβαλλω αν εχει βαλει 45 γκολ συνολικα στον Παναθηναικο. Που να στο παω?οτι κατι 4-3 και 2-2 που φερνει η Μποχουμ ο Παναθηναικος γενικα τα βλεπει με το κυαλι?Και αρα ειναι λογικο να σκοραρει αρκετα ο Γκεκας? Οτι δεν βρησκω κανενα λογο ο Χαραλαμπιδης να ειναι καλυτερος απο τον αντιστοιχο Μποχουμιτη ή ο Τζιωλης απο τον δικο του αντιστοιχο?Οτι το επιπεδο δυσκολιας του Γερμανικου δεν ειναι μονοπαντο δικο σου επιχειρημα αλλα αντιστρεφεται και σε ποιοτητα ομαδος? Να στο πιασω απο την πλευρα οτι οι 2 τελευταιοι πρωτοι σκορερ ηταν ο Γκεκας με το μεγαλυτερο ποσοστο να το βαζει στην Καλλιθεα και ο Σαλπιγγιδης του ΠΑΟΚ, δηλαδη 2 χρονια τωρα οι 3 πρωτες ομαδες δεν μπορεσαν να βγαλουν 1ο σκορερ? Μηπως λοιπον το οτι καποιος βαζει καποια γκολ στην Μποχουμ δεν τον κανει καλο για την Σαλκε? Και τελος, μονο αν παει ο Σαλπιγγιδης στην Μποχουμ θα μπορεσεις να συγκρινεις. Μεχρι στιγμης συγκρινω τον Σαλπι με τον Γκεκα στον Παναθηναικο και κερδιζει ο 1ος. Του Βεληγκεκα του δωσαμε ενα πεναλτυ με την ΑΕΚ περσυ και τοστειλε για βρουβες, με τον ΠΑΟΚ ο Σαλπι πηρε μονος του την μπαλα και την εστησε και σκοραρε. λεο οτι αδικα διοξατε τον γκεκα. Μπορουσαν να συνηπαρξουν. φαντασου παπαδοπουλο αριστερα, σαλπι δεξια και γκεκα μπροστα σε 4-3-3. Ωπα ωπα αυτο ειναι αλλο θεμα... Μια παραμετρος ειναι οτι τον ηθελε ο ΠΑΟΚ, του ειπαμε να παει, αρνηθηκε. Μεχρι εκει καλα.Ομως εκανε μπουρδελο την υποθεση Σαλπι μεταφεροντας τα παντα τα μιντια. Αποκει και περα το μελλον του ηταν προκαθορισμενο. Και ειχε δικιο ο Τζιγγερ. Μπορει να πληγωθηκε αλλα με το να βγει στα ΜΜΕ ενω δεν ειχε κλεισει τιποτα, πως περιμενει να τον ξαναβαζαμε στο παιχνιδι? Αποκει και περα, το λαθος ειναι οτι δεν πηραμε βαρυ φορ στην θεση του. Ισως περιμενανε τον Μαντζιο να τους βγει,δεν ξερω. ΟΜΩΣ, Σαλπι-Γκεκας-Παπ πρεπει να φτανουν τα 4,5 μετρα με το ζορι, ομαδα με 3 επιθετικους που να ειναι και οι 3 διεμβολιστες/μπουκαδοροι/περιφερειακοι δεν εχω δει. Δεν θα με χαλαγε καθολου παντως να τον ειχα αντι του Παπ που σερνεται φετος. Και κατι αλλο, ο Γκεκας ακομα ανηκει στον Παναθηναικο! Οποιος θελει μεχρι το καλοκαιρι να τον αγορασει πρεπει να πληρωσει τον Παναθηναικο όχι την Μποχουμ, και μαλιστα να τα βρει με τον Παναθηναικο. Βεβαια με τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ εγωπαθεις και ανεγκεφαλες δηλωσεις του απο τοτε που πηγε στην Γερμανια νομιζω οτι εχει τελειωσει για μας το κεφαλαιο Βεληγκεκας
