Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπήκαμε Χειμώνα Σωκράτη...ώρες ώρες έχεις τις αντιδράσεις του συνονόματού σου.

Αντε ρε σοβαρά? Εισαι απλα καταπληκτικός!! Το έπιασες το νόημα βλέπω. Η γαύρος είσαι ή είσαι ακόμα σκαλωμένος απο το χθεσινό διάλογο. ΞΕΚΟΛΛΑ!!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εισαι ο Βουγιανιτς και στις προπονησεις αντιμετωπιζεις Διαμαντιδη-Μπετσιροβιτς και στο πρωταθλημα Περπερογλου-Κυριτση...τρελο γελιο πρεπει να εχει.

Καλα απο τους τοσους αχρηστους βρηκες να σχολιασεις 2 ατομα που το κατεχουν?:D:D

Προσεξε για αυτο με τους παιχτες παραπανω δε διαφωνουμε δε προσπαθω να μειωσω αξιες απλα αυτο που λεω ειναι οτι μου φενονται περιτοι σε μια ομαδα οπως ο παναθηναικος.

Ο Αλβερτης ειναι αρχηγος και δε κουνιεται,οκ λογικο αλλα πλεον μου δινει την αισθηση μαζι με Σιγαλα και Μπουντουρη οτι παιζουν μπασκετ 1 δεκαετια πισω.

Τομασεβιτς παιχταρα μαζι σου,αλλα ΓΙΑ ΤΩΡΑ και με το μπατιστ στα υψη δε μου εχει φανει οτι πολυχρειαζεται.

Δημοσ.
Χμμμ...απλά ακριβολόγος. Το ετεροχρονισμένο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" υπονοεί πως κάποιος διαθέτει τις αντιδράσεις του Ρανταπλάν.

Ενώ κάποιος άλλος διαθέτει μνήμη χρυσόψαρου....

Δημοσ.
2005 : Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους του Champions League και από την Ευρώπη γενικά

2006 : Κι όμως, τα κατάφερε...Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους

του Champions League και από την Ευρώπη γενικά!!

και να προβλέψω:

Φθινόπωρο 2007: Ο Ολυμπιακός έσκασε τα πολλά εκατομμύρια, έφερε τους παιχταράδες που ονειρεύονταν οι φίλαθλοι του, πήρε και τον προπονηταρά Λίπι, αλλά για άλλη μια φορά αποκλείστηκε. Σημείωση: α) στο μεταξύ η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχει βελτιωθεί καθόλου β) οι διαιτητές του εξωτερικού δεν είχαν ακόμα καταφέρει να μάθουν τίποτα από τους διαιτητές της Ελλάδας. Φτου τους!

Δημοσ.

manuel πιστευεις οτι αν ο ολυμπιακος φερει παιχταραδες και το λιπι θα εχει αναγκη τους διαιτητες για να κερδισει τη σημερινη Λαρισσα ας πουμε?

Το ιδιο και για τον παναθηναικο και για οποιαδηποτε αλλη ομαδα.

Να στο θεσω διαφορετικα για να δεις οτι κανεις λαθος.

Τρωει φλασια ο Αμπράμοβιτς και λεει " Ρε ωραια πολη η Λάρισσα λες να εχει καμια ομαδα??"

Και ερχετε και περνει τη Λαρισσα και φερνει το λιπι και 11 παιχταραδες.

Θα εχει αναγκη τους διαιτητες να κερδισει τον ολυμπιακο??

Δημοσ.
Ενώ κάποιος άλλος διαθέτει μνήμη χρυσόψαρου....

Δε νομίζεις πως είναι λίγο άκαιρη η πλακίτσα, μετά από μια 4αρα, η οποία μάλιστα συνειδητά πέρασε ασχολίαστη, τουλάχιστον από μέρους μου κι από την πλειονότητα του κόσμου; Αν μάλιστα ανατρέξεις στο thread του Ολυμπιακού, θα διαπιστώσεις πως το παλικαράκι που το έπαιξε Μονομάχος και ξεσπάθωσε, έφαγε κράξιμο από τις υγιείς δυνάμεις, που έχουν και μυαλό και σύνεση, για να μην μαλθακίζονται στην πρώτη ευκαιρία.

