Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο αυτους που ειπες εγω το Νιλσον τον θεωρω καλο παιχτη.Μου κανει εντυπωση που παιζει βασικος στη Σουηδια και στον παναθηναικο του τρωει ουσιαστικα τη θεση η μεγαλη ποδοσφαιρικη αξια που ακουει στο ονομα Λουκας Βυντρα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

revil,πέρυσι το καλοκαίρι, όταν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, κ ο παναθηναικός είχε ανακοινώσει

1)κονσεισάο

2)μπίσκαν

3)νίλσον

4)σέριτς

5)τζιόλη

6)δάρλα

7)λεοντίου

8) μάντζιο

ήμουν στα πρόθυρα εκσπερμάτωσης μέσα στο παντελόνι μου, για την μπαλάρα που θα έβλεπα (εκτός από τον μάντζιο,που και τότε τον θεωρούσα ΠΟΛΥ λίγο) !!!!

σήμερα...ψάχνω να βρω για ποιο λόγο αυτοί συνεχίζουν κ φοράνε τη φανέλα του παναθηναικού (με πολύ πολύ μικρές αμφιβολίες για δάρλα κ λεοντίου, για όλους τους άλλους είμαι πεπεισμένος πια για την ανικανότητά τους)!

ο νίλσον,σε ενάμιση χρόνο παρουσίας,τι στο διάολο έχει κάνει?(υπόψιν,ότι όταν τον πήραμε το θεώρησα τεράστια μεταγραφη)!

ασίστ?καμία!

να κόψει?ούτε με βαλέ στην ξερή!

είναι μάλλον ο αντίστοιχος (σε αναλογία) τάκης φύσσας τηε σουηδίας,δηλαδή ο χειρότερος παίχτης,που για λόγους ανεξήγητους παίζει βασικός σε μια κατά τα άλλα καλή ομάδα!

ΥΓ: η απόδειξη γιατί ο τζιόλης κ ο λεοντίου ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,είναι κάθε παιχνίδι που παίζουν! Αντί να σκυλιάζουν,να δαγκώνουν τον αντίπαλο,και ναι ρε μάγκες,να δουν τις αντιδράσεις του σάλπι(με έχει εντυπωσιάσει παρότι ήμουν κατά της μεταγραφής του_),κ του έκι, κάθονται σαν το δίδυμο ρεντόντο στα 35 του,με ζε ρομπέρτο στα 36 του, και περιμένουν σαν κυρίες να έρθει η μπάλα στα πόδια τους,να φτιάξουν παιχνίδι...

βρε ουστ κ εσείς!

Ε, τελικά ρε συ andrew μάλλον δεν μιλάμε για κοιλιά. Αλλά για πρόσκαιρη αναλαμπή που είχατε, μέσα στη γενική βιοχλαπάτσα που έχει γίνει αυτή η ομάδα εδώ και πάρα πολύ καιρό.

punky,δυστυχώς,ενώ θεωρώ το υλικό τουλάχιστον 25% καλύτερο από τον γάβρο, πρακτικά αυτό που βλέπω,είναι πράγματι μια χλαπάτσα,που οι μόνες διαφοροποιήσεις της τους τελευταίους 5 μήνες,είναι ο 1ος μήνας μουνιόθ,που η ομάδα δεν έπαιξε καλά,αλλά έπαιξε με ΠΑΘΟΣ! μετά χάθηκε κ αυτό!

Δημοσ.

Τζονυ θα τα πουμε στην φαση τον 32 του ΟΥΕΦΑ ρε φιλε, θα σας σκισουμε παλιογαυροι,...θα τα πουμε στην Ευρωπη τον Φλεβαρη, μακαρι να κληρωθουμε μαζι σας

Δημοσ.

antreaslam συμφωνουμε οτι δεν εχει κανει τπτ ο Νιλσον.

Αυτο αναρωτιεμαι και γω.

Τον θυμαμαι στο euro που εφτυνε φωτιες και αναρωτιεμαι γιατι δνε εχει κανει τπτ και γιατι του τρωει τη θεση ο κολλοσος Βυντρα

Δημοσ.

