Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαχα. Ξέρεις γιατί σε έχω συμπαθήσει ρε χουντοβάζελε;

Για την άδολη καφρίλα σου.

Και στο ότι ξέρω ότι κάνεις προσπάθεια για να μη βρίσεις σε κάθε ποστ.

btw, τις διαπραγματεύσεις και την παρακολούθηση του project την κάνει ο ίδιος ο Σωφέρς (μουάχαχα)

ή έχει βάλει κανέναν που μπορεί να μοιράσει στοιχειωδώς δυο γαϊδουριών άχυρα;

Δημοσ.
Και στο ότι ξέρω ότι κάνεις προσπάθεια για να μη βρίσεις σε κάθε ποστ.

Με τη βοήθεια του Χριστού θα ... την ... σε όποιον πάει να κάνει τσαλιμάκια με το γήπεδο....

Να ξέρες μόνο πόαη ώρα μου πήρε για να καταφέρω να το γράψω έτσι.

Χαχα. Ξέρεις γιατί σε έχω συμπαθήσει ρε χουντοβάζελε;

Επειδή εκτός απο γαμώ τα παιδιά είμαι και μετριόφρων;

Δημοσ.

Χαλαρωστ με το γηπεδο φιλοι μου .Το γηπεδο δεν θα ειναι ετοιμο με τιποτα το 2008.Την περιοχη την ξερω πολυ καλα και ειναι γεματη πρακτορεια μεταφορων,συνεργεια κτλ...Ηδη πολλες επιχειρησεις εχουν ξεκινησει αγωγες κατα του Δημου Αθηναιων και οταν μιλαμε για δικαστικες διαμαχες στην Ελλαδα ξερετε τι σημαινει....Εκτος και αν βαλει τοσο βαθια το χερι του ο Αλογοσκουφης και τους αποζημιωσει (που δεν το βλεπω...)...Επιπλεον, η περιοχη ειναι γεματη αρχαια...και αν με το 1ο σκαψιμο βρεθουν αρχαια...παυει καθε εργασια και επεμβαινει η αρχαιολογικη υπηρεσια...Για αυτο παιδια μην εχετε τοσο ενθουσιασμο...Θα αργησει το γηπεδο...

Οσο για το χτεσινο ματσακι....(το εβλεπα παραλληλα με την Βισλα σε δορυφορικο...)....Αχρωμος , ανουσιος....απειθαρχος....και με τους παικτες να βαριουνται ...τι περιμενε ο Παναθηναικος να κερδισει...? Τελευταια βλεπω και τον Μουνιοθ λιγο αδιαφορο...(ισως να παιζει ρολο οτι θα τον καλεσουν συντομα απο την Εθνικη Ισπανιας...)....Ο Εμπεντε εφαγε ενα γκολ (το 1ο) για γελια....Εγω ενα βλεπω οτι ειναι το προβλημα του Παναθηναικου (οπως και του Ολυμπιακου..)... και το εχω ξαναπει....Η ομαδα ειναι πυργος της Βαβελ....Εχει Ελληνες,Βραζιλιανους,Αργεντινους,Αυστριακους,Κροατες,Καμερουνεζους,Ν.Αφρικανους,Σουηδους....Θα μου πειτε και οι ομαδες οι μεγαλες...(Ρεαλ,Τσελσι κτλ ετσι δεν ειναι?)....Ναι αλλα εχουν και μια φιλοσοφια...ρε παιδια....Σιγουρα ταιριαζουν οι Μεσογειακοι λαοι με Βραζιλιανους ,Αργεντινους.(παραδειγμα ο Αρης...που εχει καθαρα λατινικη φιλοσοφια)......(αληθεια ποσοι ειναι οι Βραζιλιανοι που επαιξαν επιτυχημενα στην Αγγλια?).....Οι Αφρικανοι προσαρμοζονται (και λογω γλωσσας πιο καλα στην Γαλλια...)....Οι Βραζιλιανοι (στην Πορτογαλια..).....οι Σκανδιναβοι (στην Αγγλια).........Ειναι απλα τα πραγματα....Αχταρμα τα κανανε και ο Ολυμπιακος και Παναθηναικος.....Δεν γινονται ετσι οι ομαδες...

Αυτα..

Δημοσ.
σχολιαστε και το χθεσινο ματσακι καθολου...

όχι για να σκάσεις :P

σχολιαστε και το χθεσινο ματσακι καθολου...

όχι για να σκάσεις :P

Δημοσ.

