zaxoys Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ο Παναθηναϊκός εφόσον περάσει θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Λεβερκούζεν-Μπλάκμπερν Το προφίλ της Λανς: http://www.sport24.gr/html/ent/214/ent.155214.asp
antreaslam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 αυτός ο παναθηναικός,δεν την περνάει! αν (λέμε τώρα), συντελεστεί κανά θαύμα στη διακοπή του πρωταθλήματος, τότε ναι,την περνάει,κ αυτή την φάση,κ την άλλη!
andrip Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 και μετά θα παίξει με λεβερκούζεν ή μπλακμπερν :-D
Socratis_g Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 @blueviper είχα την εντύπωση ότι τα έλεγε στον τύπο που μπήκε και άρχισε τις χαριτωμενιές. Μετά όμως απο το τελευταίο του ποστ έχω να πω mea culpa. Σωκράτη στα παπάρια μου εμένα το επίπεδο του οποιοδήποτε forum. Αλλά αν νομίζεις ότι μπορείς να πανηγυρίζεις επειδή τερμάτισες πρώτος σε έναν όμιλο που οι περισσότερες απο τις ομάδες που παίζουν είναι επιπέδου Θρασύβουλου, τι να σου πω ρε φίλε. Είσαι άξιος της μοίρας σου/μας Δεν πανηγυρίζω τίποτα, αναγνωρίζω ότι η ομάδα είναι χρέπι και θέλει πάρα πολύ δουλεια!! Η απάντηση μου είναι προς όλους αυτούς , τους αποκλεισμένους από την ευρώπη, που γελάνε και διασκεδάσανε με την 4άρα.
revil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μαγκες τα μαθατε??μετα η με Μπλακμπερν η με Λεβερκουσεν
punky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 14/2 ? Πράγμα που σημαίνει ότι έχετε προλάβει τις φημολογούμενες μεταγραφές του Ιανουαρίου; Και θα έχετε πάρει τον Στολτίδη όπως ισχυρίζεται φίλος βάζελος; Θα συμφωνήσω με τον αντρέα στην πρόβλεψη.
antreaslam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μαγκες τα μαθατε??μετα η με Μπλακμπερν η με Λεβερκουσεν έλα ρε,σοβαρά?ωστέ μετά παίζουμε ή με μπλάκμπερν ή με λεβερκούζεν? :confused:
revil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Η απάντηση μου είναι προς όλους αυτούς , τους αποκλεισμένους από την ευρώπη, που γελάνε και διασκεδάσανε με την 4άρα. Εδω μεσα ποσοι ηταν αυτοι??ενας???? Εγω του συγκεκριμενου του την ειπα κιολας. Γιατι πρεπει να ακουσω και γω οοοολα αυτα που λες και τα λες σε ολους αφοσων τα γραφεις σε σαιτ που διαβαζεται απολους?
antreaslam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 14/2 ?Πράγμα που σημαίνει ότι έχετε προλάβει τις φημολογούμενες μεταγραφές του Ιανουαρίου; Και θα έχετε πάρει τον Στολτίδη όπως ισχυρίζεται φίλος βάζελος; Θα συμφωνήσω με τον αντρέα στην πρόβλεψη. στάματα να με γλύφεις πια,βαρέθηκα!!!!:twisted: όσο για τις μεταγραφές,εκτός από παίχτες,χρείαζεται ...ένα καλό βίντεο... να το βάλουν να τους δείξουν τον παναθηναικό επί σαραβάκου-ζάετς-ρότσα-κύραστα, και τον παναθηναικό επί κυράστα προπονητή... πως "κλείδωνε" επιθετικά τον αντίπαλο, πως έκανε επίθεση,και πως έτρωγε σίδερα όπου χρειαζόταν! ΥΓ: τον στολτίδη???χμμμ...not bad at all! κ το λέω εδώ κ μήνες ότι μας λείπει ΠΟΛΥ ένας μπασινάς!!!! ΥΓ2: ο τριστάν για μπροστά πάντως,μου αρέσει πολύ...
zaxoys Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδή ο Οκκάς θα χάσει με 2 διαφορετικές ομάδες από τον ΠΑΟ αυτή την αγωνιστική περίοδο ? :-p Με Κέρκυρα μάλλον θα αρχίσει βασικός ο εκι Φαίνεται να κατάλαβε επιτέλους ο προονητής οτι με τις μικρότερες ομάδες δεν μπορείς να παίζεις με 2 αμυντικά χαφ Μπόβιο ,Τζιόλη και να περνάει η μπάλα με υπεύθυνη δήλωση μόνο...
