revil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 ερωτηση κρισεως. τσακωνεστε για τις ελληνικες ομαδες? Δηλαδη ειναι σα να προσπαθειτε να βρειτε ποια ειναι ομορφοτερη η ζουμπουλια η η τζεσυ παπουτση,ελεος. μπαλα δε βλεπουμε αυτη ειναι η υποθεση. Καιζερ αν παιζαμε μπαλιτσα θα σου εκανα και γω καζουρα ρε φιλαρακι ειλικρινα αλλα τωρα τι να βγω να σου πω?Και ας σε κερδιζα στο οακα. απλα το βουλωνω και παιζω μανατζερ lol
antreaslam Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 scider,είσαι αγενέστατος,αλλά φαντάζομαι ότι δε σου προκαλεί εντύπωση,θα το έχεις ξανακούσει όταν μιλάς με ανθρώπους(κ όχι με πιθηκοειδή τσουκαλόπαιδα). revil,νομίζω ότι η ζουμπουλία είναι ομορφότερη από τη τζέσυ!!!!! ΥΓ:δυστυχώς,τις 2 φωτοβολίδες του τζιόλη, θα τις πληρώνουμε για πολύ καιρό ακόμα ,όπως το γκολ νασιόπουλου με αμβούργο,που το πληρώναμε 2 μήνες επί αγγελάρα(!!!) ΥΓ2: συνεχίζω και είμαι 101% με τον μουνιόθ, αλλά καλό θα ήταν,να μην γυρίζει τον ρομέρο κ τον ίβανσιτς ΤΟΣΟ πίσω,γιατί μετά για να φτάσει η μπάλα μπροστά χρειάζετε αίτηση του 105. ΥΓ3:ποιος είναι χειρότερος?βύντρα,ή νίλσον? Σέριτς,ή δάρλας? Απαντήστε κ κερδίστε 2 λάθη σε ένα ημίχρονο,προσφόρα της άμυνας του παο!!! ΥΓ4: εγώ επιμένω,ότι ο εκι μπορεί να αναμορφώσει αυτή την ομάδα,αρκεί να μην αντιμετωπίσει μια εξέδρα,που θα τον βρίζει σε κάθε λάθος,ρίχνοντας επάνω του όλα τα λάθη που έχιε κάνει ο ταρίφας,ακόμα κ τη μπύρα θύρα 13(!!!ελεος,τι είχε κάνει ο φούστης ρε)! ΥΓ5: ο καστίγιο,πότε θα αποβληθεί?οεο? ΥΓ6:ρε μάγκες,έδωσα το διαρκείας μου σε ένα ξαδερφάκι να πάει στο μπάσκετ,κ μου έλεγε για ενα μπουλούκο που έβριζε τον ζέλικο...τι στο διάολο,όλοι μαζί ήσασταν? ΥΓ7: με τη μακάμπι,δεν υπάρχει δικαιολογία για κάτω από 12-13.000 κόσμο... Υγ8:τα λέμε από Παρασκευή λογικά...
Arxon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Καταλαβαινεις τι γραφω ή λες οτι θες? Μου την λες(οχι εμενα προσωπικα) για την νικη του Αρη.Σου λεει ενας για Ευρωπη.Του λες "Δεν καταλαβα ρε μεγαλε,εισαι Γιουβεντους και το λες?" Ε τι δεν καταλαβαινεις αποκει και περα?Εισαι Αρης και χαιρεσαι?Διοτι αποτι θυμαμαι φετος σε κερδισα οποτε τι πεταγεσαι σαν σφηνο.... Δηλαδη εσυ μπορεις να χαιρεσαι γιατι με κερδιζουν οι αλλοι και εισαι πρωτος αλλα εγω μεχρι να σε βρω στην Ευρωπη(αληθεια,αυτο πως θα γινει αφου καθε χρονο "Εσυ μας αφησες νωρις"...? ) δεν μπορω να μιλαω? Σημειωτέον εγω ΔΕΝ συμφωνω με αυτη την λογικη.Θεωρω οτι εχεις ΚΑΘΕ δικαιωμα να μου κανεις καζουρα για τον Αρη οπως εγω εχω καθε δικαιωμα να σου κανω καζουρα για την Ευρωπη. Η καζουρα ειναι παντα μεσα στο παιχνιδι για αυτο "τσακωνομαστε"καθε φορα για το ποιος πρεπει να μιλαει και ποιος οχι. Απλα καθε φορα που σε κερδιζει καποιος εμεις οι Ολυμπιακοι δεν γινομαστε αυτος ο κάποιος.Απλο. ΥΓ.Κοιτα να προσλαβετε καινουργια καθαριστρια για να σας ξεσκονιζει τις κουπες που εχετε παρει στην Ευρωπη. Ποσα ειναι δεν θυμαμαι?5 CL και 9 ΟΥΕΦΑ? ασε που φετος πατε για την 10η.Ελεος ρε Ευρωπαιοι πια. Δωστε και σε εμας μια κουπα...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Η καζουρα ειναι παντα μεσα στο παιχνιδι για αυτο "τσακωνομαστε"καθε φορα για το ποιος πρεπει να μιλαει και ποιος οχι. Απλα καθε φορα που σε κερδιζει καποιος εμεις οι Ολυμπιακοι δεν γινομαστε αυτος ο κάποιος.Απλο.Δεν το δειχνεις ομως,μετα απο καθε στραβη περιμενετε να πανηγυρισετε για τον Αρη,τον ΟΦΗ(αληθεια,φετος ο ΟΦΗ ειπαμε οτι ειναι φιλικο σωματειο και η Καλαμαρια και η Κερκυρα ουδετερα? ) κτλ και απο την αλλη "Ρε φιλε,εσυ Γιουβεντους εισαι"?? ΥΓ.Κοιτα να προσλαβετε καινουργια καθαριστρια για να σας ξεσκονιζει τις κουπες που εχετε παρει στην Ευρωπη. Ποσα ειναι δεν θυμαμαι?5 CL και 9 ΟΥΕΦΑ? ασε που φετος πατε για την 10η.Ελεος ρε Ευρωπαιοι πια. Δωστε και σε εμας μια κουπα... η Ξανθη και η Ποντιοι Βεροιας δεν εχουν παρει ποτε πρωταθλημα.Αρα Ξανθη=Ποντιοι Βεριοιας?