Καλά θα κάνουν οι Ολυμπιακοί να πέσουν κι αυτοί σε βαθειά περισυλλογή καί γιά το δικό τους χάλι καί να αφήσουν το πικάρισμα.

Πάντως με το ρόστερ τού Παναθηναικού προβλέπω καί άλλες σφαλιάρες.Προπονητές πάνε κι έρχονται αλλά Δάρλας Λεοντίου Νίλσον Βύντρα καί άλλα φυτά θα ριζώνουν στη Παιανία.Το μέλλον δεν είναι καθόλου ελπιδοφόρο.Θεωρώ καί το έχω πεί καί παλιότερα ότι αν βγάλεις τον Έκι πού είναι πράγματι Βάζελος όλοι οι άλλοι είναι σαν υπάλληλοι τού Δημοσίου.

Πείτε μου μιά άλλη εποχή πού ο Παναθηναικός είχε χειρότερο υλικό από το τωρινο.Μπορείτε?Καί μη μού πείτε πως τα ισοπεδώνω όλα γιατί η πραγματικότητα με δικαιώνει.Ήδη πέρασε αρκετός χρόνος καί το υπάρχον υλικό έδειξε ότι δεν έχει μεγάλες δυνατότητες.

Δημοσ.

Πείτε μου μιά άλλη εποχή πού ο Παναθηναικός είχε χειρότερο υλικό από το τωρινο.Μπορείτε?

Περσυ...

Ενιγουει, εγω τους θεωρω τους περισσοτερους μετριους, οχι καλους ουτε κακους, και αυτο ειναι χειροτερο.Τον κακο παικτη τον βλεπεις ευκολα και γκρινιαζεις, ο μετριος κανει 2-3 καλα παιχνιδια την χρονια και σου ριχνει σταχτη στα ματια.Τους κατατασω σε 3 κατηγοριες

1. Μετριοι παικτες χωρις ελπιδες εξελιξης. Βυντρα, Δαρλας, Κωτσιος, Γκαλινοβιτς, Μποβιο, Θεοδωριδης, Σεριτς, Νιλσον, Ρομερο, Αντριτς, Αντονσον, Λεοντιου (ναι,ναι, αυτος, εχει παιξει 2 καλα ματς σε 2 χρονια και φετος ειχε ευκαιριες, enough )

2. Ταλαντουχοι παικτες με ψυχολογικα ή προβληματα συμπεριφορας και εργασιας. Τζιωλης (καλος, ευκολα καβαλαει καλαμι), Μαντζιος (παιζει καλη μπαλα, παιζει κακο ποδοσφαιρο, θελει πρωτα "πατερα" και μετα προπονητη) Παπ (εχει φορτωθει διπλασιες ευθυνες απο αυτες που μπορει, αποδιδει το μισο απο αυτο που μπορει), Ιβανσιτζ (2 ματς καταπληκτικος, 5 ματς χαλια, 2 ματς καλος κτλ...), Εκι (υπερεκτιμα τον εαυτο του, το ερισμα που εχει και το τι εχει πραγματικα προσφερει), Μορις (καλυτερος και των 8 αμυντικων αλλα επεειδη το ξερει κανει μαλακιες που αν ειχε διπλα του ενα Χενρικσεν δεν θα τολμουσε)

3. Παικτες μεγαλοι ή προσκαιροι ή που οντως το παλευουν(δεν ειναι πολλοι, ενας ειναι) Βικτωρ ( καλος ειναι αλλα οταν θα τελειωσει το συμβολαιο του θαναι 34, προσκαιρη λυση), Γκουμας (κολλαει ενσημα), Εμπεντε (τα ιδια ενσημα με Γκουμα), Σαλπι (ο μονος που το παλευει που λεγαμε...)

Προφανως αφηνω εξω τον Μπισκαν γιατι δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης Μπισκαν

Δημοσ.

κερδισατε παλι?πως και ετσι?

παντως σκεφτομαι οτι μερικοι παιχτες τελικα σας ειναι εντελως περιττοι.

αλβερτης παπανικολαου δε το συζηταω και απο κει και περα ο τομασεβιτς που ειναι απο τα πιο εξυπνα 5αρια στην ευρωπη δε μου δειχνει οτι σας λειπει και ιδιετερα.

