Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωπα ρε φιλαρακο μαζεψου και λιγο που πρεπει να μας δωσεις και αδεια για να μιλησουμε.

Και εγω το απολαμβανω δεοντως να βγαζεις γλωσσα για μια διοργανωση που δεν παιζεις.Ευρωπαιε...;)

Ποιος σου ειπε οτι εμεις δεν ξερουμε τα χαλια μας?Διαβασε και τιποτα που εχει γραφτει πιο πριν.Σε χαλαει που ο υπερκατασκοπος εχει φερει Καρεμπε,Τζιοβανι,Ζε Ελιας,Ριβαλντο και π.α. και εσυ φερνεις τον Γκονζαλες???

φιλαρακο να πεις τον φιλο σου τον τακη. στο ειπα γιατι πεταχτηκες χωρις

λογο. ναι βεβαια δεν παιζω δεν διαφωνω. βλεπω ομως οτι εχεις μετατρεψει σε

υπερ παντων αγωνα τον αγωνα που παιζετε η συμετοχη σου στον θεσμο που

ειρωνευεσε απο την αρχη του ετος και με δουλευεις. εκει που φτυνετε να

μαθετε να μην γλυφετε. Οσο για αυτους που εχεις φερει δεν διαφωνω οτι

ειναι αναγνωρισμενης αξιας παιχτες αλλα δεν καταλαβα που κολαει. σου

υπενθυμιζω ξανα οτι εδω δεν μιλας με τον τσουκαλα. πρεπει να αντιληφθεις

την κρυσταλινη μπαλα που σας εχει βαλει μεσα και την πλυση εγκεφαλου που

εχετε φαει σε επαγγελματικο επιπεδο κιολας, ο ανθρωπος ειναι φοβερος τον

παραδεχομαι, αλλα η πλακα ειναι οτι τον υπερασπιζεστε κιολας.εδω εχει βαλει

τν γερο με τα αγαλματα και τις σημαιες να λεει οτι ο παο ειναι κρατικη ομαδα.

και μην το παιρνεις τοσο σοβαρα μπαλα ειναι πλακα κανουμε. Α ναι και εμενα

προσωπικα ο γκονζαλες δεν με χαλαει καθολου γιατι τον ειρωνευσε?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φιλαρακο να πεις τον φιλο σου τον τακη. στο ειπα γιατι πεταχτηκες χωρις

λογο. ναι βεβαια δεν παιζω δεν διαφωνω. βλεπω ομως οτι εχεις μετατρεψει σε

υπερ παντων αγωνα τον αγωνα που παιζετε η συμετοχη σου στον θεσμο που

ειρωνευεσε απο την αρχη του ετος και με δουλευεις. εκει που φτυνετε να

μαθετε να μην γλυφετε. Οσο για αυτους που εχεις φερει δεν διαφωνω οτι

ειναι αναγνωρισμενης αξιας παιχτες αλλα δεν καταλαβα που κολαει. σου

υπενθυμιζω ξανα οτι εδω δεν μιλας με τον τσουκαλα. πρεπει να αντιληφθεις

την κρυσταλινη μπαλα που σας εχει βαλει μεσα και την πλυση εγκεφαλου που

εχετε φαει σε επαγγελματικο επιπεδο κιολας, ο ανθρωπος ειναι φοβερος τον

παραδεχομαι, αλλα η πλακα ειναι οτι τον υπερασπιζεστε κιολας.εδω εχει βαλει

τν γερο με τα αγαλματα και τις σημαιες να λεει οτι ο παο ειναι κρατικη ομαδα.

και μην το παιρνεις τοσο σοβαρα μπαλα ειναι πλακα κανουμε. Α ναι και εμενα

προσωπικα ο γκονζαλες δεν με χαλαει καθολου γιατι τον ειρωνευσε?

οκ "φιλαρακο" την επομενη φορα θα ζητησω την αδεια σου για να γραψω κατι.

γτπ

ΥΓ Εισαι σιγουρος οτι δεν εισαι Παναθηναικος Τσουκαλας???Δεν εχει νοημα να γινεται συζητηση μαζι σου γιατι πεταχτηκες σαν την τσ....να.Οπωτε συμφωνα με την λογικη σου πεταχτηκες χωρις λογο για αυτο μην μιλας.

34-22-12

Δημοσ.
οκ "φιλαρακο" την επομενη φορα θα ζητησω την αδεια σου για να γραψω κατι.

γτπ

ΥΓ Εισαι σιγουρος οτι δεν εισαι Παναθηναικος Τσουκαλας???Δεν εχει νοημα να γινεται συζητηση μαζι σου γιατι πεταχτηκες σαν την τσ....να.Οπωτε συμφωνα με την λογικη σου πεταχτηκες χωρις λογο για αυτο μην μιλας.