antreaslam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 ωραίο άρθρο, με βρίσκει σε πολλά σύμφωνο! SPORTDAY Του Αντώνη Καρπετόπουλου Αναζητώντας το χαμένο χρόνο Αν κρίνω από τα πολλά e-mail που πήρα χθες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου, υπήρξε πολύς κόσμος που σοκαρίστηκε από την εμφάνιση του ΠΑΟ στο Παρίσι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να χωνέψει ότι από το 2003 και μετά βλέπει σχεδόν κάθε χρόνο έναν τουλάχιστον διασυρμό στην Ευρώπη και μάλιστα από ομάδες όπως η Παρί, η Ουντινέζε και η Βέρντερ Βρέμης, που κάποτε θεωρούνταν κατώτερες των «πρασίνων». Με ρωτούν τι απέγινε η φανέλα του ΠΑΟ. Απαντάω ότι η φανέλα υπάρχει, αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα μετρούσε έξι γκολ στο Παρίσι και ίσως ακόμα πιο πολλά στη Βαρκελώνη. Εκτός, όμως, από τη φανέλα, απουσιάζουν πολλά βασικά συστατικά επιτυχίας. Δεν ήταν λίγοι χθες αυτοί που συσχέτισαν την «τεσσάρα» στο Παρίσι με την κυριακάτικη κατσάδα του Τζίγκερ, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα λόγια του αφεντικού δεν έπιασαν τόπο. Το ότι αυτό συνέβη είναι προφανές, το γιατί συμβαίνει είναι ενδιαφέρον. Νομίζω ότι η επίσκεψη του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Παιανία είχε τελικά τον χαρακτήρα της ταξιαρχικής επιθεώρησης. Οταν στον στρατό έρχεται ο ταξίαρχος είναι όλα «τζετ». Ολα λάμπουν και οι φαντάροι «πετάνε». Ομως αν το στρατόπεδο είναι λίγο χημείο, με το που τελειώνει η επιθεώρηση συνεχίζεται το σορολόπ. Ντέρμπι Η φανέλα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είναι αξιοσέβαστη. Τη δεκαετία του '90 κάθε φορά που ο ΠΑΟ κληρωνόταν με τη Γιουβέντους θυμάμαι τον Μπονιμπέρτι να τονίζει στη RAI ότι πρόκειται για ευρωπαϊκό ντέρμπι. Τον ΠΑΟ τον φοβούνται πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα. Ομως τις καλές ομάδες δεν τις κάνουν μόνο οι φανέλες, τις φτιάχνει και ο χρόνος. Χρόνος Ολες οι ομάδες του ΠΑΟ που διακρίθηκαν στην Ευρώπη δημιουργήθηκαν χάρη στην αξιοποίηση του χρόνου: η ρήση του Γιώργου Βαρδινογιάννη ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται είναι σοφή. Η ομάδα του Πούσκας δεν προέκυψε ως διά μαγείας εκείνη τη χρονιά: είχε αρχίσει να χτίζεται χρόνια πριν και είχε κάποια σπουδαία μεμονωμένα αποτελέσματα ήδη. Ο Παναθηναϊκός του Γκμοχ που έφτασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το '86 βασίστηκε στο «παιδομάζωμα» που είχε κάνει ο Δομάζος δύο χρόνια πριν. Ο Γκμοχ βρήκε μια ενδεκάδα, σε αυτή προστέθηκαν κάποιοι παίκτες ποιότητας (ο Ζάετς κι ο Σαραβάκος κυρίως) και η δεμένη αυτή ομάδα θα έπαιζε τελικό αν δεν έπεφτε πάνω στη Λίβερπουλ. Κάποια χρόνια αργότερα, έπειτα από ένα άλλο «παιδομάζωμα» ήρθε ο Οσιμ και γαλούχησε ποδοσφαιρικά κάποιους ταλαντούχους μικρούς: τον Γ.