KaizerSoze Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 αλλά ρε Κάιζερ, 10 γκολ μέχρι τα Χριστούγεννα έχει βάλει στην Μπουντεσλίγκα, Aφενος εχει 7 και οχι 10 και αλλα 3 στο Κυππελο. Μαλιστα εχει ηδη παιξει 17 ματς και γενικα το πρωταθλημα τους εχει 34 αγωνιστικες και οχι 30 σαν το δικο μας. Αφεταιρου ο Μοντεανου της Κοτμπους που ειναι μια θεση παρακατω εχει κιαυτος 6 και μαλιστα σε μια ομαδα που εχει βαλει 4 λιγοτερα απο την Μποχουμ.Αρα να εξπερματωνουμε με τον Μοντεανου? Και στο φιναλε...Ολα αυτα θα ηταν πολυ ωραια αν λεγαμε "Μπορουσαμε να παρουμε τον Γκεκα και δεν τον πηραμε". Ομως τον ειχαμε 1,5 χρονο και τον ειδαμε απο την καλη και απο την αναποδη. Εμενα ο Γεκας που τον εβλεπα 1,5 χρονο δεν με επειθε ήθελα κατι καλυτερο. Ο Γκεκας εχει κανει το κατορθωμα να διατηρησει τα νουμερα του και στην Γερμανια. Ομως δεν καταλαβαινω. Τελικα στην Γερμανια εχουν καλυτερες ομαδες ή χειροτερες? Γιατι οταν λεμε "Καλυτερες αρα πιο δυσκολο το πρωταθλημα" ξεχναμε να αναφερουμε οτι "Καλυτερες και για τους ιδιους τους παικτες τους που εχουν καλυτερους συμπαικτες". Μα τον Τουτάτι, επιθετικός είναι, η κύρια συνεισφορά του είναι τα γκολ. Και δόξα το θεό, είχε βάλει πολλά και κρίσιμα τα δύο τελευταία χρόνια. 1. Γιαυτο ο Αμπραμοβιτς τα εχωσε για να παρει τον Σεβτσενκο και οχι τον Ιντζαγκι. Γιαυτο κανει ο γαυρος σαν τρελος που πηρε τον Κωνσταντινου, επειδη σκοραρει. Και φυσικα δεν παρεγνωριζω την αξια του γκολ, αμα ο ενας βαλει 20 και ο αλλος 10 προφανως εχει σημασια, ομως αμα βαλουν και οι 2 απο 15 και ο 1 εκει που δεν σκοραρει ειναι "φηρα" για την ομαδα ενώ ο αλλος βοηθαει τους συμπαικτες του δεν θα πω "Ειναι ισοι επειδη βαλαν τα ιδια γκολ" 2. ΠΟΙΑ? ΠΟΙΑ κρισιμα γκολ εβαλε ο Γεκας 2 χρονια σε μας? Ο Σαλπιγγιδης καθαρισε στο Αιγαλεω, σκοραρε τωρα με Λαρισα, στην Τσεχια, εβαλε το 1 εδω με τους Ουκρανους, ισοφαρισε με ΟΦΗ και γενικα δεινει βαθμους. Πάντως, επιμένετε (Κάιζερ και Αντρέα) ότι ο Γκέκας είναι άμπαλος; Διότι, σόρρυ κι όλας, αλλά 10 γκολ μέχρι τώρα σε ένα από τα δυσκολότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σας αφήνουν εκτεθειμένους. Ε σορρυ κιολας αμα ειμαι ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ!!! επειδη ο Γεκας εχει βαλει 7-ΚΑΙ ΟΧΙ 10!!! 7!!!Μην δημιουργειτε ψευδης εντυπωσεις- γκολ στην Γερμανια σε μισο γυρο και ειναι 6ος σκορερ λεγοντας οτι ειναι "αμπαλος", ε τοτε τι να πει κανεις ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! Ματια δεν εχουμε να δουμε αν ειναι αμπαλος ή όχι??? Το οτι σκοραρει εμενα δεν μου λεει τιποτα, και ο Μιετσελ σκοραρει!! Θα τον κοστολογησω με βαση αυτο αλλα δεν προκειται η πραγματι καλη εφεση του στο σκοραρισμα να μου ριξει σταχτη στα ματια για τις φοβερες ελλειψεις στο παιχνιδι του...