Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλα απο τους τοσους αχρηστους βρηκες να σχολιασεις 2 ατομα που το κατεχουν?:D:D
Δεν καταλαβες, δεν διαλεξα τους πιο ασχετους γιατι δεν εχει νοημα. Σε καθε πρωταθλημα υπάρχει ο "Απολλωνας Πατρας" με τον καθε τυχαρπαστο Κροατη γκαρντ. Σου διαλεξα δυο παικτες που υποτιθεται οτι ειναι τα ανερχομενα Ελληνικα αστερια απο τις ομαδες εκτος Ευρωλιγκας. Δηλαδη ας πουμε οτι ειναι οι σταρ των ομαδων της 2ης ταχυτητας. Και σου λεω οτι ακομα και οι αναπληρωματικοι μας σε αυτες τις ομαδες θα ηταν σουπερ.Ειλικρινα ενα προπονητικο διπλο του Παναθηναικου ή ενα "ντερμπυ" του 1ου με τον 4ο Πανιωνιο εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον?

Ο Αλβερτης ειναι αρχηγος και δε κουνιεται,οκ λογικο αλλα πλεον μου δινει την αισθηση μαζι με Σιγαλα και Μπουντουρη οτι παιζουν μπασκετ 1 δεκαετια πισω.

Μα παιζει!!! Και αν δεν ηταν ο Αλβερτης θα ειχε παρει ποδι. Ομως καποιοι ανθρωποι καλο ειναι να εχουν αλλα και να κανουν την τιμη να τελειωσουν εκει που μεγαλουργησαν. ΕΙΔΙΚΑ για τον ΑΛβερτη που ποτε δεν επαιξε με το σωμα και ακομα και τωρα,μπορει να μην το κανει σε καθε παιχνιδι αλλα σε καποια ματς μπορει ακομα να δωσει το καλο σουτ.Κατι σαν τους λιμπερο παλια ή τους τερματοφυλακες που παιζανε και μετα τα 35.

Τομασεβιτς παιχταρα μαζι σου,αλλα ΓΙΑ ΤΩΡΑ και με το μπατιστ στα υψη δε μου εχει φανει οτι πολυχρειαζεται.

Μα δεν πολυχρειαζεται και αφου μπορουν τα αδελφια να τον πληρωνουν 1εκ. τον χρονο για να βοηθαει στην Ευρωλιγκα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα βγάλω στον αέρα τα πμ,που με εκλιπαρούσες για λίγο γλύψιμο,και θα σου πω εγώ! (πάντως,να ξέρεις,ότι το....μούσι ΔΕΝ το κόβω)!

Τι; Ποια πμ? Δεν πιστεύω να λες για τον Οκτώβριο;

Ρε κορόϊδο δεν ήμουν εγώ. Είχε έρθει η τρίτη μου ξαδέρφη από το Παρίσι που είναι φωτομοντέλο και έψαχνε λίγη παρέα στην Αθήνα.

την περίμενα αυτήν την απάντηση...

αλλά,δε νομίζω ότι χρειάζονται προπόνηση.... αρχίδια χρειάζονται...και αν δεν τα έχουν,πρέπει να βρούμε τρόπο να τους τα φυτέψουμε!

Νομίζω Δεκέμβρη δεν ευδοκιμουν. Αλλά δεν παίρνω και όρκο. Θα ρωτήσω τον νονό μου που είναι γεωπόνος και θα σου πω.

Αλλά συμφωνώ. Για να σου τη σπάσω. Αυτό χρειάζεται.

βασικά,θα σε παρέπεμπα σε καλοκαιρινό μου ποστ,που γκρινιαζα όταν είχε κάνει προσφορά για σάλπι 5 εκατ ευρώ,την ώρα που ο τριστάν,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,είχε προταθεί με 1 εκατ.ευρώ,αλλά βαριέμαι να ψάχνω!

ακούστηκε σε κανά δυό φυλλάδες,δεν ξέρω αν πράγματι ισχύει,αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι ονείρωξη (όχι gay ονείρωξη όμως..gay ονείρωξη ήταν ο σούκερ)!!!!!

Ρε φίλε ο Τριστάν με 1 εκατ. ? Μπας και είναι κουτσό άλογο πια; Ή έχει χάσει το ένα του μάτι παίζοντας βελάκια;

Μιλάμε για τον ίδιο Τριστάν ή καμιά μαϊμού σαν τα Levis που πέρναμε παλιά από το πρατήριο στην Καλαμάτα;

Ρε με αυτόν τον Αντωνάκη... Είναι πανβαζελικό το αίσθημα τελικά ε;

Δημοσ.