revil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 kaizer αυτο που θελει να πει νομιζω ειναι οτι δε γινατε ξαφνικα καμια μεγαλη δυναμη στην ευρωπη.που δεν εχει και αδικο.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Γιατι, ειπα εγω ποτε οτι ειμαστε μεγαλη δυναμη στην Ευρωπη? Ειπα οτι εχουμε καλυτερο "ονομα" στην Ευρωπη συγκριτικα
gvaggis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Αναζητούνται άτομα εντός του προπονητικού team και της διόικήσεως του ΠΑΟ να τονίσουν στους παρακάτω τα εξης: 1.Έμπεντε,αγορίνα μου,η κίνηση προς τα εμπρός που κάνεις στα πέναλτι πρίν ο αντίπαλος εκτελέσει το σουτ,δίνει το δικαίωμα στο διαιτητή να σφυρίξει επανάληψη ακόμα κ αν αστοχήσει ο παίκτης.Το έκανε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.Το επανέλαβε χθες,τι σκατά!!!!???Κ μη μου πείτε ότι χθες το έπιασε,γιατί το κοράκι του χαρίστηκε που δεν σφύριξε επανάληψη.Ίσως να σκέφτηκε πως του αξίζει του μ@λ@κ@ του Κόκε! 2.Ο Σέριτς είναι αμπαλος.Είναι κ κωλοπαιδαράς..Τα χτυπήματα εκτός φάσεως που έχει κάνει μέχρι τώρα στο ΠΑΟ δεν τα έχει κάνει άλλος παίκτης από εποχής Νίντζα!Είναι κwΛοφαρδος κ του χαρίζονται ή δεν τα βλέπουν.Ας του πεί κάποιος πως αν δε του βγαίνουν οι φάσεις στο παιχνίδι μέσα είναι γιατί δε ξέρει μπάλα.Δεν φταίει ο αντίπαλος. ΥΓ.Ο Παπ δε παίζει καλά γιατί του λείπει ο έτερος φυσικός αρχηγός της Παναθας.Ο ΕΚΙ!!!όταν γυρίσει θα δείτε ρε!Θα ξαναπαίξουν μπουνιές στα αποδυτήρια κ θα πάρουμε το νταμπλ!
1980 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 και εσυ διαβασε το δικο μου... απο ολες αυτες τις ομαδες που εχουμε χασει στην Ευρωπη εσυ τι ομαδα εισαι??? μηπως 34-22-12? εσυ τι πεταγεσε ? σου μιλησε κανενας? και ναι το απολαμβανω δεοντως οταν χανετε στην ευρωπη και ο λογος ειναι οτι σπαει η μαγικη γυαλα μεσα στην οποια σας εχει χωσει εδω και χρονια και παραμυθιαζεστε ο υπερκατασκοπος των δυο ηπειρων. ετοιμαστε τους κορνεδες ξερετε εσεις. εμεις τουλαχιστον ξερουμε τα χαλια μας και δεν παραμυθιαζομοστε. θα περασετε στα χρονικα ετσι οπως πατε.
bonomania Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ου λε λε......αμαν αμαν! VAMOS ARIS!!!!!!!!!
KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 1.Έμπεντε,αγορίνα μου,η κίνηση προς τα εμπρός που κάνεις στα πέναλτι πρίν ο αντίπαλος εκτελέσει το σουτ,δίνει το δικαίωμα στο διαιτητή να σφυρίξει επανάληψη ακόμα κ αν αστοχήσει ο παίκτης.Το έκανε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.Το επανέλαβε χθες,τι σκατά!!!!???Κ μη μου πείτε ότι χθες το έπιασε,γιατί το κοράκι του χαρίστηκε που δεν σφύριξε επανάληψη.Ίσως να σκέφτηκε πως του αξίζει του μ@λ@κ@ του Κόκε! 99 στους 100 τερματοφυλακες το κανουν. Δεν υπερασπιζομαι τον ΕΜπεντε,υπερασπιζομαι τον Νικοπολιδη,τον Σορεντινο,τον Φερναντεζ,ολους. Αν τηρουταν το γραμμα του νομου τοτε καθε πεναλτυ ειναι επαναληψη διοτι οι παικτες μπαινουν πιο νωρις στην περιοχη και καθε ματς θα επρεπε να ειχε 7 με 8 ΜπεναλΝτυ διοτι καπου τοσες ειναι οι πραγματικες παραβασεις οπως τα σπρωξιματα στα κορνερ 2.Ο Σέριτς είναι αμπαλος.Είναι κ κωλοπαιδαράς..Τα χτυπήματα εκτός φάσεως που έχει κάνει μέχρι τώρα στο ΠΑΟ δεν τα έχει κάνει άλλος παίκτης από εποχής Νίντζα!Είναι κwΛοφαρδος κ του χαρίζονται ή δεν τα βλέπουν.Ας του πεί κάποιος πως αν δε του βγαίνουν οι φάσεις στο παιχνίδι μέσα είναι γιατί δε ξέρει μπάλα.Δεν φταίει ο αντίπαλος. Η φαση του Κοκε ειναι ΑΠΛΟ φαουλ(διοτι βρηκε παικτη,οχι μπαλα),δεν υπαρχει ουτε διαννοια κιτρινης,ο Σεριτς δεν σηκωνει ποδι ουτε μεχρι την μεση,ο αλλος κατεβαζει κεφαλι στο γονατο.Δηλαδη αν πεσουμε οι 2 μας για τακλιν αλλα εσυ αντι για ποδι πας με το κεφαλι ειναι κιτρινη?
Arxon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 εσυ τι πεταγεσε ? σου μιλησε κανενας? και ναι το απολαμβανω δεοντως οταν χανετε στην ευρωπη και ο λογος ειναι οτι σπαει η μαγικη γυαλα μεσα στην οποια σας εχει χωσει εδω και χρονια και παραμυθιαζεστε ο υπερκατασκοπος των δυο ηπειρων. ετοιμαστε τους κορνεδες ξερετε εσεις. εμεις τουλαχιστον ξερουμε τα χαλια μας και δεν παραμυθιαζομοστε. θα περασετε στα χρονικα ετσι οπως πατε. ωπα ρε φιλαρακο μαζεψου και λιγο που πρεπει να μας δωσεις και αδεια για να μιλησουμε. Και εγω το απολαμβανω δεοντως να βγαζεις γλωσσα για μια διοργανωση που δεν παιζεις.Ευρωπαιε... Ποιος σου ειπε οτι εμεις δεν ξερουμε τα χαλια μας?Διαβασε και τιποτα που εχει γραφτει πιο πριν.Σε χαλαει που ο υπερκατασκοπος εχει φερει Καρεμπε,Τζιοβανι,Ζε Ελιας,Ριβαλντο και π.α. και εσυ φερνεις τον Γκονζαλες???
Arxon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δεν το δειχνεις ομως,μετα απο καθε στραβη περιμενετε να πανηγυρισετε για τον Αρη,τον ΟΦΗ(αληθεια,φετος ο ΟΦΗ ειπαμε οτι ειναι φιλικο σωματειο και η Καλαμαρια και η Κερκυρα ουδετερα? ) κτλ και απο την αλλη "Ρε φιλε,εσυ Γιουβεντους εισαι"?? η Ξανθη και η Ποντιοι Βεροιας δεν εχουν παρει ποτε πρωταθλημα.Αρα Ξανθη=Ποντιοι Βεριοιας? ρε φιλε με κοροιδευεις?βρες post μου που λεω για τον Αρη κατι. Στον 1940 ειπα που ασχοληθηκε με την ομαδα μου. Ποτε δεν πανηγυριζω με νικη αλλου εναντιων οποιασδηποτε ομαδας εκτος και αν υποστηριζω αυτην την ομαδα.
LL_NEO Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 ρε φιλε με κοροιδευεις?βρες post μου που λεω για τον Αρη κατι. Στον 1940 ειπα που ασχοληθηκε με την ομαδα μου. Ποτε δεν πανηγυριζω με νικη αλλου εναντιων οποιασδηποτε ομαδας εκτος και αν υποστηριζω αυτην την ομαδα. μόνο που παρέλειψες να αναφέρεις ότι και αυτός αναφερόταν σε ομοϊδεάτη σου που υπέπεσε στο ατόπημα που τώρα καυτηριάζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.