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 αλλά ρε Κάιζερ, 10 γκολ μέχρι τα Χριστούγεννα έχει βάλει στην Μπουντεσλίγκα, Aφενος εχει 7 και οχι 10 και αλλα 3 στο Κυππελο. Μαλιστα εχει ηδη παιξει 17 ματς και γενικα το πρωταθλημα τους εχει 34 αγωνιστικες και οχι 30 σαν το δικο μας. Αφεταιρου ο Μοντεανου της Κοτμπους που ειναι μια θεση παρακατω εχει κιαυτος 6 και μαλιστα σε μια ομαδα που εχει βαλει 4 λιγοτερα απο την Μποχουμ.Αρα να εξπερματωνουμε με τον Μοντεανου? Και στο φιναλε...Ολα αυτα θα ηταν πολυ ωραια αν λεγαμε "Μπορουσαμε να παρουμε τον Γκεκα και δεν τον πηραμε". Ομως τον ειχαμε 1,5 χρονο και τον ειδαμε απο την καλη και απο την αναποδη. Εμενα ο Γεκας που τον εβλεπα 1,5 χρονο δεν με επειθε ήθελα κατι καλυτερο. Ο Γκεκας εχει κανει το κατορθωμα να διατηρησει τα νουμερα του και στην Γερμανια. Ομως δεν καταλαβαινω. Τελικα στην Γερμανια εχουν καλυτερες ομαδες ή χειροτερες? Γιατι οταν λεμε "Καλυτερες αρα πιο δυσκολο το πρωταθλημα" ξεχναμε να αναφερουμε οτι "Καλυτερες και για τους ιδιους τους παικτες τους που εχουν καλυτερους συμπαικτες". Μα τον Τουτάτι, επιθετικός είναι, η κύρια συνεισφορά του είναι τα γκολ. Και δόξα το θεό, είχε βάλει πολλά και κρίσιμα τα δύο τελευταία χρόνια. 1. Γιαυτο ο Αμπραμοβιτς τα εχωσε για να παρει τον Σεβτσενκο και οχι τον Ιντζαγκι. Γιαυτο κανει ο γαυρος σαν τρελος που πηρε τον Κωνσταντινου, επειδη σκοραρει. Και φυσικα δεν παρεγνωριζω την αξια του γκολ, αμα ο ενας βαλει 20 και ο αλλος 10 προφανως εχει σημασια, ομως αμα βαλουν και οι 2 απο 15 και ο 1 εκει που δεν σκοραρει ειναι "φηρα" για την ομαδα ενώ ο αλλος βοηθαει τους συμπαικτες του δεν θα πω "Ειναι ισοι επειδη βαλαν τα ιδια γκολ" 2. ΠΟΙΑ? ΠΟΙΑ κρισιμα γκολ εβαλε ο Γεκας 2 χρονια σε μας? Ο Σαλπιγγιδης καθαρισε στο Αιγαλεω, σκοραρε τωρα με Λαρισα, στην Τσεχια, εβαλε το 1 εδω με τους Ουκρανους, ισοφαρισε με ΟΦΗ και γενικα δεινει βαθμους. Πάντως, επιμένετε (Κάιζερ και Αντρέα) ότι ο Γκέκας είναι άμπαλος; Διότι, σόρρυ κι όλας, αλλά 10 γκολ μέχρι τώρα σε ένα από τα δυσκολότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σας αφήνουν εκτεθειμένους. Ε σορρυ κιολας αμα ειμαι ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ!!! επειδη ο Γεκας εχει βαλει 7-ΚΑΙ ΟΧΙ 10!!! 7!!!Μην δημιουργειτε ψευδης εντυπωσεις- γκολ στην Γερμανια σε μισο γυρο και ειναι 6ος σκορερ λεγοντας οτι ειναι "αμπαλος", ε τοτε τι να πει κανεις ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! Ματια δεν εχουμε να δουμε αν ειναι αμπαλος ή όχι??? Το οτι σκοραρει εμενα δεν μου λεει τιποτα, και ο Μιετσελ σκοραρει!! Θα τον κοστολογησω με βαση αυτο αλλα δεν προκειται η πραγματι καλη εφεση του στο σκοραρισμα να μου ριξει σταχτη στα ματια για τις φοβερες ελλειψεις στο παιχνιδι του...
