revil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Η διαφορα του υπερπαιχτη με τον καλο παιχτη ειναι και η διαφορα του Διαμαντιδη με τους αλλους. Το Διαμαντιδη τον πανε και τον παραδεχονται ολοι γαυροι αεκτσηδες οτιδηποτε και ας μας εχει κλεισει το σπιτι εμας. Δεν υπαρχει αλλος παιχτης του παναθηναικου που να εχει τετοιο respect απο αντιπαλους οπαδους.
Arxon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Η διαφορα του υπερπαιχτη με τον καλο παιχτη ειναι και η διαφορα του Διαμαντιδη με τους αλλους.Το Διαμαντιδη τον πανε και τον παραδεχονται ολοι γαυροι αεκτσηδες οτιδηποτε και ας μας εχει κλεισει το σπιτι εμας. Δεν υπαρχει αλλος παιχτης του παναθηναικου που να εχει τετοιο respect απο αντιπαλους οπαδους. +1 και απο εμενα σε αυτο. Τον Διαμαντιδη τον παραδεχομαι και τον σεβομαι. Ειναι απο τους λιγους παικτες που ενω ειναι ο κορυφαιος σε μια ομαδα δεν σε προκαλει να τον βρισεις ,οχι μονο με την αποδοση του αλλα και με τον χαρακτηρα του,αλλα σε προκαλει να τον χειροκροτησεις.
antreaslam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 στα γρήγορα... δυστυχώς,για ακόμα ένα παιχνίδι με δικαιώνουν μάντζιος κ τζιόλης! πρωταγωνιστές της ταινίας ο ηλίθιος κ ο πανηλίθιος (στον 1ο πρωταγωνιστικό ρόλο ο μάντζιος,με τον βύντρα εκτός συναγωνισμού,ενώ ο μόρις...είναι ακόμα 19,όπως όλοι οι αφρικανοί)! ο τζιόλης έχει καταλάβει τη θέση που παίζει?ΑΜΥΝΤΙΚΟ χαφ?αυτός δεν κόβει ΟΥΤΕ με βαλέ στην ξερή! ο μάντζιος,μπορεί να σταματήσει να παίζει όπως παίζουν οι καλοί παίχτες της τάξης στο σχολείο?(και χωρίς να είναι κ κάτι ξεχωριστό )! ο λεοντίου,που προσωπικά συμπαθώ,μπορεί επιτέλους να δείξει γιατί ο κόσμος τον "μπιζάρει" συνέχεια,και αυτός δεν το ανταποδίδει με την απόδοσή του? ο δάρλας χθες,δεν ηταν κακός. ο βύντρα τραγικότατος,κ ο αντρίκος μετριότατος. πολύ καλός ο ρομέρο,ο σάλπι κινητικός,κ πολύ καλός κ ο μπίσκαν(!!!!!!!!)!!!!!! ΥΓ: ειλικρινά, σε αγγελία :"χαρίζεται ο μάντζιος,δώρο κ ο τάκης φύσσας με τον μπόρχα, δεν τρώνε,δε λερώνουν,δε γαβγίζουν,κ κοιμούνται όρθιοι", δε νομίζω ότι θα απαντούσε κανένας νοήμων άνθρωπος ...
gvaggis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Συμφωνώ απόλυτα..... Ο Τζιώλης καλό παιδί κ άγιο,αλλά το μάθημα του μαρκαρίσματος στη παιανία όσο το παρακολούθησα εγώ αλλό τόσο κ εκείνος! Κ είναι που είναι πάναργος,δεν έχει κ καλές τοποθετήσεις ώστε να καλύψει το ντεζαβαντάζ αυτό... Τον γουστάρω για τη μόστρα,το βρωμόσουτο και το μαλλί, γυαλί κ παντελόνι Lee, αλλά αμυντικό χαφ;;;; ΤΣΟΥ! ο "χρυσή δαντέλα" Λεοντίου είναι όντως καλή περίπτωση ρεζέρβας,αλλά όχι σε ματς που καίγεσαι...Κ ούτε καν σε ματς που κ η υπόλοιπη ομάδα δεν τραβάει(όπως το χτεσινό) γιατί εξαφανίζεται. Αλλά αμυντικό χαφ;;;; ΤΣΟΥ! Αυτοί οι 2 μαζί με βύντρα είναι που δεν τράβηξαν κ δε τσιμπήσαμε το τρίποντο. Γιατί οι Ρουμάνοι από μπάλα...μυρουδια....