Του πούστη...να μας παραθέτει και ολόκληρο ημερολογιακό κατεβατό ο Σωκρατάκος, μετά την πλάκα που έκανε η Παρί κι ενώ μάλιστα δεν έχει δοθεί η παραμικρή αφορμή, η ταύτιση με τον Ρανταπλάν είναι η πλέον κόσμια απάντηση.

Όσο για τα περί χρυσόψαρου, σε λάθος άνθρωπο τα λες...

Δημοσ.
Δε νομίζεις πως είναι λίγο άκαιρη η πλακίτσα, μετά από μια 4αρα, η οποία μάλιστα συνειδητά πέρασε ασχολίαστη, τουλάχιστον από μέρους μου κι από την πλειονότητα του κόσμου; Αν μάλιστα ανατρέξεις στο thread του Ολυμπιακού, θα διαπιστώσεις πως το παλικαράκι που το έπαιξε Μονομάχος και ξεσπάθωσε, έφαγε κράξιμο από τις υγιείς δυνάμεις, που έχουν και μυαλό και σύνεση, για να μην μαλθακίζονται στην πρώτη ευκαιρία.

Του πούστη...να μας παραθέτει και ολόκληρο ημερολογιακό κατεβατό ο Σωκρατάκος, μετά την πλάκα που έκανε η Παρί κι ενώ μάλιστα δεν έχει δοθεί η παραμικρή αφορμή, η ταύτιση με τον Ρανταπλάν είναι η πλέον κόσμια απάντηση.

Όσο για τα περί χρυσόψαρου, σε λάθος άνθρωπο τα λες...

Τερμάτησα πρώτος στον όμιλο μου? Συνεχίζω ευρώπη? Οτι πλάκα γουστάρω θα κάνω και ας έτρωγα και 8άρα. Παρεξηγήθηκες ακριβολόγε? Σου έριξα το επίπεδο του φόρουμ γαλαζόφιδο? Γράψε και την ηλικία σου να ξέρουμε.

Δημοσ.

Socratis_g,όταν δε σε προκαλούν,δεν είναι ανάγκη να επιτίθεσαι έτσι.

Η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, έχουμε να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο πάνω από 5 χρόνια, υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ αδιαφορία,δεν φαίνονται σημάδια βελτίωσης,και επειδή είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, ατάκες του στυλ

και ας έτρωγα και 8άρα.
είναι πολύ μακριά από εμάς,γιατί έχουμε κ μια ιστορία!

ΥΓ: ο σισκα δήλωσε ότι θέλει να χάσουμε τώρα,που δεν πονάει πολύ η ήττα! γιατί εγώ πιστεύω ότι κ ο ζέλικο,στους επόμενους 2 ευρωπαικούς θα...γκελάρει?

ΥΓ2:υπό άλλες συνθήκες θα σχολίαζα την κλήρωση του ουέφα,αλλά οι ταριφό-βυντροτζιολομπισκαν , κατάφεραν να με κάνουν απλά να παρακολουθώ κουνώντας το κεφάλι!

ΥΓ3: ρεβιλ, ο αλβέρτης,πράγματι παίζει μπάσκετ ελαφρώς παρωχημένο,αλλά είναι αρχηγός (φύση και θέση) με ολη την σημασία της λέξεως! (παραπέμπω στη δήλωση κάτας,ότι δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να αυτοσυγκεντρώνεται έτσι στα αποδυτήρια,και να μιλάει έτσι στους συμπαίκτες του)!

ΥΓ4: το νούμερο 6 , δεν υπάρχει στον παναθηναικό....

ΥΓ5: εντωμεταξύ, ο βλάσσης, μάλλον παίρνει τη διοργάνωση ΚΑΙ αυτού του φάιναλ4...

Δημοσ.

@blueviper είχα την εντύπωση ότι τα έλεγε στον τύπο που μπήκε και άρχισε τις χαριτωμενιές. Μετά όμως απο το τελευταίο του ποστ έχω να πω mea culpa.