Έλα ρε, πες σε μένα που είμαι αντικειμενικός και δεν θα σε δουλέψω.

Δεν το είδα το παιχνίδι. Τόσο χάλια ήσασταν;

Η υποψία ότι κάνετε ολοένα και μεγαλύτερη κοιλιά, είναι ασφαλής;

Δημοσ.
και οταν μιλαμε για δικαστικες διαμαχες στην Ελλαδα ξερετε τι σημαινε

αν το αγαπητό κράτος πάλι,το περάσει δίκην νόμου στη βουλή (περίπτωση καραισκάκη),δε θα καθυστερήσει κανένα έργο(περίπτωση καραισκάκη),και καμία προσφυγή δεν μπορεί να το σταματήσει!!!!

όσο για τα αρχαία,που είναι κοινός φόβος όλων...αν δεν έχει προβλεφθεί εναλλακτική για αυτό το ενδεχόμενο,να προετοιμαστούν για εορτασμό των 100 χρόνων,με τρέξιμο....κ τι τρέξιμο... ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ θα τους πάμε μέχρι το οπόρτο,που το έχουν κ πρότυπο (κ μιλάω για κυβέρνηση,δήμο κ διοίκηση)!

(πάντως,το γήπεδο είναι από μόνο του εκσπερμάτωση ως ιδέα,πόσο μάλλον που αρχίζουμε κ βλέπουμε κ μακέτες....την 1η χρονιά,δε θα πουλήσει διαρκείας η ομάδα,το γήπεδο θα τα πουλήσει)!!

Τελευταια βλεπω και τον Μουνιοθ λιγο αδιαφορο...(ισως να παιζει ρολο οτι θα τον καλεσουν συντομα απο την Εθνικη Ισπανιας...)....

αυτή ήταν η βασική αιτία που αρνήθηκε 3ετές κλειστό πέρυσι τον μάιο (προ μπάκε),κ 2ετές κλειστό τώρα!

Μπεσίκτας για Μπίσκαν...

... και Γκέτεμπορτγκ για Άντονσον

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=37143

(έλα... είναι δυνατόν μαζί με την αποδέσμευση του άντριτς,να έρθουν προτάσεις για σέριτς-δεν το πιστεύω ότι είχαμε πρόταση κ δεν τον δώσαμε!!!γάτος ο μπάκε-,νίλσον,μάντζιο-κ τζιόλη ίσως-,κ να ζητήσει τον μπόβιο πίσω η μάλαγα? να δεις ξαφνικά πως θα πετάμε!!!)

Η υποψία ότι κάνετε ολοένα και μεγαλύτερη κοιλιά, είναι ασφαλής;

δεν είναι ασφαλής,γιατί η κοιλιά που έχουμε κάνει, κοντεύει να φτάσει αυτήν του κώστα μακέδου στην ταινία the κοπάνοι!!!!!

Τόσο χάλια ήσασταν;

για να στο θέσω κομψά...

αν εκείνη την ώρα,σκεφτόσουν ότι η μενεγάκη αύριο δε θα έχει καλούς καλεσμένους κ δε θα φοράει κ ντεκολτέ,κ γιαυτό δεν είδες το παιχνίδι...εεε, τότε,πέρασες περισσότερο εποικοδομητικά την ώρα σου από εμένα!!!

Δημοσ.

οφ τόπικ:

ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ Ο ΤΟΡΓΚΕΛΕ ΧΘΕΣ,ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ) ΜΕΤΑΞΥ Α Κ Β ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ,ΞΕΧΥΘΕΙΤΕ!!!

Δημοσ.

Σας συμπονώ (μόνο για σήμερα), καθώς χάσαμε στο ντέρμπυ του πόλο από τον γαύρο και είμαι στις μαύρες μου κι εγώ.

Ε, τελικά ρε συ andrew μάλλον δεν μιλάμε για κοιλιά. Αλλά για πρόσκαιρη αναλαμπή που είχατε, μέσα στη γενική βιοχλαπάτσα που έχει γίνει αυτή η ομάδα εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Δημοσ.

Αχχχ και μετά σου λένε ότι μερικοί μερικοί διεκδικούν θέση βασικού... Που να παίξει ο Νίλσον, ο Δάρλας, ο Λεοντίου βασικός ... Δεν γίνεται με τίποτα! Τέρμα πια τα πειράματα! Εδώ καλά καλά δεν έχουμε βασικούς παίκτες αντάξιους του ονόματος της ομάδας, θα βάζουμε και τους αναπληρωματικούς σε αγώνες με καλές ομάδες όπως η PSG;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...