ΥΓ: ο σισκα δήλωσε ότι θέλει να χάσουμε τώρα,που δεν πονάει πολύ η ήττα! γιατί εγώ πιστεύω ότι κ ο ζέλικο,στους επόμενους 2 ευρωπαικούς θα...γκελάρει?

Βρωμαει απο μιλια μακρια...δεν υπαρχει λογος οταν θαρθουν τα κρισιμα στην 2η φαση και τα πλευοφ εκτος του αγχους της προκρισης να εχουμε και το αγχος του αηττητου.Λες και η Μακαμπι των 2 κολλητων Ευρωπαικων η ΤΣΣΚΑ ή εμεις 3 φορες το ειχαμε παρει αηττητοι.Αυτη ειναι μια ατυπη μαλακια που αμα το παρεις σιγα μην θυμαται ο αλλος αν χασεις στην Μαλαγα ξερω γω.

Και πονταρω μαλιστα οτι επειδη πιθανως να μην γινει επιτηδες στην Κροατια λογω Σερβου Ομπραντοβιτς(δεν ξερω, μπορει να χασουμε δικαια αλλα θεωρω απιθανο να μπουμε επιτηδες χαλαρα στην Κροατια) αυτο πιθανοτατα θα γινει στην Ιταλια ή την Ισπανια-να δωσουμε μια ευκαιρια στην Μαλαγα να κοντραρει και την Μακαμπι για 2η θεση

Δημοσ.

"Τελευταία δεν παλεύετε καθόλου τα παιχνίδια,. Ανησυχώ και δεν πρόκειται στο εξής να ανεχτώ αυτή την κατάσταση. Θέλω να μπαίνετε στο γήπεδο και να τα δίνετε όλα. Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι να μπαίνετε χαλαρά και να χάνετε ένα ημίχρονο, όπως έγινε απέναντι στη Λάρισα, ή να χάνετε όλο το παιχνίδι, όπως συνέβη απέναντι στον Άρη. Σας μεταφέρω αυτά που σκέφτεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που είναι απογοητευμένος και δυσαρεστημένος από τις τελευταίες εμφανίσεις", δήλωσε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Αυτές είναι οι κουβέντες του ραλάκια μετά τον αγώνα με την Λάρισα και πριν από αυτόν με την Παρί...

Μου φαίνεται ότι έπιασαν τόπο...:mrgreen:

και συνέχισε προσπαθώντας να τους τονώσει το ηθικό για την δύσκολη συνέχεια."Πιστεύω πως έχετε την καρδιά του πρωταθλητή, αλλά αυτό πρέπει να το δείχνετε σε όλα τα παιχνίδια και όχι σε συγκεκριμένα ματς. Δεν περνά από το μυαλό μου πως δεν θα πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα. Δεν διανοούμαι πως θα χάσουμε αυτόν τον τίτλο. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε ο ΠΑΟ και να παρουσιάζουμε αυτό το θέαμα που παρουσιάσαμε χθες, αλλά και στο προηγούμενο διάστημα".

έχει σαρώσει ο κερατάς τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Το πιο κουφό είναι ότι πιστεύει ότι οι παίκτες έχουν την καρδιά του πρωταθλητή. Ποιος την έχασε για να την βρουν αυτοί. Αφήστε που πιστεύει ότι με όλες αυτές τις αλλαγές παικτών των τελευταίων ετών περιμένει και θέαμα. LOL

Δημοσ.

Εξαιρετικό το άρθρο του Καρπετόπουλου κατά τη γνώμη μου. Συμφωνώ απόλυτα στα βασικά του σημεία.

Δημοσ.

βλεπω τωρα bochum - glandbach και στο 45 στο τελος του 1του ημιχρονου βαζει μια γκολαρα ο γκεκας και ξεσηκωνεται ολο το γηπεδο, μιλαμε ενα ενθουσιασμο σαν να χει κανει ο ροναλντινιο αναποδο ψαλιδι στο καμπ νου μεσα. Κλεβει την μπαλα και εξω απο την περιοχη βλεπει τον keller (ο αντιπαλος τερμας) μακρια απο την εστια και τον πλασαρει και παει η μπαλα σιγανα κοντα στο οριζοντιο δοκαρι και καθεται στα διχτυα. εμπνευση επιθετικου χαφ, ριμπο, τζιοβανι και ετσι. 7 γκολ στο προταθλημα και αλλα 3-4 σε κυπελλο.