34-22-12

τωρα αν ακομα και εσυ βγαζεις νοημα απο αυτο που εγραψες και αν υπαρχει

αρχη μεση και τελος στην "σκεψη" σου εγω παω πασο. το σταματαω εδω γιατι

νομιζα οτι εχω να κανω με νοημων ατομο. Μην ξεχνας οτι εδω υποτιθετε οτι

γραφουμε νεα του παο και οτιδηποτε ξενο προς τον παο ειναι απλος θορυβος

ο οποιος ενοχλει οταν γινετε προκλητικος . και μην το παρεις προσωπικα οτι

διαβαζω κρινω. Απλα κανε μου την χαρη αν θελεις και μην μου απαντησεις γιατι με κουραζει το να απανταω αλλα πρεπει οταν με προκαλεις. αυτα. καλη σου μερα.

Δημοσ.
99 στους 100 τερματοφυλακες το κανουν. Δεν υπερασπιζομαι τον ΕΜπεντε,υπερασπιζομαι τον Νικοπολιδη,τον Σορεντινο,τον Φερναντεζ,ολους. Αν τηρουταν το γραμμα του νομου τοτε καθε πεναλτυ ειναι επαναληψη διοτι οι παικτες μπαινουν πιο νωρις στην περιοχη και καθε ματς θα επρεπε να ειχε 7 με 8 ΜπεναλΝτυ διοτι καπου τοσες ειναι οι πραγματικες παραβασεις οπως τα σπρωξιματα στα κορνερ

Δε μιλάω για το ένα ή δύο μικρά βηματάκια αριστερά κ δεξια που κάνουν ΟΛΟΙ οι τερματοφύλακες.Μιλάω για το 1 μέτρο που προχωράει μπροστά ο Εμπέντε κ αυτό δεν το έκανε ΠΟΤΕ ο νικοπολίδης κ ούτε οι υπόλοιποι που αναφέρεις.

Η φαση του Κοκε ειναι ΑΠΛΟ φαουλ(διοτι βρηκε παικτη,οχι μπαλα),δεν υπαρχει ουτε διαννοια κιτρινης,ο Σεριτς δεν σηκωνει ποδι ουτε μεχρι την μεση,ο αλλος κατεβαζει κεφαλι στο γονατο.Δηλαδη αν πεσουμε οι 2 μας για τακλιν αλλα εσυ αντι για ποδι πας με το κεφαλι ειναι κιτρινη?

Δε μιλάω για τη φάση του Κόκε.Σε καμία περίπτωση.Μιλάω για φάση γύρω στο 75' που του κάνει φάουλ στα δεξιά παίκτης του Αρη(δε θυμάμαι ακριβώς ποιός) και ο σέριτς προσπάθεί 2 ΦΟΡΕΣ τεντώνοντας το πόδι ενώ είναι κάτω,να τον χτυπήσει,απλά δεν το βρίσκει ¨γεμάτα΄.Καυτό είναι κάτι που το έχει για τη πλάκα του ο Κροάτης.

Δημοσ.
τωρα αν ακομα και εσυ βγαζεις νοημα απο αυτο που εγραψες και αν υπαρχει

αρχη μεση και τελος στην "σκεψη" σου εγω παω πασο. το σταματαω εδω γιατι

νομιζα οτι εχω να κανω με νοημων ατομο. Μην ξεχνας οτι εδω υποτιθετε οτι

γραφουμε νεα του παο και οτιδηποτε ξενο προς τον παο ειναι απλος θορυβος

ο οποιος ενοχλει οταν γινετε προκλητικος . και μην το παρεις προσωπικα οτι

διαβαζω κρινω. Απλα κανε μου την χαρη αν θελεις και μην μου απαντησεις γιατι με κουραζει το να απανταω αλλα πρεπει οταν με προκαλεις. αυτα. καλη σου μερα.

ωραια τελειωνει και απο εμενα εδω παρα τις συνεχομενες προκλησεις σου,ωστε να βαλω και την σκεψη μου σε μια σειρα. Μιλαω στον καθενα οπως μπορει να καταλαβει..."και μην το παρεις προσωπικα οτι διαβαζω κρινω". Καλημερα φιλε μου.

οι υπολοιποι δειτε αυτο εχει πολυ ενδιαφερον και αφορα ολες τις Ελληνικες ομαδες http://www.sport24.gr/html/ent/867/ent.152867.asp

Δημοσ.

SCIDER,αποκλειστικά για σένα είναι το παρακάτω,και όχι για τους υπόλοιπους ολυμπιακούς...

θέλω να σου δώσω θερμά συγχαρητήρια για την καυτή έδρα,την υπέροχη ομάδα (ή καλύτερα αρμάδα) που πήρε ακόμα ένα βαθμό γράφοντας με χρυσά γράμματα την ευρωπαική της ιστορία,και αποδεικνύοντας το μεγαλείο του θρύλου....