Χ. Γεωργιάδη, τον Δώνη, τον Ουζουνίδη, τον Μαραγκό, τον Καπουράνη και άλλους. Η κλάση του Βαζέχα, του Βάντσικ και του Μπορέλι, η τακτική σοφία του Αποστολάκη και η ικανότητα στον χειρισμό των χαρακτήρων που έδειξε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έφτασαν τον ΠΑΟ μισό βήμα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολούθησαν οι επιτυχίες της γενιάς των πιτσιρικάδων της Παιανίας. Τους καθιέρωσε ο Κυράστας και τους μονιμοποίησαν οι ευρωπαϊκές επιτυχίες. Οι πιο πολλοί έπαιζαν μαζί ήδη από το 1999, κάποιοι είχαν περάσει και από τις ομάδες Νέων: το βέβαιο είναι ότι όταν βρέθηκαν στην πρώτη ομάδα ήδη γνωρίζονταν. Από το 2001 έως το 2003 ο ΠΑΟ άλλαζε προπονητές, όμως ο χρόνος αξιοποιείτο δημιουργικά επειδή υπήρχε ραχοκοκαλιά: οι παίκτες έπαιζαν με κλειστά μάτια, είχαν ένα δεδομένο τρόπο παιχνιδιού, ήταν απόλυτα δεμένοι. Κουπί Οι ομάδες αυτές είχαν πρωταγωνιστές καταξιωμένους στον χρόνο. Την ενδεκάδα του Γουέμπλεϊ κάθε καλός Παναθηναϊκός την ξέρει απ' έξω. Το ίδιο και την ενδεκάδα της ομάδας του Γκμοχ. Η ενδεκάδα του Ρότσα ήταν επίσης σχεδόν πάντα η ίδια, όπως πάντοτε ίδιοι ήταν οι πρωταγωνιστές του τελευταίου ΠΑΟ που διακρίθηκε στην Ευρώπη: ο Νικοπολίδης, ο Γκούμας, ο Μπασινάς, ο «Κάρα», ο «Λύμπε», ο Φύσσας, ο Χένρικσεν, ο Βαζέχα, τραβούσαν κουπί στα δύσκολα. Αλλάζει Από το 2003 και μετά ο ΠΑΟ αλλάζει ασταμάτητα και τόσο πολύ, που σου δίνει την εντύπωση ότι δεν ψάχνει ούτε «σημαίες» ούτε σταθερές αξίες. Από την ομάδα που κέρδισε το νταμπλ υπάρχουν μόνο ο Γκούμας, ο Παπαδόπουλος κι ο Εκι, που έπαιξε μισή χρονιά. Ο Ζουτάουτας, ο Μάριτς, ο Μινχ, ο Χένρικσεν και ο Μίκαελσεν είναι πρώην ποδοσφαιριστές, ο Ολισαντέμπε σχεδόν τέτοιος. Ο Νικοπολίδης και ο Κωνσταντίνου παίζουν στον Ολυμπιακό, ο Μπασινάς κι ο Σεϊταρίδης στην Ισπανία, ο Σαπάνης στην ΑΕΚ, ο Χαλκιάς στον Αρη, ο Κυργιάκος στη Γερμανία, ο Φύσσας στη Σκωτία. Τα δυόμισι τελευταία χρόνια ο ΠΑΟ έχει αλλάξει 30 παίκτες και βάλε! Καλά καλά δεν έχει μείνει τίποτα κι απ' την ομάδα του Μαλεζάνι. Σε αυτήν έπαιζαν ο Γκαλίνοβιτς, ο Δάρλας αριστερό μπακ, ο Μπίσκαν (ή ο Κονσεϊσάο), ο Γκέκας, ο Χαραλαμπίδης (ή ο Βόουτερ), ο Ολισαντέμπε αρχικά και ο Μάντζιος αργότερα: όποιος από αυτούς έμεινε, σήμερα δεν λογίζεται ως βασικός. Κάποιοι άλλοι σήμερα ή παίζουν πλέον σε άλλες θέσεις (Παπαδόπουλος, Σέριτς) ή θεωρούνται πρόβλημα (Βύντρα). Περιττό να επισημάνω ότι δεν αλλάζουν μόνο οι προπονητές, αλλά και οι τριγύρω: οι γυμναστές (θυμάστε τον Σπράι, ο Οικονομόπουλος, ο Φυλακούρης, ο Αποστολάκης… Δοκιμές Ο φετινός ΠΑΟ ξεκίνησε με πέντε νέους παίκτες στην ενδεκάδα του (Σαλπιγγίδης, Μπόβιο, Αντονσον, Ιβανσιτς, Ρομέρο). Στην πορεία άλλαξε τερματοφύλακα επειδή ο Γκαλίνοβιτς τραυματίστηκε, άλλαξε δύο προπονητές και βρήκε δύο (υποψήφιους) πρωταγωνιστές που το καλοκαίρι δεν έκαναν προετοιμασία, τον Γκονζάλες και τον Βίκτορ. Το ότι είναι μια καινούργια ομάδα είναι πασιφανές: μόνο που δεν έχουν καταλάβει στον ΠΑΟ ότι αυτό είναι πρόβλημα. Ακούω ότι τον Ιανουάριο πάνε, λέει, για δυο-τρεις μεταγραφές! Στην πραγματικότητα