KaizerSoze Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Kαλα οι Ρουμανοι χανουν απο τον Εργοτελη 0-2 στο Βουκουρεστι ανετα. Μην ειστε υπερβολικοι με τον Ρομερο.Δηλαδη ο Ιβανσιτς τι παραπανω εκανε αριστερα?Επειδη εκανε 2 τριπλες?Δεν σηκωνει ποδι ουτε για να αποφυγει σκατα,για να μαρκαρει κατι θελει σταμπιλο και η ταχυτητα του ειναι ισαξια του Τζιωλη,δηλαδη για αξονα και μονο.Εκτος αυτων, η μον αλτρουιστικη κινηση που εχει κανει ειναι δωρεα στους γιατρους χωρις συνορα.Μηδεν πνευμα συνεργασιας. Ο Ρομερο εκανε τουλαχιστον 3 καλες συνεργασιες εκει δεξια με τον Σαλπι. Αντρεα, τον Τακη τον Φυσσα βγαλτον αποκει, αμπαλος μεν αλλα για τις 2-3 δουλειες που μπορεις να του αναθεσεις ηταν αξιοπιστοτατος.Ατυχος γιατι επεσε στην συγκριση με τον Γιουρκα δεξια που ηταν κατι πολυ μοντερνο σαν στυλ παιχνιδιου.Δηλαδη εμεις εχουμε καλυτερο ή μηπως εχει ο Ολυμπιακος καλυτερο απο τον Τακη?
zaxoys Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Σωστό, μπορεί επιθετικά να ήταν τραγικός αλλά στην άμυνα ήταν πραγματικά σκυλί και τα έδινε πάντα όλα για την ομάδα Πιστεύω με Άρη θα είναι ανοιχτό παιχνίδι γιατί δεν κλείνεται οπότε πιθανότατα θα σκοράρουμε ,το θέμα είναι αν θα φάμε ή οχι γκολ Το περιέργο είναι οτι ακόμα δεν βοηθούν οι ακραίοι μας στο σκοράρισμα (Βίκτορ και Ρομέρο) ειδικά ο πρώτος περιμένω να βοηθήσει παραπάνω στο σκοράρισμα και να πατάει περισσότερο περιοχή μιας που ξλερουμε οτι το έχει το γκολ (ήταν και άτυχος βέβαια πχ στο δοκάρι ,το έβαλε ο Μάντζιος μετά) Τουλάιχστον σκοράρουν οι επιθετικοί μας ακόμα και χωρίς πολλές φάσεις οπότε μπορούμε να περιμένουμε βελτίωση
KaizerSoze Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 O Bικτωρ παιζει σε μια θεση που δεν ειναι η φυσικη του επειδη ομως ειναι παικτουρα δεν εχει προβλημα απλα δεν εχει ευκαιριες να σκοραρει.Ο Βικτωρ κανονικα παιζει εκει που επαιζε χτες ο Παπ οταν μπικε-λιγο πισω και πλαι απο τον Σαλπιγγιδη-απλα δεξια. Επισης τα ματς με Εργοτελη και Ατρομητο τα πηρανε τα χαφ,Μποβιο με Εργοτελη και Τζιωλης με Ατρομητο
zaxoys Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις δίκιο για βίκτορ ,νομίζω πιο πολύ παίζει δεξί εξτρέμ αλλά στην Ντεπορ πάταγε πολύ περιοχή και έβαζε πολλά γκολ είτε με σουτ και προβολές είτε από ριμπάουντ http://www.youtube.com/watch?v=3zvEyy7YCNg (προσέξτε λίγο και τα σουτ απο μακριά ) ναι έχεις δίκιο για τα αμυντ.χαφ αλλά το πρόβλημα το εντόπισα οτι δεν σκόραραν οι ακραίοι και γενικά πιστεύω οτι μπορούν να πατάνε περισσότερο περιοχή
gvaggis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Επισης τα ματς με Εργοτελη και Ατρομητο τα πηρανε τα χαφ,Μποβιο με Εργοτελη και Τζιωλης με Ατρομητο Ισχύει. Αλλά όταν λέμε πως ένα παιχνίδι το "παίρνουν" τα χαφ συνήθως εννοούμε: 1.Με την αλληλοκάλυψη 2.Με καλές κάθετες πάσες 3.Με έλεχο του ρυθμού(κράτημα μπάλας ή τρέξιμο) 4.Με πολλά κλεψίματα (που οδηγούν στη κόντρα) κτλ... Το ξέρω πως αναφέρω τα αυτονόητα αλλά το αστείο είναι πως τα δικά μας χαφ τα παράπάνω τα αγνοούν..! Έχουν την ικανότητα να έχουν καλά πόδια κ σε 2 παιχνίδια αυτό μας έσωσε. Χθές με έπιασε η ψυχή μου όταν σε όλες τς φάσεις που οι Ρουμάνοι είχαν τη μπάλα έβλεπα τα παιδιά της καμπάνιας του Head&Shoulders να ακουθούν σε 7+ μέτρα απόσταση από πίσω!! Έχουμε κ τον Ρομέρο που μαρκάρει σύμφωνα με τον Δακτύλιο κ τον Ίβανσιτς που είπε να νεφορμαριστεί λίγο κ άραξε....εδώ και 2 μήνες.. Πάντως μη συγκρίνουμε προσφορά Ρομέρο κ ίβανσιτς ως τώρα .. Μέχρι στιγμής ο Αργεντίνος είναι πιο σταθερός(Από τον Ίβανσιτς κ μόνο..).