Σωκράτη στα παπάρια μου εμένα το επίπεδο του οποιοδήποτε forum. Αλλά αν νομίζεις ότι μπορείς να πανηγυρίζεις επειδή τερμάτισες πρώτος σε έναν όμιλο που οι περισσότερες απο τις ομάδες που παίζουν είναι επιπέδου Θρασύβουλου, τι να σου πω ρε φίλε. Είσαι άξιος της μοίρας σου/μας

Δημοσ.
manuel πιστευεις οτι αν ο ολυμπιακος φερει παιχταραδες και το λιπι θα εχει αναγκη τους διαιτητες για να κερδισει τη σημερινη Λαρισσα ας πουμε?

Αυτή είναι μια παρεξήγηση που συχνά δημιουργείται. Ούτε και σήμερα πιστεύω ότι έχει καμία απολύτως ανάγκη τους διαιτητές ο Ολυμπιακός για να κερδίσει το πρωτάθλημα, πόσο μάλλον τη Λάρισα (για το κύπελλο ναι, γιατί εκεί η φύση του θεσμού δημιουργεί διάφορα θέματα). Παρ' όλα αυτά, οι διαιτητές από τη φύση τους και από την αντιμετώπιση της αθλητικής Ελλάδας (ΜΜΕ-φίλαθλοι) απέναντι τους, δίνουν πολλά σφυρίγματα και μιλάω κυρίως για τα πολλά φάουλ υπέρ στο χώρο του κέντρου και τις περιορισμένες κίτρινες κάρτες κτλ. Γιατί αυτά μετράνε κυρίως.

Υπάρχει φυσικά και το άλλο. Κανείς δεν πρόκειται να σχολιάσει το πέναλτι που δε δόθηκε σε μια κακή εμφάνιση της Λάρισας στο Καραϊσκάκη. Έλα όμως που αν γινόταν στην Ευρώπη θα δινόταν και θα στοίχιζε στον Ολυμπιακό και εγώ δεν ξέρω τι; Και ας ήταν και πολύ κατώτερη η αντίπαλη ομάδα. Ο Ευρωπαίος διαιτητής δε πρόκειται να σκεφτεί "ε, αφού δεν παίζουν καλά, δεν τους δίνω το πέναλτι γιατί ποιος ακούει μετά τα media, σε περίπτωση που 1/10 έχω άδικο".

Δεν πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια είναι στημένα (για κάποια το πιστεύω πάντως, ειδικά στο κύπελλο). Απλά είναι η νοοτροπία μας τέτοια στην Ελλάδα που θεωρούμε δίκαιο ένα αποτέλεσμα ανάλογα με το τι κρίνουμε ως καλό και κακό ποδόσφαιρο.

Πχ, η Λάρισα στην Αθήνα έπαιξε αμυντικά απέναντι ΚΑΙ στον Ολυμπιακό ΚΑΙ στον ΠΑΟ. Ο (ξεδιάντροπα) φιλο-Ολυμπιακάκιας εκφωνητής της ΝΕΤ έλεγε συνέχεια πόσο άσχημα παίζει η Λάρισα, πως συνέχεια το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να βρει τον Αλωνεύτη για τις αντεπιθέσεις της και πόσο κακό ποδόσφαιρο παίζει γενικά (δεν κρατάει τη μπάλα κτλ κτλ). Αντίθετα ο εκφωνητής του supersport σχολίαζε πόσο καλοστημένη είναι η άμυνα της Λάρισας και πόσο φαρμακερές οι αντεπιθέσεις της.

Δικαιούνταν η Λάρισα ισοπαλία στον ΠΑΟ; Στον Ολυμπιακό; Για μένα δικαιοσύνη είναι όταν το αποτέλεσμα είναι καθαρό από διαιτησίες. Αν παίξεις άσχημα και κερδίσεις, το δικαιούσαι. Αν παίξεις καταπληκτικά και κερδίσεις με πέτσινο πέναλτι, δεν το δικαιούσαι.

Μάλλον άρχισα να απεραντολογώ... sorry mates ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...