ο ΠΑΟ θέλει μόνο χρόνο ως ομάδα για να «δέσει» και να σταματήσει να είναι πεδίο δοκιμών. Μουνιόθ Ο Μουνιόθ είναι καλός προπονητής, αλλά δεν μπορεί να μάθει στους παίκτες ό,τι δεν διδάχτηκαν στην προετοιμασία: αν μπει κι αυτός στο τριπάκι ότι το καλοκαίρι φεύγει, καληνύχτα. Οταν όλοι και όλα αλλάζουν συνεχώς, στους παίκτες δημιουργείται ένα αίσθημα προσωρινότητας. Στις ταξιαρχικές επιθεωρήσεις όλοι χτυπάνε προσοχές, αλλά κατά βάθος σκέφτονται πόσο τους μένει ακόμα για να φύγουν απ' το στρατόπεδο…
punky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 στάματα να με γλύφεις πια,βαρέθηκα!!!! Όσο συνεχίζεις να έχεις μούσι και πέος, διέγραψε από το μυαλό σου αυτή σου τη φαντασίωση. όσο για τις μεταγραφές,εκτός από παίχτες,χρείαζεται ...ένα καλό βίντεο... Μα τι ψύχωση είναι αυτή με τα dvd που έχετε εκεί στην Παιανία; Ομάδα ή Video Club είστε; ΥΓ: τον στολτίδη???χμμμ...not bad at all! κ το λέω εδώ κ μήνες ότι μας λείπει ΠΟΛΥ ένας μπασινάς!!!! Δεν ξέρω αν είναι εντελώς ράδιο-αρβύλα ή αν το έχετε ακούσει και άλλοι βαζελόφρονες, αλλά το φιλαράκι μου ισχυρίζεται ότι ο Σωφέρ θέλει να κάνει μια ρελάνς γοήτρου, παίρνοντας αυτός παίχτες από το γαύρο. ΥΓ2: ο τριστάν για μπροστά πάντως,μου αρέσει πολύ... Ωραίος ο Tristan. Killer. Συζητιέται πράγματι ή είναι κι αυτό άλλη μία σου gay φαντασίωση;
antreaslam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Όσο συνεχίζεις να έχεις μούσι και πέος, διέγραψε από το μυαλό σου αυτή σου τη φαντασίωση. θα βγάλω στον αέρα τα πμ,που με εκλιπαρούσες για λίγο γλύψιμο,και θα σου πω εγώ! (πάντως,να ξέρεις,ότι το....μούσι ΔΕΝ το κόβω)! Μα τι ψύχωση είναι αυτή με τα dvd που έχετε εκεί στην Παιανία;Ομάδα ή Video Club είστε; την περίμενα αυτήν την απάντηση... αλλά,δε νομίζω ότι χρειάζονται προπόνηση.... αρχίδια χρειάζονται...και αν δεν τα έχουν,πρέπει να βρούμε τρόπο να τους τα φυτέψουμε! Δεν ξέρω αν είναι εντελώς ράδιο-αρβύλα ή αν το έχετε ακούσει και άλλοι βαζελόφρονες, αλλά το φιλαράκι μου ισχυρίζεται ότι ο Σωφέρ θέλει να κάνει μια ρελάνς γοήτρου, παίρνοντας αυτός παίχτες από το γαύρο. δεν το έχω ακούσει καθόλου (λήγει το συμβόλαιο του ?),αλλά αν θέλει να κάνει ρελάνς,ας πάρει πίσω τον αντωνάκη,ως κέρασμα στη Θ.13 για τα 40 χρόνια (το τελευταίο πάρτυ στην αλεξάνδρας....το σκέφτομαι κ ανατριχιάζω...κ επίτιμος καλεσμένος ο αντωνάκης...ΜΟΥΡΛΙΑ)! Ωραίος ο Tristan. Killer. Συζητιέται πράγματι ή είναι κι αυτό άλλη μία σου gay φαντασίωση; βασικά,θα σε παρέπεμπα σε καλοκαιρινό μου ποστ,που γκρινιαζα όταν είχε κάνει προσφορά για σάλπι 5 εκατ ευρώ,την ώρα που ο τριστάν,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,είχε προταθεί με 1 εκατ.ευρώ,αλλά βαριέμαι να ψάχνω! ακούστηκε σε κανά δυό φυλλάδες,δεν ξέρω αν πράγματι ισχύει,αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι ονείρωξη (όχι gay ονείρωξη όμως..gay ονείρωξη ήταν ο σούκερ)!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.