vastravoud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Χάρηκα κι εγώ πολύ για το Βούγιανιτς, σίγουρα αν είναι γερός μπορεί να μπει για τα καλά στο πετσί της ομάδας και να προσθέσει πολύ βάθος στην περιφέρεια. Ενδεχομένως δε θα μπορούσε να παίξει και μαζί με το Διαμαντίδη στην 5άδα ώστε να τον απελευθερώσει από την οργάνωση;
comfuzio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μουφα το πεναλτι αλλα δικαια η νικη του αρη. ο τεροβιτσας για μενα ηταν χαλια στο 1ο μερος αλλα στο δευτερο εμεις το χασαμε. Περαστικα μας
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Εφαρμόσαμε το παιχνίδι χωρίς κέντρο, μόνο με άμυνα και λίγη επίθεση... Οψόμεθα.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 2 με 3,000 κoσμος στο μπασκετ σημερα...Μαλιστα κυριοι... 5 το απογευμα ωρα Κυριακης.Δηλαδη ΑΝΤΕ να σου κοψει κανα καφε,ουτε βραδυνη εξοδο σου κοβει ουτε τιποτα Η μπαλα ήταν στις 7 και μαλιστα εκτος αρα θεμα να πας εκει δεν παιζει Το εισητηριο εχει 10 ευρω,οσο ενα σινεμα με ποπκορν Η ομαδα παει τρενο Και ομως,στην μπαλα,στο Παναθηναικος-Αιγαλεω θα εχει 15,000, δηλαδη δεν υπηρχαν 5,000 (τοσους λεω,ουτε 10 ουτε 15,000 ζηταω) να ερθουν στην αρμαδα του Ζοτς??? Τεσπα,ας κανω τον μαλακα,μακαρι να ερθουν με Μακαμπι την Πεμπτη.Αλλα σκεφτομαι και τρελενομαι τον καθε πουθενα που θα ζηταει εισητηριο στα πλευοφς-και εκει στα @@ μου αφου εχω διαρκειας-αλλα και μπορει να μου φαει το εισητηριο στο ΦαιναλΦορ...
vastravoud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ναι, τραγικό πραγματικά. Ήμουν κι εγώ μέσα στο μπάσκετ και έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη. Πάντως δεν προσφέρεται για συμπεράσματα το ματς σήμερα λόγω ανύπαρκτης δυναμικότητας αντιπάλου. Το καλό ήταν ότι κέρδισε σε αυτοπεποίηθηση ο Ντελκ, πήρε το βάπτισμα ο πιτσιρικάς ο Ξανθόπουλος(ψαρωμένος όμως) και ξεκουράστηκαν οι "ατμομηχανές" μας, Διαμαντίδης, Μπατιστ, Τσαρτσαρής, Χατζηβρέτας. Υ.Γ: ΝΑι, το είδα και αυτό! Υπήρξε τύπος ακριβώς πίσω μου που γκρίνιαζε για τον Ομπράντοβις, τον "άσχετο το Σάκοτα" και τους παίκτες γενικώς. Ήμαρτον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.