Μηηηπππωωωςς δεν επρεπε να τον διοξετε?? Μηπως τωρα ψαχνετε επιθετικο? Το παλικαρι τωρα 4 σεζον κοντα εχει πανο απο 10 γκολ σταθερα και αποδυκνειοι πλεον οτι και σε πολυ πιο ανταγονιστικο επιπεδο μπορει να ανταπεξελθει. Θα μπορουσε να κανει φονικο διδυμο με τον σαλπι. Μου φενεται πιο τεριαστο απο σαλπι - παπαδοπουλο. Ενταξει ωρες ωρες ηταν εκνευριστικος επειδη εχανε καπια ευκολα, αλλα ΠΑΝΤΑ ηταν μες στην φαση και το κυνηγουσε το γκολ. Αλλοστε αν δεν εκανε και τις κοτσανες του και τα βαζε ολα, θα χτυπουσε 30 γκολ τη σεζον και θα επαιζε στην μπαγερν και οχι στην γκλαντμπαχ! Τον βλεπο να μενει γερμανια παντως, φτιαχνει ονομα γρηγορα και αποτελεσματικα.

Δημοσ.
Αυτη ειναι μια ατυπη μαλακια που αμα το παρεις σιγα μην θυμαται ο αλλος αν χασεις στην Μαλαγα ξερω γω.

Αυτό πέστο στους Αρειανούς που θυμούνται ότι ο Λυπηρίδης είχε νικήσει σε 34 ματς αξύριστος και ότι ο Ξανθός την ίδια περίοδο επι 3 χρόνια φόραγε το ίδιο σώβρακο, το όποιο όταν πλέον έλιωσε στο ύψος της σούφρας, η γυναίκα του του το έκανε μαντήλι για το σακάκι....

Δημοσ.
[...]

Μηηηπππωωωςς δεν επρεπε να τον διοξετε??

[...]

Όταν είχε γίνει το σκηνικό με τον Γκέκα στην αρχή της σεζόν, γινόταν μια συζήτηση μεταξύ των Παναθηναϊκών σ' αυτό το thread. Μόνο εγώ και άλλος ένας είχαμε υποστηρίξει τον Γκέκα (και λόγω της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ συμπεριφοράς απέναντί του) και όλοι οι άλλοι ξαφνικά τον είχαν βγάλει άμπαλο, και τον Σάλπι ένα κράμα Ανρί και Σαβιόλα. Τελικά, απ' ό,τι είδαμε δεν έχανε μόνο ο Γκέκας γκολ, ήδη υπάρχουν αρκετά τετ α τετ χαμένα του Σάλπι. Αλλά όταν τα βλέπεις όλα μαύρο-άσπρο αυτά παθαίνεις. Εγώ θα 'θελα ο Γκέκας να κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό (που αν συνεχίσει έτσι θα την κάνει), να δω τότε πόσο άμπαλος θα είναι...Λουστείτε τα τώρα.

Δημοσ.

Μα εντάξει βρε παιδιά, δε σημαίνει και τίποτα το να χάνονται και μερικά τετ-α-τετ. Και οι κορυφαίοι χάνουν που και που. Το θέμα είναι το ποσοστό και αυτό κρίνεται μόνο από συνολικές αποδόσεις σε μια σεζόν. Αν είναι κάθε φορά που χάνει κάποιος ένα τετ-α-τετ να τον αρχίζουμε στα "άχρηστε" κτλ, ε, τότε είμαστε απλά σαν τον άσχετο στη διαφήμιση που αλλάζει γνώμη κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα. Αν θέλουμε να λέμε ότι κρίνουμε όμως όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε, τότε τα βάζουμε κάτω και τα εξετάζουμε.

Δημοσ.

http://rapidshare.com/files/7717254/geckas.avi.html

videaki με το γκολ του γκεκα. Δειτε ατμοσφαιρα στο γηπεδο σε ντερμπι ουραγον! αλλα κολπα δυστυχος, μονο 2 φορες τον χρονο σε κανα εργοτελη βλεπεις τετοια πανυγηρικη ατμοσφαιρα σε σημαντικα ματς

Δημοσ.
Μηηηπππωωωςς δεν επρεπε να τον διοξετε?? Μηπως τωρα ψαχνετε επιθετικο?

Και τον Γκεκα ναχαμε θα ψαχναμε επιθετικο διοτι ψαχνουμε βαρυ φορ και αυτος δεν ειναι βαρυς φορ.

Το παλικαρι τωρα 4 σεζον κοντα εχει πανο απο 10 γκολ σταθερα και αποδυκνειοι πλεον οτι και σε πολυ πιο ανταγονιστικο επιπεδο μπορει να ανταπεξελθει

Ετσι ξεκινησε και σε μας. Δωστου 2-3 παιχνιδια χωρις γκολ, που θα φανει οτι στο γηπεδο οτι οταν δεν σκοραρει ειναι αχρηστος για την ομαδα και τα ξαναλεμε.

