Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ρε μαγκες 3000 σημερα στο γηπεδο?

Ειλικρινα δε πιανω το σκεπτικο σας.

Εχετε την καλυτερη ομαδα στην ευρωπη και τη γραφετε?

Και πατε περισοτεροι στην ομαδα του Τζιγγερ??

Τι να πω

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα ρε μαγκες 3000 σημερα στο γηπεδο?

Ειλικρινα δε πιανω το σκεπτικο σας.

Εχετε την καλυτερη ομαδα στην ευρωπη και τη γραφετε?

Και πατε περισοτεροι στην ομαδα του Τζιγγερ??

Τι να πω

Aστο φιλος...αστο...ποναει

Πλεον εχω χασει καθε ελπιδα.

Εξηγηση 1

Ειμαστε λαος της κλαψας.Θελουμε να γκρινιαζουμε.Γιαυτο παμε στο ποδοσφαιρο

Εξηγηση 2

Ειμαστε αγνωμονες

Εξηγηση 3 και πιο πιθανη

Δεν υπαρχει αθλητικη παιδεια. Στοχος ειναι μονο η νικη, κανεις δεν θα παει γηπεδο για το αθλημα. Γιαυτο ολοι πανε στην μπαλα που ακομα και με τον τελευταιο να παιξουμε θα υπαρχει αγωνια αν θα μπορεσει ο Μητσος να βαλει κανα γκολ στο 80' ενω σου λενε οι καφροι στο μπασκετ τι να δω ρε φιλε,σιγουρη νικη. Ισως γιαυτο φετος να ερχεται αρκετος κοσμος στην Ευρωλιγκα...

Παρτα @@ μου μαλακα Τζιγγερ...

Ετσι, με αυτους να κανεις συμμαχιες δες τι ωραιο σεναριακι παιχτηκε στο Καραισκακη

Αλλα αυτοι την δουλεια τους κανουν και μαγκια τους. Εσυ μαλακα κοιτα να φτιαξεις καμια ομαδα που να κερδιζει τα δικα της ματς και τοτε θα σταματησουν αυτες οι μαλακιες.Διοτι αν δεν ειχες χασει απο τον Ιωνικο ή στον Αρη τώρα θασουν 1ος...

Δημοσ.

Ευρώπη ο Παναθηναικός είναι πρώτος σε εισιτήρια

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Σε 4 παιχνίδια 43.500 εισιτήρια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε 3 παιχνίδια 26.500 εισιτήρια

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Σε 4 παιχνίδια 42.000 εισιτήρια

ΤΑΟΥ: Σε 3 παιχνίδια 26.100 εισιτήρια

Για το ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ :evil: και θα συμφωνήσω με την 3η εξήγηση του KaizerSoze

Υ.Γ Ο ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να Γ.........ΝΕ :twisted:

Δημοσ.

Προπόνηση ήταν χτες το ματς, και χάρηκα πολύ που είδα το Βούγιανιτς γερό. Σε ένα μήνα θα κάνει όργια στο 1-2 με Διαμαντίδη, ο οποίος αρνείται να κάνει δεύτερο μέτριο παιχνίδι στη σειρά!

Παρεμπιπτόντως, τα κριτήρια μας πλέον είναι πολύ αυστηρά με αυτόν...

Δημοσ.

χάλια το σάββατο,και δυστυχώς για πολλούς παναθηναικούς,το γκολ μπήκε από όμορφη ενέργεια του έκι.

και επειδή παραλλάσοντας την γνωστή φράση, το κράξιμο πολλοί αγάπησαν,τον κράχτη κανείς,ας δώσουμε σε κάποιους παίχτες το δικαίωμα να αναπνεύσουν (εξαιρουμένου πια του βύντρα+του σέριτς,ο οποίος αν αληθεύουν ότι γράφουν οι φυλλάδες,ότι στις προπονήσεις πετάει,και στο γήπεδο παίζει έτσι,αποδεικνύει ότι δεν φταίει το κράξιμο,αλλά ότι δε μπορεί να σηκώσει τη φανέλα).

δυστυχώς,βλέπω ότι η περίπτωση τζιόλη κοντεύει να καταντήσει σαν ...πετσάρσκι,τον βάζει για γούρι κ για να έχει μια σίγουρη αλλαγή που θα καλυτερέψει την ομάδα...ε ρε κερκίδα που του χρειάζεται!

μόνο σε εμένα φάνηκε λίγο υπόπτο το παιχνίδι του οσφπ χθες?

στα του μπάσκετ τώρα...ΠΟΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ?δεν υπάρχει μπάσκετ! απλά από αμέλεια,δεν έχω ήδη αλλάξει την υπογραφή μου σε 490 τίτλους,+ 0,5 (το ευρωπαικό)!!!

διαστημικό μπάσκετ κ χθες,κ τρομάζω στη σκέψη τι θα γίνει μόλις δέσει η ομάδα....

Δημοσ.

Το γήπεδο είναι πανέμορφο!! 5 αστέρων στη βαθμολογία γηπέδων της UEFA !!

Δεν μπορώ να φανταστώ τη στιγμή που θα πατήσω το πόδι μου μέσα στη νέα γηπεδάρα μας !!! Τρέλα !!! :)

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή την μακέτα έχουμε και με αυτή χαιρόμαστε! Η επόμενη μεγάλη χαρά θα είναι όταν μπουν οι πρώτοι εργάτες στον χώρο όπου θα κτιστεί η γηπεδάρα! :)

Δημοσ.

Αφού, φαντάζομαι, έχουν φύγει οι δικηγόροι που θα έχουν λύσει τις διεκδικήσεις γης και τις αποζημιώσεις τους.

Δεν το λέω κακοπροαίρετα. Μακάρι να τελεσφορήσει όλο αυτό για να καθαρίσει και να αναβαθμιστεί η περιοχή. Αλλά έχει πάρει το αυτί μου ότι πολλοί έχουν τρέξει στο ΣτΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...