Sta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Είδε κανείς Αθλητική Κυριακή; Εξοργίστηκα με αυτά που άκουσα από τον δάσκαλο της διαιτησίας Βαρούχα: 1) Το πέναλτυ του Άρη ήταν πέναλτυ, ενώ πρόκειται για καθαρή βούτα πριν οποιαδήποτε επαφή - ενέργεια του αμυντικού. 2) Ο Καστίγιο έπρεπε να πάρει κόκκινη αλλά και ο Καραδήμος επειδή το "παρατράβηξε". Δεν είμαι κανένας φανατικός αλλά έλεος!
KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Βαγγελη που ήσουν?Γιατι ένα τετοιο τυπο ειχα και εγω ακριβως πισω,ενα χοντρουλη που ειχε ερθει μονος του και ολο γκρινιαζε.Εγω ήμουν στα κιτρινα ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο τα επισημα στην μπασκετα που επιτηθεμεσταν στο 1ο ημιχρονο Καλα ο Μητσος σημερα γιατι δηλωθηκε?Για να παιξει 5 λεπτα?
joef_gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 το πεναλντι οντως ηταν! αλλα ο τεροβιτσας μεγαλυτερος βλαχος και αχρηστος δεν υπαρχει! τελειως μαλακας! και εδωσε καρτα στο πεμτο λεπτο των 4 λεπτων καθυστερισεων αν ειναι δυνατον!!αλλα η ομαδα δεν επαιξε μια! το απολυτο χαλι!
Sta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δεν λέω ότι δεν ήμαστε χάλια, αλλά το πέναλτυ ήταν καθαρή βούτα, πώς μπορεί να μην το είδε κανείς δηλαδή; Εντύπωση μου κάνει.
zaxoys Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Τραγικό ποδόσφαιρο ,ανάπτυξη όχι απλώς 0 αλλά - . Όσοι έκραζαν τον Βύντρα πιστεύω οτι θαύμασαν τον αμυντικό ογκόλιθο Νίλσον που θυμάμαι άλλο 1 γκολ που έχουμε φάει καρμπόν Πραγματικά εμφάνιση εποχής Μαλεζάνι και περιμένουμε μήπως και κάνουν καμιά φάση μόνοι τους οι επιθετικοί μας΄,ήμαρτον Για το μπάσκετ έχετε δίκιο , γ@μο την επαρχία μου ,αν ήμουν Αθήνα θα είχα σίγουρα διαρκείας
SCidER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 magic παλι η βαζελαρα δε σας χαλασε -δωρο και μια πιπιλα-
revil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Καλά ολα αυτά αλλά.. ..ο Δούρος γιατί δεν απαντάει στο τηλέφωνο?
1980 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 magic παλι η βαζελαραδε σας χαλασε -δωρο και μια πιπιλα- εσυ διαβασε το avatar μου και κλεισε το στοματακι σου.
revil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Για το παιχνιδι σας το μονο που θα πω ειναι οτι με τετοιες εμφανισεις κανετε πολυ ευκολοτερο το εργο του ολυμπιακου. anyway εμενα ο παναθηναικος γενικα σαν ομαδα φετος μαρεσει.Οταν γυρισει και ο Γκονζαλεζ θα ειναι ολα πολυ καλυτερα.Δεν εγινε και τπτ που χασατε απο τον αρη πανω,σιγα. Πλακα πλακα ο Αρης εχει φτιαξει καλη ομαδα ε? Επισης και εγω να βαραγα το πεναλτυ θα το βαραγα καλυτερα απο τον κοκε. Αυτα. edit : 1980 δεν εχεις δικες σου χαρες να βαλεις στο αβαταρ σου και βαζεις αποτυχιες του αντιπαλου???
Arxon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 εσυ διαβασε το avatar μου και κλεισε το στοματακι σου. και εσυ διαβασε το δικο μου... απο ολες αυτες τις ομαδες που εχουμε χασει στην Ευρωπη εσυ τι ομαδα εισαι??? μηπως 34-22-12?
KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 magic παλι η βαζελαραδε σας χαλασε -δωρο και μια πιπιλα- Bλεπεις εμεις οταν δεν παιζουμε καλα,χανουμε...Λογικα πραγματα... και εσυ διαβασε το δικο μου... απο ολες αυτες τις ομαδες που εχουμε χασει στην Ευρωπη εσυ τι ομαδα εισαι??? μηπως 34-22-12? ΑΝ και λεω ΑΝ ακολουθουσα την λογικη σου,τοτε τι μιλας?Μηπως εισαι Αρης?Εισαι ΑΕΚ?Εισαι Ιωνικος?ΟΙΧ,οποτε αφου σε κερδισα φετος,μοκο μεχρι τον 2ο γυρο.ΣΩΣΤΑ?
Critter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Εχθες το απογευμα δεν ειχα τι να κανω και πρωτη φορα μετα απο παααρα πολλα χρονια καθισα και ειδα ολοκληρο αγωνα του ΠΑΟ. Φανταστειτε οτι προχθες τον ολυμπιακο δεν τον ειδα. Εμενα τα σχολια μου ειναι τα εξης : Ο Αρης πραγματικα με εξεπληξε. Πως γινεται αυτη η ομαδα να μην ειναι στη θεση του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ στη θεση της? Πολυ καλες μοναδες, πολυ τρεξιμο, πολλες πασες και γενικα ολα σουπερ. Πραγματικα απο κανεναν απο τους 3 μεγαλους δεν εχω δει τετοια αποδοση φετος, οσο περιεργο και να φαινεται αυτο. Τωρα δεν θα κατσω να σχολιασω τπτ περι διαιτητων κτλ γιατι το χαλι του ΠΑΟ ηταν τόσο μεγαλο που 20 πεναλτι υπερ του ΑΡΗ να ειχε δωσει, και παλι δεν θα ειχε δικαιολογια. Πραγματικα νομιζα οτι οι ομαδες ειχανε αλλαξει εμφανισεις.
Arxon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 ΑΝ και λεω ΑΝ ακολουθουσα την λογικη σου,τοτε τι μιλας?Μηπως εισαι Αρης?Εισαι ΑΕΚ?Εισαι Ιωνικος?ΟΙΧ,οποτε αφου σε κερδισα φετος,μοκο μεχρι τον 2ο γυρο.ΣΩΣΤΑ? εχεις ορεξη πρωι πρωι... ο αριθμος που γραφω παραπανω για τον Αρη και τον Ιωνικο αναφερεται?Η μηπως η εικονα που ειπα στον αλλο να κοιταξει? Anyway,καταλαβαινω την πικρα σας παλι στην 3η θεση και δεν το συνεχιζω. Συμφωνα με την δικη σου λογικη, αφου με κερδισες φετος δεν θα επρεπε να μιλαω,ωραια συμφωνουμε, τοσα χρονια τοτε τι βγαζεις γλωσσα?Η νικη σου εναντιων μου εχει καταντησει σαν τις ισοπαλιες που παιρνω εκτος εδρας στην Ευρωπη...Ελεος
KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Καταλαβαινεις τι γραφω ή λες οτι θες? Μου την λες(οχι εμενα προσωπικα) για την νικη του Αρη.Σου λεει ενας για Ευρωπη.Του λες "Δεν καταλαβα ρε μεγαλε,εισαι Γιουβεντους και το λες?" Ε τι δεν καταλαβαινεις αποκει και περα?Εισαι Αρης και χαιρεσαι?Διοτι αποτι θυμαμαι φετος σε κερδισα οποτε τι πεταγεσαι σαν σφηνο.... Δηλαδη εσυ μπορεις να χαιρεσαι γιατι με κερδιζουν οι αλλοι και εισαι πρωτος αλλα εγω μεχρι να σε βρω στην Ευρωπη(αληθεια,αυτο πως θα γινει αφου καθε χρονο "Εσυ μας αφησες νωρις"...? ) δεν μπορω να μιλαω? Σημειωτέον εγω ΔΕΝ συμφωνω με αυτη την λογικη.Θεωρω οτι εχεις ΚΑΘΕ δικαιωμα να μου κανεις καζουρα για τον Αρη οπως εγω εχω καθε δικαιωμα να σου κανω καζουρα για την Ευρωπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.