Δημοσ.
και όλοι οι άλλοι ξαφνικά τον είχαν βγάλει άμπαλο, και τον Σάλπι ένα κράμα Ανρί και Σαβιόλα

Για να διωξεις τον Γκεκα και να παρεις τον Σαλπι δεν σημαινει οτι ο Σαλπι πρεπει να ειναι καλυτερος του Ανρι, απλα...καλυτερος του Γκεκα.

Τελικά, απ' ό,τι είδαμε δεν έχανε μόνο ο Γκέκας γκολ, ήδη υπάρχουν αρκετά τετ α τετ χαμένα του Σάλπι

Με την διαφορα οτι οταν χανει ο Γκεκας τα γκολ, στο υπολοιπο ματς δεν υπαρχει, ο Σαλπι πασαρει καλυτερα και μαρκαρει περισσοτερο.

Επειδη ομως εχουν παθει ολοι ξαφνικη "Γκεκο-λαγνεια" η οποια ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα τελειωσει, οπως τελειωσε η Χαριστεολαγνεια, η Γιαννακοπουλολαγνεια(που τωρα ματς παρα ματς τριβει παγκο) και τοσες αλλες, ο Σαλπι φετος εχει ηδη 8 γκολ, ο Γκεκας περσυ νομιζω τελειωσε με 14 αλλα κατι μου λεει οτι τα γκολ του Σαλπι θα γινουν γαργαρα

να δω τότε πόσο άμπαλος θα είναι...Λουστείτε τα τώρα.

Sorry αλλα αν αυτος που απλα σκοραρει ειναι η επιτομη του μπαλαδορου, ο Ιντζαγκι και ο Ιακουιντα ειναι καλυτεροι του Ανρυ και του Ετο. Επισης να τονιζω πως εχουμε απλα φαει το ΜΙΣΟ, ΜΙΑΣ χρονιασ, που θα μου κανετε και τον τυπο που οταν φεραμε Χ με την ΑΕΚ και χασαμε το πρωταθλημα ρωταγε εξω απο τα αποδυτηρια αν εβαλε γκολ ο Λουτσιανο και τον περασε

Δημοσ.
αλλα κολπα δυστυχος, μονο 2 φορες τον χρονο σε κανα εργοτελη βλεπεις τετοια πανυγηρικη ατμοσφαιρα σε σημαντικα ματς

Στου Εργοτέλη, ε; Δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη όταν ήρθαν στη Λάρισα:

Νίκος Καραγεωργίου: "Σήμερα υπήρχε μια όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που ήταν παράδειγμα για όλους τους φιλάθλους της χώρας, την οποία εσείς εδώ στη Λάρισα έχετε την πολυτέλεια να ζείτε κάθε Κυριακή. Ήταν καταπληκτική και άκρως ποδοσφαιρική"

Δημοσ.

sorry αλλα ο γκεκας εχει αυτη την στιγμη 10 (με κυπελο) γκολ σε ενα απο τα 3 καλυτερα προταθληματα του κοσμου(και οχι στο 17μο) σε μικρομεσαια ομαδα την οποια προς το παρον σηκωνει σχεδον μονος στην πλατη του! Αν εβλεπες ολο το ματς θα παθαινες την πλακα σου με την αυτοπεποιθηση του γκεκα και την ανεση στις κινησεις του. Εχουν ηδη κανει γερμανικα περιοδικα αφιεροματα σε αυτον, ειναι διαρκος σε φορμα και τα περισοτερα γκολ ειναι πολυ ομορφα και οχι απλα εβαλα το ποδι και μπηκε γκολ. Ισος να ναι η αλλαγη κλιματος, να κερδισε αυτοπεποιθηση, η ουσια ειναι οτι ο γκεκας βγαζει ματια αυτη την στιγμη στην γερμανια! Και δεν ειναι τα ελληνικα μεντια που υπερβαλουν με την καθε καλη ευκαιρια ξενιτεμενου ελληνα, αλλα μια πραγματικοτητα. Οπως πραγμαικοτητα ειναι οτι τον διωξατε αδικα και θα μπορουσε να προσφερει. Εβαζε 15 γκολ καθε σεζον και τον κραζανε, δεν ειχε δικαιομα να χασει ευκαιρια!

Δεν λεο οτι κανατε λαθος που πηρατε τον σαλπιγκιδη, ειναι ο καλυτερος ελληνας κυνηγος, λεο οτι αδικα διοξατε τον γκεκα. Μπορουσαν να συνηπαρξουν. φαντασου παπαδοπουλο αριστερα, σαλπι δεξια και γκεκα μπροστα σε 4-3-3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...