Σκύμνος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μια παραμετρος ειναι οτι τον ηθελε ο ΠΑΟΚ, του ειπαμε να παει, αρνηθηκε. Μεχρι εκει καλα.Ομως εκανε μπουρδελο την υποθεση Σαλπι μεταφεροντας τα παντα τα μιντια. Αποκει και περα το μελλον του ηταν προκαθορισμενο. Και ειχε δικιο ο Τζιγγερ. Μπορει να πληγωθηκε αλλα με το να βγει στα ΜΜΕ ενω δεν ειχε κλεισει τιποτα, πως περιμενει να τον ξαναβαζαμε στο παιχνιδι? Μήπως ξεχνάς ότι πριν βγει το θέμα του Σαλπιγγίδη σε όλες τις δηλώσεις τους οι "ηγέτες" της ομάδας έλεγαν ότι η ομάδα θα στηριχθεί σε Παπ-Γκέκα; Μήπως ξεχνάς ότι σε μία ομάδα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπάρχει ΑΜΟΙΒΑΙΑ εμπιστοσύνη; Στο φινάλε, αν δεν τον ήθελε ο ραλάκιας ας τον "σούταρε" πριν την προετοιμασία... ΥΓ Όσο κι αν πόνεσαν οι δηλώσεις του Γκέκα εν τούτοις είχε απόλυτο δίκιο...
Str Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 την παραμετρο προπονητη-τροπος_παιχνιδιου_της_ομαδας την σκεφτηκατε? αν ολη ομαδα παιζει για να βαζει γκολ ο Γκεκας, και αναπτύσεται με αυτο τον τροπο και αν τελος παντων ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ στον Γκεκα ο τροπος παιχνιδιου της Μποχουμ δε το μετραμε? αν ο Γκεκας επαιρνε 30 σεντρες ακριβιας και εβαζε τα 15, θα ηταν καλυτερος απο τον Σεβα που εχει βαλει 4 (αν δεν κανω λαθος) γκολ ολα κι ολα? ολα αυτα βεβαια χωρις να βλεπω ΠΩΣ παιζει η Μποχουμ, και απλα υποθέτοντας...
revil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 εμενα μου κανει εντυπωση ρε μαγκες. Το ξαναπα πιο πανω θεωρουσα το Γκεκα αμπαλο. Μονο το μελλον μπορει να διξει γιατι αν συνεχισει ετσι και βαλει 30+ γκολ στο Γερμανικο πρωταθλημα και την επομενη κινηθει παλι στα ιδια στανταρ τοτε θα ειναι αν μη τι αλλο αφελες να λεμε οτι δε το κατεχει. Μα εβαλε λομπα ο Γκεκας?Ο ΓΚΕΚΑΣ???
Members gsarig Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Καλά, η λόμπα περισσότερο θράσσος / καθαρό μυαλό θέλει για να την τολμήσεις παρά τεχνική κατάρτιση. Ένα σκάψιμο της μπάλας δε νομίζω πως έχει τόσο μεγάλο βαθμό τεχνικής δυσκολίας όσο π.χ. ένα σωστό κοντρόλ κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δεν αναφέρομαι στο γκολ του Γκέκα, το οποίο δεν το έχω δει ακόμα, αλλά γενικά στο θέμα της λόμπας και των εντυπωσιακών γκολ. Και ο Κυριάκος πριν από 2-3 βδομάδες έβαλε μια γκολάρα, αυτό δεν τον κάνει απαραιτήτως καλό τεχνίτη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟ στο Γκέκα φέρθηκε αισχρά. Όχι μόνο που πήγαινε να τον στείλει στον ΠΑΟΚ (για όνομα...) τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά και ο τρόπος που τον εμφάνισαν τα εγκάθετα έντυπα σαν σκατόπαιδο, αχάριστο, άμπαλο κτλ (όπως οι εγκάθετοι των κόκκινων έβγαλαν τον Τουρέ τσόγλανο, γνωστή η φάμπρικα). Λογικό είναι ο Γκέκας να θέλει να παίξει καλά. Είτε πέσει, είτε μείνει η Μπόχουμ, αυτός κερδισμένος βγαίνει. Και, από κάτι Μπο(ρ)χαραίους και τα λοιπά, χίλιες φορές καλύτερος είναι. Μπορεί