Και απο τη στιγμη μαλιστα που οι μονες ομαδες στην ευρωπη που μπορει να σας δυσκολεψουν ειναι η τσσκα η ταου η μακαμπι και ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ο ολυμπιακος.

Δημοσ.

1. Μετριοι παικτες χωρις ελπιδες εξελιξης. Βυντρα, Δαρλας, Κωτσιος, Γκαλινοβιτς, Μποβιο, Θεοδωριδης, Σεριτς, Νιλσον, Ρομερο, Αντριτς, Αντονσον, Λεοντιου

ε όχι κ ο Θεοδωρίδης...

Το παιδί έχει φάει το παραγκώνισμα του αιώνα..

Ο πλέον αδικημένος.

όποιος παρακολούθησε τον ΜΠαοκ του Θεοδωρίδη ξέρει..

Είναι μικρός(για ελληνικά κριτήρια).

Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα.

Μια σοβαρή ομάδα βρήκαμε(Paris..) κ τα σκατώσαμε..

Να μου πεις όταν δεν νικάς την Ραπίντ μέσα στο ΟΑΚΑ τι περιμένεις..;

Δημοσ.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Φθινόπωρο 1963 : Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής παραιτείται αιφνιδιαστικά από την

αρχηγία του κόμματος της ΕΡΕ και αναχωρεί για το Παρίσι συνοδευόμενος

από τη σύζυγό του Αμαλία.

Φθινόπωρο 1983 : Μόλις ο Βασίλης Γκούμας σημειώνει τον 10.000ό πόντο του στον

αγώνα ΑΕΚ - ΒΑΟ στο γήπεδο του Ιωνικού ΝΦ ο αγώνας σταματά και ο αρχηγός

του ΒΑΟ Αλέκος Παρασκευάς του πρσφέρει αναμνηστική πλακέτα ενώ

συμπαίκτες και αντίπαλοι τον αγκαλιάζουν. Ο Γκούμας είναι ο δεύτερος

σκόρερ όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα πίσω από τον Νίκο Γκάλη

με 11.030 πόντους.

Φθινόπωρο 1987 : Πτώση αεροπλάνου στον Ειρηνικό Ωκεανό και αφανισμός της ομάδας

Alianza Lima, που επέστρεφε από την Παλκούπα στη Λίμα όπου είχε κερδίσει

έναν αγώνα του περουβιανού πρωταθλήματος.

Φθινόπωρο .....

1997 : Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους του Champions League

1999 : Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους του Champions League

2000 : Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους του Champions League

2001 : Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους του Champions League

2002 : Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους του Champions League

2003 : Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους του Champions League

2004 : Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους του Champions League

2005 : Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους του Champions League και από την Ευρώπη γενικά

2006 : Κι όμως, τα κατάφερε...Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τους ομίλους

του Champions League και από την Ευρώπη γενικά!!

Δημοσ.
κερδισατε παλι?πως και ετσι?

παντως σκεφτομαι οτι μερικοι παιχτες τελικα σας ειναι εντελως περιττοι.

αλβερτης παπανικολαου δε το συζηταω και απο κει και περα ο τομασεβιτς που ειναι απο τα πιο εξυπνα 5αρια στην ευρωπη δε μου δειχνει οτι σας λειπει και ιδιετερα.

Και απο τη στιγμη μαλιστα που οι μονες ομαδες στην ευρωπη που μπορει να σας δυσκολεψουν ειναι η τσσκα η ταου η μακαμπι και ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ο ολυμπιακος.

Αλβερτης...αρχηγος και σημαια, μενει γιατι θα τελειωσει σε μας,κανεις δεν κουναει τον αρχηγο οπως σε σας τον Τζορτζεβιτς.Και που και που καρφωνει και τριποντακια.Σημερα ηταν αθλιος, με Μακαμπι πολυ δυνατος.