κ όπως λένε κ οι ...πίθηκοι....άντε γεια?ναι, κάπως έτσι το λένε!!!

Δημοσ.

κατα τα άλλα, δε θα ασχοληθώ με τον οσφπ,αλλά με τα δικά μας...

δεν υπάρχει καμία δικαιολογία την πέμπτη,για κάτω από 12000 κόσμο με την μακάμπι...

10 ευρώ το εισητήριο έχει βάλει ο τρελός,για να δούμε 2 από τις 5-6 καλύτερες ομάδες της ευρώπης,όταν ο ταρίφας βάζει 20 με την καλαμαριά!!!!!

είσαι πολύ κακός σήμερα :twisted:

σκεφτόμουν να γίνω περισσότερο κακός,με τον συγκεκριμένο,αλλά μετά σκέφτηκα τους ευαίσθητους τένοντες μου,που μαζί με τα ευαίσθητα νεύρα μου,έκρινα ότι δεν αξίζει τον κόπο να τα επιβαρύνω κ άλλο,κουράζοντας τα,κ μιλώντας στον συγκεκριμένο...

Δημοσ.

εκι,σε παρακαλώ,μια χάρη (ειλικρινά)!

μπορείς να τηρείς το παρακάτω πρόγραμμα?και όποτε κουράζεσαι,να αναλαμβάνει στη θέση σου ο -είμαι νίντζα- μπόβιο?

ΔΕΥΤΕΡΑ: κουτούλαω τον τζιόλη,μπας κ γίνει άντρας,κ αποκτήσει τσαμπουκά

ΤΡΙΤΗ: χαστουκίζω τον δάρλα,μπας κ γίνει άντρας,κ αποκτήσει τσαμπουκά

ΤΕΤΑΡΤΗ: κλοτσάς τον μάντζιο,μπας κ γίνει άντρας,κ αποκτήσει τσαμπουκά(κ αρχίσει να δίνει κ τη μπάλα)

ΠΕΜΠΤΗ:χαστουκίζω τον λεοντίου,μπας κ γίνει άντρας,κ αποκτήσει τσαμπουκά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:χαστουκίζω τον βύντρα, μπας κ σταματήσει να κάνει μλκίες

ΣΑΒΒΑΤΟ: 2 μπουνιές στον μόρις,προαιρετικά,για τα 2 λάθη που θα κάνει στον αγώνα της κυριακής,και θα μας στοιχίσουν 2 γκολ .

ΚΥΡΙΑΚΗ: ρεπό...

Δημοσ.

antreaslam και σε ολα τα βαζελακια εδω δειτε τα χαλια σας και τους πρωτογονους που βαραει ο ενας τον αλλο στις προπονησεις και αστε τους αλλους.. οσο σκατα ομαδα και αν εχω , στο τελος θα σηκωσω ενα double ενω εσεις ολοι απλα θα φατε το 'double' μου.. καταλαβες..?

και ασε τις ψευτομαγκιες αν θες να αναφερθεις αποκλειστικα σε μενα μιλα μου prive μικρο ποζεραΚΙ

ναι οι πιθηκοι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ το λενε με κεφαλαια.. τοχεις ακουσει πολλες φορες και αλλες τοσες σεχει τσουξει

Δημοσ.
antreaslam και σε ολα τα βαζελακια εδω δειτε τα χαλια σας και τους πρωτογονους που βαραει ο ενας τον αλλο στις προπονησεις και αστε τους αλλους.. οσο σκατα ομαδα και αν εχω , στο τελος θα σηκωσω ενα double ενω εσεις ολοι απλα θα φατε το 'double' μου.. καταλαβες..?

και ασε τις ψευτομαγκιες αν θες να αναφερθεις αποκλειστικα σε μενα μιλα μου prive μικρο ποζεραΚΙ

ναι οι πιθηκοι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ το λενε με κεφαλαια.. τοχεις ακουσει πολλες φορες και αλλες τοσες σεχει τσουξει

Η ερώτησή μου για εσένα ειδικά είναι: Έχεις κλείσει εισητήριο για το ΟΑΚΑ για να σηκώσεις την κούπα από το καλοκαίρι ή θα τρέχεις την τελευταία στιγμή;

Δημοσ.
Η ερώτησή μου για εσένα ειδικά είναι: Έχεις κλείσει εισητήριο για το ΟΑΚΑ για να σηκώσεις την κούπα από το καλοκαίρι ή θα τρέχεις την τελευταία στιγμή;

και η δικια μου ερωτηση ειναι: στο vietnam πυρπολησαν το ρυζι...?

Δημοσ.

σωστός ο scider στον ολυμπιακό ποτέ δεν έχουν παίξει ξύλο μεταξύ τους οι παίχτες... μάλλον έχει ξεχάσει πχ το λα κορούνια - ολυμπιακός 2-2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...