να διαψεύδει για μετακίνηση στον Ολυμπιακό, αλλά και κάτι άλλοι διέψευδαν και τώρα... Γενικά, ο ΠΑΟ από διαχείριση παικτών τα τελευταία χρόνια είναι ανέκδοτο. Όλοι φεύγουν διαολισμένοι, και κατά σατανική σύμπτωση κανείς, δεν έχει πτωτική πορεία, για να δικαιολογηθεί και το σουτ που τους έριξε η διοίκηση (με εξαίρεση τα "ανταλλάγματα" που δόθηκαν στον ΠΑΟΚ) Προσωπικά μου αρέσει ο Σαλπιγγίδης. Δεν ξέρω αν αξίζει πέντε μύρια (βέβαια, μέσα σε αυτά υπολογίζουμε και παίκτες με στόφα όπως ο Χαραλαμπίδης και ο Τόργκελε...) αλλά παίζει, σε αντίθεση με τον Παπαδόπουλο που είναι μια νίλα φέτος και δεν έχει το κύρος του αρχηγού. Σαν να τον πνίγει η κορδέλα στο μπράτσο. Τέλος πάντων, εγώ χαίρομαι όταν βλέπω Έλληνες παίκτες να αντέχουν έξω, και μακάρι ο Γκέκας να πάρει και τη μεγάλη μεταγραφή (μπας και τον πείσουν να κουρευτεί και να σταματήσει τις ανταύγειες, την έκαψε την τρίχα από τις βαφές)
gvaggis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Σιγά μη νοσταλγήσουμε τον Γκέκα τώρα.. Να ναι καλά το παιδί να βάζει τα γκολ του κ να τον χαίρονται εκεί στας Γερμανίας.. Ορίσμένοι ποδοσφαίριστές δεν σε φτιάχνουν ρε παιδί μου,πως να το κάνουμε; Δε σε γεμίζουν... Με το ζόρι; Μπορεί να μυρίζεται το γκόλ,μπορεί κ να το φταρνίζεται.. Ζ'μπουτσαμ..... Στη παρούσα φάση ο Γκέκας δε θα προσέφερε καμία λύση στην αγωνιστική κρίση του ΠΑΟ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μα, η αγωνιστική κρίση στον ΠΑΟ δεν οφείλεται στους επιθετικούς. Τι να σου κάνει ο επιθετικός αν, για να πάρει πάσα από τη μεσαία γραμμή, πρέπει να κάνει αίτηση με χαρτόσημο; Η κρίση οφείλεται στο ότι η ομάδα έχει κακή ψυχολογία και ανομοιογένεια. Και, πώς να μην έχει, όταν αλλάζει παίκτες σωρηδόν, ψάχνοντας το "μεσία"; Ποιοι απέμειναν από την ομάδα που πήρε το νταμπλ; Και ποιοι -και πώς- έφυγαν; Με ποιους -και για πόσο- αντικαταστάθηκαν; Εντωμεταξύ, άκουσα ότι ο Μουνιόθ ονειρεύτεται να αναλάβει την εθνική Ισπανίας. Καλά, αυτό θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο, που λένε και στας Αγγλίας. Αν την κάνει και ο μεσίας προπονητής με ελαφρά πηδηματάκια...
Σκύμνος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μα, η αγωνιστική κρίση στον ΠΑΟ δεν οφείλεται στους επιθετικούς. Τι να σου κάνει ο επιθετικός αν, για να πάρει πάσα από τη μεσαία γραμμή, πρέπει να κάνει αίτηση με χαρτόσημο; Η κρίση οφείλεται στο ότι η ομάδα έχει κακή ψυχολογία και ανομοιογένεια. Και, πώς να μην έχει, όταν αλλάζει παίκτες σωρηδόν, ψάχνοντας το "μεσία"; Ποιοι απέμειναν από την ομάδα που πήρε το νταμπλ; Και ποιοι -και πώς- έφυγαν; Με ποιους -και για πόσο- αντικαταστάθηκαν; Εντωμεταξύ, άκουσα ότι ο Μουνιόθ ονειρεύτεται να αναλάβει την εθνική Ισπανίας. Καλά, αυτό θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο, που λένε και στας Αγγλίας. Αν την κάνει και ο μεσίας προπονητής με ελαφρά πηδηματάκια... Συμφωνώ απολύτως!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.