Τομασεβιτς...Ποιοτικο 5αρι σαν τον Ντεγιαν στην Ευρωπη δεν υπαρχει.Αντε ο Σκολα και ΙΣΩΣ ο Βουισιτς,τα υπολοιπα 5αρια παιζουν με το κορμι.Παικτης για ειδικα ματς, γιαυτο και παιζει μονο Ευρωλιγκα, για τα 5-10 λεπτα καλου μπασκετ που μπορει να δωσει

Για το Νο6 συμφωνω, δεν εξυπηρετει Τ Ι Π Ο Τ Α.

Αλλα μην ξεχνας οτι καποιος πρεπει να βοηθαει στις προπονησεις και να φερνει πετσετες.Αυτος και ο Ξανθοπουλος τετοιο ρολο εχουν. Εξαλλου σκεψου, στις προπονησεις τι γινεται.Εισαι ο Βουγιανιτς και στις προπονησεις αντιμετωπιζεις Διαμαντιδη-Μπετσιροβιτς και στο πρωταθλημα Περπερογλου-Κυριτση...τρελο γελιο πρεπει να εχει.

Σημερα η ομαδα πηγε να παθει οτι εκανε στην Μπανταλονα στην Ισπανια. ΑΠλα εχει καλυτερη ομαδα και ξεπερασε την τρικυμια. Το μονο "ενθαρρυντικο" απο το καταραμενο 15λεπτο 20'-35' ειναι οτι δεν μας μπλοκαραν, εμεις το ξεφτυλισαμε μονοι μας, που σημαινει οτι ειναι στο χερι του Ζοτς να χωσει γκαζια.Στο 1ο ημιχρονο ήμασταν απλα καταπληκτικοι, βοηθαει και ο Βουγιανιτς σε αυτο. Ο Μαικ περναει περιοδο μεγαλης φορμας οπως και ο Δημος, συνερχεται ο Μπετσιροβιτς, μινι ντεφορμαρισμα δειχνουν να περνανε ο Μητσος και ο Χ''βρετας(μονο που ο Μητσος επειδη ειναι παικταρας ακομα και στα ντεφορμε του βοηθαει)

Ενα που δεν μου αρεσει ειναι οτι πολυ συχνα μας μενει η μπαλα στα χερια, αποτελεσμα της ελλειψης καλου πασινγκ γκεημ που ειχαμε περσυ-και ειχε πολυ καλο η Μπανταλονα σημερα στο β'. Παιζουμε πιο πολυ με συστηματα για τους παικτες παρα με συστηματα για την ομαδα. Αυτο ομως δεν ειναι απαραιτητα κακο. Φετος εχουμε καλυτερους παικτες, περσυ παιζαμε πολυ με το συστημα, αν μας διαβαζε ο αντιπαλος προπονητης ή ηταν ντεφορμε οι παικτες, δεν τραβαγε η ομαδα (λογικο, ο ντεφορμε "Ντελκ" ειναι καλυτερος απο τον ντεφορμε "Λακοβιτς" ). Φετος εχω την αισθηση πως μπορει σε κανενα σημειο της χρονιας να μην ριχνουμε 20αρες παραλληλα ομως εχω την αισθηση πως μπορουμε να κερδισουμε τα ματς με 10 ποντους.Περσυ μπορουσαμε να ριξουμε 20 στην ΤΣΣΚΑ στην Μοσχα αλλα να χασουμε μεσα απο την Εφες.

Δημοσ.
ε όχι κ ο Θεοδωρίδης...

Το παιδί έχει φάει το παραγκώνισμα του αιώνα..

Ο πλέον αδικημένος.

όποιος παρακολούθησε τον ΜΠαοκ του Θεοδωρίδη ξέρει..

Είναι μικρός(για ελληνικά κριτήρια).

Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα.

Sorry αλλα με Μουνιοθ ΔΕΝ ειναι τοσο παραγκωνισμενος, ναι δεν ειναι βασικος αλλα εχει παρει καποια ματς, δεν εχει γαμιμενη ψυχολογια τουλαχιστον οχι οσο με Μπακε απλα δεν εχει δειξει εστω τα 1-2 πολυ καλα ματς του Τζιωλη ή του Παπ που θα με κανουν να πω "Δωστου μια ευκαιρια". Κατι σαν Λεοντιου μου κανει. Παραπανω μπαλα απο τον Μ.Ο. οχι αρκετη για Παναθηναικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...